Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν σου πεσει με την μουρη δηλαδη δεν θα παθει τιποτα?και εγω εχω 2 τετοιες.δεν προστατευουν την οθονη οσο πιστευεις

αν σου πεσει με την μουρη δηλαδη δεν θα παθει τιποτα?και εγω εχω 2 τετοιες.δεν προστατευουν την οθονη οσο πιστευεις

και ομως φιλε μου, μου εχει πεσει με την οθονη (σε επιπεδο εδαφος) και ουτε που ακουστηκε..

Edited by kkoletsis

Παιδιά ενδιαφερομαι να το αγοράσω. Επειδή μου ειναι δύσκολο να διαβάσω 90 σελίδες μπορείτε να μου πείτε αν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην ως τώρα χρήση σας;

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Παιδιά ενδιαφερομαι να το αγοράσω. Επειδή μου ειναι δύσκολο να διαβάσω 90 σελίδες μπορείτε να μου πείτε αν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην ως τώρα χρήση σας;

αν δεν κάνεις update μια χαρά θα είναι χωρίς προβλήματα

edit:

Αυτό τι είναι ρε παιδιά ?? : http://forum.cyanogenmod.com/topic/56161-sony-xperia-sola-cm910/

Edited by iobelika

edit:

Αυτό τι είναι ρε παιδιά ?? : http://forum.cyanogenmod.com/topic/56161-sony-xperia-sola-cm910/

Προς το παρον τιποτα. Απλα ειναι ενα ανεπισημο Poll για να φτιαχτει η CM10 για το sola μας.

Δεν νομιζω παντως να ασχοληθει κανεις, αν δεν βγει και επισημα η ICS. Ειναι και καινουργια η πλατφορμα (Novathor-U8500) οποτε θα χρειαστει παραπανω χρονος.

κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιάσει. go for it.

Προς το παρον τιποτα. Απλα ειναι ενα ανεπισημο Poll για να φτιαχτει η CM10 για το sola μας.

Δεν νομιζω παντως να ασχοληθει κανεις, αν δεν βγει και επισημα η ICS. Ειναι και καινουργια η πλατφορμα (Novathor-U8500) οποτε θα χρειαστει παραπανω χρονος.

και οπότε δεν έχει κανένα νόημα και 10.000 άτομα να μαζευτούνε ..... ?

Δεν ξερω με τι κριτηρια αποφασιζουν να βγαλουν CM για ενα κινητο. Σιγουρα αμα κανει καλες πωλησεις ειναι θετικο. Παντως μην περιμενεις συντομα CM rom για το Sola.

Εδω ακομα να ανοιξουν ξεχωριστο thread στο XDA μετα απο 2 μηνες κυκλοφοριας.

We have received isolated consumer complaints about network selection issues for the products Xperia™ U, Xperia™ P, Xperia™ sola and Xperia™ go in connection with Android 2.3.7 SW version 6.0.B.3.162, successfully resolved by re-starting the phone.

Further optimizations of the network selection procedures were made and affected consumers are recommended to upgrade their handset SW to a new Android 2.3.7 SW version to be available from early August onwards.

http://talk.sonymobile.com/thread/44616?start=20&tstart=0

Αντε να δουμε.

Αντε να δουμε.

Θα προτιμούσα να έβγαζαν την αναβάθμιση σε ics:p

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση. Ενώ έχω κλειδωμένο το κινητό και δεν το ακουμπάω κάθε λίγο και λιγάκι αναβοσβήνει η οθόνη.. Κάποια βοήθεια? Καταντάει κουραστικό να νομίζω οτι με καλούν συνέχεια.

Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση. Ενώ έχω κλειδωμένο το κινητό και δεν το ακουμπάω κάθε λίγο και λιγάκι αναβοσβήνει η οθόνη.. Κάποια βοήθεια? Καταντάει κουραστικό να νομίζω οτι με καλούν συνέχεια.

Κάποια εφαρμογή που κατέβασες ή που έκανε ενημέρωση από το play στο κάνει. Μήπως έχεις τον εκατομμυριούχο?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κάποια εφαρμογή που κατέβασες ή που έκανε ενημέρωση από το play στο κάνει. Μήπως έχεις τον εκατομμυριούχο?

και μένα το κάνει που και που και έχω τον εκατομμυριούχο...λες να φταίει αυτός;;;

και μένα το κάνει που και που και έχω τον εκατομμυριούχο...λες να φταίει αυτός;;;

είμαι σίγουρος 99%.

Το έκανε σε Sony mini φίλου μου και το διάβασα και στο τοπικ για το ideos x5.

Edit το κάνει με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πριν λίγες μέρες.

Edited by Karthan7

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

είμαι σίγουρος 99%.

Το έκανε σε Sony mini φίλου μου και το διάβασα και στο τοπικ για το ideos x5.

Edit το κάνει με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πριν λίγες μέρες.

Την τελευταία έχω δυστυχώς...χαχα...το έσβησα μόλις...για να δούμε!!!

Την τελευταία έχω δυστυχώς...χαχα...το έσβησα μόλις...για να δούμε!!!

Ενημερωτικά για διαγραφή εφαρμογών:

Ρυθμίσεις > εφαρμογές> (βρίσκουμε την εφαρμογή που θέλουμε να διαγράψουμε) και επιλέγουμε πρώτα ''εκκαθάρισή δεδομένων'' και μετά κατάργηση.

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής αλλά δεν είχανε καθόλου Sole στο κατάστημα και έτσι έκανα παραγγελία για αύριο (Παρασκευή) σε λευκό. Ανυπομονώ να το αγοράσω γιατί θα είναι το πρώτο μου android αφού μέχρι πριν λίγους μήνες είχα ένα Nokia X6 που έχασα. (είχε χαλάσει οπότε δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα)

Πολύ καλό πράγμα η συνεργασία Vodafone-Πλαισίου μιας και θα το αποκτήσω με 30 ευρώ όλα κι όλα. :)

Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής αλλά δεν είχανε καθόλου Sole στο κατάστημα και έτσι έκανα παραγγελία για αύριο (Παρασκευή) σε λευκό.

έτσι γινόταν και με το nexus s. οι πωλήσεις όμως του sole πρέπει να εκτοξεύθηκαν ποιο γρήγορα.

Μια χαρά androides.

Πάντως είναι μεγάλο μείον η έλλειψη υποστήριξης από τους devs.

Έχουν πέσει με τα μούτρα σε s3 κ jelly bean!Μάλλον τα υποτιμούν τα xperia:confused:

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola