Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 900

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνδέω το Lumia 900 του ξάδερφού μου στoν υπολογιστή( windows 8) και το αναγνωρίζει κανονικά.Όμως δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία του κινητού.Δεν το αναγνωρίζει δηλαδή σαν αφαιρούμενο δίσκο.Τι πρέπει να κάνω;Χρειάζεται κάποια εφαρμογή της Nokia;

• Απαντήσεις 160
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιος να εχεί καμιά ιδέα για αυτό??

και αν βρίσκεσαι κάπου που δεν πιάνει 3g? Δεν θα έχεις καθόλου σήμα?

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Ναι εχεις δλικιο, δεν το διευκρίνησα. Σε περιοχή που πιάνει και 3g, λόγω αδύναμου σήματος με γυρνάει πολύ συχνά σε απλό g. Τις ώρες που το χρησιμοποιώ για να δώσω ιντερνετ στο λαπτοπ, θέλω να το κλειδώνω σε 3g, γιατί το απλό g είναι απογοήτευση. Αυτό που μου τη δίνει είναι ότι σε όλα τα κινητά που είχα αυτή η λειτουργία υπήρχε, εδώ δεν υπάρχει ή απλά κάτι μου διαφεύγει???

Αν γνωρίζει κάποιος.........

• 4 months later...

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, μου έδωσαν πρόσφατα το παραπάνω κινητό το οποίο είναι απο κίνα, το μόνο κακό είναι οτι το marketplace εμφανίζεται κινέζικο. Υπάρχει τρόπος να "δεί" το ευρωπαικό; Απο όσο έψαξα στο internet είναι θέμα κινέζικής κυβέρνησης που τα κλειδώνει, μήπως όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι;

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά.

Δηλαδη δεν αλλαζει το store οταν απο τις ρυθμισεις επιλεγεις αλλη χωρα εκτος Κινας ?

Αν οχι, τοτε η μονη λυση που βλεπω ειναι το φλασαρισμα καποιας "ευρωπαικης" ROM.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καλημέρα,χρόνια πολλά.Ναι, όλες οι ρυθμίσεις είναι στα ελληνικά,απλά δεν αλλάζει το marketplace. Για να φλασάρω τη συσκευή μέσω του navifirm γίνεται;

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω ενα πρόβλημα με το εν λόγο κινητό... Δεν μπορώ να στείλω μηνύματα όυτε να δεχθώ εκτός της cosmote και αυτά... καθυστερημένα. Το κινητό έιναι branded της TIM Ιταλίας... Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει...
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Καλησπέρα ενδιαφέρεται ένας φίλος να αγοράσει το 900 μιας και εγώ πήρα πρόσφατα το 925 και του άρεσε αλλά λόγω οικονομικών κοιτάει για το 900, θα ήθελα να ρωτήσω απο αυτονομία πως πάει?

Με χρήση μόνο wifi ούτε mail ούτε 3g πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα.

Κάποιο πρόβλημα με το κινητό ? Απο κάμερα και κολλήματα έχει κάποιο πρόβλημα?

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: