Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα :)

ξερει κανεις σας κάποια εφαρμογη που να “ξυπνάει" το κινητο περα απο το power button ? Βρηκα μια που ανοιγει η οθονη οταν το σηκώσεις 60-70 μοίρες,αλλα δεν ειμαι ευχαριστημένος ολη την ωρα αναβοσβήνει,με το proximity sensor οποτε θελει δουλευει, καποια εφαρμογη πχ που να το ξυπνας με διπλο χτύπημα στην οθονη η με shake η με home button ισως ? Γιατι δε το βλεπω καλα το power button αν συνεχισω ετσι.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις σας κάποια εφαρμογη που να “ξυπνάει" το κινητο περα απο το power button ? Βρηκα μια που ανοιγει η οθονη οταν το σηκώσεις 60-70 μοίρες,αλλα δεν ειμαι ευχαριστημένος ολη την ωρα αναβοσβήνει,με το proximity sensor οποτε θελει δουλευει, καποια εφαρμογη πχ που να το ξυπνας με διπλο χτύπημα στην οθονη η με shake η με home button ισως ? Γιατι δε το βλεπω καλα το power button αν συνεχισω ετσι.

Αν θυμαμαι καλα εχει παρει το ματι μου μια εφαρμογη για ξεκλειδωμα που λεγοταν shake to unlock.Ψαξτην μηπως την βρεις κ σου κανει.

Με τα πληκτρα εντασης σου κανει ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnRlc2xhY29pbHN3LndpZGdldGxvY2tlciJd

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ παιδια, το widget καπως μου φανηκε βαρύ, βρηκα ενα που λεγεται shakeMe. Ε δεν ειναι τέλειο αλλα θα σωσει το κουμπι. Ρωτησα γιατι ειχα δει ενα που εκανες slide τα 3 on screen κουμπια που ειχε το nexus και κλειδωνε ξεκλειδωνε αλλα ηταν τον συγκεκριμένο kernel. Κ το ζηλεψα.θα βαλω το λινκ πιο ειναι ακριβώς αργότερα δε το θυμάμαι τωρα.

Βρήκα ένα site με rom για διάφορα τηλέφωνα και φυσικά για το δικό μας. Η τελευταία είναι πριν από μερικές μέρες και βασίζεται σε 4.1.2. Μακάρι να το είχα με τα φλασαρίσματα και θα την είχα περάσει. Link εδώ.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Βρήκα ένα site με rom για διάφορα τηλέφωνα και φυσικά για το δικό μας. Η τελευταία είναι πριν από μερικές μέρες και βασίζεται σε 4.1.2. Μακάρι να το είχα με τα φλασαρίσματα και θα την είχα περάσει. Link εδώ.

Οι χακερς από εδώ μέσα θα μας βοηθήσουν ε;;;:D

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Μια χάρη. Γνωρίζει κανείς πως λέγεται η εφαρμογή που είχε το κινητό για φακό γιατί ο φίλος που μου το "συμμάζεψε" μου την έσβησε και θέλω να την ξαναβρώ στο googleplay και να την ξαναπεράσω;

Άδραξε τη μέρα

ρε παιδιά πως κάνουμε hard reset στο κινητό;;

Μιας φίλης το p1 έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το σήμα της huawei να αναβοσβήνει και δεν κάνει τίποτα!!!

Καμία βοήθεια;;

:(

ρε παιδιά πως κάνουμε hard reset στο κινητό;;

Μιας φίλης το p1 έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη με το σήμα της huawei να αναβοσβήνει και δεν κάνει τίποτα!!!

Καμία βοήθεια;;

:(

ok παιδιά λύθηκε το πρόβλημα...

:)

Edited by navi55
συνεχόμενα posts
''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το skype. Το εγκατέστησα εχτές και όταν το ανοίγω εμφανίζει μόνο την γαλάζια οθόνη και το logo. Πουθενά να κάνω login. Είναι θέμα της συσκευής;

Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το skype. Το εγκατέστησα εχτές και όταν το ανοίγω εμφανίζει μόνο την γαλάζια οθόνη και το logo. Πουθενά να κάνω login. Είναι θέμα της συσκευής;

Στη δική μου συσκευή πάντως δουλεύει κανονικά..Ανοίγει με την μπλε οθόνη και το logo και μετά από 1 δευτερόλεπτο μου βγάζει τα πλαίσια για login..

Μια χάρη. Γνωρίζει κανείς πως λέγεται η εφαρμογή που είχε το κινητό για φακό γιατί ο φίλος που μου το "συμμάζεψε" μου την έσβησε και θέλω να την ξαναβρώ στο googleplay και να την ξαναπεράσω;

Κανείς;:worry:

Άδραξε τη μέρα

Στη δική μου συσκευή πάντως δουλεύει κανονικά..Ανοίγει με την μπλε οθόνη και το logo και μετά από 1 δευτερόλεπτο μου βγάζει τα πλαίσια για login..

Δυστυχώς εγώ παίρνω μόνο αυτό

Εχετε να προτεινετε καποια ακουστικά ψειρες με ραδιόφωνο FM (για ραδιο τα θελω κατα 95%) που να υποστιριζονται σιγουρα απο το p1? (οσο γινεται καλυτερη ποιοτητα(vfm)).

Γιατι αυτα που ειναι με το κινητο μαζι δεν καθονται καλα στο αυτι μου και δεν με βολευουν καθολου... :(

Σημερα παρελαβα και τις θηκες απο την huawei πολυ καλες μονο αυτο εχω να πω!Μου εστειλαν 4 χωρις να με χρεωσουν τα μεταφορικα (Ροδο).

Εδω μια φωτογραφια

480446_620889684594275_499282813_n.jpg

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Και σε εμενα δουλευει μια χαρα δοκιμασε να το απεγκαταστισεις εντελως (με διαγραφη προσωρινών αρχειων κλπ) και ξανα εγκατέστησε το και πες μας.

Οριστε, παιδευτηκα λιγο για να το βρω στο κινητο αλλα οκ :)

http://www.4shared.com/android/ilkhMvuM/comhuaweiflashlight.html

Edited by stathisso

Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο...Θα ηθελα να μου πουν καποιοι που το εχουν αν το συστηνουν..εχει θεματα γενικα το κινητο,απο μπαταρια φωτογραφιες και κολληματα πως ειναι?

Ευχαριστω πολυ!

Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο...Θα ηθελα να μου πουν καποιοι που το εχουν αν το συστηνουν..εχει θεματα γενικα το κινητο,απο μπαταρια φωτογραφιες και κολληματα πως ειναι?

Ευχαριστω πολυ!

Πολυ καλο κινητο εγω στο συστήνω ανεπιφύλακτα,ρεσταρτ δεν μου εχει κανει απο τοτε που εχω το κινητο (1μηνα+)Η μπαταρια πολυ καλη αποψη μου, (2 μερες με 4:30 ωρες ανοιχτη οθονη).Πολυ smooth εμπειρια,φωτογραφιες,βιντεο μπορεις να δεις δείγματα εδω στο τοπικ αν ψαξεις λιγο,youtube.

Ερωτηση...... το έχει συνδέσει κανείς με εξωτερική πηγή ήχου??? έχω την εντύπωση οτι βγάζει πολύ χαμηλό σήμα.

Συνδεδεμένο με ενισχύτη home cinema, η ενταση και στο φουλ και στα δυο, και απλά ακουγότανε....... (εχω δοκιμάσει και διαφορετικά καλώδια)

Ερωτηση...... το έχει συνδέσει κανείς με εξωτερική πηγή ήχου??? έχω την εντύπωση οτι βγάζει πολύ χαμηλό σήμα.

Συνδεδεμένο με ενισχύτη home cinema, η ενταση και στο φουλ και στα δυο, και απλά ακουγότανε....... (εχω δοκιμάσει και διαφορετικά καλώδια)

Εγω με SONY mini HI/FI που το εχω συνδεσει ακουγοταν μια χαρα.Οχι οσο δυνατα θα επαιζε μονο του το στερεο αλλα μια χαρα.

Ευχαριστω πολυ!

Άριστο σε όλα..ελπίζω να σε κάλυψα :)

Οριστε, παιδευτηκα λιγο για να το βρω στο κινητο αλλα οκ :)

http://www.4shared.com/android/ilkhMvuM/comhuaweiflashlight.html

Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν το αναγνωρίζει το κινητό σαν εφαρμογή και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Το αρχείο έχει κατάληξη exe ενώ οι εφαρμογές για android (αν δεν κάνω λάθος) έχουν κατάληξη apk.

Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.

Άδραξε τη μέρα

Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν το αναγνωρίζει το κινητό σαν εφαρμογή και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Το αρχείο έχει κατάληξη exe ενώ οι εφαρμογές για android (αν δεν κάνω λάθος) έχουν κατάληξη apk.

apk είναι το αρχείο που ανέβασε ο φίλος..όχι exe..Μόλις το κατέβασα για δοκιμή..

Ευχαριστω πολυ!

Καλημέρα! Προσωπικά θα στο πρότεινα ανεπιφύλακτα. Είναι καλά φτιαγμένο, ελαφρύ, πολύ λεπτό, με ικανοποιητική αυτονομία, εντυπωσιακή οθόνη (λόγω AMOLED), γρήγορο και γενικά χωρίς κολλήματα. Πιο απλά, πιστεύω ότι στα λεφτά του δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα καλύτερο από αυτό.

Αν θέλεις πάντως να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε :)

Κατεβαζεις το αρχειο και οπως ειναι το περνας στην sd του κινητου ή της καρτας μνημης ενεργοποιεις απο τις ρυθμίσεις/ασφαλεια/ενεργοποιεις εκει που λεει αγνωστες πηγες και μετα με καποιον file explorer/manager βρισκεις το αρχει εκει που το εβαλες οταν το περασες απο το pc και το τρεχεις :)

apk είναι το αρχείο που ανέβασε ο φίλος..όχι exe..Μόλις το κατέβασα για δοκιμή..

;)

• The title was changed to Huawei Ascend P1