Jump to content

Πόσες ώρες παρακολουθείτε καθημερινά τηλεόραση;

kardoula
 Κοινοποίηση

Πόσες ώρες βλέπετε καθημερινά τηλεόραση?  

184 members have voted

1. 1. Πόσες ώρες βλέπετε καθημερινά τηλεόραση?

• Δεν βλέπω τηλεόραση
      18
    • Μέχρι 1 ώρα
      30
    • 1 - 2 ώρες
      25
    • 2 - 3 ώρες
      22
    • 3 - 4 ώρες
      23
    • 4 - 5 ώρες
      19
    • 5 - 6 ώρες
      15
    • 6 - 7 ώρες
      13
    • 7 - 8 ώρες
      11
    • Πάνω από 8 ώρες
      8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 89
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναλογως 2 ωρες το πολυ μπορει και κοθολου καποια μερα!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Ανάλογα την ημέρα πάντα... συν ότι δεν έχω και πάρα πολύ χρόνο.

Τις Δευτέρες βλέπω στο Mega "Στο παρα 5'"

Τις Τετάρτες βλέπω στο ΝΕΤ "Desperate Housewives"

και τα Σαββατοκύρικα στο Star βλέπω tv απο τις 2:30 το μεσημέρι εως τις 5:30

Αλλα... εκεί που γίνεται κατάχρηση δεν είναι η τηλεόραση καθώς ότι ξένη σειρά βλέπω (που σχεδόν μόνο ξένες σειρές βλέπω) τις βλέπω στο DVD και στον υπολογιστή. Αρα βγάλτε συμπεράσματα :p

• 2 years later...

Πόσες ώρες σπαταλάτε(?) καθημερινά στην τηλεόραση?

Την αφήνετε ανοιχτή μηχανικά όλη τη μέρα "για παρέα" ή την ανοίγετε μόνο για να παρακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα?

Αν βλέπετε πάνω από 1 ώρα το κάνετε επειδή σας αρέσει ή επειδή δεν έχετε άλλα ενδιαφέροντα και βαριέστε?

Την εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας?

ΥΓ. Υπάρχει ένα αντίστοιχο θέμα χωρίς δημοσκόπηση που έχει να ενημερωθεί πάνω από τρία χρόνια. Και οι συνήθειες σε τρία χρόνια αλλάζουν όπως γνωρίζετε..

ΥΓ Αν απλά την έχετε ανοιχτή κάποιες ώρες αναφέρτε το στο post σας. Στη δημοσκόπηση απαντήστε σχετικά με το πόσες ώρες παρακολουθείτε

Το blog μου -> lalala.blogs.gr

Ναι αλλά όταν λες "βλέπουμε" στη δημοσκόπηση πώς θες να ψηφίσουμε εμείς που απλά τη βάζουμε και την ακούμε για παρέα στο background;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

εγω βλεπω το πολυ μια ωρα το απογευμα και αυτο μονο αν εχει καποιο εργο που παρακολουθω
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Συνηθως παρακολουθω συγκεκριμενα προγραμματα και ΚΥΡΙΩΣ ταινιες και ξενες σειρες. Αλλα τωρα με τη ΝΟΒΑ το παρατραβαω λιγακι!!!!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Το χω χάσει τελείως το παιχνίδι με την τηλεόραση. Όταν θυμαμαι βλέπω και συνεχώς χάνω επεισόδια από σειρές που βλέπω.

Απλά ξεχνάω ότι υπάρχει τηλεόραση στο σπίτι!

Άντε και καμιά ταινία αν πετύχω κι έχει ενδιαφέρον.Αλλιώς το κόκκινο κουμπάκι και την κάνω.

εώς 2 ώρες

παντα το βραδυ....:)

edit:τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα δεν μπορω να δωσω συγκεκριμένη απαντηση...

εξαρταται απο τις ταινιες,τι σειρες και του αγωνες....

Στην τηλεοραση ελαχιστο, το πολυ 1 ωρα τη μερα, οταν τρωω δλδ και αν δω κανενα μισαωρακι το βραδυ. Την υπολοιπη μερα ομως μπροστα στον υπολογιστη λογω εξεταστικης....

Εγω επειδη εχω την τηλεοραση διπλα ακριβως απο τον υπολογιστη την εχω ανοιχτη οταν ειμαι στο pc(δηλαδη ολη μερα :p).Και αναλογα σε οτι σταθμο πεσει ριχνω καμια ματια σε οτι εχει.Δηλαδη καμια φορα βλεπω και Λαμπιρη.Αλλα κανονικα παρακολουθω Λαζοπουλο,Θεμο,Μαυρα μεσανυχτα και αγωνες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω επειδη εχω την τηλεοραση διπλα ακριβως απο τον υπολογιστη την εχω ανοιχτη οταν ειμαι στο pc(δηλαδη ολη μερα :p).Και αναλογα σε οτι σταθμο πεσει ριχνω καμια ματια σε οτι εχει.Δηλαδη καμια φορα βλεπω και Λαμπιρη.Αλλα κανονικα παρακολουθω Λαζοπουλο,Θεμο,Μαυρα μεσανυχτα και αγωνες.

Μια από τα ίδια και εδώ :)

πριν μερικά χρόνια είχα υπολογίσει το σύνολο των ωρών που έχω περάσει μπροστά στην τηλεόραση σε όλη μου τη ζωή. Το άθροισμα ήταν ίσο με 2,5 ΧΡΟΝΙΑ!! φανταστείτε έναν άνθρωπο που επι 2,5 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως μπροστά στην οθόνη χωρίς να κουνιέται, να τρώει ή να κοιμάται και θα καταλάβετε πόσο τραγικό είναι το αποτέλεσμα.

Και σκεφτείτε ότι ποτέ δεν έβλεπα πολλή τηλεόραση, φαντάζομαι ότι βρίσκομαι στο μέσο όρο των παιδιών της γενιάς μου (σημερινοι 20-25άρηδες)... Εννοειται οτι μετά από αυτή την..."ανακάλυψη" το μειωσα το άθλημα αλλα και πάλι ένα 3ωράκι εβδομαδιαίως το βλέπω (μεσω υπολογιστή πια, αφου ειμαι εξωτερικό - τουλάχιστον γλυτώνω τις διαφημίσεις)

Προς Bayern7 και Xourxoulitso που ψηφίσαν "καμία" ~ ρωτήστε και την τηλεόραση αν θέλει να σας βλέπει! :frog:

Υ.γ. κλασικοί ζοχάδες Ελληνάρες που τους φταίνε τα πάντα ... :ρ

Υ.γ. 2 Εγώ έβαλα 4 ώρες , συμπεριλαμβάνοντας και κάνα ματσάκι φυσικά και άφθονα ντοκιμαντέρ στο Σκαι και στο Νova ...;)

ο Χουρχουλέοεο δεν βλέπει TV. αλήθεια είπε.

τα βλέπει όλα στο PC.. :lol:

ο Χουρχουλέοεο δεν βλέπει TV. αλήθεια είπε.

τα βλέπει όλα στο PC.. :lol:

Και εγώ το ίδιο.

Και τα 2 ελληνικά σήριαλ που παρακολουθώ τα κατεβάζω και τα βλέπω όποτε έχω χρόνο και όρεξη. Χωρίς περιττές και εκνευριστικές διακοπές για διαφημίσεις.

• 5 months later...

Τώρα με τους Ολυμπιακούς, βλέπω αρκετές ώρες. Τουλάχιστον 5 την ημέρα. Μέσα στο καλοκαίρι, γενικά δεν πολυβλέπω τηλεόραση.

Το χειμώνα, βλέπω αρκετές ώρες, ανάλογα και με τις εργασίες μου βέβαια :p

Destiny found.