Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία, μετά θα μπορώ να περάσω ότι custom rom θέλω; Ας πούμε και κάποια JB; Γιατί βλέπω ότι αυτός ο kernel είναι για GB roms.

Όχι αυτός ο kernel είναι μόνο για gb rom.. Αν θες για jb πρέπει να βάλεις έναν kernel για jb.. Δες εδώ έχει πολλούς http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273748

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω αν βεβαια γινεται να κανω το κινητο να τρεχει καλυτερα γιατι ωρες ωρες κολαει τοσο πολύ σε βαθμο να θελω να το πεταξω υποψιν δεν το εχω φορτωμενο.

καλησπέρα παιδια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω αν βεβαια γινεται να κανω το κινητο να τρεχει καλυτερα γιατι ωρες ωρες κολαει τοσο πολύ σε βαθμο να θελω να το πεταξω υποψιν δεν το εχω φορτωμενο.

Δοκιμασε για αρχη να κανεις μια επιδιορθωση λογισμικου με το sony update service. Θα χαθει οτι εχεις μεσα στο κινητο εκτος απο τα αρχεια σου στην εξωτερικη, οποτε κρατα backup οτι χρειαζεσαι!

Παιδιά, εγκατέστησα την gingerbean rom, αλλά πλέον δεν μπορώ να βρω κάποια έκδοση του Nova launcher που να τρέχει σε αυτήν. Υπάρχει κάπου κάποια συμβατή έκδοση του Nova launcher; Και αν δεν υπάρχει ο Nova, κάποιος άλλος καλός launcher που να τρέχει στο gingerbread sola; Edited by Voodooman

Παιδιά, εγκατέστησα την gingerbean rom, αλλά πλέον δεν μπορώ να βρω κάποια έκδοση του Nova launcher που να τρέχει σε αυτήν. Υπάρχει κάπου κάποια συμβατή έκδοση του Nova launcher; Και αν δεν υπάρχει ο Nova, κάποιος άλλος καλός launcher που να τρέχει στο gingerbread sola;

O Go launcher!!

Παιδιά για σας,

Έχω ένα sony xperia sole και μου παρουσίασε ένα πρόβλημα.

Καταρχήν κατέβασα το GingerBeanSS rom και δούλευε κανονικά ως πριν λίγες μέρες.

Mπήκα στο CMW Touch v5.5.0.4 για να κάνω wipe data/factory reset και κατέβασα το update του rom και το έκανα update manually. Οταν έκανα reboot μπαίνει σε boot loop.

Σημείωση:

Η κάρτα sd card δεν μπορεί να διαβαστεί από το CMW Touch v5.5.0.4..διάβασα στο xda ότι δεν την διαβάζει

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επίσης όταν το ενώνω με usb στο laptop δεν το αναγνωρίζει. Ούτε το flashtool το αναγνωρίζει

Μετά από χρήση άπειρων ρομ jb τις οποίες θεωρώ καλύτερες εμφανισιακά και όχι γρηγορότερες (μιας και αυτές με GB είναι σαφώς γρηγορότερες) μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με την τελευταία.Χρησιμοποιώ λοιπόν εδώ και μια εβδομάδα περίπου την Slim Jelly Beans Rom v3 του lol98lol98 με experimental kernel 12 και είμαι ικανοποιημένος με την ταχύτητα της.

Το αρνητικότερο όλων βέβαια είναι ότι δεν έχω βρει ακόμη ρομ που να μην κολλάει στις κλήσεις.(αποδοχή κλήσης κυρίως)

Υπάρχει κάποιος που να έχει βρει την λύση στο πρόβλημα αυτό ή να έχει να προτείνει κάποια ICS ρομ γρήγορη που να μην έχει αυτό το πρόβλημα?

Με cm το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει ή είναι πολύ μικρότερο γενικά...

Επίσης, σχετικά με την αποδοχή κλήσεων, καμία φορά βοηθάει να μην έχεις ενεργό το extended battery mode, ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό

Με cm το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει ή είναι πολύ μικρότερο γενικά...

Επίσης, σχετικά με την αποδοχή κλήσεων, καμία φορά βοηθάει να μην έχεις ενεργό το extended battery mode, ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό

extended battery mode εννοόντας την λειτ. stamina και την χαμηλής μπαταρίας?

(τι είναι το cm?)

Εννοείς το CyanogenMod έτσι; Αν ναι, θεωρείς ότι είναι γρήγορες είτε ή 10 είτε η 11 και με λιγοτερα bug?

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ρε παιδιά θα με βοηθήσει κανείς?

Είσαι σίγουρος ότι με σύνδεση είτε σε fastboot mode είτε αν προσπαθήσεις να φλασαρεις πάλι το .ftf της έκδοσης .54 δεν γίνεται;

Edited by astraxan15

ναι, το stamina λέω, και ναι cyanogenmod. 11 ειναι η αντίστοιχη της kitkat αρα προς το παρον δεν υπαρχει κατι λειτουργικό για καθημερινη χρήση νομίζω, οπότε παίζεις ανάμεσα σε 9 και 10 (ics και jb δηλαδή)

10 δεν θυμαμαι να δοκιμάσω, από 9 με αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201883 ήμουν πολύ ικανοποιημένος, αλλά δεν είχε ραδιο και δεν μπορούσε να διαβάσει nfc tags και την αλλαξα (με σκέψεις να την βάλω πάλι κάποια στιγμή μάλλον)

@pancy 88

αν θυμαμαι καλα το pc δεν αναγνωριζει τη συσκευή σου, έχεις περάσει σωστά τους drivers? δοκιμάσε και καποια νεα θυρα usb ή άλλο pc

Δυστυχώς δεν θα μπορούσα να πάω σε cm γιατί θεωρώ ότι το ράδιο είναι απαραίτητο.Από κει και πέρα γνωρίζει κανείς αν το lag στις κλήσεις ισχύει μόνο στην jb ή και την ics?

Δυστυχώς δεν θα μπορούσα να πάω σε cm γιατί θεωρώ ότι το ράδιο είναι απαραίτητο.Από κει και πέρα γνωρίζει κανείς αν το lag στις κλήσεις ισχύει μόνο στην jb ή και την ics?

Ισχύει και στις 2! Εγώ με GB δεν έχω καθόλου lag.. Απαντάει κατευθείαν ακόμα και αν τρέχω εφαρμογές και έχει ελάχιστη ραμ ελεύθερη..

Εμφανισιακά η GB δεν με ενθουσιάζει αλλά βλέπω να επιστρέφω και εγώ σιγά σιγά..

Χρησιμοποιείς ακόμη την GingerBeanSS?Αν ναι, πότε θα την κάνει επιτέλους επίσημα 3.5?

Εγώ πάντως έχω σωθεί με την συγκεκριμένη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113851

Μόνο live wallpaper δεν μου δουλεύει. Κανένα lag στις κλήσεις, ούτε πουθενά και δεν έχω ξανακοιτάξει από τότε πόση ελεύθερη ραμ έχω αφού δεν με επηρρεάζει.

Εμφανισιακά η GB δεν με ενθουσιάζει αλλά βλέπω να επιστρέφω και εγώ σιγά σιγά..

Χρησιμοποιείς ακόμη την GingerBeanSS?Αν ναι, πότε θα την κάνει επιτέλους επίσημα 3.5?

Ναι ακόμα αυτή, είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος δεν έχω λόγο να την αλλάξω.. Το κινητό τρέχει..

Δεν έχω κοιταξει τελευταία αν εχει ποσταρει κάτι.. Θα μπω να δω τώρα που το λες..

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια CM 7; Θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι αν υπάρχει...
To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Εγώ πάντως έχω σωθεί με την συγκεκριμένη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113851

Μόνο live wallpaper δεν μου δουλεύει. Κανένα lag στις κλήσεις, ούτε πουθενά και δεν έχω ξανακοιτάξει από τότε πόση ελεύθερη ραμ έχω αφού δεν με επηρρεάζει.

επειδή την έχουν κατεβάσει από το xda, αν την θελει καποιος ας στείλει pm, την έχω κρατήσει ;)

@Androides

με ποιον kernel? αυτον που βαζεις στην αρχή, ή εχεις αλλάξει; memory tweaks? overclock?

Edited by charlie_pace4

επειδή την έχουν κατεβάσει από το xda, αν την θελει καποιος ας στείλει pm, την έχω κρατήσει ;)

@Androides

με ποιον kernel? αυτον που βαζεις στην αρχή, ή εχεις αλλάξει; memory tweaks? overclock?

Με τον kernel που έχει στις οδηγίες. Το έκανα με την βοήθεια ενός φίλου που είχε ξανακάνει τη διαδικασία σε κινητό Sony γιατί η αλήθεια ειναι οτι μόνο στο pc την ψιλοπαλεύω. Στο τέλος έβαλα και το memory tweak που έχει στις οδηγίες αλλά το antutu δεν μου αναγνωρίζει 1gb και δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος. Από την στιγμή όμως που το κινητό λειτουργεί μια χαρά δεν το πολυέψαξα. Έχω βάλει και τον Nova Prime και ειμαι αρχοντας στις καθημερινές μου εργασίες με το τηλέφωνο σε κλήσεις/μηνύματα/ξυπνητήρια κτλ. Για τα υπόλοιπα υπάρχει το τάμπλετ.

Μου είχε σπάσει τα νεύρα που κόλλαγε στις απαντήσεις κλήσεων κτλ και ευτυχώς ξανάνιωσε! Τώρα θα περιμένω μήπως κάτσει καμια καλή 4.4.2 σε επόμενη έκδοση που θα περιοριστούν τα bugs από τους beta testers. :lol:

Μετα την τελευταια αναβαθμιση το κινητο σερενεται...γινεται να γυρισω στην προηγουμενη?Υπαρχει τροπος?

Όταν λες νέα εκδοση; Ics; Έκανες clean install; :)

Δυστυχώς ή ευτυχώς η λύση ειναι custom rom για το συγκεκριμένο πατατοκινητό. :X

Για downgrade κάπως θα γίνεται, ας γράψουν αυτοί που θα ξέρουν. :p

Μετα την τελευταια αναβαθμιση το κινητο σερενεται...γινεται να γυρισω στην προηγουμενη?Υπαρχει τροπος?

Φλασάρεις GB 2.3 με το flashtool.

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola