manchester777 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Παιδιά υπάρχει κανένα θέμα με το κουμπί on/off στο Sola; Το πήρα στην κοπελιά πρίν απο κανενά 2μηνο και τώρα μου είπε οτι έχει αρχίσει και κάνει κάτι περίεργα και δεν ανταποκρίνεται πάντα στο πάτημα :confused: Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δεν νομίζω να είναι του κουμπιού,αλλά του λογισμικού..τι έχει πανω;2.3 ή 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny1995 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα.. Γνωρίζετε εαν πάω το κινητό μου στην SONY, θα μου το αναβαθμίσουν σε ICS, διότι φοβάμαι μήπως κάνω κάποιο λάθος στην ενημέρωση του λογισμικού; Edited May 1, 2013 by Johny1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδιά καλησπέρα.. Γνωρίζετε εαν πάω το κινητό μου στην SONY, θα μου το αναβαθμίσουν σε ICS, διότι φοβάμαι μήπως κάνω κάποιο λάθος στην ενημέρωση του λογισμικού; Δεν γινεται να κανεις λαθος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση. έχω κάποιες ακόμα ερωτήσεις ακόμα in line 1. εγώ χρησιμοποιώ 2 προγράμματα α) http://global.mobileaction.com/tutorial/am/main.htm β)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rZXJhbWlkYXMuVGl0YW5pdW1CYWNrdXAiXQ.. οι εφαρμογές είναι στην sd card και συνδεδεμένες με το link2sd. έχει κάποια διαφορά για το back up τους? 2. η root .54 μια χαρά είναι αν ήθελα κάτι κοντά στην stock αλλά καλύτερη (εννοείται σταθερή) ποια θα ήταν καταλληλότερη? 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.siriusapplications.quickboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zaXJpdXNhcHBsaWNhdGlvbnMucXVpY2tib290Il0. και το cwm recovery το ξεχναω? είναι παρόμοια εφαρμογή απ'οτι καταλαβα. ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά καλησπέρα.. Γνωρίζετε εαν πάω το κινητό μου στην SONY, θα μου το αναβαθμίσουν σε ICS, διότι φοβάμαι μήπως κάνω κάποιο λάθος στην ενημέρωση του λογισμικού; Είναι σαν να πας το αυτοκίνητο σου στο συνεργείο για να σου βάλουν βενζίνη. Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό, μόνο του τα κάνει όλα. Εσύ απλά πατάς ένα κουμπί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μου ήρθε το νέο μάρκετ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση. έχω κάποιες ακόμα ερωτήσεις ακόμα in line οι εφαρμογές είναι στην sd card και συνδεδεμένες με το link2sd. έχει κάποια διαφορά για το back up τους? αν ήθελα κάτι κοντά στην stock αλλά καλύτερη (εννοείται σταθερή) ποια θα ήταν καταλληλότερη? και το cwm recovery το ξεχναω? είναι παρόμοια εφαρμογή απ'οτι καταλαβα. ετσι? Δεν παίζει ρόλο από ποιο partition τρέχεις τις εφαρμογές σου. Για άλλη rom δεν ξέρω γιατί δεν έχω βάλει αλλά όμως εδώ τα παιδιά θα σου απαντήσουν σίγουρα ποια rom είναι καλύτερη. Ναι είναι παρόμοια αλλά μήπως δεν την πέρασες καλά? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4428003#post4428003 http://www.androidgadgematic.com/2012/12/how-to-install-cwm-recovery-6012-for-sony-xperia-sola.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Την καλησπερα μου. Ενας φιλος εχασε καπου το sola του και ενω χτυπαει δεν το βρισκει πουθενα. Υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισουμε με το ΙΜΕΙ? Δεν το εχει συνδεσει με καποιο προγραμμα εντοπισμου.. Edit βρηκα στο play μια εφαρμογη που λεγεται plan B αλλα δε μπορω να τη χρησιμοποιησω στο δικο μου,περιμενω να το τσεκαρει ο φιλος μου. Edited May 2, 2013 by webassasin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πες του απλά να το ξεχάσει, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος εντοπισμού του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Την καλησπερα μου. Ενας φιλος εχασε καπου το sola του και ενω χτυπαει δεν το βρισκει πουθενα. Υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισουμε με το ΙΜΕΙ? Δεν το εχει συνδεσει με καποιο προγραμμα εντοπισμου.. Edit βρηκα στο play μια εφαρμογη που λεγεται plan B αλλα δε μπορω να τη χρησιμοποιησω στο δικο μου,περιμενω να το τσεκαρει ο φιλος μου. Μιλα με τη Sony γιατι ακομα και αν δεν μπορεσεις να το βρεις θα μπορεις να το κλειδωσεις ετσι ωστε οποιος το εχει να μην μπορει να το χρησιμοποιησει EDIT:Παιδιά βρήκα στους xda stock unofficial jelly bean rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258224 μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για ξεκλείδωμα bootloader και να μου πει αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό στην εγκατάσταση της rom?Να τα έχω έτοιμα όταν πάρω πίσω το sole μου! :love: EDIT 2:Έβαλα ένα banner φαίνεται? Edited May 3, 2013 by Nero55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπερα παιδες , θα ηθελα να κανω root το κινητο και επειδη ειναι η πρωτη φορα ειμαι λιγο επιφυλαχτικος , μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει εναν οδηγο πως να το κανω και μια καλη εκδοση ροοτ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Καλησπερα παιδες , θα ηθελα να κανω root το κινητο και επειδη ειναι η πρωτη φορα ειμαι λιγο επιφυλαχτικος , μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει εναν οδηγο πως να το κανω και μια καλη εκδοση ροοτ ; στην πρωτη σελιδα του παροντος thread θα βρεις οτι σου χρειαζεται.διαβασε τα και οτι χρειαστεις ,αν κολλησεις, ειμαστε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μιλα με τη Sony γιατι ακομα και αν δεν μπορεσεις να το βρεις θα μπορεις να το κλειδωσεις ετσι ωστε οποιος το εχει να μην μπορει να το χρησιμοποιησει EDIT:Παιδιά βρήκα στους xda stock unofficial jelly bean rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258224 μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για ξεκλείδωμα bootloader και να μου πει αν πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό στην εγκατάσταση της rom?Να τα έχω έτοιμα όταν πάρω πίσω το sole μου! :love: EDIT 2:Έβαλα ένα banner φαίνεται? Θα μου απαντήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Θα μου απαντήσει κανείς? Google is your friend! http://unlockbootloader.sonymobile.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Μόλις έβαλα την JB στο σολακι! Προς το παρόν πάει καλά χωρίς ιδιαίτερα κολλήματα! 140mb free ram όπως βλέπω και ωραίο περιβάλλον! Για μπαταρία θα έχω νεότερα τις προσεχείς μέρες! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εκανα το κινητο ροοτ με ολη την διαδικασια το κινητο εχει την εφαρμογη superuser εγκατεστημενη αλλα μολις κατεβασα ενα προγραμματακι που δουλευει με ροοτ μου λεει πως δεν ειναι ροοτ το κινητο :/ γτ ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Εκανα το κινητο ροοτ με ολη την διαδικασια το κινητο εχει την εφαρμογη superuser εγκατεστημενη αλλα μολις κατεβασα ενα προγραμματακι που δουλευει με ροοτ μου λεει πως δεν ειναι ροοτ το κινητο :/ γτ ομως; Ποια εκδοση λογισμικου εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 4.0.4 και αριθμο εκδοσης 6.1.1.Β1.54 ακολουθησα τις οδηγιες ολα εγιναν κανονικα αλλα δεν εχω ροοτ...κατι πατησα εκει στο superuser ψαχνοντας...υπαρχει περιπτωση να το εβγαλα απο ροοτ μεσα απο το προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 4.0.4 και αριθμο εκδοσης 6.1.1.Β1.54 ακολουθησα τις οδηγιες ολα εγιναν κανονικα αλλα δεν εχω ροοτ...κατι πατησα εκει στο superuser ψαχνοντας...υπαρχει περιπτωση να το εβγαλα απο ροοτ μεσα απο το προγραμμα; Κατεβασε το root checker να δεις αν εισαι root και πες μας τι λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Κατεβασε το root checker να δεις αν εισαι root και πες μας τι λεει. μου λεει sorry, but this divice does not have proper root access Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 μου λεει sorry, but this divice does not have proper root access Τοτε κατι εκανες λαθος...Ξαναδοκιμασε να το rootαρεις και θα εισαι οκ,δεν υπαρχει αλλος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 4.0.4 και αριθμο εκδοσης 6.1.1.Β1.54 ακολουθησα τις οδηγιες ολα εγιναν κανονικα αλλα δεν εχω ροοτ...κατι πατησα εκει στο superuser ψαχνοντας...υπαρχει περιπτωση να το εβγαλα απο ροοτ μεσα απο το προγραμμα; Ακολουθησες τις οδηγιες που εχει στην πρωτη σελιδα; θες να μας πεις περιληπτικα τι εκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Ακολουθησες τις οδηγιες που εχει στην πρωτη σελιδα; θες να μας πεις περιληπτικα τι εκανες; εκανα flashmode την .10 μεσω του flashtool εκλεισα το προγραμμα και εκανα την διαδικασια μεσω του run me ,εγκατασταθηκε οκ το προγραμμα ε και τελος εκανα παλι flashmode επιλογοντα το αρχειο .54. επανελαβα την διαδικασια και ειμαι ροοτ πλεον...αν και ακομα το check root μου δειχνει πως δεν ειμαι! βεβαια εχω κατεβασει ενα προγραμμα για ροοτ και μου λεει οτι δεν ελαβε δικαιωμα superuser.Πως μπορω να κανω ενα προγραμμα να λαμβανει δικαιωματα; Edited May 7, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Μεσω του superuser υπαρχει επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts