AngelosDim Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 "Ποιος ο λόγος να βγάλεις τον εργοστασιακό screen protector?" Για να βάλεις κάποιο καλύτερο....ή το βάζεις από πάνω; Kagiannis μου φαίνεται μπορείς να βγάλεις την εργοστασιακή ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλέ τι γραντζουνιές του κάνετε; Δεν κόβετε τα νύχια σας; :p Δεν του έχω βάλει ζελατίνα αλλά πέρα απο τις φυσιολογικές δαχτυλιές δεν βλέπω τπτ χαραγμένο. Με το μαλακό την τεχνολογία.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 μια ερώτηση, ξέρει κανείς αν αλλάζει το εξωτερικό τζαμακι sole ; και εάν ναι πόσο περίπου κοστίζει; έκανα το λάθος να μην του έχω βάλει ζελατινα και τώρα έχει γρατζουνιές. επίσης κάτι διάβασα για μανταλάκια που σβήνουν τις γρατσουνιές αλλά δε νομίζω να παίζει κατι τέτοιο πότε πρόλαβες και του έβγαλες και την εργοστασιακή ζελατίνα και του έκανες και γρατσουνιές πάνω στο γυαλί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagiannis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 πότε πρόλαβες και του έβγαλες και την εργοστασιακή ζελατίνα και του έκανες και γρατσουνιές πάνω στο γυαλί ? τι εννοείς ποτέ πρόλαβα; που ξέρεις από ποτέ έχω το τηλέφωνο; δεν το χω μια βδομάδα... Καλέ τι γραντζουνιές του κάνετε; Δεν κόβετε τα νύχια σας; :p Δεν του έχω βάλει ζελατίνα αλλά πέρα απο τις φυσιολογικές δαχτυλιές δεν βλέπω τπτ χαραγμένο. Με το μαλακό την τεχνολογία.:lol: προφανώς και δεν έγινε από τα νύχια, όπως λες.. μαλλον από κλειδιά που υπήρχαν στη τσεπη παντελονιού μαζί με το κινητό... μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην αρχική μου ερώτηση, χωρίς να μΕ ρωτάει αλλά πράματα; thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopan Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 ρε παιδια τωρα σοβαρα, εχει οντως εργοστασιακη ζελατινα ? γιατι εγω προσπαθησα να τη βγαλω, πηγα σε γνωστο μου που δουλευει σε μαγαζι με κινητα , εβαλε λιγο νυχι στην ακρη για να τη βγαλει αλλα δεν ειναι σιγουρος οτι εχει μιας και φοβιθηκε μην κανει καποια ζημια στην οθονη και ουτε εχει ξανα δει ζελατινα σε "μαμα" κινητο. π.σ. θελω να τη βγαλω , αν εχει , γιατι μου εκανε μια ελαφρια γραντζουνιτσα πιθανοτατα απο απροσεξια δικια μου οπως το βγαζω βαζω στη τσεπη. εχετε να μου προτεινετε μια καλη μαρκα ζελατινας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 ρε παιδια τωρα σοβαρα, εχει οντως εργοστασιακη ζελατινα ? γιατι εγω προσπαθησα να τη βγαλω, πηγα σε γνωστο μου που δουλευει σε μαγαζι με κινητα , εβαλε λιγο νυχι στην ακρη για να τη βγαλει αλλα δεν ειναι σιγουρος οτι εχει μιας και φοβιθηκε μην κανει καποια ζημια στην οθονη και ουτε εχει ξανα δει ζελατινα σε "μαμα" κινητο. π.σ. θελω να τη βγαλω , αν εχει , γιατι μου εκανε μια ελαφρια γραντζουνιτσα πιθανοτατα απο απροσεξια δικια μου οπως το βγαζω βαζω στη τσεπη. εχετε να μου προτεινετε μια καλη μαρκα ζελατινας? Πολλα κινητα της σονυ ερχονται με μαμα ζελατινα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ρε παιδια τωρα σοβαρα, εχει οντως εργοστασιακη ζελατινα ? γιατι εγω προσπαθησα να τη βγαλω, πηγα σε γνωστο μου που δουλευει σε μαγαζι με κινητα , εβαλε λιγο νυχι στην ακρη για να τη βγαλει αλλα δεν ειναι σιγουρος οτι εχει μιας και φοβιθηκε μην κανει καποια ζημια στην οθονη και ουτε εχει ξανα δει ζελατινα σε "μαμα" κινητο. π.σ. θελω να τη βγαλω , αν εχει , γιατι μου εκανε μια ελαφρια γραντζουνιτσα πιθανοτατα απο απροσεξια δικια μου οπως το βγαζω βαζω στη τσεπη. εχετε να μου προτεινετε μια καλη μαρκα ζελατινας? Δοκίμασε με καρφίτσα σε μια άκρη...κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω όταν το πάρω αλλά φοβάμαι μην το καταστρέψω.Ποια είναι η λύση;Ζελατίνα από πάνω;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγω ειμαι με ζελατίνα απο πάνω και είμαι μια χαρά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ρε παιδια πηγαίνετε σε κάνα κατάστημα να σας την βγάλουν να μην έχετε παρατράγουδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Για αρχες Οκτωβριου η ICS απο οτι διαβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγω ειμαι με ζελατίνα απο πάνω και είμαι μια χαρά ;) Το touch δεν έχει "κολλάει" με τις δύο ζελατίνες;Ή όλα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Οχι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το εργοστασιακό φιλμ που εχει το κινητό ειναι πολύ λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelosDim Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) μια ερώτηση, ξέρει κανείς αν αλλάζει το εξωτερικό τζαμακι sole ; και εάν ναι πόσο περίπου κοστίζει; έκανα το λάθος να μην του έχω βάλει ζελατινα και τώρα έχει γρατζουνιές. επίσης κάτι διάβασα για μανταλάκια που σβήνουν τις γρατσουνιές αλλά δε νομίζω να παίζει κατι τέτοιο Μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις την εργοστασιακή ζελατίνα αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Οχι δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το εργοστασιακό φιλμ που εχει το κινητό ειναι πολύ λεπτό. Ευχαριστώ...οπότε βάζουμε ζελατίνα από πάνω;) Edited September 5, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Η άποψη μου ειναι να μην βγει το εργοαστασιακό καθώς δεν είναι ενα κοινό screen protector σαν και αυτά που αγοράζεις ή δίνει extra η σονυ μέσα στις συσκευασίες των κινητών της , π.χ. xperia mini. ειναι λεπτό φιλμ προστασίας και αν θέλεις μένεις μόνο με αυτό. Προς αυτού και η δυσκολία αφαίρεσής του. Εγώ απο την μέρα που το αγόρασα έβαλα απο πάνω δικό μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδια δεν εχει το κινητο κατι σαν Corning Glass? Γιατι νομιζω οτι κατι τετοιο παιζει να ισχυει, μια τεχνολογια της Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Για αρχες Οκτωβριου η ICS απο οτι διαβαζω. Έλεος και μας έλεγαν για Ιούλιο οι ξεφτίλες!!!:angry: Πάντως εγώ έχω περάσει έναν ics launcher και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Το θέμα δεν είναι ο launcher :P Και στο facebook διάβασα ότι δεν ξέρουν κάτι ακόμα σίγουρο ακόμα Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Sony Mobile has just confirmed that the Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich update for the Xperia U will “kick-off within the next few weeks and rollout gradually“ Στην καλυτερη περιπτωση θα την παρουμε μαζι με το U σε μερικες εβδομαδες. Στην χειροτερη, καλα Χριστουγεννα:p Επισης, θα λαβουμε και μεσω update τα νεα media apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ελα υπομονή. μετά την έλευση του ICS θα ακολουθήσει τυφώνας απο custom rom στο xda. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου video απο επιτυχημένο test της sony στην πλατφόρμα novathore όπου έτρεξε επιτυχημένα το jellybean. Οπότε θα χουμε καλό χειμώνα πιστεύω να ασχοληθούμε με το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά δεν νομίζω ότι θέλετε ιδιαίτερα να περάσετε ICS σε κινητό με 330 RAM ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδιά δεν νομίζω ότι θέλετε ιδιαίτερα να περάσετε ICS σε κινητό με 330 RAM ... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-4408.php 512 βλέπω εγώ εδώ. Και μια χαρά θα τρέχει πιστεύω Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapentefree Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Τα χαρακτηριστικά του κινητού αυτό μου αρέσουν πολύ, αλλά ακόμα πιο πολύ μου αρέσει η τιμή του. Ως συνδρομητής της cosmote παρατηρώ ότι το κινητό δεν πωλείται σε μαγαζιά του ότε, ούτε του Γερμανού. Επειδή στην πόλη μου υπάρχει μαγαζί της wind, αν το αγοράσω από εκεί θα έχει κάποιο τροποποιημένο firmware για να υποστηρίζει καλύτερα τα δίκτυα της wind; Θα έχω προβλήματα με την κάρτα sim της cosmote; Να προτιμήσω την αγορά από κάποιο on-line κατάστημα; και πως εξασφαλίζω ότι το κινητό δεν θα είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-4408.php 512 βλέπω εγώ εδώ. Και μια χαρά θα τρέχει πιστεύω Εγώ βλέπω ότι έχεις 278Mb, αν πας στις ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Υπηρεσίες που εκτελούνται ... ;) Τεσπα, δεν θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω με ένα "πιστεύω" ... Στο Xperia Play και στα Neo V φίλων, με ακριβώς ίδια Mb την βγάζαμε, πέρνα μία βολτίτσα από το θέμα του Neo V και δες τι έπαθαν όσοι πέρασαν την επίσημη αναβάθμιση ICS της Sony ... ;) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ βλέπω ότι έχεις 278Mb, αν πας στις ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Υπηρεσίες που εκτελούνται ... ;) Τεσπα, δεν θα κάτσω να επιχειρηματολογήσω με ένα "πιστεύω" ... Στο Xperia Play και στα Neo V φίλων, με ακριβώς ίδια Mb την βγάζαμε, πέρνα μία βολτίτσα από το θέμα του Neo V και δες τι έπαθαν όσοι πέρασαν την επίσημη αναβάθμιση ICS της Sony ... ;) Στα 278 που βλέπεις δεν υπολογίζεται το λειτουργικό απ όσο έχω καταλάβει. Το λειτουργικό τρώει την ram που δεν βλέπεις. Γι αυτό σου λέει 512mb ram. Έτσι λειτουργεί το android. Αυτό που κάνει την διαφορά στο Sole δεν είναι η ραμ που είναι οκ για την κατηγορία του αλλά οι δύο πυρήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Τα χαρακτηριστικά του κινητού αυτό μου αρέσουν πολύ, αλλά ακόμα πιο πολύ μου αρέσει η τιμή του. Ως συνδρομητής της cosmote παρατηρώ ότι το κινητό δεν πωλείται σε μαγαζιά του ότε, ούτε του Γερμανού. Επειδή στην πόλη μου υπάρχει μαγαζί της wind, αν το αγοράσω από εκεί θα έχει κάποιο τροποποιημένο firmware για να υποστηρίζει καλύτερα τα δίκτυα της wind; Θα έχω προβλήματα με την κάρτα sim της cosmote; Να προτιμήσω την αγορά από κάποιο on-line κατάστημα; και πως εξασφαλίζω ότι το κινητό δεν θα είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές σας :) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από όπου και αν το πάρεις.Ρε παιδιά μια χαρά θα τρέχει το κινητό την ics μην ακούω βλακείες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts