Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια..μια ερωτηση παρακαλω..το φορουμ εδω δεν εχει λινκ για πωληση ?

http://www.myphone.gr/forum/policy.php

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα

Οσοι φοράτε την Β315 παρατηρήσατε τίποτα προβλήματα με το GPS?Εμένα δεν κλειδώνει δορυφόρο με τίποτα..

μόλις το δοκίμασα και κλείδωσε κανονικά άργησε βέβαια λίγο αλλά είμαι μέσα στο σπίτι

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Εκανα την αναβαθμιση επιιτυχημενα αλλα αν εξαιρεσεις το ποσοστο της μπαταριας που εμφανιστηκε και σιγουρα ειναι πολυ χρησιμο, το κινητο εχει πλεον μενου Iphone. Δεν υπαρχει πληκτρο για μενου και ολες οι εφαρμογες ειναι σε σελιδες. κανεις folder απ ευθειας συρωντας το εικονιδιο πανω σε αλλο. δεν τρελαθηκα γενικα.

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Στο site http://cn.ui.vmall.com/theme.php?mod=list&display=1&model=P1&version=EMUI1.0 κατέβασα ένα θέμα στον υπολογιστή, έκανα εξαγωγή το zip και το έβαλα στο HWhemes φάκελο του κινητού αλλά δεν το βλέπω στα θέματα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται?

Ότι πιο smooth και γρήγορο έχω δοκιμάσει στο P1 !!!!

Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί bugs.

Πως σου φενεται μετα απο καιρο καποιο προβλημα?Καποιος οδηγος για ολα αυτα που γραφετε στα Ελληνικα?? :wacko:

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Στο site http://cn.ui.vmall.com/theme.php?mod=list&display=1&model=P1&version=EMUI1.0 κατέβασα ένα θέμα στον υπολογιστή, έκανα εξαγωγή το zip και το έβαλα στο HWhemes φάκελο του κινητού αλλά δεν το βλέπω στα θέματα. Ξέρει κάποιος πως γίνεται?

ok το βρήκα!!

Πως σου φενεται μετα απο καιρο καποιο προβλημα?Καποιος οδηγος για ολα αυτα που γραφετε στα Ελληνικα?? :wacko:

Φίλε μού καλημερα .

Από ότι έχει πει ο συνφορουμιτης stap75 που έχει μαγειρεψει την Rom , θα δώσει αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και εδώ στο myphone .

Απροβληματιστη μέχρι τώρα !!!!

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Σας είχα υποσχεθεί ένα οδηγό εγκατάστασης custom rom στην συσκευή μας.Βρήκα λοιπόν το χρόνο και σας τον παραδίδω.Κατ'αρχήν η συσκευή μας πρέπει να είναι root και πρέπει να έχει εγκατεστημένο το cwm recovery.Οδηγίες για αυτά θα βρείτε εδώ.

Οτι κάνουμε από δω και πέρα,θα πρέπει να γίνει με την συσκευή μας φορτισμένη (τουλάχιστον άνω του 70%).

- Αντιγράφουμε στην sdcard την rom και τα gapps που έχουμε κατεβάσει και κλείνουμε την συσκευή μας.

- Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα Volume Up + Power (για να μπούμε στο recovery)

- Μόλις εμφανιστεί το σήμα της huawei αφήνουμε το Power και κρατάμε πατημένο το Volume Up.

- Επιλέγουμε backup and restore

- Επιλέγουμε backup to external card (Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε backup)

- Παμε με back στο αρχικό μενού και εκτελούμε κατά σειρά (Wipe data/factory reset - Wipe cache partition)

- Επιλέγουμε advanced και wipe dalvic cache

- Επιλέγουμε install from sdcard

- Επιλέγουμε choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο της rom που κατεβάσαμε και κάνουμε install

- Ξανά install from sdcard - choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο του gapps που έχουμε κατεβάσει.

