charlie_pace4 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ο launcher δεν θα βελτιωσει την απόδοση του κινητού στο σύνολο. ο launcher σου αλλαζει το ui, προσθετει εφε κλπ. την επίδοση θα την επηρεάσει μόνο στο κομμάτι του τι πόρους καταναλώνει, δηλαδή δεν θα κάνει τις εφαρμογές να τρέχουν πιο γρήγορα, αλλά θα καταναλώνει περισσότερη/λιγότερη ram σε σχέση με άλλον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_man Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας. Επειδή είναι αδύνατο να κάτσω να διαβάσω 400+ σελίδες:hypno: θα ήθελα να μου πείτε τι να κάνω με τη συσκευή μου. Όσο αεράτο και χωρίς κολλήματα ήταν στην αρχή τώρα κολλάει και σέρνεται σε εκνευριστικό βαθμό!:rocket: Δεν του έχω πειράξει τίποτα, είναι "μαμά", μόνο κάποιες εφαρμογές τύπου διαχείρησης Mb, μπαταρίας κλπ (χαζά δλδ) και δεν το έχω φορτωμένο με εφαρμογές. Σκέφτηκα να το rootάρω και να του περάσω μια custom rom. Αυτάπου θέλω είναι να μην κολλάει (χεχε, κατι είπα τώρα...!) και να κρατάει η μπαταρία του. Παιχνίδια, φρου-φρου κλπ δεν με ενδιαφέρουν. Εσείς τι μου προτείνετε? Κάποιος οδηγός για root και αλλαγή rom που εμπιστευόμαστε υπάρχει? Τα παραπάνω γίνονται μόνο από windows? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σε πρώτη φάση μπορείς να του κάνεις root και να βγάλεις το bloatware που το έχει φορτώσει η Sony. Αν και στη θέση σου το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι μια επιδιόρθωση με το SEUS ώστε να σβηστούν όλα και να φρεσκαριστεί το κινητό. Το ξέρω ότι είναι λύση πονάει κεφάλι-κόβεις κεφάλι αλλά ισχύει πλέον ότι και με τους υπολογιστές: Μετά από κάμποσο καιρό φορτώνουν και σέρνονται! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 rootαρε το με τη stock rom όπως είσαι, και βάλε και greenify και θα είσαι άρχοντας. το μυστικό είναι να κάτσει καλά η 4.04 εγώ βγάζω 9002 στο antutu, αμφιβάλω αν βγάζει τόσο κανείς με custom rom. το κινητό πάει σφαίρα για τα δεδομένα. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoletta11 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Προσπαθω αν κάνω αναβάθμιση αλλά έχω πρόβλημα στην σύνδεση. Κλείνω το κινητό, κ όταν το συνδέω ενώ κρατάω πατημένο το κουμπί μείωσης ήχου, συνδέεται αλλά δεν το αναγνωριζει το πρόγραμμα αναβάθμισης ως συνδεδεμένο, δεν πηγαίνει δηλαδή στο επόμενο βήμα. Υπάρχει κάποιο κόλπο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solas Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 @solas v2 ή v1 είμαι στην 2 τώρα, αλλα περιμένω να ανεβεί και αυτή εδώ να γυρίσω σε ICS. Τώρα με τα κρύα το glove mode είναι απαραίτητο:) Παράθεση LG G6/REDMI NOTE 3 PRO /MOTO G 2014/Xperia Sole/THL T11/ASUS T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Έβαλα cm11 4.4 kitkat.. Το κινητό παει πολύ καλά, θυμησε εποχές GB.. Αλλά δυστυχώς τίποτα δεν είναι τέλειο.. Παρολο που είναι στην 2η εκδοση η ρομ, έχει αρκετα FC's, δεν απομνημονευει τα WiFi δίκτυα, στο YouTube δεν δουλεύει το full screen.. Αυτά έχω δει μέχρι στιγμής.. Το κακό είναι οτι μάλλον ο munjeni απο το xda σταματάει το developing για το κινητό μας οποτε δεν βλέπω να διορθώνει αυτά τα bug.. Α και επίσης όταν κανεις restart καποιες εφαρμογές που εχεις κατεβάσει σβηνονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 είμαι στην 2 τώρα, αλλα περιμένω να ανεβεί και αυτή εδώ να γυρίσω σε ICS. Τώρα με τα κρύα το glove mode είναι απαραίτητο:) δοκιμασα την v2 από αυτήν την rom( XPERIA SOLA Ultra V2). δεν ξερω αν φταιει η rom ή αν δεν καθησε καλά στο κινητό μου, ή αν έκανα κάτι λάθος, αλλά είχε τρελό λαγκ, δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο, έτρωγε reboot.. επεστρεψα σε στοκ για λιγο.. πάντως μέχρι τώρα η καλύτερη που έχω βάλει είναι η slimfxp, η οποία δυστυχώς δεν έχει ράδιο και για αυτό αποφάσισα να την βγάλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγώ μετά από αρκετές αλλαγές σε ρομ και επειδή δεν πήγαινε άλλο με το lag του κινητού, έβαλα την καλύτερη ρομ που υπάρχει.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493021 Gingerbread 2.3.7 με το interface της jelly bean.. Το κινητό όχι απλά πετάει.. Βάζει κάτω πολλά smartphone με 1gb ram με stock rom.. Ένα θα σας πω.. Χωρίς να έχω κάνει καμία μόντα, σε κάθε ξεκίνημα του κινητού έχω ελεύθερη ραμ από 200 μέχρι 220 mb όταν στις ρομ με jb έχω 80-90.. Οπότε και μόνο από αυτό φανταστείτε πώς τρέχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δεν σου βγάζει incompatibility όμως με εφαρμογές που είναι για 4+? Πχ μπορείς να βάλεις Nova launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Δεν χρησιμοποιω launchers.. Αλλα απ'οτι βλεπω ο nova δεν ειναι συμβατος.. Αλλα εχει αρκετους αλλους που ειναι.. Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποια εφαρμογη που να μην ειναι συμβατη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 με έψησες να την δοκιμασω.. την στοκ που δινει η σονυ δεν την μπορω καθολου, οποτε θα δοκιμασω αυτη την gb και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Πιστεψε με θα εκπλαγεις.. Καταπληκτικη εμπειρια multitasking.. Να εχω τωρα ανοιχτο το fb, τον browser και το candy crush και να μπαινω απο τη μια εφαρμογη στην αλλη χωρις να κλεινουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 εχω θέμα με το root. δεν θα επρεπε να ειναι rooted? δεν ειχε superuser εξαρχής και οταν το βαζω δεν κανει καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ναι ετσι ηταν και σε εμενα.. Κατσε να σου στειλω λινκ απο xda να τον φλασαρεις απο recovery! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 (edited) Ναι ετσι ηταν και σε εμενα.. Κατσε να σου στειλω λινκ απο xda να τον φλασαρεις απο recovery! Καλημερα.. βαλτο κι εδω γιατι κι εγω ψηνομαι να την φλασαρω.. (αν και λεει πως ειναι rooted γιστι υπαρχει θεμα με αυτο?) "Features: -GB. 184 based, the last one. -Prerooted and with Cwm." Edited December 9, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Το ειχα ξανα παθει και σε αλλες 2 ρομ.. Δεν ξερω γιατι το κανει.. Οριστε το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1903610 Το κατεβαζεις, το βάζεις στην εσωτερική, το φλασαρεις απο recovery και εισαι ετοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Εβαλα τη ROM, οντως πολυ γρηγορη στην αρχικη της εγκατασταση (θα δω και πως θα παει οταν τρεξω το TB και βαλω τις εφαρμογες που εχω), ωστοσο αντιμετωπιζω προβλημα με το wifi.. ενω βρισκει το δικτυο στο σπιτι δεν μπορει να συνδεθει.. Ξερει κανεις κατι γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με wifi.. Ισως χρειαζεται να κατεβασεις το channel του ρουτερ σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα με wifi.. Ισως χρειαζεται να κατεβασεις το channel του ρουτερ σου! Ειχες δικιο.. αλλαξα το καναλι του ρουτερ απο 6 σε 11 και μπηκε κανονικα.. τωρα κατεβαζω και την ν3.5 να δω πως παει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Ειχες δικιο.. αλλαξα το καναλι του ρουτερ απο 6 σε 11 και μπηκε κανονικα.. τωρα κατεβαζω και την ν3.5 να δω πως παει.. Απο που την κατεβαζεις; Γιατι εχει το ota update μεσα αλλα δεν κανει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Απο που την κατεβαζεις; Γιατι εχει το ota update μεσα αλλα δεν κανει τιποτα.. Απο το ΟΤΑ update... μου την κατεβασε, την εκανε εγκατασταση και μετα εκανε reboot απο μονο του το κινητο.. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης ειναι στο QuickPanel που ειναι στις ρυθμισεις οπου εχω fc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Απο το ΟΤΑ update... μου την κατεβασε, την εκανε εγκατασταση και μετα εκανε reboot απο μονο του το κινητο.. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω μεχρι στιγμης ειναι στο QuickPanel που ειναι στις ρυθμισεις οπου εχω fc. Ναι αυτο το εχω κι εγω ειπε θα το φτιαξει στην v4.. Εισαι σιγουρος οτι την εβαλες απο το ota update; εμενα την κατεβαζει, πατάω εγκατάσταση και μου λέει οτι θα κανει reboot και θα μπει recovery για να φλασαρει το update.. Αλλα δεν ανοιγει recovery, ανοιγει κανονικα το κινητο χωρίς να εχει γινει το update.. Το εκανα και χειροκινητα μπηκα μονος μου recovery και φλασαρα το update αλλα τιποτα.. Ανοιγω το κινητο και μου γραφει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Και εγώ στο ίδιο με τον almag είμαι.. Επίσης στο titanium backup όταν μπαίνω σε batch οι εφαρμογές είναι σε ένα μικρό παραθυράκι κάτω κατω, που χωράει μόνο μια κάθε φορά και πρέπει να κάνω scroll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Δεν εχει τυχει να χρησιμοποιησω ακομα titanium.. Θα το κατεβασω να το δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts