magiktigra Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Παιδιά το κινητό είναι καθ' οδόν αλλά αγχώνομαι λιγάκι με την ενσωματωμένη μπαταρία. Την πρώτη φορά που θα το ανοίξω να το δουλέψω μέχρι το τέλος και να το κάνω αυτό(πλήρη φόρτιση-εκφόρτιση) για 2-3 φορές ακόμα μέχρι να στρώσει ή είναι αχρείαστο? Έχω διαβάσει το άρθρο στο techblog και αναθεώρησα, άλλα και πάλι όλο και θα θέλει μια ειδική μεταχείριση στις πρώτες φορτίσεις. Και επίσης αν για την Β102 που ξέρω πως φοράει το κινητό από το expansys, ακολουθείται η ίδια διαδικασία για το root και την εγκατάσταση της Β229 με αυτή των Β103-104. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Γιατί αγχώνεσαι για την ενσωματωμένη μπαταρία?Όσο για το άλλο θέμα, εγώ έφαγα όση είχε μέσα και από κει και πέρα του έκανα 3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις όχι επίτηδες, απλώς έτυχε να μου τελειώνει η μπαταρία το βράδυ.Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι. ΥΓ: Κάτι άσχετο...Το κινητό σε όσους δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους να το δουλέψουν και απλώς το βλέπουν σε φωτογραφίες, ένα θέλω να πω..καμία σχέση..Αδικείται πραγματικά από τις φωτογραφίες. Edited February 20, 2013 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_4 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πήρα το κινητό στα χέρια μου σήμερα επιτέλους! Λίγο που το "γαργάλησα", ερωτεύτηκα :) το γουστάρω με τα 1000! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 εγώ θα το αγοράσω σε έναν μήνα από τώρα που θα κατέβω σπίτι μου γιατί τώρα σπουδάζω και δεν έχω φράγκα... θα βρω διαθέσημο κάπου ή θα τραβάω τα μαλλιά μου; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Κούμπωσα και εγω την Β229.Εντυπώσεις πολυ θετικες απο άποψη μπαταρίας και σαν λειτουργικό, δεν κρασαρει που-θε-να!!Ευχαριστώ και τον Πανακαρο γιατί καποιες λεπτομέρειες που δεν ηξερα με βοηθησε και τις ελυσα..:dance: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 και ας είναι στημένο στην 4.0.3 είναι πανέμορφο! :) Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Προς rooted users,δε ξερω αν πρεπει να το αναφερω αλλΑ περασα το blackmarket αλλα εχω ενα θεματακι με τα installed apps.το εχει καποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Προς rooted users,δε ξερω αν πρεπει να το αναφερω αλλΑ περασα το blackmarket αλλα εχω ενα θεματακι με τα installed apps.το εχει καποιος ? Δηλαδη τι θεμα εχεις? (το εχω και εγω περασμενο και δουλευει μια χαρα) Για όσους αναρωτιούνται γιατί το YouTube δεν δείχνει "καθαρά" στο κινητό τους θα πρέπει να ξέρουν οτι απο προεπιλογή της google ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ HD ΟΘΟΝΗ (δλδ 1280 * 720 και άνω) μπορούν να προβάλλουν μέσω της επίσημης εφαρμογής YouTube βιντεο σε HD ανάλυση. Για το ascend P1 που δεν έχει HD οθόνη απλώς αν προσέξετε γράφει HQ (High Quality). Αυτός είναι και ο λόγος που τα βίντεο δείχνουν "θολα" Εαν έχετε κάνει root η λύση στο πρβλημά σας... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715 Η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Επιτρέπει ακόμα και video playback με σβηστή οθόνη!! Ευχαριστώ το πέρασα και δουλεύει τέλεια :) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δηλαδη τι θεμα εχεις? (το εχω και εγω περασμενο και δουλευει μια χαρα) επιλεγω παταω εγκατασταση, κανει ληψη πριν την εγκατασταση crasharei. πρεπει να πηγαινω να βρισκω το κατεβασμενο αρχειο κ να το κανω install.. παιζει να ειναι προβλημα στην εκδοση? μπορεις να μου στειλεις το δικο σου APK ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 επιλεγω παταω εγκατασταση, κανει ληψη πριν την εγκατασταση crasharei. πρεπει να πηγαινω να βρισκω το κατεβασμενο αρχειο κ να το κανω install.. παιζει να ειναι προβλημα στην εκδοση? μπορεις να μου στειλεις το δικο σου APK ? για δοκιμασε και βλεπουμε h**ps://rapidshare.com/files/805390621/bmalpha.rar Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Γιατί αγχώνεσαι για την ενσωματωμένη μπαταρία?Όσο για το άλλο θέμα, εγώ έφαγα όση είχε μέσα και από κει και πέρα του έκανα 3 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις όχι επίτηδες, απλώς έτυχε να μου τελειώνει η μπαταρία το βράδυ.Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι. ΥΓ: Κάτι άσχετο...Το κινητό σε όσους δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους να το δουλέψουν και απλώς το βλέπουν σε φωτογραφίες, ένα θέλω να πω..καμία σχέση..Αδικείται πραγματικά από τις φωτογραφίες. Επειδή δεν θα έχω την δυνατότητα να την αλλάξω τόσο εύκολα, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω δεν παίζει κανένα ρόλο επειδή έρχονται προφορτισμένες από την εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRainious Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ευτυχισμένος κάτοχος και εγώ :) Μοναδικό αρνητικό (ερχόμενος απο HTC Desire S) το πιξέλιασμα στην οθόνη, αλλά λεπτομέρειες.. Μπαταρία 2 μερούλες σχεδόν! Και αυτό που παρατήρησα και δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί. Χτυπάει το ξυπνητήρι και με κλειστό κινητό :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδιά το κινητό είναι καθ' οδόν αλλά αγχώνομαι λιγάκι με την ενσωματωμένη μπαταρία. Την πρώτη φορά που θα το ανοίξω να το δουλέψω μέχρι το τέλος και να το κάνω αυτό(πλήρη φόρτιση-εκφόρτιση) για 2-3 φορές ακόμα μέχρι να στρώσει ή είναι αχρείαστο? Έχω διαβάσει το άρθρο στο techblog και αναθεώρησα, άλλα και πάλι όλο και θα θέλει μια ειδική μεταχείριση στις πρώτες φορτίσεις. Και επίσης αν για την Β102 που ξέρω πως φοράει το κινητό από το expansys, ακολουθείται η ίδια διαδικασία για το root και την εγκατάσταση της Β229 με αυτή των Β103-104. Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1.2 Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor106 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) jelly bean δεν θα βγει?γνωριζουμε τπτ γτ ειναι κριμα να μην παρει...με μια ματια που κοιταξα ουτε στο xda ανακοινωσαν τπτ.. Edited February 21, 2013 by geor106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Γεια σας, πριν λίγες μέρες αγόρασα αυτό το κινητό, είναι απίστευτο κινητο αλλά έχω τρεις απορίες: 1. jb έχει βγει για το κινητό 2. κάποιο λογισμικό για τον υπολογιστή ώστε να συνδέω το κινητο εκεί 3. αν οι αναβαθμίσεις γίνονται απο κάποιο συγκεκριμένο λογισμικο Edited February 21, 2013 by koystado Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 1.2 Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918412#post3918412 :) Ευχαριστώ πολύ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Γεια σας, πριν λίγες μέρες αγόρασα αυτό το κινητό, είναι απίστευτο κινητο αλλά έχω τρεις απορίες: 1. jb έχει βγει για το κινητό 2. κάποιο λογισμικό για τον υπολογιστή ώστε να συνδέω το κινητο εκεί 3. αν οι αναβαθμίσεις γίνονται απο κάποιο συγκεκριμένο λογισμικο 1. Ναι 2. HiSuite (Δες το κατω Link) 3. Ξεκίνα το διάβασμα!! --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4553283#post4553283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 μολις επικοινωνησα με την wind και με ενημερωσαν οτι το κινητο εξαντληθηκε και δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν...κριμα γιατι με την επιδοτηση μου εβγαινε σχεδον τζαμπα..θα στραφω στο αlcatel 997D... μενω αθηνα. Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Έχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο. Ακολουθώ τα βήματα του οδηγού Root στην αρχική έκδοση. 1) Βάζουμε κ τους 2 φακέλους στον C:\. 2)Συνδέουμε το κινητό με usb και ενεργοποιούμε την επιλογή “Εντοπισμός σφαλμάτων USB” (Ρυθμίσεις-επιλογές για προγραμματιστές). 3) Πηγαίνουμε στο φάκελο Β10Xroot Τρέχουμε το αρχείο hwadb.exe 4) Τρέχουμε το αρχείο ubl.exe (πατάμε το πρώτο κουτάκι που λέει ROOT, και μετά τα 2 Ok που θα εμφανιστούν) 5) Αποσυνδέουμε το καλώδιο USB και κάνουμε επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Σιγουρευτείτε πως υπάρχει το εικονίδιο Superuser ή Διαχειριστής (ελληνικά) Αν ναι, Το κινητό είναι πλέον root Μόλις τρέχω το hwadb.exe μου βγάζει μήνυμα το eset για ιο και ενώ ανοίγει το παράθυρο εντολών της dos και πατάω και τα δυο ΟΚ το τηλέφωνο δεν γίνεται root. Πρέπει να απενεργοποιήσω το antivirus ή παίζει κάτι άλλο; Επίσης οι φάκελοι για το root πρέπει να είναι χύμα στο C ή μπορούν να είναι και σε κάποιον υποφάκελλο; Τελευταία ερώτηση το Hi Suite πρέπει να είναι ανοιχτό ή κλειστό; μολις επικοινωνησα με την wind και με ενημερωσαν οτι το κινητο εξαντληθηκε και δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν...κριμα γιατι με την επιδοτηση μου εβγαινε σχεδον τζαμπα..θα στραφω στο αlcatel 997D... μενω αθηνα. Το τηλέφωνο υπάρχει ακόμα στο expansys στα 240€ Huawei Ascend P1 Edited February 21, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ποια έκδοση firmware έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Ποια έκδοση firmware έχεις; Β102 αγορασμένο από expansys Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 @ambientc Κλεισε το Antivirus. αφου σου αναγνωριζει για ιο το hwadb.exe Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου κανει Root. Γιατι μετα το μηνυμα το στελνει σε καραντινα κ δεν "τρεχει". Δεν ειναι ιος, απλα το βλεπει ετσι το Antivirus. Κλειστο κ δοκιμασε παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) @ambientc Κλεισε το Antivirus. αφου σου αναγνωριζει για ιο το hwadb.exe Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να σου κανει Root. Γιατι μετα το μηνυμα το στελνει σε καραντινα κ δεν "τρεχει". Δεν ειναι ιος, απλα το βλεπει ετσι το Antivirus. Κλειστο κ δοκιμασε παλι. Επιτέλους rootαρισμένο. Τα αποσυμπίεσα χύμα στο C απενεργοποίησα και το antivirus έκλεισα και το hisuite και ω του θαύματος μετά την επανεκίνηση είδα το εικονίδιο διαχειριστής:yahoo::yahoo::yahoo: Ευχαριστώ Τελικά τη miui rom την πέρασε κανένας; Edited February 21, 2013 by ambientc Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Από τότε που έκανα calibration τη μπαταρία συμπεριφερεται περίεργα. αυξομειωνεται το ποσοστο της χωρίς να μπει στη φόρτιση. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το απειραχτο batterystats.bin αρχείο του η να προτείνει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 1. Ναι 2. HiSuite (Δες το κατω Link) 3. Ξεκίνα το διάβασμα!! --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4553283#post4553283 Παιδιά καλημέρα. Αγόρασα και εγώ το P1 και η πρώτη επαφή είναι σοκαριστική! Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις για πρώτη φορά στο κινητό. Ξέρετε, έναν μπούσουλα για την πρώτη φορά. Προς το... παρόν δεν ψήνομαι για root και σχετικά κόλπα. Αξίζει να πάρω από αυτές τις θήκες σιλικόνης (http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=35160) ή θα δημιουργήσει προβλήματα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petkak76 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Καλησπέρα, από εχτές είμαι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινήτου και είναι παρα πολύ καλό!!!! Δύο ερωτησούλες αν μου επιτρέπετε: 1) Στην home screen έχω το widget του καιρού, το έχω ρυθμίση να κάνει update κάθε μία ώρα, αλλά τίποτα. 2)Το συγκεκριμένο firmware (U9200-1,Android 4.0,V100R001C00B229,General Version) να το περάσω? Το τηλ έχει το Β219. Ευχαριστώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts