Jump to content

djsub

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About djsub

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

djsub's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και πώς την αλλάζω? :D
  2. Ρυθμίσεις ------> Ασφάλεια -----> Ασφάλεια οθόνης ------> Κλειδ. Οθόνης. ----> και επιλέγεις ολίσθηση.
  3. Μετά την ενημέρωση σε ICS για να ξεκλειδώσω το κινητό σέρνω προς τα δεξιά όπως και παλιά. όταν σέρνω αριστερά τωρα ανοίγει η κάμερα,ενω παλιά άλλαζε σε αθόρυβο και το αντίστροφο. Γίνεται να το αλλάξω πάλι? Πως? Ευχαριστώ!
  4. Να κάνω μια ερώτηση? Από την στιγμή που έχω τις επαφές μου στην κάρτα SIM θα πρέπει να τις κάνω και back up πριν κανω Update σε ICS οταν με το καλό βγεί? Επίσης το update θα το κάνουμε κανονικά μέσω PC Companion οπως και στα προηγούμενα ή αλλάζει κάτι?
  5. Πριν κάνω update πρέπει να έχω κάνει back up κάτι? Αν ναι πως κάνω το back up? Ευχαριστώ!
  6. Είχα και εγώ τον εκατομμυριούχο!!!! Προφανώς αυτό θα φταίει. Να σε ρωτήσω, εγώ μεχρι τώρα έκανα μόνο κατάργηση και όχι εκκαθάριση δεδομένων. Υπάρχει περίπτωση να έχω "υπόλοιπα εγαρμογών" ακόμα? Και πώς γίνεται να τα αφαιρέσω τώρα? Ευχαριστω !!
  7. Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση. Ενώ έχω κλειδωμένο το κινητό και δεν το ακουμπάω κάθε λίγο και λιγάκι αναβοσβήνει η οθόνη.. Κάποια βοήθεια? Καταντάει κουραστικό να νομίζω οτι με καλούν συνέχεια.
  8. Σε ευχαριστώ!Τελικά τι γίνεται με την " ζελατίνα"? Υπάρχει δεν υπάρχει απο το εργοστάσιο? Να βάλουμε επιπλέον άλλη ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα?
  9. Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιώ το Τ9?
  10. Ευχαριστώ πολύ!
  11. Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα θα πάρω το Sole, και θέλω να ρωτήσω. Όταν το ανοίξω θα πρέπει να το φορτίσω κατευθείαν ή να αφήσω την μπαταρία να πέσει. Επίσης η φόρτιση πρέπει να γίνεται όταν το κινητό είναι κλειστό ή και ανοιχτό δεν έχει πρόβλημα?
×
×
  • Create New...