Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το διάβασα αλλά δεν υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος?

Ψάξε στο μάρκετ για task killer:)

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ψάξε στο μάρκετ για task killer:)

Ευχαριστώ τώρα είναι πολύ καλύτερα...Άλλη μια ερώτηση...υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει το unlock screen διαφορετικό?(π.χ. να βάζω κωδικό για να ξεκλειδώσω το κινητό)

Ευχαριστώ τώρα είναι πολύ καλύτερα...Άλλη μια ερώτηση...υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει το unlock screen διαφορετικό?(π.χ. να βάζω κωδικό για να ξεκλειδώσω το κινητό)

Γίνεται από τις ρυθμίσεις:) Ρυθμίσεις-> Ασφάλεια-> Κλειδ. Οθον. Έτσι είναι τουλάχιστον στο mini pro με παγωτό:D

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε tasks killers. Αφήστε το λειτουργικό να κάνει τη δουλειά του. Μην αγχώνεστε για την ελεύθερη μνήμη.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε tasks killers. Αφήστε το λειτουργικό να κάνει τη δουλειά του. Μην αγχώνεστε για την ελεύθερη μνήμη.

Αυτό ακριβώς είπα και εγω αλλά αφού θέλουν να χρησιμοποιούν..

Εγώ πάλι έχω την αντίθετη γνώμη..:p Το σολε μου έφτασε σε σημείο να έχει 30mb ελεύθερη ραμ από 320!!!!

Λες, είναι καλύτερα;

Εγώ πάλι έχω την αντίθετη γνώμη..:p Το σολε μου έφτασε σε σημείο να έχει 30mb ελεύθερη ραμ από 320!!!!

Κι όταν φίλε μου θα χρειαστεί μνήμη επειδή για παράδειγμα θα ανοίξεις κάποια άλλη εφαρμογή τότε θα κλείσει κάποια άλλη ώστε να ελευθερώσει μνήμη και πάει λέγοντας!

Για να μην τα ξανά γράφω δείτε εδώ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κι όταν φίλε μου θα χρειαστεί μνήμη επειδή για παράδειγμα θα ανοίξεις κάποια άλλη εφαρμογή τότε θα κλείσει κάποια άλλη ώστε να ελευθερώσει μνήμη και πάει λέγοντας!

Α,τότε εντάξει..Είναι το πρώτο μου android και δεν ξέρω και πολλά...:O

Μαγκες , τελικα θελω βοηθεια. Προσπαθω να κατεβασω μια εφαρμογη (rutastic pro) μεσω του Aptoide αλλα μεσω αλλου σαιτ που το ανοιγει με τον "οπερα" και στο φακελο που την αποθηκευει "Downloads" οταν στο τελος μου γραφει "open" μου βγαζει οτι δεν υπαρχει εφαρμογη :wacko: ?!?!?!?!?!

Μαγκες , τελικα θελω βοηθεια. Προσπαθω να κατεβασω μια εφαρμογη (rutastic pro) μεσω του Aptoide αλλα μεσω αλλου σαιτ που το ανοιγει με τον "οπερα" και στο φακελο που την αποθηκευει "Downloads" οταν στο τελος μου γραφει "open" μου βγαζει οτι δεν υπαρχει εφαρμογη :wacko: ?!?!?!?!?!

Γιατί δεν την κατεβάζεις από το Play Store???

Ναι ξερει πολυ καλα τι κανει ασχετα οτι σε παιρνουν τηλ και μεχρι να ανοιξει η οθονη να απαντησεις μπορει και να εχει κλεισει η γραμμη,η το ξεκλεισωνεις και για να παει απο την μια επιφανεια στην αλλη κλαταρει στην μεση.....Μενει απο μνημη συνεχεια...Δυστυχως αυτο ειναι το Android...Για αυτο ο λογος που χρειαζεται πολυ ενεργεια,ισχυ και μνημη..και παλι σερνεται...

KTLK

μηπως του αλλαζεις και εσυ τα φωτα?εμενα πλεον κατω απο 100-110 δεν πεφτει η ελευθερη ram.

Ναι ξερει πολυ καλα τι κανει ασχετα οτι σε παιρνουν τηλ και μεχρι να ανοιξει η οθονη να απαντησεις μπορει και να εχει κλεισει η γραμμη,η το ξεκλεισωνεις και για να παει απο την μια επιφανεια στην αλλη κλαταρει στην μεση.....Μενει απο μνημη συνεχεια...Δυστυχως αυτο ειναι το Android...Για αυτο ο λογος που χρειαζεται πολυ ενεργεια,ισχυ και μνημη..και παλι σερνεται...

Εγώ με το neo v που έχει ιδια μνήμη με το sole κ με λίγη διαθέσιμη μνήμη ram γιατί δε μου κάνει αυτά που λες;:confused:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Είσαι υπερβολικός...Έχεις δοκιμάσει ποτέ android?Το σολε μου ούτε μια φορά δεν έχει κολλήσει άσχετα που το έχω γεμίσει στις εφαρμογές και στα παιχνίδια..

Μιας και είπα εφαρμογές,βρήκα έναν launcher για wp7 που δουλεύει τέλεια στο σολε λέγεται Windows Phone Launcher,τα σπάει-είναι σαν να έχεις δυπήρινο windows phone!!!Δοκιμάστε το!!!

Α και να μην ξεχάσω αν θέλετε να ξεκλειδώνει σαν wp η εφαρμογή λέγεται WP7Lock Lite!!

Edited by Nero55

λίγο άσχετο αλλά τι βάση έχετε ? βάλτε και κάνα link ...

Τι ενοεις τι βάση έχουμε,δεν το έπιασα..

Μήπως εννοεί βάση στήριξης αυτοκινήτου;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μήπως εννοεί βάση στήριξης αυτοκινήτου;

βάση στήριξης ναι, αλλά για το γραφείο... ψάχνω να βρω stand για βάζω το κινητό άντε και καμιά 7αρα ταμπλέτα

Καλησπέρα κι από εμένα. Τη Δευτέρα μπήκα κι εγώ στην οικογένεια του Sole και έχω μείνει άκρως ικανοποιημένος από την εν λόγω συσκευή. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου Topic και μπορώ να πω ότι έχετε καλύψει τις περισσότερες απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί (νέος στο κουρμπέτι των smartphones γενικά! :p ). Το μόνο που έχω εντοπίσει εγώ σαν αρνητικό στο κινητό είναι η ενσωματωμένη μπαταρία του. Κι εδώ είναι και η απορία μου. Έχοντας ενσωματώσει τη μπαταρία στη συκσευή κερδίζει κάτι ο κατασκευαστής, η βοηθάει στην αυτονομία της ή απλώς όλοι λίγο πολύ θέλουν να i-phone-ίσουν;

Καλησπέρα κι από εμένα. Τη Δευτέρα μπήκα κι εγώ στην οικογένεια του Sole και έχω μείνει άκρως ικανοποιημένος από την εν λόγω συσκευή. Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου Topic και μπορώ να πω ότι έχετε καλύψει τις περισσότερες απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί (νέος στο κουρμπέτι των smartphones γενικά! :p ). Το μόνο που έχω εντοπίσει εγώ σαν αρνητικό στο κινητό είναι η ενσωματωμένη μπαταρία του. Κι εδώ είναι και η απορία μου. Έχοντας ενσωματώσει τη μπαταρία στη συκσευή κερδίζει κάτι ο κατασκευαστής, η βοηθάει στην αυτονομία της ή απλώς όλοι λίγο πολύ θέλουν να i-phone-ίσουν;

Δεν υπάρχει ο λόγος που λες...Κάποιος άλλος λόγος θα είναι αλλά τι ψάχνεις τώρα ψίλους στα άχυρα..

Για οσους έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader κι έχουν ρουτάρει το κινητό.

Υπάρχει τρόπος να το "ξανακλειδώσουμε" για να πάρουμε το update με την ICS ?

Γιατι με SEUS δεν....

κάπου είχα διαβάσει ότι το κάνουν για λόγους χώρου, γιατί και καλά θα γινόταν πιο "χοντρό" το κινητό αν υπήρχε ξεχωριστό κομμάτι για την μπαταρία ,δλδ extra πλαστικά extra connectors και όχι αυτών της logicboard, κτλ .... Στο σολε είπαν ότι έγινε για να χωρέσει το nfc κάπου εκεί που είναι η μπαταρία ....

Από ότι παρατήρησα η μπαταρία δεν είναι ενσωματωμένη απλά για την βγάλεις πρέπει να διαλύσεις το κινητό ;)

Αυτό το κάνουν κυρίως για εξοικονόμηση χώρου

Digital-Doctor.blogspot.gr

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola