HellasVagabond Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Στο νεο σουπερμαν θα δειξουν σκηνες για το πως εγινε σουπερμαν...Και στα πρωτα με τον αημνηστο Reeves αν θυμαστε στην εισαγωγη εκαναν το ιδιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Στο νεο σουπερμαν θα δειξουν σκηνες για το πως εγινε σουπερμαν...Και στα πρωτα με τον αημνηστο Reeves αν θυμαστε στην εισαγωγη εκαναν το ιδιο..... Πρέπει κατά την διάρκεια της ταινίας να γίνεται κάποια αναδρομή στην παιδική του ηλικία(όχι με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο Superman I).Διαβάστε το plot summary παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί... http://www.imdb.com/title/tt0348150/plotsummary Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Δεν με χαλασε η πολυ συντομη αναδρομη στο παρελθον του στο Superman 1... Απο την μια ηταν πληρης ( αφου μας εδειξε πως εφυγε απο τον κρυπτωνα , πως επεσε στην γη , πως τον βρηκαν , πως ανακαλυψε τις δυναμεις του ) και ολα αυτα μεσα σε 2,3 λεπτα....Και απο την αλλη αφησε χωρο για περισσοτερη δραση στο εργο...Τωρα αν μου φανε 30 λεπτα απο την 1 1/2 ωρα του εργου για να μου κανουν αναδρομη στο παρελθον του τοτε θα τους πεταξω ντοματες... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Τωρα αν μου φανε 30 λεπτα απο την 1 1/2 ωρα του εργου για να μου κανουν αναδρομη στο παρελθον του τοτε θα τους πεταξω ντοματες... :D Δεν νομίζω...τι ρόλο παιζει το Smallville 5 χρόνια τώρα?:lol: :lol: Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Bγηκε το πολυαναμενόμενο 100ο επεισόδιο σήμερα. Πολύ καλό. Αλλά δεν ήταν καθόλου πειστική η εξήγηση που έδωσε ο Clark στην Chloe γιατί απλά δεν σταμάτησε την Λάνα πριν το ατύχημα, και ανταυτού τις είπε πάλι ψέματα και δεν της αποκάλυψε το μυστικό του. Κατα τα άλλα RIP Jonathan :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Τις εκλογες ποιος τις κερδισε? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Τις εκλογες ποιος τις κερδισε? O Jonathan Kent :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Δεν νομίζω...τι ρόλο παιζει το Smallville 5 χρόνια τώρα?:lol: :lol: Spirus έγραψες!!! :lol: :w00t: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μόλις το είδα,πολύ καλό!Τι δείχνει αυτή η φωτογραφία που κάνει τον JK να τα πάρει στο κρανίο?:confused: :angry: Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μόλις το είδα,πολύ καλό!Τι δείχνει αυτή η φωτογραφία που κάνει τον JK να τα πάρει στο κρανίο?:confused: :angry: Χωρις να το εχω δει μηπως τη γυναικουλα του παρεα με το Λιονελ??? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μόλις το είδα,πολύ καλό!Τι δείχνει αυτή η φωτογραφία που κάνει τον JK να τα πάρει στο κρανίο?:confused: :angry: Θα μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.:shifty: Εγώ νομίζω ότι θα είναι κάτι σχετικό με τον Κλαρκ.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 ADSL πηγαινετε εδω και κατεβαστε το 100(350MB) SmallvilleTurbo.Com τα παλιοτερα επισοδεια αστε τα εκτος και αν ξερετε portogalezika οχι ολα αλλα καποια ειναι.. SPO ILER=ο clark einai ΙΛΙΘΙΟΣ ( λογο wb.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 ΒΤW πολύ καλή μουσική επένδυση το 100ο ε; :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 ΒΤW πολύ καλή μουσική επένδυση το 100ο ε; :up: το spoiler ειχε τρομερη στο ατυχημα δεν hταν το ιδιο στο τελικο.. ξερει κανεις τι ειναι?(ειπωθηκε REQUIEM FOR A DREAM??αλλα ειναι το ιδιο σποιλ?) ayto to spoiler hffp://rapidshare.de/files/11146878/sml100th.mov.html btw αυτο με το μαυρο πολυ καλο!!!πως το κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Lana............ Αλλα μετα εγινε οτι και στο Superman 2 που ο ηρωας πηγε κοντρα στον χρονο...Jonathan dies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 http://rapidshare.de/files/12004987/smallville_episode_513_preview.wmv.html 513_preview στο turbosmall παιζει τωρα και το 512 σε rmvb πολυ μικροτερο και σχεδον ιδια ποιοτητα (θελει real alternative) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregory_harmanis Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 παιδια μηπως ξερετε ποτε περιπου θα βγει η 5η σαιζον σε κουτι των 6 dvd,οπως οι υπολοιπες 4;;; Παράθεση Even though sometimes we have to give up the things we want the most.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 H 5h season ειναι ακομα στη μεση, οσο αφορα τη τηλεοπτικη της προβολη, οποτε ακομα εχουμε μελλον... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Παραθέτω ένα πολύ καλό site σχετικά με το Smallville Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα! http://www.smallvilleph.com/ Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 εδειξε μια διαφημιση στο star οτι απο 6 φεβρουαριου και καθε μερα θα βαλει το smallville:) μακαρι να αρχισει απο την αρχη που δεν τα εχω δει:cry: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 εδειξε μια διαφημιση στο star οτι απο 6 φεβρουαριου και καθε μερα θα βαλει το smallville:) μακαρι να αρχισει απο την αρχη που δεν τα εχω δει:cry: Ti ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flevio Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 αλλο ενα μικρο σποιλερακι 5.13 http://rapidshare.de/files/11916431/vengeance.wmv.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ti ώρες; Θα το βαλει την ωρα που ειχε το λοις και κλαρκ. 7 παρα 15;) Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Από την αρχή; Ωραία φάση θα είναι.. By the way.. Thursday seems so far away .. :cry: :ninja: Ο λαός θέλει Smallville :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Eftase h wra. Vghke to kainourio epeisodio. Speysate sta torrentadika ths geitonias sas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts