Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά πήρα την απόφαση να προχωρήσω σε αναβάθμιση από την (αρχαία) Β102 (unrooted) και χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας.

Να πάω στην Β229 που βλέπω ότι είναι η τελευταία μη beta ή να βάλω την 1.5 emui?

Σε σχέση με την έκδοση που έχω τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, έχουν οι συγκεκριμένες εκδόσεις?

Τέλος αφού με καθοδηγήσετε σε πια έκδοση να επιλέξω θα ήθελα link για τον πιο up to date οδηγό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας είχα υποσχεθεί ένα οδηγό εγκατάστασης custom rom στην συσκευή μας.Βρήκα λοιπόν το χρόνο και σας τον παραδίδω.Κατ'αρχήν η συσκευή μας πρέπει να είναι root και πρέπει να έχει εγκατεστημένο το cwm recovery.Οδηγίες για αυτά θα βρείτε εδώ.

Οτι κάνουμε από δω και πέρα,θα πρέπει να γίνει με την συσκευή μας φορτισμένη (τουλάχιστον άνω του 70%).

- Αντιγράφουμε στην sdcard την rom και τα gapps που έχουμε κατεβάσει και κλείνουμε την συσκευή μας.

- Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα Volume Up + Power (για να μπούμε στο recovery)

- Μόλις εμφανιστεί το σήμα της huawei αφήνουμε το Power και κρατάμε πατημένο το Volume Up.

- Επιλέγουμε backup and restore

- Επιλέγουμε backup to external card (Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε backup)

- Παμε με back στο αρχικό μενού και εκτελούμε κατά σειρά (Wipe data/factory reset - Wipe cache partition)

- Επιλέγουμε advanced και wipe dalvic cache

- Επιλέγουμε install from sdcard

- Επιλέγουμε choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο της rom που κατεβάσαμε και κάνουμε install

- Ξανά install from sdcard - choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο του gapps που έχουμε κατεβάσει.

- Κάνουμε reboot

Απολαμβάνουμε την νέα μας rom εφόσον δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα.Η διαδικασία περιγράφει με χρήση εξωτερικής κάρτας, η ίδια ακριβως γίνεται και με την εσωτερική απλά επιλέγουμε choose from sdcard.

Καλή επιτυχία!!!

εβαλα πολυ ευκολα το rom, απλα φανταστικο και πολυ γρηγορο.Μονο...που δεν λειτουργουν οι ηχοι το κινητο δεν χτυπαει, δεν κανει τιποτα μονο αν βαλεις τα ακουστικα και απο εκει πολυ χαμηλα.αναγκαστικα το εχω στην δονηση.Επισης δεν ακουγεται τιποτα απο το ηχειο πχ video απο youtube....:( please help

Παιδιά εδώ και 3 μέρες έχω ένα πρόβλημα:

Η στάθμη της μπαταρίας έχει κολλήσει στο 50%.

Ούτε αυξάνεται με τη φόρτιση ούτε μειώνεται με τη χρήση.

Η αυξομείωση γίνεται κανονικά αλλά δεν εμφανίζεται στην ένδειξη της μπαταρίας.

Έχει συμβεί σε κάποιον σας κάτι παρόμοιο;

Αν ναι, πώς αντιμετωπίζεται;

Δεν έχω ιδέα αλλά εγώ θα δοκίμαζα πάντως να αφαιρέσω ύποπτες εφαρμογές που μπορούν να έχουν προκαλέσει το πρόβλημα και αν δεν, τότε θα προχωρούσα σε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

εβαλα πολυ ευκολα το rom, απλα φανταστικο και πολυ γρηγορο.Μονο...που δεν λειτουργουν οι ηχοι το κινητο δεν χτυπαει, δεν κανει τιποτα μονο αν βαλεις τα ακουστικα και απο εκει πολυ χαμηλα.αναγκαστικα το εχω στην δονηση.Επισης δεν ακουγεται τιποτα απο το ηχειο πχ video απο youtube....:( please help

Δοκίμασε να κάνεις wipe data/partitiona και wipe dalvic και κάνε επανεκκίνηση.Μου το παρουσίασε κι εμένα μια φορά αλλά διορθώθηκε.

Γεια σε ολους .Ξερει κανεις αν ειναι συμβατα τα windows 8 για την κινηταρα μας?
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Αν έχεις custom recovery δοκίμασε να κάνεις wipe cache, wipe dalvik cache, wipe battery stats.

Διαφορετικά κάνε factory reset αφού πρώτα πάρεις backup.

Δοκίμασε να κάνεις wipe data/partitiona και wipe dalvic και κάνε επανεκκίνηση.Μου το παρουσίασε κι εμένα μια φορά αλλά διορθώθηκε.

δεν γινεται τιποτα....:mad:

Εκει που παραπονιοντουσαν για τις αναβαθμισεις να που θα φτασει 4.2...:cool:

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Επιτέλους θα δούμε και εμείς φως. Όχι τίποτε άλλο αλλά για να σταματήσουν οι "κασσάνδρες" που έλεγαν ότι η Huawei εγκατέλειψε το τηλέφωνο.:)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Πολυ καλα νεα.

Ωραια, να ακούσει κ η Dev team στο Facebook κάνα καλό λόγο κ κάνα μπράβο γιατί πολύ κατσάδα τους έριξα! χαχα

Huawei Emotion UI :Thanks for sharing the link. Unfortunatelly its not true...we request you to please wait for the official announcement from us on the upcoming releases.

............

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

παιδια καλησπερα. ο συγκατοικος μου εχει το συγκεκριμενο φανταστικο κινητο. Το πηρε μεταχειρισμενο και θελω να του περασω την τελευταια αναβαθμιση. Το κινητο εχει cwm recovery. Επειδη δεν ειμαι πολυ εμπειρος σε αυτα, μπορειτε να μου πειτε εναν οδηγο πως να το αναβαθμισω??

Ευχαριστω εκ των προτερων

Σας είχα υποσχεθεί ένα οδηγό εγκατάστασης custom rom στην συσκευή μας.Βρήκα λοιπόν το χρόνο και σας τον παραδίδω.Κατ'αρχήν η συσκευή μας πρέπει να είναι root και πρέπει να έχει εγκατεστημένο το cwm recovery.Οδηγίες για αυτά θα βρείτε εδώ.

Οτι κάνουμε από δω και πέρα,θα πρέπει να γίνει με την συσκευή μας φορτισμένη (τουλάχιστον άνω του 70%).

- Αντιγράφουμε στην sdcard την rom και τα gapps που έχουμε κατεβάσει και κλείνουμε την συσκευή μας.

- Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα Volume Up + Power (για να μπούμε στο recovery)

- Μόλις εμφανιστεί το σήμα της huawei αφήνουμε το Power και κρατάμε πατημένο το Volume Up.

- Επιλέγουμε backup and restore

- Επιλέγουμε backup to external card (Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε backup)

- Παμε με back στο αρχικό μενού και εκτελούμε κατά σειρά (Wipe data/factory reset - Wipe cache partition)

- Επιλέγουμε advanced και wipe dalvic cache

- Επιλέγουμε install from sdcard

- Επιλέγουμε choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο της rom που κατεβάσαμε και κάνουμε install

- Ξανά install from sdcard - choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο του gapps που έχουμε κατεβάσει.

- Κάνουμε reboot

Απολαμβάνουμε την νέα μας rom εφόσον δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα.Η διαδικασία περιγράφει με χρήση εξωτερικής κάρτας, η ίδια ακριβως γίνεται και με την εσωτερική απλά επιλέγουμε choose from sdcard.

Καλή επιτυχία!!!

μολις τωρα βρηκα αυτο. δουλευει και στην περιπτωση μου?? οι ρομς μπορει να ειναι οι stock απο το site της huawei h tou emotio ui???

Edited by vlachaquito

• 3 weeks later...
Καλημερα κ καλη εβδομαδα!Εχω ενα θεμα με τις επαφες.Ενω διαγραφω αυτες που δεν θελω αν επανεκκινησω το τηλεφωνο οι επαφες που διεγραψα επιστρεφουν ενω ο αυτοματος συγχρονισμος ειναι απενεργοποιημενος και συγχρονισμο επαφων δεν εχω κανει ποτε.:mad: Τι κανω λαθος ρε μαγκες?Μηπως εχει σημασια οτι εχει γινει συγχρονισμος στα στοιχεια ατομων?

• 2 weeks later...

Αλάνια εκπέμπω SOS!!! Το κινητό χωρίς σκληρή χρήση, με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο, όλα τα κανε καλά και πολύ γρήγορα.

Σήμερα έπαθα το εξής:

Βάζω ένα τραγούδι να παίξει στον στάνταρ player που χει, δν έχω κατεβάσει άλλον. Ξεκινάει το τραγούδι κ μετά απο ελάχιστα σβήνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου το κινητό (το τραγούδι συνεχίζει να παίζει όμως) τελειώνει το τραγούδι κ απο τότε το κινητό εντελώς νεκρό. το καλώ από άλλο νούμερο, δείχνει ότι χτυπάει. Το βάζω στην πρίζα να φορτίσει, καμία ανταπόκριση. Γενικώς το έχω προσέξει και δεν έχει φάει καμιά καλή τούμπα.

Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι?

Edit: Ακυρο, πάτησα κάτι κουμπιά που βρήκα στο ίντερνετ να κάνω reset και έστρωσε :D :D :D

Edited by mike_4

Αλάνια εκπέμπω SOS!!! Το κινητό χωρίς σκληρή χρήση, με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο, όλα τα κανε καλά και πολύ γρήγορα.

Σήμερα έπαθα το εξής:

Βάζω ένα τραγούδι να παίξει στον στάνταρ player που χει, δν έχω κατεβάσει άλλον. Ξεκινάει το τραγούδι κ μετά απο ελάχιστα σβήνει η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου το κινητό (το τραγούδι συνεχίζει να παίζει όμως) τελειώνει το τραγούδι κ απο τότε το κινητό εντελώς νεκρό. το καλώ από άλλο νούμερο, δείχνει ότι χτυπάει. Το βάζω στην πρίζα να φορτίσει, καμία ανταπόκριση. Γενικώς το έχω προσέξει και δεν έχει φάει καμιά καλή τούμπα.

Έχετε καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι?

Edit: Ακυρο, πάτησα κάτι κουμπιά που βρήκα στο ίντερνετ να κάνω reset και έστρωσε :D :D :D

Για πες μας και εμας φιλε τι έκανες, γιατι σήμερα το πρωι ειχε κλεισει απο μόνο του, και δεν δούλεψε το ξυπνητήρι και άργησα να πάω στη δουλειά.. Μου το έχει κάνει άλλη μια φορά και σκεφτόμουν hard reset, αλλα σκέφτομαι όλα τα apps που πρέπει να ξαναβάλω και κολώνω..

Υπαρχει καποιος καλος ανθρωπος να γραψει εναν οδηγω εδω!πως να βαλω παλι την Β229 που ειχα.Γιατι εβαλα την emotionUI 1.0 και δεν μου αρεσε
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Καλησπέρα παίδες...

Κινητό με πρόβλημα αγορασμένο από expansys, μπορεί να σταλθεί για service στον Έλληνα αντιπρόσωπο;

Καλησπέρα παίδες...

Κινητό με πρόβλημα αγορασμένο από expansys, μπορεί να σταλθεί για service στον Έλληνα αντιπρόσωπο;

Ναι μπορείς να το στείλεις την ARVATO. Τι πρόβλημα έχει το κινητό αν επιτρέπεται?

Εγώ έκανα μια ψιλό πατάτα με το κινητό. Έβαλα micro sim με αντάπτορα και κόλλησε ο αντάπτορας στη θήκη το τράβηξα κάπως άγαρμπα και έσπασε 3 από τα 6 "ποδαράκια" που πατάει η sim και διαβάζεται από το κινητό. Το έστειλα στην ARVATO, και μου είπαν πως η βλάβη αυτή δεν καλύπτεται απο την εγγύηση. Ως τιμή επισκευής μου έδωσαν 172 χωρίς ΦΠΑ (212 με ΦΠΑ) με το σκεπτικό οτι πρέπει να αλλαχθεί όλη η πλακέτα :blink: . Ψάχνωντας στο Ιντερνετ είδα οτι αυτό είναι πολύ συχνό πρόβλημα με τα Iphone και διορθώνεται με αντικατάσταση του sim reader. Δυστυχώς όμως ανταλλακτικά για το κινητό μας δεν μπόρεσα να βρω εύκολα. Βρήκα τελικά μέσω του aliexpress - για το οποίο δεν έχω ακούσει κ τα καλύτερα. Ωστόσο μιάς κ η τιμή από το ανταλλακτικό ήταν 10 δολλάρια, το παρήγγειλα και το περιμένω. Έβγαλα το σπασμένο sim reader και τώρα είναι έτοιμο για συγκόλληση. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες όταν - και αν! - έρθει το ανταλλακτικό.

Επίσης γενικά για την ARVATO δεν διάβασα καλά λόγια με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google.......

Καινούρια αγορά ήταν;

Τι έπαθες;

Ναι ναι, καινούριο.

Σήμερα θα πάει arvato.

Δεν διαβάζει την SIM. Οποιαδήποτε SIM. Μπορεί να την διαβάσει για 2 με 5 λεπτά και μετά καπούτ.

• The title was changed to Huawei Ascend P1