- Κάνουμε reboot

Απολαμβάνουμε την νέα μας rom εφόσον δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα.Η διαδικασία περιγράφει με χρήση εξωτερικής κάρτας, η ίδια ακριβως γίνεται και με την εσωτερική απλά επιλέγουμε choose from sdcard.

Καλή επιτυχία!!!

μετα την αναβαθμιση δεν μου δουλευει το gps. καμια ιδεα?ευχαριστω

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ, αλλα έφτιαξε μόνο του! Το είχα αφήσει σε ανοιχτό χώρο για να βρεί δορυφόρο, περίμενα κανένα τέταρτο, αλλα τίποτα.. Κατεβάζω λοιπόν το αρχείο για να το κάνω downgrade, αλλά πρίν ξεκινήσω, τρέχω το gps test μήπως και γίνει τίποτα, και... δούλεψε!!!!

Σας είχα υποσχεθεί ένα οδηγό εγκατάστασης custom rom στην συσκευή μας.Βρήκα λοιπόν το χρόνο και σας τον παραδίδω.Κατ'αρχήν η συσκευή μας πρέπει να είναι root και πρέπει να έχει εγκατεστημένο το cwm recovery.Οδηγίες για αυτά θα βρείτε εδώ.

Οτι κάνουμε από δω και πέρα,θα πρέπει να γίνει με την συσκευή μας φορτισμένη (τουλάχιστον άνω του 70%).

- Αντιγράφουμε στην sdcard την rom και τα gapps που έχουμε κατεβάσει και κλείνουμε την συσκευή μας.

- Με κλειστό το κινητό πατάμε ταυτόχρονα Volume Up + Power (για να μπούμε στο recovery)

- Μόλις εμφανιστεί το σήμα της huawei αφήνουμε το Power και κρατάμε πατημένο το Volume Up.

- Επιλέγουμε backup and restore

- Επιλέγουμε backup to external card (Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε backup)

- Παμε με back στο αρχικό μενού και εκτελούμε κατά σειρά (Wipe data/factory reset - Wipe cache partition)

- Επιλέγουμε advanced και wipe dalvic cache

- Επιλέγουμε install from sdcard

- Επιλέγουμε choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο της rom που κατεβάσαμε και κάνουμε install

- Ξανά install from sdcard - choose from external card

- Αναζητούμε το zip αρχείο του gapps που έχουμε κατεβάσει.

- Κάνουμε reboot

Απολαμβάνουμε την νέα μας rom εφόσον δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα.Η διαδικασία περιγράφει με χρήση εξωτερικής κάρτας, η ίδια ακριβως γίνεται και με την εσωτερική απλά επιλέγουμε choose from sdcard.

Καλή επιτυχία!!!

Να εισαι καλα φιλαρακι για τον κοπο σου.Εγω εχω την εκδοση emotion ui 1.0 μπορω να το κανω ροοτ??:O

Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Φίλε μού καλημερα .

Από ότι έχει πει ο συνφορουμιτης stap75 που έχει μαγειρεψει την Rom , θα δώσει αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και εδώ στο myphone .

Απροβληματιστη μέχρι τώρα !!!!

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ, αλλα έφτιαξε μόνο του! Το είχα αφήσει σε ανοιχτό χώρο για να βρεί δορυφόρο, περίμενα κανένα τέταρτο, αλλα τίποτα.. Κατεβάζω λοιπόν το αρχείο για να το κάνω downgrade, αλλά πρίν ξεκινήσω, τρέχω το gps test μήπως και γίνει τίποτα, και... δούλεψε!!!!

Ευχαριστω. Ολα καλα δουλεψε και μενα. κατεβασα το sports tracker εκ νεου και ανοιξε to gps κανονικα. ηταν θεμα του προγραμματος. το radio σας δουλευει? δεν υπηρχε καν μεσα και κατεβασα το ξεχωριστο radio app πou εβαλε ενας φιλος πιο πανω, αλλα γραφει συνεχεια "δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει" και κλεινει.

Μόλις αναβαθμίστηκε το google play στο κινητό μου, αναβαθμίστηκε κανείς άλλος?
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Μόλις αναβαθμίστηκε το google play στο κινητό μου, αναβαθμίστηκε κανείς άλλος?

Εμενα δεν μου εχει βγαλει κατι ακομα.

Λιγη βοηθεια πως θα παω απο emotion 1.0 emotion ui σε b229 (βασικα ειχα την B104).

Μιας και προτιμω το καθαρο android :)

Κατεβασα επο εδω (http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html) αυτο

Downgrade Version

Version: U9200-1V100R001C00B229

Downgrade Package Size: 429MB

Αλλα μεσα σε αρχειο word λεει

Using this document user can downgrade the device from Emotion UI JB Global version (U9200-EM-UMTS-V100R00G411D00B315) to normal ICS version (U9200-1V100R001C00B229).

θα μου δουλεψει αν οχι τι κανω?

**τωρα εχω την εκδοση U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02 με το emotion ui 1.0

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

καμια βοηθεια για το ραδιοφωνο που εχει χαθει μετα την αναβαθμιση? ουτε με το ξεχωριστο app που περασα δουλευει. καλο πασχα σε ολους

καμια βοηθεια για το ραδιοφωνο που εχει χαθει μετα την αναβαθμιση? ουτε με το ξεχωριστο app που περασα δουλευει. καλο πασχα σε ολους

Στο emui 1.5 JB το ραδιοφωνο δεν δουλευει.

Παιδια τωρα τελευταια δεν μπορω να μπω στο internet μεσω wi fi αν δεν το κανω επανεκινηση.Γνωριζει κανενας γιατι?

Παιδια τωρα τελευταια δεν μπορω να μπω στο internet μεσω wi fi αν δεν το κανω επανεκινηση.Γνωριζει κανενας γιατι?

Αν μιλάς για ένα μόνο συγκεκριμένο δίκτυο wifi τότε δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι στο οποίο εκπέμπει το ρούτερ..εαν δοκίμασες σε πάνω απο 1 δίκτυα και έχεις το ίδιο πρόβλημα, τότε δεν γνωρίζω..

Καλημέρα σας.

Κατα 99% έχω ένα πρόβλημα με το jack του κινητού. Πρώτα όταν σύνδεα καλώδιο έβγαζε πολύ χαμηλό ήχο ενώ πλέον δεν βγάζει καν......... το έχω δοκιμάσει σε αρκετές σύσκευές και με αρκετά κλώδια οπότε είμαι σίγουρος οτι ευθύνεται το τηλέφωνο. Μολις διαπίστωσα ότι δνε συνεργάζεται ούτε με τα Handsfree πλέον.

Το θέμα είναι ότι είναι ρουταρισμένο και έχει τιν έκδοση Β256.

Αν το πάω για service θα έχω θέμα?

και αν ναι, τι πρέπει να κάνω για να αποφύγω πιθανά προβλήματα?

παιδιά συγγνώμη αν έχει απαντηθεί το θέμα, αλλά έχω μια απορία:

πώς μπορώ να κλείσω τον ήχο της κάμερας και της φωτογραφικής μηχανής??

έχω δοκιμάσει τα πάντα. ακούγεται ακόμα και στο φουλ αθόρυβο!

σε rooted ascend p1, μπαίνεις με κάποιον file explorer (πχ FX) στον φάκελο \system\media\audio\ui\ και κάνεις απλά rename το camera_click.ogg σε κάποιο όνομα πχ camera_click_old.ogg

σε rooted ascend p1, μπαίνεις με κάποιον file explorer (πχ FX) στον φάκελο \system\media\audio\ui\ και κάνεις απλά rename το camera_click.ogg σε κάποιο όνομα πχ camera_click_old.ogg

Επίσης, σε μή rooted αν έχεις την Β315 εχει επιλογή στις ρυθμίσεις της κάμερας για mute.

• The title was changed to Huawei Ascend P1