mandoctor Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Παιδες καλησπερα! Να ρωτησω, ψηνομαι να περασω cyanogenmod 9 (unofficial βεβαια). Εχει περασει κανεις να μου πει εντυπωσεις;; Η και τη cm10, δεν εχω προβλημα. Επισης, εχω ενα θεμα με την experience v2 που εχω τωρα. Παρατηρησα οτι δε λειτουργει το bluetooth που εχω (sony mw600) ουτε σε κλησεις ουτε σε μουσικη. Σε μεταφορα αρχειων λειτουργει κανονικα, ενω και το εξαρτημα συνδεεται με ολες τις αλλες μου συσκευες. Εχω δοκιμασειτα παντα και πιστευω οτι φταιει η custom rom. Any suggestions?? Edited September 19, 2013 by mandoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Είχα περάσει εγώ 9.1.. Η συγκεκριμένη που είχα περάσει ήταν τέλεια, αλλά κάποιες φορές έτρωγε reboot μόνο του.. Και την έβγαλα.. Άλλη φάση όμως cyano.. Καμία σχέση το κινητό.. Πολύ πιο γρήγορο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spocky Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Καλησπερα!Λεω να περασω κι εγω την ultimate v11 στο κινητο μου και ηθελα να ρωτησω ποια τα μειονεκτηματα της σε σχεση με την stock ics και αν μπορω μετα να γυρισω σε μαμα ρομ αν κατι δεν παει καλα.Δεν εχω ξαναλλαξει ρομ στο κινητο και ειμαι λιγο δυστακτικος!! Edited September 19, 2013 by spocky Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 εχει δοκιμάσει κανείς v11 με swiftkey? εξαφανιζεται? γενικά θέλω καποια custom rom με κυριο χαρακηριστικο το stability και να μην τρωνε κολληματα οι εφαρμογές, κυρίως πληκτρολόγιο και κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Α τρως και εσυ χοντρο κολλημα με πληκτρολογιο ε? Για να γραψω μηνυμα μου βγαζει τη ψυχη.. Κλεινει συνεχεια το πληκτρολογιο και δεν ξανα ανοιγει.. Γενικα δεν νομιζω πως υπαρχει custom rom που να ειναι τελεια σε ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Στην ultimate παλιά είχα θέμα.. Τώρα είμαι με rooted stock και σκέφτομαι να πάω σε κάποια custom αλλά το SwiftKey είναι deal-breaker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 είμαι με stock 54 και root, με Greenify και 360 Power Saver (το τελευταίο δεν ξέρω αν πραγματικά χρειάζεται όπως το Greenify). Όλοι εσείς που δοκιμάζετε custom roms, υπάρχει κάτι πραγματικά καλύτερο και γρηγορότερο από το συνδυασμό που έχω, κι αν ναι, ποιος είναι για να τον βάλω κι εγώ; Προϋπόθεση είναι να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες όπως και με stock rom. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 είμαι με stock 54 και root, με Greenify και 360 Power Saver (το τελευταίο δεν ξέρω αν πραγματικά χρειάζεται όπως το Greenify). Όλοι εσείς που δοκιμάζετε custom roms, υπάρχει κάτι πραγματικά καλύτερο και γρηγορότερο από το συνδυασμό που έχω, κι αν ναι, ποιος είναι για να τον βάλω κι εγώ; Προϋπόθεση είναι να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες όπως και με stock rom. Σχεδόν όλες οι custon roms είναι πιο γρήγορες από την stock αλλά το θέμα είναι ότι δεν θα βρεις ποτέ τέλεια custom.. Πάντα θα υπάρχουν μικρο-bugs που θα σου σπάνε τα νεύρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 υπάρχει κάτι σαν λίστα με το τι δεν δουλεύει ανάλογα με την rom? Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 είμαι με stock 54 και root, με Greenify και 360 Power Saver (το τελευταίο δεν ξέρω αν πραγματικά χρειάζεται όπως το Greenify). Όλοι εσείς που δοκιμάζετε custom roms, υπάρχει κάτι πραγματικά καλύτερο και γρηγορότερο από το συνδυασμό που έχω, κι αν ναι, ποιος είναι για να τον βάλω κι εγώ; Προϋπόθεση είναι να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες όπως και με stock rom. Κατσε οπως εισαι. Απλα εχε στο νου σου την [ROM] [NIGHTLY] [TeamCanjica][uB] Unofficial CyanogenMod 10.1 και την [ROM] XNovathor Project 4.1.2 V1, οταν φιλοτημηθει ο dev να δωσει την V3 για το Sole (στο Xperia U την εχει ηδη δωσει). Απο οτι διαβαζω, πλεον εχει λυσει αρκετα θεματα και ειναι καλες για καθημερινη χρηση. Λιστα για το τι δουλευει και τι οχι, θα βρεις στο πρωτο μηνυμα της καθε ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 thanks κατατοπιστικός. απ' ότι βλέπω όλες αυτές έχουν θέματα... το 360 battery το έχει κανείς να μου πει γνώμη; Νομίζω δεν κάνει και πολλά πράγματα ίσως και τίποτα. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) την XNovathor Project 4.1.2 V1 την παρακολουθώ και εγώ και περιμένω να βγει το update.. ___ θα δοκιμάσω αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201883 (CM 9.1 based) που διαβασα αρκετα καλα σχολια και θα γυρισω με feedback ;) Edited September 20, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Πριν λίγο καιρό μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το κινητό και συγκεκριμένα με τις custom roms. Έχω δοκιμάσει αρκετές, σχεδόν όλες τις δημοφιλείς roms, ιδιαίτερα με JB. Δυστυχώς σε κάθε μία που δοκίμαζα μου παρουσιαζόντουσαν διάφορα μικρο-bugs τα οποία είναι σπαστικά και σίγουρα δε σε βοηθούν στην καθημερινή λειτουργία του κινητού. Άλλες φορές μου κολλούσε το πληκτρολόγιο, άλλες φορές είχε πρόβλημα η ανάλυση της κάμερας, κτλ. Κατέληξα στο συμπέρασμα που αναφέρουν και οι φίλοι από πάνω, ότι όσο εντυπωσιακό και ενδιαφέρον είναι να περάσεις μια καινούργια rom στο κινητό σου πάντα θα υπάρχουν μικροσφαλματάκια που θα στη χαλάνε. Αν είσαι άτομο που δε σε ενοχλούν τα παραπάνω και ψάχνεσαι, υπάρχουν πραγματικά πολλές αξιόλογες roms με πολλές δυνατότητες. Προσωπικά έχω καταλήξει στην ICS stock rom, rooted φυσικά για να ξεφορτωθώ ότι θεωρώ εγώ περιττό και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αναλογως τι Θες.. Η στοκ ρομ ειναι η πιο σταθερη που υπαρχει.. Αλλα σε θεμα smooth ειναι πολυ πισω.. Οποτε τα βαζεις κατω και αποφασιζεις τι θες.. Εμενα προσωπικά με νοιάζει πολυ το smoothness.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 έβαλα την SlimFXP (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2201883), την δοκιμάζω εδώ και 1,5 μέρα περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος! η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για μια γρήγορη και σταθερή ρομ, δεν εχει παρουσιασει κολλήματα με το swiftkey όπως άλλες το μονο μειον οτι δεν εχει ραδιοφωνο , που αυτη τη περιοδο δεν χρησιμοποιω γιατι δεν εχω ακουστικα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Μπορείς να βγάλεις καμία screenshot να τη δούμε?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, έρχεται με nova launcher, τον οποίο εγώ βάζω έτσι κι αλλιώς. Ανέβασα μερικές, αν θες κάτι συγκεκριμένο πες μου! Πάντως, σημαντικό για μένα ότι τα toggles στην notification bar τα κάνω ότι θέλω (μπορώ να τα αλλάζω και να αλλάζω τη σειρά τους, που δεν γίνεται στις jb αν δεν κάνω λάθος) επίσης το πάνελ ρύθμισης ήχου από τα κουμπιά έχει 3 επιλογές, να είναι μόνο η ένταση, να είναι expanded ή expandable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkoutsikos Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Να ρωτήσω.....Πως μπορώ να περάσω το modded play store?Ειμαι rooted και χρησιμοποιώ τη eXperience rom ....Εχω ψαξει παντού,με μοναδικό αποτέλεσμα όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσω να παίρνω το μήνυμα οτι η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε....Ελπιζω το myphone να μου δώσει για άλλη μια φορά τη λύση στο πρόβλημα μου ::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Charlie από RAM πώς τα πάει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 δεν το κοιταζω για να σου πω νουμερα, αλλα με δεδομενο οτι δεν μου κλεινουν εφαρμογές και δεν εξαφανίζεται το πληκτρολόγιο, ούτε έχω launcher redraws, υποθέτω ότι κάνει σωστή διαχείριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Κομπλε.. Θα τη δοκιμασω οταν τελειωσω εξεταστικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Παιδια το κινητο τελικα εχει η δεν εχει προστατευτικο αυτοκολλητο στην οθονη; Μοιαζει να εχει αλλα εχει κανει γρατζουνιές.Τελικα; Οσον αφορα καστομ ρομ, παιδια ειλικρινα δοκιμαστε την gimli + autokiller Edited September 23, 2013 by ChrisVsChris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ναι έχει! Μία απλή ζελατίνα είναι, λίγο πιο σκληρή, τίποτα παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ναι έχει! Μία απλή ζελατίνα είναι, λίγο πιο σκληρή, τίποτα παραπάνω.. Δηλαδή γίνεται αντικατάσταση με χαμηλό κόστος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τί εννοείς αντικατάσταση? Από τη σονυ? Τη βγάζεις και παίρνεις μία καινούρια ζελατίνα και τη βάζεις μόνος σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts