AlMag1 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) το εικονίδιο του widget (adroid weather) το βλέπω στην αρχική οθόνη , αυτό που δεν βλέπω και θα ήθελα να υπάρχει στην αρχική οθόνη είναι η ''υποοθόνη'' που εμφανίζει τις πληροφορίες του καιρού στο επάνω μέρος.. ελπίζω να τα λέω καλά... Δεν σε πολυ καταλαβαίνω.. Θες να τραβήξεις ένα screenshot την αρχική οθόνη του κινητού? Βλέπεις κατι τετοιο; (προς moderators) Σορρυ για το 2πλο μηνυμα αλλα απο το tapatalk στην επεξεγασια μηνυματος δεν σε αφηνει να βαλεις φωτογραφια. Edited December 17, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Οχι ,αλλα θελω να βλεπω ακριβως αυτο και δεν ξερω πως να το βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πας στην εφαρμογη android weather πας στις ρυθμισεις και τα φτιαχνεις ολα απο εκει.. Λεει στις ρυθμισεις μεσα "ρυθμισεις γραφικου στοιχειου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom77 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Πας στην εφαρμογη android weather πας στις ρυθμισεις και τα φτιαχνεις ολα απο εκει.. Λεει στις ρυθμισεις μεσα "ρυθμισεις γραφικου στοιχειου" για κάποιο λόγο το τηλεφωνό μου δεν ''παίρνει'' το widget στην αρχική οθόνη , μάλλον κάτι έχω πειράξει εγώ .... όταν δηλαδή πατάω συνεχόμενα στην οθόνη βγαίνει η μπάρα με το σύμβολο + πάνω δεξιά , αλλα μόλις το πατήσεις ξαναπάει πίσω χωρίς να ανοίγει το μενού των εφαρμογών από τις οποίες θα επιλεγεί αυτή που θα μπεί στο χώρο που επιλέγεις , τεσπα..... ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Τρέχω το flashtool και μενω στην εντολη Device connected in flash mode. Τι φταίει? EDIT: Άκυρο το παραπάνω! Τα κατάφερα. Ποια θεωρείται η καλύτερη ρομ αυτη την στιγμή? Φοράω το .10 kernel ακόμα. Να βάλω το . 54? EDIT 2 : Νταξ με την ρομ πείτε οτι βρήκα. Fastboot πως μπαίνουμε? Κλεινω το κινητό,πατάω το vol up ,συνδέω το usb μου δειχνει μωβ ledάκι και αλλάζει γρήγορα σε κόκκινο/πρασινο για φόρτισμα. Edited December 21, 2013 by Jalouk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τι Windows έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Win7 64 bit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Δεν έχεις βάλει τους drivers λογικά. Μέσα στον φάκελο του flashtool έχει έναν φάκελο drivers που κάνεις install τους drivers του κινητού και στο τέλος τα flashmode και fastboot. Αν δεν τους κάνει σωστά Google Windows 7 allow unsigned drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εχει δοκιμασει κανεις την rom kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 ο almag. δες μερικα ποστ πισω.. αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενη ακομα για καθημερινη χρηση αποσο εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Όπως σου είπε και ο charlie, την είχα βάλει για 2 μέρες.. Ό,τι θες ρώτα με! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Όπως σου είπε και ο charlie, την είχα βάλει για 2 μέρες.. Ό,τι θες ρώτα με! :) αξιζει να την βαλω?για καθημερινη χρηση μιλαμε οχι παιχνιδια και τετοια..αυτο που μου σπαει τα νευρα στην stock οταν παταω το εικονίδιο κινητο η μηνυματα μερικες φορες κανει πολυ ωρα.. Επισης σ αυτην την rom ο flash player δουλευει? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 αξιζει να την βαλω?για καθημερινη χρηση μιλαμε οχι παιχνιδια και τετοια..αυτο που μου σπαει τα νευρα στην stock οταν παταω το εικονίδιο κινητο η μηνυματα μερικες φορες κανει πολυ ωρα.. Επισης σ αυτην την rom ο flash player δουλευει? Ευχαριστω προκαταβολικα Λοιπόν. Για καθημερινή χρήση, όχι δεν αξίζει να μπεις στον κόπο. Αρκετά bugs, όπως: δεν αποθήκευε τα wifi δίκτυα, μετά από κάθε restart σβηνόντουσαν κάποιες εφαρμογές, δεν δούλευε στο youtube το fullscreen mode και λογικά και σε άλλες εφαρμογές με βίντεο και είναι και άλλα που δεν τα θυμάμαι.. Η εφαρμογή του κινητού και των μηνυμάτων αργούσε, όπως αργεί και σε ICS,JB. Ο flash δούλευε! Μετά από 2 μέρες την έβγαλα γιατί δεν ήταν σταθερή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Λοιπόν. Για καθημερινή χρήση, όχι δεν αξίζει να μπεις στον κόπο. Αρκετά bugs, όπως: δεν αποθήκευε τα wifi δίκτυα, μετά από κάθε restart σβηνόντουσαν κάποιες εφαρμογές, δεν δούλευε στο youtube το fullscreen mode και λογικά και σε άλλες εφαρμογές με βίντεο και είναι και άλλα που δεν τα θυμάμαι.. Η εφαρμογή του κινητού και των μηνυμάτων αργούσε, όπως αργεί και σε ICS,JB. Ο flash δούλευε! Μετά από 2 μέρες την έβγαλα γιατί δεν ήταν σταθερή! ποια προτείνεις τελικα να βαλω?εχω την 4.0.4 μαμα.η να κανω downgrade?στην προηγουμενη?η τελικα να κατσω στ αυγα μου? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Για μένα jb με τίποτα. Η gb έχει καλύτερη απόδοση, αλλά ένα μικρό incompatibility με κάποιες εφαρμογές και πιο άσχημη εμφάνιση. Μπορείς να πας σε custom gb για να λύσεις εν μέρει το 2ο θέμα :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ακριβως οπως τα λεει ο charlie.. Μακρια απο jb, δυστυχως το κινητο δεν αντεχει.. Downgrade σε custom gb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 δεν ειναι οτι δεν το αντεχει... αν την εφτιαχνε η sony θα ηταν κομπλέ πιστεύω! απλά -και χωρίς να υποτιμάω τη δουλειά που γίνεται στο xda- άλλο να προσπαθεί να την φτιάξει ο ερασιτέχνης developper, ενώ παράλληλα τρέχει για τις δικές του (κανονικές) δουλειές, και άλλο οι επαγγελματίες της Sony, που για ένα bug θα υπάρχουν 5 άτομα να βρουν λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) για custom ice cream δεν προτείνετε καμμια? Α και για να μην ξαναπερναω εφαρμογες και ρυθμισεις με το titanium κανω δουλεια? ακομα κι αν κανω downgrade? Edited December 25, 2013 by loypis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν έχεις βάλει τους drivers λογικά. Μέσα στον φάκελο του flashtool έχει έναν φάκελο drivers που κάνεις install τους drivers του κινητού και στο τέλος τα flashmode και fastboot. Αν δεν τους κάνει σωστά Google Windows 7 allow unsigned drivers Oι drivers κανονικά είναι μέσα. έχω κάνει αυτο που λες. Έχω περάσει την .10, ροοταρα,πέρασα cwm. αλλά δεν μπορώ να μπω σε fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 για custom ice cream δεν προτείνετε καμμια? Α και για να μην ξαναπερναω εφαρμογες και ρυθμισεις με το titanium κανω δουλεια? ακομα κι αν κανω downgrade? Έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω ice cream.. Είχα βρει μια ωραία, αλλά τελικά κατέληξα σε gb! Ήταν για gaming και φαινόταν από τα video αρκετά καλή! Νομίζω σε ICS ήταν φτιαγμένη, αλλά τώρα δεν μπορώ να τη βρω γιατί είμαι από tapatalk! Για το 2ο που ρωτάς, εγώ όταν έκανα downgrade προτίμησα από εφαρμογές να μην κρατήσω back up να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση.. Δεν είμαι και σίγουρος αν μπορείς να κρατήσεις backup και να τις περάσεις σε downgrade γιατί δεν θα είναι ίδιες οι εκδόσεις των εφαρμογών (ασυμβατότητα). Αν κάνω λάθος διορθώστε με! Καλά χριστούγεννα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά Θέλω να κάνω root το παλιό μου sole το οποίο δεν χρησιμοποιώ αλλο ποια, Ο λόγος είναι 1) Θέλω να εξοικειωθώ με την διαδικασία και 2) να αφαιρέσω μερικές άχρηστες εφαρμογές βρήκα κατα σύμπτωση αυτό το site http://www.olafree.net/2013/12/kingo-android-root-root.html Τί λέτε να το δοκιμάσω ? Θα είναι η πρώτη μου φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) 1. Πας εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2029756 2. Κατεβάζεις τα αρχεία από τα links 3. Εγκαθιστάς το flashtool 4. Αποσυμπιέζεις κάπου το kernel.zip και το Root_with_Restore_by_Bin4ry 5. Ανοίγεις το flashtool (το σκέτο αν έχεις 32μπιτο λειτουργικό, το flashtool64 αν έχεις 64μπιτο) 6. Συνδέεις το τηλέφωνο με το καλώδιο usb και τον ηυ για να το δει 7. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχειο MT27i_6.1.1.B.1.10_KERNEL.ftf που εχεις αποσυμπιέσει απο το kernel.zip 8. Το flashtool κανει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του (προσοχή : αφού μιλάμε για το sola πατάς το vol down και οχι το <- ). 9. Ακολουθείς τις οδηγίες του kosmasgr με το Root_with_Restore_by_Bin4ry 10. Τσιμπάς και σέρνεις μέσα στο flastool το αρχείο MT27_6.1.1.B.1.54_KERNEL.ftf που έχεις αποσυμπιέσει από το kernel.zip 11. Το flashtool κάνει τα δικά του και ακολουθείς τις οδηγίες του. Αν όλα πήγαν καλά, είσαι root. Καλή τύχη :) Τροποποίηση από την ομάδα διαχείρισης: Στα βήματα 7 και 10 με τον όρο "τσιμπάς και σέρνεις" δεν εννοείται το γνωστό drag and drop. Το σωστό είναι να γίνει copy του αρχείου ftf και paste στο c:\flashtool\firmwares Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Προσπαθώ να κατεβάσω τα αρχεία, ώστε να κάνω την όλη διαδικασία, αλλά δεν υπάρχει το Flashtool, το link στο xda δεν υπάρχει. Μπορεί κάποιος να μου το στείλει; Edited December 25, 2013 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 http://www.flashtool.net/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ευχαριστώ. Καμιά προτεινόμενη rom; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 τελικα εβαλα την thebrains rom.ολα καλυτερα φαίνονται αλλα λείπει το NFC..Γιατι?..ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts