Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι βρε αυτό το κατάλαβα.. απλά μόλις του κάνω εγκατάσταση με ρωτάει ποιό κινητό έχω και μετά μου ζητάει να συνδέσω το καλώδιο για να κάνει ενημέρωση λογισμικού. εγώ θέλω να κάνω donwgrade απο android 4 σε 2.3.7 που είχε στην αρχή..

Η απλη λυση που σου προτεινει ο zxr ειναι να κανεις ενα clean install με το SEUS. Θα χασεις ο,τι εχεις εκτος καρτας μνημης (γιαυτο ο,τι θες παρε μπακ απ) αλλα λογικα δεν θα κολλαει πλεον.

Μετα συζηταμε και το downgrade

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά..εδώ και καιρό το κινητό μου έχει προβλημα μάλλον γιατι πολλές φορές στη χρήση μπαταρίας το λ.σ android βρίσκεται στα ύψη...έχω περασμένη την official rom ics indian απ ότι θυμάμαι..ειμαι rooter και ξεκλειδωμένο bootloader,και σκέφτομαι να αλλάξω καποια ρομ..προτάσεις??επισης αν αλλάξω ρομ θα χάσω το root??backup εφαρμογών να κάνω μέσω titanium????σας ευχαριστώ..

αν μπορείτε προτείνετε μου μια απλή και καλή rom απο xda που να περιέχει και kernel γιατί είμαι άσχετος και θα τα κάν όλα χάλια..στην τεέυταία μου απόπειρα ,το κινητό μου δεν δούλευε για 2 μέρες μέχρι να βρω καποιον να με βοηθησει :(

Edited by aggeloszog

παιδια προσπαθω να κανω root με ενα προγραμμα που ειχα κανει και παλια root (bin4ry) αλλα δεν γινεται.Ειμαι στην .54

παιδια προσπαθω να κανω root με ενα προγραμμα που ειχα κανει και παλια root (bin4ry) αλλα δεν γινεται.Ειμαι στην .54

Ρίξε μια ματιά στη πρώτη σελίδα

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλημέρα παιδιά..εδώ και καιρό το κινητό μου έχει προβλημα μάλλον γιατι πολλές φορές στη χρήση μπαταρίας το λ.σ android βρίσκεται στα ύψη...έχω περασμένη την official rom ics indian απ ότι θυμάμαι..ειμαι rooter και ξεκλειδωμένο bootloader,και σκέφτομαι να αλλάξω καποια ρομ..προτάσεις??επισης αν αλλάξω ρομ θα χάσω το root??backup εφαρμογών να κάνω μέσω titanium????σας ευχαριστώ..

αν μπορείτε προτείνετε μου μια απλή και καλή rom απο xda που να περιέχει και kernel γιατί είμαι άσχετος και θα τα κάν όλα χάλια..στην τεέυταία μου απόπειρα ,το κινητό μου δεν δούλευε για 2 μέρες μέχρι να βρω καποιον να με βοηθησει :(

κανείς παιδια??

Καλησπερα παιδες! εχω ξεκλειδωσει τον bootloader μου και ειμαι rooted,προσπαθω ανεπιτυχως να περασω καποιο cwm υπαεχει καποιο λινκ για unlockbootloader γιατι στην πρωτη ειδα μονο για locked

παιδια μπορω να κανω κατι για να σταματησουν να τρεχουν οι εφαρμογες συνεχεια και να μην τελειωνει η μπαταρια τοσο γρηγορα????????

Καλησπερα παιδες! εχω ξεκλειδωσει τον bootloader μου και ειμαι rooted,προσπαθω ανεπιτυχως να περασω καποιο cwm υπαεχει καποιο λινκ για unlockbootloader γιατι στην πρωτη ειδα μονο για locked

Στις περισσότερες custom stock-based ROM περιλαμβάνεται kernel με ενσωματωμένο cwm (είναι το αρχείο με τη μορφή boot.img ή kernel.elf). Εφόσον έχεις ξεκλειδώσει τον BL, μπάινεις σε fastboot mode και φλασάρεις τον kernel.

παιδια μπορω να κανω κατι για να σταματησουν να τρεχουν οι εφαρμογες συνεχεια και να μην τελειωνει η μπαταρια τοσο γρηγορα????????

Δοκίμασε το Greenify.

παιδιά καλησπέρα. Είναι μια φίλη μου τώρα στο σπίτι και έχει το sole. Ήθελα να ρωτήσω, η διαδικασία rootarismatos του sole της είναι απλή? Περνάω ένα rar αρχείο στον δίσκο της και το φλασάρω απο το recovery? ή θέλει ξεκλείδωμα bootloader και λοιπά?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

εγω μολις φλασαρω την .10 και ανοιγω το κινητο για να κανω το rootarisma ειναι μαυρη η οθονη και βγαζει μηνυμα οτι η αρχικη οθονη xperia σταματησε να λειτουργει.

Παιδιά καλησπέρα!

Χθες απέκτησα το sole και φοράει την 2.3.7.

Με ποιό πρόγραμμα κάνω την αναβάθμιση σε android 4? Mε το pc companion ή με το SEUS?

Χρείάζεται να τα κατεβάσω και τα 2 αρχεία/εφαρμογές?

Παρακαλώ βοηθήστε γιατί με το 2.3.7 δεν τη παλεύω... :lol:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά καλησπέρα!

Χθες απέκτησα το sole και φοράει την 2.3.7.

Με ποιό πρόγραμμα κάνω την αναβάθμιση σε android 4? Mε το pc companion ή με το SEUS?

Χρείάζεται να τα κατεβάσω και τα 2 αρχεία/εφαρμογές?

Παρακαλώ βοηθήστε γιατί με το 2.3.7 δεν τη παλεύω... :lol:

update με το seus πιο ασφαλες

το companion ειναι media library και backup

προσωπικα θα τα χρειαστεις και τα δυο

εγω μολις φλασαρω την .10 και ανοιγω το κινητο για να κανω το rootarisma ειναι μαυρη η οθονη και βγαζει μηνυμα οτι η αρχικη οθονη xperia σταματησε να λειτουργει.

την .10 θα βαλεις η την .54?

Edited by millernet

την .10 θα βαλεις η την .54?

root στην .54 προσπαθω να κανω και λεει να φλασαρω πρωτα την .10 αλλα μολις την φλασαρω συμβαινει αυτο που λεω απο πανω.

root στην .54 προσπαθω να κανω και λεει να φλασαρω πρωτα την .10 αλλα μολις την φλασαρω συμβαινει αυτο που λεω απο πανω.

Κάνε ξανά την διαδικασία και πέρασε το binary και μετά την .54 και άνοιξε το κινητό

πρεπει να κανω για το bin4ry και restore σε ενα rootme backup το οποιο ειναι αδυνατο να το κανω εξαιτιας του προβληματος που ανεφερα παραπανω.

πρεπει να κανω για το bin4ry και restore σε ενα rootme backup το οποιο ειναι αδυνατο να το κανω εξαιτιας του προβληματος που ανεφερα παραπανω.

Δεν μου έχει συμβεί. Αν δεν μπορείς να κλείσεις το κινητό και να το περάσεις σε default τότε κάνε επιδιόρθωση με το seus και ξανακάνε την διαδικασία.

δοκιμασε με διαφορετικη εκδοση του binary.

αλλιως μολις περασεις τον κερνελ του 54 θα εισαι οκ.

επίσης μπορεις να βγαλεις την sim για να μην ζηταει pin. μετά κανεις οτι θες, λιγο στα τυφλα :P

αν κανεις unroot στην 10 γινονται κανονικα και βλεπεις!

δοκιμασε με διαφορετικη εκδοση του binary.

αλλιως μολις περασεις τον κερνελ του 54 θα εισαι οκ.

επίσης μπορεις να βγαλεις την sim για να μην ζηταει pin. μετά κανεις οτι θες, λιγο στα τυφλα :P

αν κανεις unroot στην 10 γινονται κανονικα και βλεπεις!

μα ειναι αδυνατο να κανω restore το backup που χρειαζεται για να ολοκληρωθει το root.πρεπει να μπω στην εφαρμογη και αυτο δεν γινεται γιατι μου πεταει συνεχως μηνυμα "η αρχικη οθονη xperia σταματησε να λειτουργει."

δεν ειχα τετοιο θεμα εγω.. ναι μεν μαύριζε, αλλά μετά έστω και στα τυφλά, έβγαζα άκρη!

επαναφορά μέσω sus πρέπει να κάνεις εσύ λογικά, δεν ξέρω αν μπορείς να το σώσεις κάπως..

βρηκα τρόπο.Εβαλα holo launcher και το εικονιδιο του backup στην αρχικη οθονη.Ευχαριστω για την βοηθεια παντως! :D

βρηκα τρόπο.Εβαλα holo launcher και το εικονιδιο του backup στην αρχικη οθονη.Ευχαριστω για την βοηθεια παντως! :D

οποτε με το root ολα καλα? αν και οπως το περιεγραφες το προβλημα νομιζα οτι το μπρικαρες:lol:

Δοκιμασε με αυτο τον τροπο.

ωραιος..αυτο ηθελε σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..:)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola