Jump to content

giotavan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giotavan

  1. Τελεια. Ευχαριστω πολυ. Διαβασα σχεδον ολο το thead οποτε δεν εχω πλεον αποριες. Σιγουρα θα βαλω το πανασονικ αργοτερα στο παιδικο μιας που προταθηκε πολλες φορες για μωρα!! Τι σημαινει entry level???
  2. Ευχαριστω πολυ γα τον χρονο σου gnt. Εχω ακομη καποια πραγματα να ρωτησω για να ξεμπερδευτω γιατι η αγορα κλιματιστικων ειναι μεγαλο εξοδο ειδικα στη εποχη μας. Δεν θελω αποκλειστικα μιτσουμπισι. Και τα hitachi με ενδιαφερουν αλλα αν ψαξω και εκει νομιζω θα μπερδευτω περισσοτερο. Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα αερα με αντιαλλεργικα φιλτρα λογω αλλεργειασ και να ειναι οικονομικο στη καταναλωση. Τωρα ειμα αναμεσα στο ethera και το Mitsubishi Electric SF25VΕ για την κρεβατοκαμαρα. Ποιο πιστευεις οτι ειναι καλυτερο? Διαφορετικα αν παιξουν περισσοτερα χρηματα θα παρω το Heavy 25ZJχ. Για το σαλονι μπορω να δουλεψω το Heavy 35ZJχ με ξεχωριστο ιονιστη? Η θα μπερδευεται το κλιματιστικο? Διαφορετικα θα παρω το Mitsubishi Electric SF35VΕ. Γνωριζεισ αν εχει αισθητηρα εξωτερικων συνθηκων το Mitsubishi Electric SF35VΕ?? Αυτα!!!! Θα περιμενω υπομονετικα την απαντηση σου:D
  3. Καλησπερα και παλι.!! Ειχα ρωτησει σε προηγουμενο μου post αν γνωριζει καποιος για την αποδοση ψυξης του Mitsubishi SRC35ZJX SRK35ZJX και την ποιοτητα αερα, κατασκευης γενικα.Θα το εχω στο σαλονι (25τμ) και το διαλεξα γιατι εκτοσ των αλλων χαρακτηριστικων εχει ιονιστη που θελω λογω τσιγαρου. Επισης για την κεβατολακαρα σκεφτομουν το Mitsubishi Heavy SRK/SRC-25ZJ-S (ειναι αθορυβο?) και καποιος μου απαντησε οτι ειναι πολυ ικανοποιημενοσ απο τη συσκευη αλλα τωρα ειδα και το Panasonic Etherea CS/CU-XE9PKEW και μπερδευτηκα:wacko:. Θα ηθελα χαμηλο θορυβο στη κρεβατοκαμαρα.Τελος επειδη εχω αλλεργεια στη γυρη διάλεξα και αναλογα μοντελα. Οποιος γνωριζει ας με βοηθησει. Προτασεις δεκτες. Σορρυ αν σας ζαλιζω αλλα γυναικα βλεπετε...λεω πολλα:lol:Ευχαριστω.
  4. Ευχαριστω για την απαντηση σου Kroulis. Και οι δυο σειρες εχουν ακριβως τα ιδια φιλτρα. Αν δεν με ενδιεφερε ο ιονιστης στο σαλονι (καπνιζει ο αντρας μου) θα διαλεγα το SRK/SRC-35ZJ-S. Γενικα η Mitsubishi μου αρεσει πολυ σαν φιλοσοφια μιας που φαινεται να εχει πολυ καλο συστημα για τις αλλεργειες. Πιστευω τα μοντελα αυτα να τα κρατησω σιγουρα μια 10ετια.
  5. Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για 2 κλιματιστικα που σκεφτομαι να αγορασω. Το ενα ειναι το Mitsubishi Heavy SRK/SRC-25ZJ-S και προοριζεται για την κρεβατοκαμαρα 12τμ με 1 εξ. τοιχο και το αλλο Mitsubishi SRC35ZJX SRK35ZJX με ιονιστη για το σαλονι 25τμ. Θα τα χρησιμοποιησω μονο για ψυξη. Το σπιτι εχει πολυ καλα κουφωματα με διπλα τζαμια. Χωρις καποια ιδιαίτερη μονωση μιας που ειναι χτισμενο το 1978 το σπιτι δεν γινεται αποπνικτικό το καλοκαιρι οπως αλλα. Φυσικα χρησιμοποιω καθημερινα κλιματιστικο τωρα που εχει πολυ ζεστη. Εχω και καποιες αποριες. Ισχυει οτι αν δουλευει κλιματιστικο ταυτοχρονα με καποιον υγραντηρα το κλιματιστικο μπερδευει τις συνθηκεσ? Καπου αναφερθηκε στο θεμα οτι στα daikin ο υγραντηρας λειτουργει μονο στην θερμανση υπο συνθηκες. Ποια αλλη εταιρια εχει μοντελα με υγραντηρα? Βρηκα το Haier AS09QS2ERA. Γνωριζετε αν ειναι αποδοτικο και αξιοπιστο? Ευχαριστω!!!! :)
  6. Καλησπέρα! Έχω περασμένο το emotion 1.0. Μπορώ να περάσω την παραπάνω έκδοση? Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και δεν θυμάμαι την διαδικασία. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ!!!
  7. Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Στο site http://cn.ui.vmall.com/theme.php?mod=list&display=1&model=P1&version=EMUI1.0 κατέβασα ένα θέμα στον υπολογιστή, έκανα εξαγωγή το zip και το έβαλα στο HWhemes φάκελο του κινητού αλλά δεν το βλέπω στα θέματα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται?
  8. Δεν θα το βάλω γιατί από ότι διάβασα έχει πολλά προβλήματα. Θα ψάχνω και ράδιο....χαχαχα! Θα μείνω με το 1.0 και θα περιμένω official!!
  9. Πρέπει να κατεβάσεις πάλι το αρχείο. Αν σου κατεβαίνει αργά κοίταξε στα σχόλια της σελίδας τους στο facebook κάποιος το έχει δώσει link από άλλο server νομίζω. Σε περίπτωση που δεν φταίει το αρχείο αλλά το winrar πρόγραμμα κανε δεξί κλικ extract files... και τίκαρε το keep broken files αν θέλεις να πάρεις το ρίσκο. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω κι εγώ στο box. Και ναι κάνει για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Β102 Β103 Β104 κλπ όπως μου είπαν!!!
  10. Μόλις αναβάθμισα από Β104 και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Νιώθω πως έχω καινούργιο κινητό!!! :)
  11. http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html είναι το emotion ui για όλες τις υπόλοιπες συσκευές και είναι stable. Κατεβαίνει πάρα πολύ αργά πάντως. Άντε να δούμε!!!
  12. Μπορείς να στείλεις τελεία αντί για κενό. Νομίζω πως πιάνει. Διαφορετικά χρησιμοποίησε την εφαρμογή Handcent SMS από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0. και είσαι ok!!! :p
  13. Μόλις διάβασα ένα σχόλιο στην σελίδα του emotion ui στο facebook από κάποιον που είχε το ίδιο πρόβλημα με μένα και αυτό που έκανε ήταν να φλασάρει πρώτα το ρώσικο και ύστερα το ευρωπαϊκό. Θα το δοκιμάσω αύριο!!!
  14. Το διάβασα κι εγώ αλλά δεν νομίζω πως παίζει ρόλο τελικά αφού κάτοχοι με Β103 αναβάθμισαν. Πάντως κάποιος που ρώτησε στο site, από όπου κατεβάζουμε το rar, του απάντησαν πως η Β104 είναι under test!!! Μάλλον θα περιμένω official rom η θα ρουτάρω...
  15. Μήπως να φλασάρω το αρχείο update.app?
  16. Τελικά δεν κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση. Μετά την μετονομασία κάνω upgrade sd card και μου βγάζει fail. Επίσης μου λείπει το com.android.calculator2.huawei , δεν ξέρω αν φταίει αυτό.
  17. Ευχαριστώ πολύ! Την δοκιμάζω!!!
  18. Με την Β104 μπορώ να πάρω το update? Γνωρίζει κάποιος?
  19. Καλησπέρα! Έχει η μητέρα μου αυτή τη συσκευή κι έτσι δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. anna φοράει ακόμη και έχω το εξής πρόβλημα: κατέβασα το vider και το κινητό συνδέεται αυτόματα στο wifi. Γενικά, ακόμη και το mail που ενεργοποίησα συνδέεται αυτόματα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει!!!
  20. Ευχαριστώ πολύ. Το άνοιξα και είχε σπάσει ένα δοντάκι που το εμπόδιζε να κλείσει!!
  21. Θα ήθελα να ρωτήσω πως αφαιρείται το καπάκι! Μου έπεσε και έχει ανοίξει επάνω αριστερά. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.
  22. Δυστυχώς εγώ παίρνω μόνο αυτό
  23. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το skype. Το εγκατέστησα εχτές και όταν το ανοίγω εμφανίζει μόνο την γαλάζια οθόνη και το logo. Πουθενά να κάνω login. Είναι θέμα της συσκευής;
  24. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Mobiwol και κατά πόσο είναι αξιόπιστη! Είναι firewall χωρίς να χρειάζεται να ρουτάρεις την συσκευή!!!! Εδώ είναι και το link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el Το πρόβλημά μου είναι πως όταν έχω τα data ανοιχτά κάποιες εφαρμογές μου αντλούν mb!
×
×
  • Create New...