Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kosmasgr μπορεί να μου προτείνεις κάποια mods για βελτίωση της ταχύτητας? είμαι φρέσκο-rooted.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4096876#post4096876

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Thnanks zxr! Το πρώτο το έχω ήδη κάνει, το δεύτερο θα το κάνω, αν και ψιλοφοβάμαι λίγο μην κάνω καμμία ζημιά!

Για σας παιδιά!έχω μια απορία.Έχω το sola ένα εξάμηνο και η μπαταρία του κρατάει με το ζόρι μια μέρα.Έχω την 2.3.7 rooted,έχω σβήσει όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιούσα με το titanium αλλά πάλι τα ίδια.Δοκίμασα και έβαλα το ics rooted και τα πράγματα χειροτερέψαν και έτσι ξαναγύρισα στο 2.3.7. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία;

Για σας παιδιά!έχω μια απορία.Έχω το sola ένα εξάμηνο και η μπαταρία του κρατάει με το ζόρι μια μέρα.Έχω την 2.3.7 rooted,έχω σβήσει όλα τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιούσα με το titanium αλλά πάλι τα ίδια.Δοκίμασα και έβαλα το ics rooted και τα πράγματα χειροτερέψαν και έτσι ξαναγύρισα στο 2.3.7. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια λύση για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία;

Η χρήση που κάνεις ποια είναι;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

ειχα γραψει κι εγω καποτε οτι εχω θεμα με την μπαταρια που κραταει μια μερα, και τωρα βρηκα τι φταιει. στην περιοχη που ειμαι δεν εχω καλο σημα(wind) και η μπαρα στην διαχειρηση ενεργειας ειναι πορτοκαλι-κοκκινη. ειχα φυγει για μια βδομαδα και εκει που ημουν ειχα φουλ σημα, με αποτελεσμα να κρατησει 2,5 μερες μεχρι την επομενη φορτιση.

Εγώ το έχω μόνιμα gsm only. Όταν θέλω να ανοίξω δεδομένα τότε μόνο το αλλάζω. Έτσι εξοικονομω μπαταρία

Εγώ το έχω μόνιμα gsm only. Όταν θέλω να ανοίξω δεδομένα τότε μόνο το αλλάζω. Έτσι εξοικονομω μπαταρία

Αυτο ειναι...νομος..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα!Εχω να κανω μια ερωτηση: η ζελατινα που εχει το sole μου απο την εταιρεια φορεμενη αφαιρειται? Ελπιζω οι γρατζουνιτσες που εχει τωρα να ειναι μονο πανω στην ζελατινα και οχι και στην οθονη ετσι?
Βασιλης

Παιδια καλησπερα!Εχω να κανω μια ερωτηση: η ζελατινα που εχει το sole μου απο την εταιρεια φορεμενη αφαιρειται? Ελπιζω οι γρατζουνιτσες που εχει τωρα να ειναι μονο πανω στην ζελατινα και οχι και στην οθονη ετσι?

Μολις την βγαλεις η οθοηνη θα ειναι κρυσταλλος.

την έκανα την λαλακία μου βραδυατικα...ήθελα να κάνω root το κινητό και τρέχοντας το αρχείο runme.bat στο σημείο που πάτησα restore τράβηξα το καλώδιο το usb και αποσυνδέθηκε στιγμιαία...να μην το πολυλογώ το sole δεν άνοιξε ποτέ ετσι όπως θα έπρεπε σαν να είναι χαλασμένα τα γραφικά, ουτε τι Pin δεν μπορώ να βάλω...καμμία λύση υπάρχει ρε παιδιά ή θα το κλάψω το κινητάκι;:(όταν το ανοίγω μου βγάζει preparing internal storrage και μένει εκεί...ο υπολογιστής μου διαβάζει οτι είναι το xperia αλλά δεν μπορει να δει τίποτε άλλο στην μνήμη...το διαβάζει και το pc companion... Edited by dimitrisdimos

την έκανα την λαλακία μου βραδυατικα...ήθελα να κάνω root το κινητό και τρέχοντας το αρχείο runme.bat στο σημείο που πάτησα restore τράβηξα το καλώδιο το usb και αποσυνδέθηκε στιγμιαία...να μην το πολυλογώ το sole δεν άνοιξε ποτέ ετσι όπως θα έπρεπε σαν να είναι χαλασμένα τα γραφικά, ουτε τι Pin δεν μπορώ να βάλω...καμμία λύση υπάρχει ρε παιδιά ή θα το κλάψω το κινητάκι;:(όταν το ανοίγω μου βγάζει preparing internal storrage και μένει εκεί...ο υπολογιστής μου διαβάζει οτι είναι το xperia αλλά δεν μπορει να δει τίποτε άλλο στην μνήμη...το διαβάζει και το pc companion...

μένει στο logo της sony;

κατέβασε αυτό στο πισι και κάνε καθαρή εγκατάσταση. Φυσικά θα τα χάσεις όλα (όχι ό,τι έχεις στην SD)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό με τα "χαλασμενα" γραφικά ίσως φτιάξει αν το κάνεις unroot. Αν τα καταφέρεις στα τυφλά ;-)

Με ποια έκδοση πηγές να το κάνεις;

όχι δεν μένει στο Logo δείχνει πως μπαίνει αλλά δεν με αφήνει να βάλω το πιν λόγω ας πούμε κακών γραφικών το notification bar φαίνεται κανονικά σκέψου...ο υπολογιστής μου με αφήνει πλεον να δω τα αρχεία στο κινητο...υπάρχει περίπτωση να συνέλθει μόνο του? σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια..στα τυφλά πως να το κάνω ρε συ? εδώ δεν είδες τι έκανα με κανονικά γραφικά...ασε παω να τρελαθω...θα κάνω μια δοκιμή παντως...

EDIT άκυρο το unroot...device not found...με βλέπω για SEUS και ο θεος βοηθός...

Edited by dimitrisdimos

την έκανα την λαλακία μου βραδυατικα...ήθελα να κάνω root το κινητό και τρέχοντας το αρχείο runme.bat στο σημείο που πάτησα restore τράβηξα το καλώδιο το usb και αποσυνδέθηκε στιγμιαία...να μην το πολυλογώ το sole δεν άνοιξε ποτέ ετσι όπως θα έπρεπε σαν να είναι χαλασμένα τα γραφικά, ουτε τι Pin δεν μπορώ να βάλω...καμμία λύση υπάρχει ρε παιδιά ή θα το κλάψω το κινητάκι;:(όταν το ανοίγω μου βγάζει preparing internal storrage και μένει εκεί...ο υπολογιστής μου διαβάζει οτι είναι το xperia αλλά δεν μπορει να δει τίποτε άλλο στην μνήμη...το διαβάζει και το pc companion...

Βαλε το πιν στα τυφλα και θα ανοιξει το κινητο με μαυρα γραφικα.. το επαθα κ εγω.. φλασαρεις μετα .54 και εισαι ετοιμος..

2 φορές το έχω βάλει να φορτίσει κλειστό το βράδυ και δεν έχει φορτίσει. Το κινητό είναι όπως το πήρα την 1η ημέρα με GB. Εχεις συμβεί και σε άλλους να κολλάει η φόρτιση;

Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G

----------------------------

Παύλος

παιδια έχω καιρο να ασχοληθώ με το κινητό αλλα έχω ενα πρόβλημα..κάποια εφαρμογή συνεχώς κολλάει και ξυπνάω το πρωι βρίκοντας το κινητο 50% κάτω μπαταρια...στην χρηση μπααριας,το λειτουργικο android ειναι στα ύψη..μου το έχει κανει άπειρες φορές και σιγουρα πανω απο το επιτρεπτό όριο...βαριέμαι όμως να αλλαξω ρομ,καθώς ουτε τη διαδικασία δε θυμάμαι πλέον..τί κανω??

τι rom έχεις? ίσως η εφαρμογή better battery stats θα σε βοηθησει

(υπαρχει δωρεαν στο xda και επι πληρωμη στο play)

επίσης μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά θα χάσεις τα πάντα

παιδιά πήρα σήμερα μέσω ebay μια κάρτα μνήμης 10 class U1 16 gb μάρκα sandisk, για να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης τη πρέπει να κάνουμε?

πριν μέρες είχα δει μια ερώτηση που έκανε ένας φίλος για το "πως γίνεται η κάρτα microsd να αναγνωριστεί ως εσωτερική μνήμη του κινητού?" αλλά χάθηκα στις σελίδες! μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?

να σημειώσω ότι είμαι root στην .54

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Πέρνα την .54 και θα φτιαξει..και εγω το ειχα παθει...

τι rom έχεις? ίσως η εφαρμογή better battery stats θα σε βοηθησει

(υπαρχει δωρεαν στο xda και επι πληρωμη στο play)

επίσης μπορείς να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων, αλλά θα χάσεις τα πάντα

ειμαι root στην .10 οπότε εχω και το titanium back up...να τα κανω ολα back up και επαναφορα εργ.ρυθμίσεων??

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola