Jump to content

jimmyop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jimmyop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καμια βοηθεια για το ραδιοφωνο που εχει χαθει μετα την αναβαθμιση? ουτε με το ξεχωριστο app που περασα δουλευει. καλο πασχα σε ολους
  2. Ευχαριστω. Ολα καλα δουλεψε και μενα. κατεβασα το sports tracker εκ νεου και ανοιξε to gps κανονικα. ηταν θεμα του προγραμματος. το radio σας δουλευει? δεν υπηρχε καν μεσα και κατεβασα το ξεχωριστο radio app πou εβαλε ενας φιλος πιο πανω, αλλα γραφει συνεχεια "δυστυχως η εφαρμογη εχει σταματησει" και κλεινει.
  3. μετα την αναβαθμιση δεν μου δουλευει το gps. καμια ιδεα?ευχαριστω
  4. Εκανα την αναβαθμιση επιιτυχημενα αλλα αν εξαιρεσεις το ποσοστο της μπαταριας που εμφανιστηκε και σιγουρα ειναι πολυ χρησιμο, το κινητο εχει πλεον μενου Iphone. Δεν υπαρχει πληκτρο για μενου και ολες οι εφαρμογες ειναι σε σελιδες. κανεις folder απ ευθειας συρωντας το εικονιδιο πανω σε αλλο. δεν τρελαθηκα γενικα.
  5. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5022&idPhone2=4410
  6. στο αρχειο pdf με τις οδηγιες για την αναβαθμιση λεει οτι ειναι για τις εκδοσεις απο β218 και β219. εμενα το κινητο μου λεει Β104. ισως γι αυτο δεν πετυχαινει η αναβαθμιση και σε μενα και στον φιλο πιο πανω. παντως απο την HUAWEI στο facebook, μου ειπαν οτι υπαρχει κινδυνος με την εγγυηση, γιατι επισημα δεν εχουν βγαλει καποια αναβαθμιση.
  7. τους περασα τους φακελους, τους μετονομασα οπως λεει το βιντεο, αλλα παλι γραφει failed στην διαδικασια. :mad: δυστυχως. any ideas παιδες? να προσθεσω οτι οι θηκες που κανει δωρο η εταιρεια, ειναι 5 αν περασεις απο τα γραφεια τους και αν τις στειλουν ταχυδρομικα, σου στελνουν λιγοτερες λογω εξοδων. και ειναι πολυ ποιοτικες σε σχεση με αυτο που περιμενα (οντας τσαμπα).
  8. εμενα δεν μου πετυχε το update . εγραψε failed και ευτυχως ειχα μετα επιλογη για reboot χωρις να μπλεξω με hard reset. sto binteo δειχνει οτι εχει τους φακελους dload και Intermediate pack στην καρτα ενω εμενα δεν τους ειιχε και δημιουργησα εναν νεο φακελο dload. καμια βοηθεια? ευχαριστω.
  9. http://www.welectronics.com/gsm/Nokia/Nokia_X3-02.HTML
×
×
  • Create New...