Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για το wifi πάντως ,όλα τα κινητά έχουν διαφορά σε σχέση με τα laptop (και μεγάλη ) ακόμα και αυτά που έχουν 500-600 ευρώ, αν τώρα όμως κάθεσαι δίπλα στο router και δεν πιάνει σήμα τότε έχει σίγουρα πρόβλημα

και εμένα μου ήρθε η ίδια την προηγούμενη βδομάδα :P και έκατσε πολύ καλά στο κινητό. η πλάτη της έχει πολύ ωραία υφή που δεν γλιστράει αλλά μπαινοβγαίνει στα jeans πολύ εύκολα χωρίς να τραβάει και την τσέπη μαζί

Παιδιά θέλω και εγώ να πάρω μια θήκη για το σολε αλλά θέλω να ναι άσπρη γιατί το κινητό είναι άσπρο ξέρετε καμιά καλή?

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά θέλω και εγώ να πάρω μια θήκη για το σολε αλλά θέλω να ναι άσπρη γιατί το κινητό είναι άσπρο ξέρετε καμιά καλή?

( και εγώ το λευκό έχω :D ) αυτή που έχουμε πάρει βγαίνει και σε λευκό αλλά αν θες να φαίνεται το κινητό γιατί δεν κοιτάς και καμία διαφανής από σιλικόνη ?νομίζω ότι κάθονται καλά αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί ακόμα περιμένω να έρθουν οι δικές μου...

Σήμερα παρέλαβα αυτήν την θήκη http://viewitem.eim.ebay.gr/DARK-BLUE-TEXTURED-SNAPON-HARD-SHELL-BACK-CASE-COVER-FOR-SONY-XPERIA-SOLA-MT27i/130742754927/item?transId=684082961003

Είναι πολύ καλή στο θέμα των τρυπών και προσεγμένη για τα 3.50 ευρο

Αλλά από το πάνω μέρος μάλλον κάπου κοπανήθηκε όταν ερχόταν :P

Αυτό με την κάρτα sim τελικά δεν είναι ότι δεν την διαβάζει αλλά δεν μου βγάζει για να πατήσω το pin

γιατί επάνω δεξιά λέει δεν βρέθηκε η υπηρεσία αν δεν κάνω λάθος ενώ αν βγάλω τελείως την sim λέει δεν υπάρχει κάρτα sim

Θα δοκιμάσω μήπως φταίει η sim γιατί από την μεριά που είναι οι επαφές έχει ξεσκιστεί λίγο :)

εχω την ιδια θηκη σε κοκκινη και τωρα περιμενω την ασπρη.μου εχει φαει τοσες σαβουρες (οχι απο μεγαλο υψος αλλα ήταν αρκετο ωστε να προκαλεσει σημαντικη ζημια στο κινητο) και απλα εχει χασει στις γωνιες λιγο το χρωμα.το κινητο ουτε γρατζουνια.

Ευχαριστώ viper,θα την παραγγείλω το συντομότερο!!:)

Edit:Πόσο είναι τα μεταφορικά?Α να μην ξεχάσω εκεί λέει 2.90 λίρες Αγγλίας πόσα ευρώ είναι?

Edited by Nero55

Και μολις παρηγγειλα και αυτη που προτειναν τα παιδια σε μαυρο: http://www.ebay.co.uk/itm/271030542563?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μεταφορικα ειναι δωρεαν. Πριν κανεις την πληρωμη μεσω Paypal, σου λεει το ποσο σε ευρω. Γυρω στα 3,60 ευρω πρεπει να βγαινει.

Edited by Viper

Παιδια, εχω αγορασει απειρες θηκες απο το ecell..μην το φοβαστε καθολου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μολις παρηγγειλα και αυτη που προτειναν τα παιδια σε μαυρο: http://www.ebay.co.uk/itm/271030542563?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μεταφορικα ειναι δωρεαν. Πριν κανεις την πληρωμη μεσω Paypal, σου λεει το ποσο σε ευρω. Γυρω στα 3,60 ευρω πρεπει να βγαινει.

Eπειδή ξέχασα:O να σε ρωτήσω σε πόσες μέρες έρχεται περίπου?

Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματακια:

1 πως ανοιγουμε τη διαδραστικη οθονη (δεν μου λειτουργει) και δευτερον ποτε θα αναβαθμιστει σε ice cream sandwitch

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

1 πως ανοιγουμε τη διαδραστικη οθονη (δεν μου λειτουργει) και δευτερον ποτε θα αναβαθμιστει σε ice cream sandwitch

Τι ενοεις διαδραστική οθόνη;Όσο για την ics την περιμένουμε σε 1-2 βδομάδες.

( και εγώ το λευκό έχω :D ) αυτή που έχουμε πάρει βγαίνει και σε λευκό αλλά αν θες να φαίνεται το κινητό γιατί δεν κοιτάς και καμία διαφανής από σιλικόνη ?νομίζω ότι κάθονται καλά αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί ακόμα περιμένω να έρθουν οι δικές μου...

Το κακο με της διαφανες ειναι οτι κιτρινιζουν.

2 δικες μου απο διαφανες τωρα ειναι κιτρινες το ιδιο και η διαφανη που εχει η αδελφη μου στο τηλεφωνο της.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδια εχει παρατηρησει κανεις το κινητο του να αναβει η οθονη την ωρα που βρισκεται σε κατασταση αναμονης λες και πατησε καποιος το κουμπι ????

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Παιδια εχει παρατηρησει κανεις το κινητο του να αναβει η οθονη την ωρα που βρισκεται σε κατασταση αναμονης λες και πατησε καποιος το κουμπι ????

Σε εμένα δεν έχει γίνει αυτό ποτέ.

Μηπως εχεις τον Εκατομμυριούχο?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ούτε σε εμένα! Κάπου μέσα στο φόρουμ έχω διαβάσει αν θυμάμαι καλά ότι τέτοιου είδους προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει

Ναι αυτο γινετε απο τον εκκατομυριουχο...Δες το!

Παιδια εχω ρωτισει 2 φορες αλλα δεν μου απαντησε κανεις...Θελω να βγαλω το εγοστασιακο σκριν προτεικτορ και να βαλω το αγορασμενο.Να το παω σε μαγαζι να μου το κανουν γιατι δεν ξερω να τα περναω εχω χαλασει ηδη 2 που πηγα να βαλω πανω στο εργοστασιοακο (δεν ηξερα οτι ειχε)

Παιδια εχω ρωτισει 2 φορες αλλα δεν μου απαντησε κανεις...Θελω να βγαλω το εγοστασιακο σκριν προτεικτορ και να βαλω το αγορασμενο.Να το παω σε μαγαζι να μου το κανουν γιατι δεν ξερω να τα περναω εχω χαλασει ηδη 2 που πηγα να βαλω πανω στο εργοστασιοακο (δεν ηξερα οτι ειχε)

Ρε παιδια που το βρηκατε το εργοσασιακο διάφανο protector?

Ρε παιδια που το βρηκατε το εργοσασιακο διάφανο protector?

πάνω στην οθόνη :w00t: , ένα παιδί απο εδώ την έβγαλε και είχε ανεβάσει φωτό και γενικά φαίνεται στο ακουστικό γύρω γύρω και στα άκρα της οθόνης

πάνω στην οθόνη :w00t: , ένα παιδί απο εδώ την έβγαλε και είχε ανεβάσει φωτό και γενικά φαίνεται στο ακουστικό γύρω γύρω και στα άκρα της οθόνης

Κάτι βλέπω πάνω από το logo της Sony αυτό είναι;Αν υπάρχει πως μπορώ να το βγάλω;

Κάτι βλέπω πάνω από το logo της Sony αυτό είναι;Αν υπάρχει πως μπορώ να το βγάλω;

είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο να βγει σε σχέση με αυτές των 1$ απο ebay αλλά αν ξεκινήσεις από μια γωνία (με προσοχή πάντα ) σιγά σιγά θα βγει όλη απλά θέλει λίγη υπομονή

είναι στην κρίση του καθενός, αν δέν μπορείς εσύ ή φοβάσε μην το χαλάσεις, το πας σε κάποιον φίλο σου που ξέρει όμως ή το πας όπως είπες σε κάποιο μαγαζί ...

Edited by iobelika

είπαν ότι είναι λίγο δύσκολο να βγει σε σχέση με αυτές των 1$ απο ebay αλλά αν ξεκινήσεις από μια γωνία (με προσοχή πάντα ) σιγά σιγά θα βγει όλη απλά θέλει λίγη υπομονή

Και ποιος ο λόγος να το βγάλουμε και να βάλουμε άλλο;

Τελικά δεν έφταιγε η κάρτα sim αλλά κάτι εφαρμογές που είχα περάσει μέσα και μπόλικες και όχι από το play google

και όταν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν μου εμφάνισε πρόβλημα στην επανεκκινήσεις που έκανα

και επιτέλους δούλεψε το float touch στο wallpaper στον browser δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα :)

Digital-Doctor.blogspot.gr

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola