Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα το πρότεινα αλλά είπα ότι δεν την παλεύεις :-)

Πάλι τίποτα...Δεν μπορώ να καταλάβω,έχω κάνει άπειρες φορές ροοτ,έχω περάσει άπειρες φορές ρομς και δε γίνεται αυτο!!!

Για να βάλουμε την xperience πρέπει να είμαστε root σε .54;

Ποια από όλες λες αυτή που είναι βασισμένη στη jb του munjeni?

Πάλι τίποτα...Δεν μπορώ να καταλάβω,έχω κάνει άπειρες φορές ροοτ,έχω περάσει άπειρες φορές ρομς και δε γίνεται αυτο!!!

Ποια από όλες λες αυτή που είναι βασισμένη στη jb του munjeni?

Όχι, σε μια ics tweaked αν δεν κάνω λάθος.

Όχι, σε μια ics tweaked αν δεν κάνω λάθος.

Υπάρχουν 2 εκδόσεις μάλλον για αυτό μπερδεύεσαι...Αυτή είναι για locked http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162832

δοκίμασε άλλο υπολογιστή, κάνε επανεκκίνηση, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Άστο,μάλλον δεν θα βάλω jb :cry:

καλησπερα εχει η κοπελα μου το κιν και ειναι με 2.3.7 το πειραμε πριν 2,5 βδομαδες απο το public.πρεπει να το κανω αναβαθμιση με πσ κομπανιον η δεν εχει βγει αναβαθμιση?απο το κιν παντος λεει οτι εχει το τελευταιο φιρμγαρε

καλησπερα εχει η κοπελα μου το κιν και ειναι με 2.3.7 το πειραμε πριν 2,5 βδομαδες απο το public.πρεπει να το κανω αναβαθμιση με πσ κομπανιον η δεν εχει βγει αναβαθμιση?απο το κιν παντος λεει οτι εχει το τελευταιο φιρμγαρε

Δοκίμασε με seus αν και θα σου πρότεινα να μην κανεις αναβάθμιση.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Δοκίμασε με seus αν και θα σου πρότεινα να μην κανεις αναβάθμιση.

γιατι?μου παραπονιεται οτι η μπαταρια δεν κραταει και επισης χανει που και που το 3g στο νετ.και θεωρω οτι με αναβαθμιση θα στρωσει καπως.....

γιατι?μου παραπονιεται οτι η μπαταρια δεν κραταει και επισης χανει που και που το 3g στο νετ.και θεωρω οτι με αναβαθμιση θα στρωσει καπως.....

Θα κολλάει και θ σου παραπονιέται γι αυτό :p

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Βρε παιδιά τι να κολλάει με clean install? Βάζει και έναν nova και τέλος.

Η μπαταρία θα στρώσει με τον καιρό.

οποτε σκεφτωμε να παω σε ροοτ και να σεταρω καποιες εφαρμογες οπως setcpu,autokiller memory,memory boost

τις ειχα σε x10 mini,arc,s2 και τωρα s3 και παντα εβλεπα διαφορα αρκει να μην βαλει κανεις εξοπραγματικες τιμες

Edited by kasmpou

φλασαρα στοκ με sony pc companion και δοκιμάζω!!(χωρίς ροοτ και cwm),όχι δεν πρέπει να γίνει μπλε το notification

Κάνε μια επαναφορά με το SEUS και δοκίμασε από την αρχή!

Κάνε μια επαναφορά με το SEUS και δοκίμασε από την αρχή!

Δεν ξέρω αν ο nero55, είδε τελικά το μπλε λαμπάκι η όχι

Δεν ξέρω αν ο nero55, είδε τελικά το μπλε λαμπάκι η όχι

Δεν πρέπει να δεις μπλε αλλά πράσινο,μπλε ήταν στα xperia του 11

Ωπ ..(Δεν ήξερα αυτό λάθος μου) Και εκεί που εμείς βλέπουμε πράσινο εσείς τη έχετε;;;

Ωπ ..(Δεν ήξερα αυτό λάθος μου) Και εκεί που εμείς βλέπουμε πράσινο εσείς τη έχετε;;;

Εμείς στο μπλε που έχετε εσείς το fastboot εμείς έχουμε notifications(νομίζω).Αυτό ξέρω...Και στο κόκκινο χαμηλή μπαταρία

Που ειστε ρε παλικάρια ? Επέστρεψα στο θέμα μετά απο καιρό γιατί το solaki μου το πούλησα σε φίλο μου και ψήθηκε για custom. Εχουμε jelly bean ?

Που ειστε ρε παλικάρια ? Επέστρεψα στο θέμα μετά απο καιρό γιατί το solaki μου το πούλησα σε φίλο μου και ψήθηκε για custom. Εχουμε jelly bean ?

Κατι εχουμε αλλα οχι και πολυ ετοιμη ακομα.. δες στο xda εκει που τις εχει λιστα ολες τις ρομ!! Ultimate v6 αν δεν κανω λαθος..

Γεια σου Κοσμά!!!!Χαθηκαμε,τωρα ποιο κινητό έχεις;μπορεις να με βοηθησεις να ξεκλειδωσω bootloader,γιατι το 13ο βήμα δεν μου γίνεται!

Κατι εχουμε αλλα οχι και πολυ ετοιμη ακομα.. δες στο xda εκει που τις εχει λιστα ολες τις ρομ!! Ultimate v6 αν δεν κανω λαθος..

Ultimate v7 για την ακρίβεια και σε λιγο καιρό θα βγει v8 με aroma installer,η ρομ ειναι αρκετά καλη απο οτι διάβασα και με τα καταλληλα fixes φυσαει.

Προς Nero55: Εγω ξεκλειδωσα τον BL με τον παρακατω οδηγο και πηγαν ολα ρολοι οπως τα γραφει.. Τωρα ειμαι με την Ultimate JB v7 και το κινητο παει μια χαρα.. Αρχικα ειχα την 1η JB (του munjeni), μετα φλασαρα την Ultimate JB v6 και τελος περασα τα hotfixes της ν7.

Ο οδηγος για ξεκλειδωμα BL: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159

nero55 τι windows εχεις στον η/υ;;; σε ρωταω γιατι εγω στον δικο μου εχω 8 και δεν μπορουσα να κανω unlock τον bl!αν θες δοκιμασε το σε xp!

Προς Nero55: Εγω ξεκλειδωσα τον BL με τον παρακατω οδηγο και πηγαν ολα ρολοι οπως τα γραφει.. Τωρα ειμαι με την Ultimate JB v7 και το κινητο παει μια χαρα.. Αρχικα ειχα την 1η JB (του munjeni), μετα φλασαρα την Ultimate JB v6 και τελος περασα τα hotfixes της ν7.

Ο οδηγος για ξεκλειδωμα BL: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1527159

Αυτό που έχω υπογραμμίσει πως το κάνω?

power down ur phone and keeping the Volume Up button pressed connect the USB cable to PC this will trigger FASTBOOT mode and windows will start driver installation, extract the above package and point the driver install to that location (usb_driver) folder

once drivers are installed just disconnect cable and power on device

nero55 τι windows εχεις στον η/υ;;; σε ρωταω γιατι εγω στον δικο μου εχω 8 και δεν μπορουσα να κανω unlock τον bl!αν θες δοκιμασε το σε xp!

windows 7 έχω σε όλους τους υπολογιστές μου...Δεν νομίζω να φταίει αυτό,απλά δεν ξερω πως να κάνω αυτό που έγραψα παραπάνω,μάλλον αυτό φταίει!

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola