AlMag1 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Γμτ ολο προβληματα ! Συνδεω το κινητο στο pc. Το βλεπει (εμφανιζεται στο my computer ) αλλα στο script του binary δεν το αναγνωρίζει!:lost::lost: Σε καταλαβαίνω έκανα πρόσφατα ροοτ με τον συνηθισμένο τρόπο και όλα πήγαιναν στραβά.. Εμένα δεν είχε περαστεί η .10 ενώ έλεγε πως την πέρναγε το πρόγραμμα.. Έφταιγε ο κερνελ (το .ftf αρχείο). Κατέβασε από εδώ τα κέρνελ. Εμένα αυτά δούλεψαν! https://www.box.com/s/ued79ngitxuzsu8dusmu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 To .10 to κερνελ περαστηκε κανονικα! ανοιγοντας το pc companion μου βγαζει να περασω την .54 οποτε ειμαι οκ Δοκιμασα μεσω cmd να τρέξω το stuff\adb devices και μου βγαζει οτι ADB server didnt ACK :dizzy: Δοκίμασα unplug,restart,reinstall to adb driver αλλα τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 ερώτηση ακόμα και αν κάνω unlock θα μου δίνει η sony update και ενημερώσεις Όχι! Αλλά! A) Είναι σχεδόν απίθανο να δώσει η Sony άλλο update. B) ακόμα και να δώσει θα βγει σίγουρα στο xda και θα μπορείς να το φλασαρεις τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Jalouk δοκίμασε και σε άλλο pc.. Ίσως τραβάει ζόρι το δικό σου.. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.. Αν εξαντλήσεις όλα τα ενδεχόμενα, πήγαινε να ξεκλειδώσεις bl να απαλλαγείς από τη διαδιακασία.. Σε εμένα συμβαίνει το απόλυτο κουλό.. Ενώ ήμουν ροοτ, όλα κομπλέ έδιωξα και τη σαβούρα από μέσα, ξαφνικά τώρα μου λέει δεν είμαι ροοτ.. Χωρίς να έχω κάνει τίποτα.. Edited June 30, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) Ετσι και αλλιως χρειαζεται φορματ το pc. Θα κανω φορματ και θα το ξανα δοκιμασω Σοβαρα τωρα έχω μετανιωσει απειρα τα λεφτα που εδωσα για αυτο το κινητο FFS! Εκανα uninstall όοοολους τους drivers και τώρα δεν μπορει να βρει το Android. Έχει καποιος τους drivers? Να δοκιμασω απο το pc companion? Edited June 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 εχω μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να το πει σιγουρα. τελικά η κάμερα του SOLE έχει image stabilization? γιατί σε μερικά site λένε ναι και σε κάποια αλα λένε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ετσι και αλλιως χρειαζεται φορματ το pc. Θα κανω φορματ και θα το ξανα δοκιμασω Σοβαρα τωρα έχω μετανιωσει απειρα τα λεφτα που εδωσα για αυτο το κινητο FFS! Εκανα uninstall όοοολους τους drivers και τώρα δεν μπορει να βρει το Android. Έχει καποιος τους drivers? Να δοκιμασω απο το pc companion? Βάλε το pc companion και αν δεν τους βρει από εκεί Google Android adb. Επίσης κατέβασε το flashtool, μπορείς και εκεί μέσα να βρεις drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 (edited) Ετσι και αλλιως χρειαζεται φορματ το pc. Θα κανω φορματ και θα το ξανα δοκιμασω Σοβαρα τωρα έχω μετανιωσει απειρα τα λεφτα που εδωσα για αυτο το κινητο FFS! Εκανα uninstall όοοολους τους drivers και τώρα δεν μπορει να βρει το Android. Έχει καποιος τους drivers? Να δοκιμασω απο το pc companion? Κατέβασε το sdk android (βάλτο στο C: ) και το pc companion μετά βαλε εντοπισμό σφαλμάτων σύνδεσε την συσκευή και τρέξε το SDK Manager.exe Δοκιμασα μεσω cmd να τρέξω το stuff\adb devices και μου βγαζει οτι ADB server didnt ACK :dizzy: Δοκίμασα unplug,restart,reinstall to adb driver αλλα τιποτα! Εννοείτε ότι από cmd δεν θα σου βγάλει τίποτα. Edited July 1, 2013 by millernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Δυσλειτουργία touch screen, την ώρα που φορτίζει, στο ξεκλείδωμα του μοτίβου ασφαλείας. Κανείς άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 σχεδόν όλοι, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο... στην .54 προσωπικά δεν είχα μεγάλο θέμα, στην .10 είχα όμως. τώρα με unofficial jb έχω, αλλά όχι μεγάλο και όχι πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Κάποιοι είπαν ότι ήταν λόγω "ξένου" φορτιστή.. Φορτίζεις με άλλου κινητού φορτιστή? Αν όχι δοκίμασε με άλλον και δες.. Είχα θέμα με ένα κινέζικο τάμπλετ, όποτε φόρτιζε τρελαινόταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κάποιοι είπαν ότι ήταν λόγω "ξένου" φορτιστή.. Φορτίζεις με άλλου κινητού φορτιστή? Αν όχι δοκίμασε με άλλον και δες.. Είχα θέμα με ένα κινέζικο τάμπλετ, όποτε φόρτιζε τρελαινόταν.. Μπαααα.. εγω το φορτιζω παντα με τον δικο του.. και μου συμβαινει παντα οταν το φορτιζω απο USB.. με φορτιση απο μπριζα δεν μου το κανει αυτο.. κατι παιζει μονο οταν συνδεεται σε USB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κατέβασε το sdk android (βάλτο στο C: ) και το pc companion μετά βαλε εντοπισμό σφαλμάτων σύνδεσε την συσκευή και τρέξε το SDK Manager.exe Εννοείτε ότι από cmd δεν θα σου βγάλει τίποτα. οκ! θα τους βρω απο το pc companion Γιατι να μην βγάλει το cmd? Ειχα κάνει mount το zipαρισμενο script του binary σε νεο drive (Z:) και στο cmd σε αυτο ετρεχα εντολες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Δυσλειτουργία touch screen, την ώρα που φορτίζει, στο ξεκλείδωμα του μοτίβου ασφαλείας. Κανείς άλλος;;; Ναι ισχύει αλλά δεν είναι τίποτα. Γιατι να μην βγάλει το cmd? Ειχα κάνει mount το zipαρισμενο script του binary σε νεο drive (Z:) και στο cmd σε αυτο ετρεχα εντολες! Για να το δει το κινητό το βάζεις από cmd του platforms-tools του android-sdk ή τελοσπάντων από τον φάκελο που έχεις το adb.exe Και δίνεις την εντολή: adb devices και βγάζει: *daemon not running. Starting it now on port 5037 * *daemon started successfully * list of devices attached serial number device Edited July 2, 2013 by millernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Τελικά υπάρχει "ασφαλείς" και "λειτουργική" εγκατάσταση JB χωρίς bugs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 τι εννοείς ασφαλής? κοίτα, εγώ έχω αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2288630 έχω μείνει στην v8 γιατί δεν είχα χρόνο για αναβάθμιση! δεν έχω κάποιο θέμα, όλα είναι πολύ κομπλέ, ειδικά με τον experimental kernel (επίσης ειμαι μια εκδοση πίσω σε αυτόν, στην 6) αν κανείς θέλει κάποιο από αυτά τα αρχεία μπορεί να μου πει, τα εχω κρατήσει όλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εγώ θα τα χρειαστώ σε 10 μέρες που τελειώνω εξεταστική.. Θα σου στείλω πμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Θελω μια πολυ καλη και ελαφρια custom σταθερη για να περασω στην κολελα μουε κλειδωμενο bootloader γιατι η επισιμη ics κολλαει Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Root και debloat (πέταγμα σαβουρας Sony) και greenify σε πρώτη φάση θα πρότεινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω στη 2.3 και να είναι το τηλέφωνο έτσι ακριβώς όπως τη μέρα που το αγόρασα; Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 υπάρχει κάποιος τρόπος να γυρίσω στη 2.3 και να είναι το τηλέφωνο έτσι ακριβώς όπως τη μέρα που το αγόρασα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1810108 Φλασάρεις την 3.184 και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παιδια καλημερα! Επειδη το N8 μου σιγα σιγα φαινεται να πνεει τα λοισθια (και δεν εχω και θυρα usb πλεον για να το φτιαξω μονος μου :/ )σκεφτομουν να μπω στην οικογενεια των Android και να κρατησω το Ν8 σαν δευτερο κινητο, για οσο αντεξει.Το sony μου τραβηξε την προσοχη, γιατι σε μαγαζια του ιντερνετ , το εχει πολυ φθηνα.Θα ηθελα να ρωτησω : Η μνημη RAM των 512 ΜΒ,ειναι καλη για την καθημερινη χρηση? Επειδη θελω να κατεβαζω παιχνιδια (π.χ :τυπου RPG που υπαρχουν καποια πολυ βαρια), θα τα τρεχει καλα? Κατασκευαστικα, ειναι το κινητο γερο και ποιοτικο? Διαβασα , οτι δεν μπορεις να αποθηκευεις στην micro sd εφαρμογες, ισχυει? Ειχατε ποτε θεμα με το σημα του κινητου, και τον ηχο στην συνομιλια μεσω του ακουστικου του? Eυχαριστω εκ των προτερων! :) Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν θα προτεινα το Sola απο την στιγμη που με 60 ευρω παραπανω υπαρχει το Xperia L. Βαρια παιχνιδια στο Sola δεν εχω δοκιμασει, αλλα δεν το λες και τερας επιδοσεων. Ας πουν την γνωμη τους παιδια που παιζουν παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Με τον καιρό, βαραίνουν οι εφαρμογές, βαραίνει και το ίδιο το android.. Τα κινητά με 512mb ram δεν έχουν μέλλον πια.. Στα βαριά παιχνίδια αρχίζει και ζορίζεται.. Θα σου έλεγα να μην το πάρεις.. Βρες κάτι με 1gb ram! Υπάρχει το L που σου είπε ο viper, υπάρχει και το P με 20 ευρώ περισσότερα από το Sole! Edited July 4, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Όντως όπως λένε τα παιδιά παραπάνω καλό – χρυσό χωρίς κολλήματα , αν μπορούσα με αυτό θα έμενα αλλά 512mb ram σκούρα τα πράγματα αν είχε 1gb θα ήταν super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts