alex21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 μιας και έχουν κυκλοφορήσει πια αρκετουτσικες roms νομίζω έχεις κανεις χρησιμοποιήσει καμια αξιόλογη? :D:D:D Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Επειδή 241 σελίδες είναι πάρα πολλές, και ενώ προσπάθησα να διαβάσω αρκετές πριν ρωτήσω, κάπου κουράστηκα να διαβάζω σχεδόν αποκλειστικά για rooting και εκδόσεις λογισμικού, μπορεί κάποιος να πει κάποια πράγματα για το κινητό συγκρίνοντάς το με άλλα, είτε της ίδιας κατηγορίας, είτε άλλης; Δεν εννοώ ένα ξερό «για τα λ7 του μια χαρά είναι», αν γίνεται θα ήθελα κάτι περισσότερο. Ή έστω παραπέμψτε με σε κάποιες σελίδες που να αναφέρονται αυτά που ρωτάω, γιατί το μόνο που διαβάζω είναι «είσαι rooted ή όχι;». Από επιδόσεις πώς πάει; Με facebook και παιχνίδια τρώει κολλήματα; Δε ρωτάω για μένα αλλά για μια κοπέλα, δεν ξέρω καν σε τι παιχνίδια αναφέρεται, κατεβάζεις και παίζεις λέει. Edited November 30, 2012 by phanispal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Επειδή 241 σελίδες είναι πάρα πολλές, και ενώ προσπάθησα να διαβάσω αρκετές πριν ρωτήσω, κάπου κουράστηκα να διαβάζω σχεδόν αποκλειστικά για rooting και εκδόσεις λογισμικού, μπορεί κάποιος να πει κάποια πράγματα για το κινητό συγκρίνοντάς το με άλλα, είτε της ίδιας κατηγορίας, είτε άλλης; Δεν εννοώ ένα ξερό «για τα λ7 του μια χαρά είναι», αν γίνεται θα ήθελα κάτι περισσότερο. Ή έστω παραπέμψτε με σε κάποιες σελίδες που να αναφέρονται αυτά που ρωτάω, γιατί το μόνο που διαβάζω είναι «είσαι rooted ή όχι;». Από επιδόσεις πώς πάει; Με facebook και παιχνίδια τρώει κολλήματα; Δε ρωτάω για μένα αλλά για μια κοπέλα, δεν ξέρω καν σε τι παιχνίδια αναφέρεται, κατεβάζεις και παίζεις λέει. Φίλε μου προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος. Καλή ποιότητα κατασκευής αρκετά όμορφο , NFC χρήσιμο , καλό λειτουργικά , για παιχνίδια πολύ καλό μιας και έχει 2πύρινο επεξεργαστή, facebook πολύ γρήγορο, ασύρματα πιάνει γρήγορα και αβίαστα σήμα και πολύ καλή κάμερα,χρώματα..... Αν και ακόμη το εξερευνώ το τηλ. δεν έχω δει κανα κόλλημα ........ :) Ερώτηση....... Ξέρει κάποιος πως αλλάζει η ονομασία στα nfc tags? Δηλ. από οικία που γράφει τώρα το ένα για παράδειγμα να το μετονομάσω σε γραφείο πχ......?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ugiox Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Παιδιά συγγνώμη γιατί μάλλον απάντηση έχει δοθεί πιθανότατα σε προηγούμενες σελίδες, αλλά είμαστε στις αισίως 240σελίδες και με έχει πιάσει το κεφάλι μου ψάχνοντας. Λοιπόν το προβλημά μου είναι το εξής: ¨Εκανα κι εγώ την ευλογημένη αναβάθμιση στο ICS και αφού ρύθμισα το κινητό σε σκέτο GSM έχω καταπληκτική διάρκεια ζωής, 4μέρες (με μειωμένη χρήση WIFI όμως - το οποίο θα εξηγήσω αμέσως γιατί). Όλα ωραία, αλλά εκτός από το ότι το κινητό μου με το ICS δεν κέρδισε σε λειτουργικότητα, τώρα κυριολεκτικά σέρνεται, ειδικά στο ιντερνετ. Όταν έχω ανοιχτό browser, είτε ιντερνετ είτε chrome, κολλάει απίστευτα το κινητό, lagάρει πολύ όταν πληκτρολογώ κτλ, και κυριολεκτικά τον τελευταίο μήνα μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προφανώς τα 512MB της μνήμης του δεν είναι ικανά να υποστηρίξουν το παρόν λειτουργικό. Δεδομένου λοιπόν ότι βλακωδώς δεν εχω κάνει αντίγραφο ασφαλείας όταν άλλαξα λειτουργικό, ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις μου για downgread σε gingerbread; Σε αυτήν τη φάση σκέφτομαι αντίγραφο όλων των δεδομένων όπως είμαι τώρα, μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μετά περασμα από το αντίγραφο των δεδομένων (SMS photos contacts) και μετά ξαναπέρασμα των apps. Υπαρχει κάποιος καλύτερος τρόπος που να μη χρειαστεί να σβήσω τα apps και τα app data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 με επαναφορά εργοστασιακών δεν θα γυρίσεις σε gingerbread. θα παραμείνεις σε ics. για οδηγό downgrade δες στο link από τον zxr ;) απλά θα πρέπει να βρείς στο net την rom για το sole όπως είχε πει ο zxr σε πιο παλιό post. έχεις κάνει clean install στο ics? αν οχι ίσος για αυτό να έχεις προβλήματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Εχω το sole εδω και ενα μηνα περιπου με την ICS πανω απο την αρχη.. μου φαινεται οτι το κινητο παει καλα αλλα οντως μερικες φορες εχει lag.. Δεν ημουν χρηστης παλαιοτερης εκδοσης του GB για να γνωριζω αν με την εκδοση αυτη "πεταγε" ή οχι.. Ποια τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα της ICS σε σχεση με την GB αν υπαρχουν? Δηλαδη στην αποκριση, στο θεμα διαρκειας μπαταριας κλπ.. Γιατι βλεπω αρκετους χρηστες να υποστηριζουν οτι με την GB πηγαινε καλυτερα και αλλους οτι με την ICS εγινε καλυτερο.. Σιγουρα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα αναλογα και με το τι εχει φορτωμενο ο καθενας στο κινητο του (εφαρμογες, παιχνιδια κλπ). Π.χ σε μενα που θελω να εχω παρα πολλες εφαρμογες και αρκετα σκαλιζω το κινητο την ημερα με wifi, 3G, internet, παιχνιδια.. ποια θα ηταν περισσοτερο καλη στα μετρα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Κάτι lag τα τρώει άσχημα , ειδικά στο facebook που χρησιμοποιώ ώρες ώρες σέρνεται. Η λύση ειναι root και πέταμα τα άχρηστα apks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 για το facebook δεν φταίει τόσο το sole όσο η εφαρμογή. γενικά έχει προβλήματα σε android πολύ πολύ γενικά από GB σε ics αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ στο δικό μου sole. χωρίς να ισχύει ότι συμβαίνει σε όλους είναι ότι στη gb η συσκευή ήταν πιο γρηγορη (μην φανταστείτε όμως καμια διαστημική διαφορα) με ics έχω πιο πολλές δυνατότητες + καλύτερη μπαταρία. και ξανά ρωτώ έχει δοκιμάσει κανεις καμια καλή custom rom?? χαχαχα :P :P Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 και root να κάνεις, το lag δεν θα φύγει εντελώς. Θα βελτιωθεί όμως η κατάσταση. Ανάλογα και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείς θα σέρνεσαι λίγο, καθόλου ή περισσότερο. Επίσης θα πρέπει να κάνεις reboot που και που... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 παιδια στις επιλογες για προγραμματισμο,διεργασιες παρασκηνιου, τί το βαζετε??εαν το αησετε τυπικο οριο,τα αφηνει ολα και χανεi πολλη μνημη..εγω το βαζω μεχρι 2 και εχω παντα 170+ mb ελεύθερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 δεν κάνω τον ειδήμων. έτσι και αλλιώς και εμενα το πρώτο μου android είναι αλλα δεν υπάρχει λόγος να έχεις 170+ mb ελευθερα. να μου έλεγες ότι πήζει το κινητό και θες να ελευθερώσεις λίγη μνήμη ναι. αλλα 170 mb ελευθερα είναι πολλά πιστεύω Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 δεν κάνω τον ειδήμων. έτσι και αλλιώς και εμενα το πρώτο μου android είναι αλλα δεν υπάρχει λόγος να έχεις 170+ mb ελευθερα. να μου έλεγες ότι πήζει το κινητό και θες να ελευθερώσεις λίγη μνήμη ναι. αλλα 170 mb ελευθερα είναι πολλά πιστεύω ουτε εγω ειμαι εξεικοιωμενος με android..απλα σκεφτηκα οτι οσο περισσοτερη μνημα χρησιμοποιει το κινητο,τοσο πιο μεγαλη καταωαλωση μπαταριας εχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 γενικά η φιλοσοφία του android είναι αυτή , να έχει εφαρμογές ανοιχτές ώστε όταν τις ζητήσεις να μπορεί να ανταποκριθεί πιο γρήγορα. εγώ σου λέω μην το πειράξεις και άσε το λειτουργικό να κάνει την δουλειά του :happy::happy: . προς θεού μην βάλεις τίποτα task killers κτλ Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ερώτηση....... Ξέρει κάποιος πως αλλάζει η ονομασία στα nfc tags? Δηλ. από οικία που γράφει τώρα το ένα για παράδειγμα να το μετονομάσω σε γραφείο πχ......?:confused: Επιλέγεις το smart tag που θέλεις να μετονομάσεις και μετά το κουμπί πoυ βρίσκεται δεξιά του home button (πως το καλό λέγεται βρε παιδιά?) σου δίνει την επιλογή ''επεξεργασία ονόματος'' (για ICS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Επιλέγεις το smart tag που θέλεις να μετονομάσεις και μετά το κουμπί πoυ βρίσκεται δεξιά του home button (πως το καλό λέγεται βρε παιδιά?) σου δίνει την επιλογή ''επεξεργασία ονόματος'' (για ICS). Ευχαριστώ πολύ ..... Θέλω δουλειά ακόμη να εξοικειωθώ με το android.:):):) Να περάσω την ics ή όχι? Φοβάμαι μην γίνει ποιό αργό ........ μπαταρία όντωςκρατάει ποό πολύ μπαταρία με ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ευχαριστώ πολύ ..... Θέλω δουλειά ακόμη να εξοικειωθώ με το android.:):):) Να περάσω την ics ή όχι? Φοβάμαι μην γίνει ποιό αργό ........ μπαταρία όντωςκρατάει ποό πολύ μπαταρία με ics? Με την gb το είχα μόνο 2 μέρες και έτσι δεν μπορώ να κάνω σύγκριση, είμαι όμως ευχαριστημένος με την ICS. To κινητό ανταποκρίνεται γρήγορα και δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Επειδή παρακολουθώ την συζήτηση συμπεραίνω ότι και οι περισσότεροι χρήστες αισθάνονται το ίδιο, αν και υπάρχουν κάποιοι δυσαρεστημένοι οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν στην gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχει όλες τις χρεώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos3 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Μπορει καποιος να με βοηθησει να αυξησω τον αριθμο των χαρακτηρων στο SMS γιατι δεν βρισκω καποια ρυθμιση στο κινητο που να μπορει να κανει κατι αφενος και αφετερου το σχετικο ψαξιμο που εκανα στο ιντερνετ δεν με βοηθησε... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ρε αιδια πως γινεται ενω κανω απεγκατασταση πολλες εφαρμογες του κινητου,και την επομενη φορα που θα κανω επανεκκινηση αυτες α είναι παλι εκει??να μας τρελανει θελει το android?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ας γραψω και γω τις εντυπωσεις μου,μετα απο αρκετο καιρο συμβιωσης με το Παγωτο. Ημουν απο αυτους που προλαβαν και δουλεψαν το κινητο με την Gingerbread,οποτε μπορω να πω με ασφαλεια οτι το παγωτο δεν ειναι και τοσο πολυ πιο βαρυ,ουτε κανει το κινητο να σερνεται,ουτε κανει κολληματα,ουτε ειναι λειψα τα 512 Mb Ram που εχει...ουτε τιποτα. Ισως,ενα μικρο σχεδον ανεπαισθητο λαγκαρισμα στο σκρολινγκ,στην αρχικη σελιδα,αλλα ειναι τοσο λιγο που δεν εχει νοημα να το αναφερω.. Αν γινει καθαρη εγκατασταση με SEUS,και για οσους διαβασαν τα προηγουμενα ποστ,ρουταραν το κινητο και πεταξαν το σκουπιδαριο της Sony &Google,το τηλεφωνο ειναι μια χαρα! Ολα λειτουργουν κανονικα και χωρις παρωδιες. Τωρα,αν το φορτωσουμε σαν γαιδουρι,και ειναι 1000 εφαρμογες ανοιχτες να τρεχουν,εεεε...λογικο ειναι να ξεκινα να σερνεται.. Ετσι,και pc μπορειτε να γονατισετε... Αρα,αν ειστε προσεκτικοι,το κινητο θα πεταει. Ειναι κριμα να ακουτε αποψεις και να παραμεινετε στη Gingerbread,ενω υπαρχει το Παγωτο διαθεσιμο... Εδω,παρακαλαμε να παρουμε και το Ζελεδακι (Jelly Bean)....Μακαρι να το δωσει συντομα η Sony.. Τωρα,για τη μπαταρια.... Ειναι θεμα.... Ενω εκανα ολους τους προβλεπομενους πρωτους κυκλους φορτισης κτλ κτλ κτλ,η μπαταρια μου εβγαζε 7 ωρες,με το ζορι.. Η χρηση που κανω ειναι ελαχιστα τηλεφωνα και wi-fi ανοιχτο ολη μερα,βλεπω ταινιες απ το Ιντερνετ,σερφαρω, και ακουω μουσικη,αντε και λιγο Skype η Msn. Γενικα το λιωνω. Οταν ομως το αφηνα σε αναμονη,στη δουλεια,μεσα σε 8 ωρες (με wi-fi ανοιχτο) εχανε σχεδον το μισο της μπαταριας-χωρις να κανω τιποτα αλλο... Τελοςπαντων,για να μη σας κουραζω..με λιωσιμο μετα,ηθελα σχεδον 2 φορτισεις τη μερα. Μεχρι που κατεβασα και δοκιμασα το Battery Repair. Tοτε,ειδα αισθητη διαφορα προς το καλυτερο. Να πω,πως δοκιμασα αρκετες φορες Battery Calibration,μετα απο εγκατασταση της Rom ,μεσω των γνωστων προγραμματων,αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Τελικα,τωρα,η μπαταρια κραταει ικανοποιητικα,ειδικα σε κατασταση αναμονης αλλα και σε χρηση. Οποιος θελει ας το δοκιμασει,δε χανει κατι..ειδικα αν η μπαταρια του κρατα πολυ λιγο! Αυτα τα λιγα..... Κατα τα αλλα,το κινητο ειναι τρελλο VFM!!! τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει σε συσκευη ποτε! Αααα...για οσους λενε οτι σερνεται στο ιντερνετ....βαλτε του τον Dolphin Browser με το Jet Pack,και βαλτε και το Nova Launcher (για το λαγκαρισμα)και τα ξαναλεμε!! Πεταει πραγματικα η συσκευη!! :D ...Και μην ξεχναμε οτι κοστιζει 200 ευρω μονο!!:wink: Τελος,οποιος εχει νεα για Jelly Bean,ας ποσταρει!! Περιμενουμε με αγωνια!! Χαχα!! :p Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Ας γραψω και γω τις εντυπωσεις μου,μετα απο αρκετο καιρο συμβιωσης με το Παγωτο. Ημουν απο αυτους που προλαβαν και δουλεψαν το κινητο με την Gingerbread,οποτε μπορω να πω με ασφαλεια οτι το παγωτο δεν ειναι και τοσο πολυ πιο βαρυ,ουτε κανει το κινητο να σερνεται,ουτε κανει κολληματα,ουτε ειναι λειψα τα 512 Mb Ram που εχει...ουτε τιποτα. Ισως,ενα μικρο σχεδον ανεπαισθητο λαγκαρισμα στο σκρολινγκ,στην αρχικη σελιδα,αλλα ειναι τοσο λιγο που δεν εχει νοημα να το αναφερω.. Αν γινει καθαρη εγκατασταση με SEUS,και για οσους διαβασαν τα προηγουμενα ποστ,ρουταραν το κινητο και πεταξαν το σκουπιδαριο της Sony &Google,το τηλεφωνο ειναι μια χαρα! Ολα λειτουργουν κανονικα και χωρις παρωδιες. Τωρα,αν το φορτωσουμε σαν γαιδουρι,και ειναι 1000 εφαρμογες ανοιχτες να τρεχουν,εεεε...λογικο ειναι να ξεκινα να σερνεται.. Ετσι,και pc μπορειτε να γονατισετε... Αρα,αν ειστε προσεκτικοι,το κινητο θα πεταει. Ειναι κριμα να ακουτε αποψεις και να παραμεινετε στη Gingerbread,ενω υπαρχει το Παγωτο διαθεσιμο... Εδω,παρακαλαμε να παρουμε και το Ζελεδακι (Jelly Bean)....Μακαρι να το δωσει συντομα η Sony.. Τωρα,για τη μπαταρια.... Ειναι θεμα.... Ενω εκανα ολους τους προβλεπομενους πρωτους κυκλους φορτισης κτλ κτλ κτλ,η μπαταρια μου εβγαζε 7 ωρες,με το ζορι.. Η χρηση που κανω ειναι ελαχιστα τηλεφωνα και wi-fi ανοιχτο ολη μερα,βλεπω ταινιες απ το Ιντερνετ,σερφαρω, και ακουω μουσικη,αντε και λιγο Skype η Msn. Γενικα το λιωνω. Οταν ομως το αφηνα σε αναμονη,στη δουλεια,μεσα σε 8 ωρες (με wi-fi ανοιχτο) εχανε σχεδον το μισο της μπαταριας-χωρις να κανω τιποτα αλλο... Τελοςπαντων,για να μη σας κουραζω..με λιωσιμο μετα,ηθελα σχεδον 2 φορτισεις τη μερα. Μεχρι που κατεβασα και δοκιμασα το Battery Repair. Tοτε,ειδα αισθητη διαφορα προς το καλυτερο. Να πω,πως δοκιμασα αρκετες φορες Battery Calibration,μετα απο εγκατασταση της Rom ,μεσω των γνωστων προγραμματων,αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Τελικα,τωρα,η μπαταρια κραταει ικανοποιητικα,ειδικα σε κατασταση αναμονης αλλα και σε χρηση. Οποιος θελει ας το δοκιμασει,δε χανει κατι..ειδικα αν η μπαταρια του κρατα πολυ λιγο! Αυτα τα λιγα..... Κατα τα αλλα,το κινητο ειναι τρελλο VFM!!! τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει σε συσκευη ποτε! Αααα...για οσους λενε οτι σερνεται στο ιντερνετ....βαλτε του τον Dolphin Browser με το Jet Pack,και βαλτε και το Nova Launcher (για το λαγκαρισμα)και τα ξαναλεμε!! Πεταει πραγματικα η συσκευη!! :D ...Και μην ξεχναμε οτι κοστιζει 200 ευρω μονο!!:wink: Τελος,οποιος εχει νεα για Jelly Bean,ας ποσταρει!! Περιμενουμε με αγωνια!! Χαχα!! :p Μαζί σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Σήμερα το πρωί διαπίστωσα το εξής..... τελικά το sole είναι πολύ SMARTphone....:D Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.... Χθες το βράδυ το σύνδεσα με το laptop μου στο σπίτι και πέρναγα φωτ. και τραγουδάκια.Το τηλ φόρτιζε αργά αργά με το πάσο του. Ξεκίνησε η φόρτιση από το 31% και το ξεσύνδεσα κάπου στο 40%...... μετά πήγα στο κρεβάτι και επειδί δεν με έπερνε ο ύπνος έπαιξα λίγο angrybirds. Τελειώνοντας η μπαταρία ήταν στο 33%. ....... (τώρα το καλό) Σήμερα το πρωί σηκώθηκα (με το ξυπνητήρι του smartphone) και η μπαταρία ήταν στο 42% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink: Από το battery widget μου γράφει ''αποφορτίζεται από το 40% από τις 2΄33'' και η μπαταρία γράφει 41%:blink: Θα παραθέσω screen shot ........ Α καλά το sole έχει ξεφύγει τώρα δείχνει 44%!!!!!!!!!!! Θα βάλω και τα 2 screen shots Την ώρα που άρχισα να γράφω το post.... http://imageshack.us/photo/my-images/38/screenshot201212011016.png/ Την ώρα που το τελείωσα ...... μετά το screen shot http://imageshack.us/photo/my-images/9/screenshot201212011020.png/ Edited December 1, 2012 by fap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 ρε αιδια πως γινεται ενω κανω απεγκατασταση πολλες εφαρμογες του κινητου,και την επομενη φορα που θα κανω επανεκκινηση αυτες α είναι παλι εκει??να μας τρελανει θελει το android?? Ποιες εφαρμογές πας να κάνεις απεγκατάσταση και πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Σήμερα το πρωί διαπίστωσα το εξής..... τελικά το sole είναι πολύ SMARTphone....:D Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.... Χθες το βράδυ το σύνδεσα με το laptop μου στο σπίτι και πέρναγα φωτ. και τραγουδάκια.Το τηλ φόρτιζε αργά αργά με το πάσο του. Ξεκίνησε η φόρτιση από το 31% και το ξεσύνδεσα κάπου στο 40%...... μετά πήγα στο κρεβάτι και επειδί δεν με έπερνε ο ύπνος έπαιξα λίγο angrybirds. Τελειώνοντας η μπαταρία ήταν στο 33%. ....... (τώρα το καλό) Σήμερα το πρωί σηκώθηκα (με το ξυπνητήρι του smartphone) και η μπαταρία ήταν στο 42% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink: Από το battery widget μου γράφει ''αποφορτίζεται από το 40% από τις 2΄33'' και η μπαταρία γράφει 41%:blink: Θα παραθέσω screen shot ........ Α καλά το sole έχει ξεφύγει τώρα δείχνει 44%!!!!!!!!!!! Θα βάλω και τα 2 screen shots Την ώρα που άρχισα να γράφω το post.... http://imageshack.us/photo/my-images/38/screenshot201212011016.png/ Την ώρα που το τελείωσα ...... μετά το screen shot http://imageshack.us/photo/my-images/9/screenshot201212011020.png/ Γεια σου φιλαρακι! Δεν κανεις ενα καλιμπραρισμα της μπαταριας/κινητου,μηπως ειναι απο εκει το προβλημα? Aναζητησε το Battery Calibration της Nema η της Igni Software στο Google Store,ειναι δωρεαν και τα δυο (το ενα θελει ροοτ-δε θυμαμαι ποιο ομως!) Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σε βοηθησουν. Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σου φιλαρακι! Δεν κανεις ενα καλιμπραρισμα της μπαταριας/κινητου,μηπως ειναι απο εκει το προβλημα? Aναζητησε το Battery Calibration της Nema η της Igni Software στο Google Store,ειναι δωρεαν και τα δυο (το ενα θελει ροοτ-δε θυμαμαι ποιο ομως!) Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σε βοηθησουν. Βασικά το τηλ το έχω 3 μέρες ..... και έκανα την φόρτιση πρώτη φορά απο το 10% εως το 100% + 2 ώρες παραπάνω για καλιμπράρισμα και μετά άλλες 2 φορτίσεις από το 10% εως το 100%...... Δηλαδί το βλέπεις για προβληματάκι ? Παίζει να είναι θέμα από το battery widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts