Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κινηταρες.......σκυλια μαυρα ηταν!Το w800 το ειχα μια περιοδο. Το μονο που χαλαγε παντα ηταν το πληκτρο πλοηγηγησης στη μεση.

on topic για να μην μας κραξει ο zxr, αν δεν στο αλλαξουν λογω doa στο καταστημα υπαρχουν αλλα μεσα που μπορεις να απευθυνθεις. Αλλα με ενα "φωναξε μου τον υπευθυνο σου" νομιζω εισαι καλυμμενος. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν τους πει καποιος οτι υπαρχει ''αυτο'' το προβλημα και οτι θελει αντικατασταση με doa, αυτο και μονο φτανει.

μάλλον δεν έχεις ψωνίσει πότε από wind :p

Digital-Doctor.blogspot.gr

Πες τους πως θες να μιλήσεις με τον υπεύθυνο,αν δεν γίνει τίποτα με αυτό πες πως θα φέρεις την αστυνομία..:p

Πες τους πως θες να μιλήσεις με τον υπεύθυνο,αν δεν γίνει τίποτα με αυτό πες πως θα φέρεις την αστυνομία..:p

Σε αυτό κολλήσατε :blink:

Digital-Doctor.blogspot.gr

τελως παντων,το καλωδιο φταιει απο τον φορτιστή στο κινητο.βρε παιδια μιας και ειστε γατονια επειδη εχω αλλαξει αρκετα κινητα και η καρτα sim ειναι η ιδια τοοοσα χρονια ,εχω αρκετα νουμερα μεσα αλλα οπως και στα αλλα κινητα τα ονοματα δεν ειναι και τοσο αλφαβητικα.δηλαδη ξενινανε κανονικα απο το Α και τελειωνουν σε Ω αλλα τα υπολοιπα ξαναξεκινανε απο το Α και ξανακαταληγουν στο Ω δηλαδη 2 φορες,υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει επεξεργασια στα ονοματα και να τα κανει ολλα με αλφαβητικη σειρα?

Το λεντάκι δεν ανάβει αν έχεις μήνυμα ή αναπάντητη. Εγώ έχω κατεβάσει την εφαρμογή illumination bar notification από το store και μένει αναμμένο το λεντάκι αν δεν δεις κάποια κλήση ή μήνυμα.

το λεντακι σ εμενα αναβοσβηνει οταν εχεις αναπαντητη και δεν την εχεις δει,αλλα θα δοκιμασω και το προγραμμα που μου λες.ευχαριστω.

το λεντακι σ εμενα αναβοσβηνει οταν εχεις αναπαντητη και δεν την εχεις δει,αλλα θα δοκιμασω και το προγραμμα που μου λες.ευχαριστω.

τελικα το προγραμμα που λες δεν αναβει το λεντακι αλλα το φως κατω απ την οθονη

βρηκα ομως το missed call reminder παααρα πολυ καλο

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Εχω αγορασει, αλλα δεν μου εκατσε προβλημα για doa.

τελως παντων,το καλωδιο φταιει απο τον φορτιστή στο κινητο.βρε παιδια μιας και ειστε γατονια επειδη εχω αλλαξει αρκετα κινητα και η καρτα sim ειναι η ιδια τοοοσα χρονια ,εχω αρκετα νουμερα μεσα αλλα οπως και στα αλλα κινητα τα ονοματα δεν ειναι και τοσο αλφαβητικα.δηλαδη ξενινανε κανονικα απο το Α και τελειωνουν σε Ω αλλα τα υπολοιπα ξαναξεκινανε απο το Α και ξανακαταληγουν στο Ω δηλαδη 2 φορες,υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει επεξεργασια στα ονοματα και να τα κανει ολλα με αλφαβητικη σειρα?

Εχεις το πρωτο γραμμα με λατινικους χαρακτηρες(αγγλικα?), αν μπορεις αλλαξε τουλαχιστων το πρωτο γραμμα απο καθε επαφη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω αγορασει, αλλα δεν μου εκατσε προβλημα για doa.

Εχεις το πρωτο γραμμα με λατινικους χαρακτηρες(αγγλικα?), αν μπορεις αλλαξε τουλαχιστων το πρωτο γραμμα απο καθε επαφη.

οχι κανονικα ειναι,δεν υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc να τις επεξεργαστω και να τις ξαναστειλω στο κινητο?

οχι κανονικα ειναι,δεν υπαρχει καποιο προγραμμα στο pc να τις επεξεργαστω και να τις ξαναστειλω στο κινητο?

δοκιμασε το airdroid και δεν θα χασεις.(απο,τι θυμαμαι υπαρχει επιλογη επεξεργασιας επαφων)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275 στο ποστ #17

ειναι αυτο που σου γραφει ο viper

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

alexstam πήγαινε στο κατάστημα που το αγόρασες και πες τους το πρόβλημα σου

Εχω ενα θεμα ομως.. εχω χασει την εγγύηση!! Θα υπαρξει προβλημα??

Πηγαινε με το κουτι (αν δεν κανω λαθος αναφερει το SN πανω) και την ταυτοτητα σου και πες τους να ψαξουν στα αρχεια τους την αποδειξη.

Έχω ένα θέμα.. Τα τραγούδια τα έχω στην μνήμη του τηλεφώνου (sd card που λέει)... Τώρα που πήρα κάρτα μνήμης και τα έβαλα εκεί, δεν μου τα εμφανίζει πια στην μουσική.. Μόνο αν τα ξαναβάλω στην sd.. Καμία λύση?

παρεπιπτωντος..υπαρχει ενα site το kanalia.eu που μπορει το κινητο μας να παιξει tv streaming.οσα ομως εχουν windows media player δεν μπορει.υπαρχει λυση γι αυτο?

Έχω ένα θέμα.. Τα τραγούδια τα έχω στην μνήμη του τηλεφώνου (sd card που λέει)... Τώρα που πήρα κάρτα μνήμης και τα έβαλα εκεί, δεν μου τα εμφανίζει πια στην μουσική.. Μόνο αν τα ξαναβάλω στην sd.. Καμία λύση?

Νομιζω θελει ρεσταρτ για να τα δει

Μήπως θυμάται κανείς πώς λέγεται το βιντεάκι με τον τύπο που βγάζει την ζελατίνα;

Ποιος ο λόγος να βγάλεις τον εργοστασιακό screen protector?

Το sole μου οταν το χρησιμοποιω για λιγο αρκετη ωρα σαν να ζεστενετε λιγο...

εχει κανεις το ιδιο θεμα;

Είναι λογικό, μην ανησυχεις..

Tι χρήση του κάνεις; Βάλε κάποια εφαρμογή που εκτός από την ενέργεια της μπαταρίας, μετράει και την θερμοκρασία για να δουμε τι παίζει.

Τη μόνη φορά που είχα νιώσει ζεστό το κινητό μου ήταν όταν το άφησα στον ήλιο πριν λίγες εβδομάδες.:p

Τώρα αν εννοείς πραγματικά λίγο, είναι σε φυσιολογικά πλαίσια.

Tι χρήση του κάνεις; Βάλε κάποια εφαρμογή που εκτός από την ενέργεια της μπαταρίας, μετράει και την θερμοκρασία για να δουμε τι παίζει.

Τη μόνη φορά που είχα νιώσει ζεστό το κινητό μου ήταν όταν το άφησα στον ήλιο πριν λίγες εβδομάδες.:p

Τώρα αν εννοείς πραγματικά λίγο, είναι σε φυσιολογικά πλαίσια.

εχεις να προτινεις καποια;

μια ερώτηση, ξέρει κανείς αν αλλάζει το εξωτερικό τζαμακι sole ; και εάν ναι πόσο περίπου κοστίζει; έκανα το λάθος να μην του έχω βάλει ζελατινα και τώρα έχει γρατζουνιές. επίσης κάτι διάβασα για μανταλάκια που σβήνουν τις γρατσουνιές αλλά δε νομίζω να παίζει κατι τέτοιο

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola