loypis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 ας πει καποιος σε ποιο σημειο αναφερετε το πως κανουμε root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
werty21202 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδιά, σειρές 720p που δοκίμασα να παίξω τις παίζει αλλά κολλάει.. Δοκίμασα και mx και dice player. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Όχι σε μένα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, και γενικά δέν έχω τίποτα περίεργο, και όλα λειτουργούν άψογα, όμως έκανα την αναβάθμιση με το σωστό τρόπο και ίσως αυτό να βοήθησε. Α, το μόνο που είδα μετά από πολύ ψάξιμο σε όλα είναι, πως οι ήχοι αφής στο εικονικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου όταν παίρνεις κάποιο νούμερο δε λειτουργούν, ενω έχω ενεργοποιημένο τη σχετική εντολή. Όλοι οι άλλοι ήχοι αφής όταν τους ενεργοποιώ λειτουργούν . Ξέρει κανείς κάτι που ίσως μου διαφεύγει, για να βοηθήσει; Σε όλα τα άλλα λοιπόν η συσκευή λειτουργεί άψογα. Είναι γρήγορη, και η μπαταρία ας πούμε τώρα με 1 μέρα και 15 ώρες είναι στο 52%, με 30 λεπτά παιχνίδι, 45 λεπτά ίντερνετ, 38 λεπτά ομιλίας, και συνολικά την οθόνη 3ώρες και 17 λεπτά ενεργοποιημένη με όλα τα ψαξίματα και τις ρυθμίσεις που του κάνω. Πιστεύω οτι είναι πολύ καλά. Φίλε εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό!! Βεβαιώσου ότι δεν είσαι σε Silent mode γιατί εκεί εννοείται δεν λειτουργεί ο ήχος ;) Η ρύθμιση για να το δοκιμάσουν και άλλοι να μας πουν είναι στο Sound-->System-Dial pad touch tones! Από την άλλη εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα! Τα NFC Tags μου δεν λειτουργούν πλέον και δεν ξέρω τον λόγο! Γνωρίζει κανείς κάτι; Edit: My mistake παιδιά!! Τελικά, όπως φαίνεται δουλεύουν με την εφαρμογή Smart Connect, για αυτό όσοι σκοπεύετε να τη σβήσετε, μην το κάνετε :) Edited October 6, 2012 by andreas_ku990 Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, έχω την τελευταία έκδοση του Sony PC Companion και όταν συνδέω το Sony Sola (με την έκδοση 6.0.Β.1.564) μου λέει ότι υπάρχει μαι καινούργια έκδοση η 6.1.1.Β.1.10 και ενώ κάνει προετοιμασία στο pc μου για να αναβαθμίσει το κινητό μου βγάζει σφάλμα 1100(βλέπε screen shot). Όσες φορές και αν έκανα επανεκκίνηση δεν είδα κάτι να διορθώνετε, τι φταίει?! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Edited October 6, 2012 by B_Dark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 κανε αναβαθμιση μεσω seus. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Sony Update Service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 κανε αναβαθμιση μεσω seus. Seus?! Μα αυτό δεν είναι για Sony Ericsson μόνο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Seus?! Μα αυτό δεν είναι για Sony Ericsson μόνο?! S(E)US. Πλέον έγινε Sony Update Service και χρησιμοποιείται και σε Sony και σε SE.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) μολις παρατηρησα οτι η καμερα αργει να κανει focus οταν παω να βγαλω φωτογραφια ενα αντικειμενο απο αποσταση 2 μερα για παραδειγμα.Μου εχει σπασει τα νευρα.Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Edit:Τελικα φταει ο φωτισμος.Αλλα και παλι γιατι γινεται αυτο? Edited October 6, 2012 by spurakos Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδια downgrade γινεται ; Στην προηγουμενη εκδοση ; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Δες τον Οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες Android. Υπάρχουν οδηγίες για downgrade αρκεί βέβαια να βρεις τη rom για το κινητό σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Σας ευχαριστώ και πάλι!! Απολαμβάνω την νέα έκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τελικά παιδιά όσοι έχετε αναβαθμίσει τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα ????? Να αναβαθμίσει ή όχι ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τελικά παιδιά όσοι έχετε αναβαθμίσει τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα ????? Να αναβαθμίσει ή όχι ????? Να αναβαθμίσει ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες του Viper. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Παιδιά οποιος είναι root μπορεί να μου δώσει το apk για τα widgets επειδή το διέγραψα καταλάθος;; Ειναιστο system-->app και νομίζω ονομάζεται widgets.apk η homewidgets.apk!! Δεν θέλω να κάνω πάλι restore!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noeliam Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Καλημέρα. Έσβησα με Titanium backup τον stock browser κανοντας ενα backup αλλα δεν τον βρισκω στη λιστα ωστε να τον επαναφερω, και οταν πηγαινω στα 3 αρχεια του backup στο φακελο της SDcard με οποιο και αν προσπαθησω να κανω restore δεν γινεται κατι.. Μαλλον κατι κανω λαθος για την επαναφορα με τα 3 αυτα αρχεια.. Γνωριζετε τι πρεπει να γινει; Η εστω εχει καποιος το .apk αρχειο για τον stock browser; Edit: ακυρο.. ξαναπερναω ICS.. ας ειχα μυαλο :Ρ Edited October 7, 2012 by noeliam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εμενα παλι δεν μου εμφανιζει το Update ...εχω si 1261-8947 και λογικα πρεπει να την βλεπω Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 τελικα το ics εχει θεμα με τον flash player?γιατι διαβασα οτι απο την εκδοση του ics και μετα δεν το υποστηριζει η adobe γιατι θα βγαλει την html 5 την οποια ακομη...δεν εχει βγαλει το λεω γιατι στην προηγουμενη εκδοση εβλεπα κανονικα extra,contra κτλ τωρα...οχι παρολο που εκανα clean install. στο play store οταν εκανα αναζητηση για flash player 11 δεν μου το εβγαζε.το κατεβασα απ το pc και μετα το εγκατεστησα.αλλα και παλι με σχεδον ολους τους browsers που δοκιμασα στην οθονη αντι να μου βγαζει την εικονα του καναλιου,μου βγαζει εναν μικρο μπλε κυβο και τιποτα αλλο θα μας παρουν και στο ψιλο οι iphone ακηδες... το μονο που καταφερα να δω ειναι sky και ant1 ξερετε κατι?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenten77 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εμενα παλι δεν μου εμφανιζει το Update ...εχω si 1261-8947 και λογικα πρεπει να την βλεπω για κοιτα εδω http://talk.sonymobile.com/thread/53822 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 τελικα το ics εχει θεμα με τον flash player?γιατι διαβασα οτι απο την εκδοση του ics και μετα δεν το υποστηριζει η adobe γιατι θα βγαλει την html 5 την οποια ακομη...δεν εχει βγαλει το λεω γιατι στην προηγουμενη εκδοση εβλεπα κανονικα extra,contra κτλ τωρα...οχι παρολο που εκανα clean install. στο play store οταν εκανα αναζητηση για flash player 11 δεν μου το εβγαζε.το κατεβασα απ το pc και μετα το εγκατεστησα.αλλα και παλι με σχεδον ολους τους browsers που δοκιμασα στην οθονη αντι να μου βγαζει την εικονα του καναλιου,μου βγαζει εναν μικρο μπλε κυβο και τιποτα αλλο θα μας παρουν και στο ψιλο οι iphone ακηδες... το μονο που καταφερα να δω ειναι sky και ant1 ξερετε κατι?.. Δες εκει που γραφει Flash Player for Android 4.0 archives http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Δες τον Οδηγό επιβίωσης για νέους χρήστες Android. Υπάρχουν οδηγίες για downgrade αρκεί βέβαια να βρεις τη rom για το κινητό σου. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις συγκεκριμενα ποια ειναι η εκδοση του sole ; Στον οδηγο εχει του neo v , ray Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εμενα παλι δεν μου εμφανιζει το Update ...εχω si 1261-8947 και λογικα πρεπει να την βλεπω ή ακόμα δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις σου ->εφαρμογές ->όλες και ψάξε για την εφαρμογή πλαίσιο υπηρεσιών google κάνε εκάθαρση μετά σύνδεσέ το στο pc και μπορεί να σου την βγάλει Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Δες εκει που γραφει Flash Player for Android 4.0 archives http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html φιλαρακι με εσωσες,η φαση ειναι οτι ειχα μπει εκει αλλα δεν το ειχα δει.παραλιγο να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση android γι αυτο τον λογο. 1000000000000000000000000000 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 φιλαρακι με εσωσες,η φαση ειναι οτι ειχα μπει εκει αλλα δεν το ειχα δει.παραλιγο να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση android γι αυτο τον λογο. 1000000000000000000000000000 ευχαριστω Οχι δεν σε εφτιαξα εγω :p Απο εδω το ειδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341203 ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 να κανω μια ερωτηση, επειδη το θεμα με την μπαταρια με εχει κουρασει πολυ και μου τελειωνει απιστευτα γρηγορα χωρις να κανω τιποτα και χωρις να τρεχει τιποτα απο πισω, μηπως φταιει οτι ενω εκανα καθαρη εγκατασταση, τις εφαρμογες τις περασα μεσω back up που ειχα κρατησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts