spurakos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 βαλε καποιο λινκ για να την δουμε. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 βαλε καποιο λινκ για να την δουμε. http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=261067624724&index=13&nav=SEARCH&nid=45293078344 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 αν σου πεσει με την μουρη δηλαδη δεν θα παθει τιποτα?και εγω εχω 2 τετοιες.δεν προστατευουν την οθονη οσο πιστευεις Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) αν σου πεσει με την μουρη δηλαδη δεν θα παθει τιποτα?και εγω εχω 2 τετοιες.δεν προστατευουν την οθονη οσο πιστευεις και ομως φιλε μου, μου εχει πεσει με την οθονη (σε επιπεδο εδαφος) και ουτε που ακουστηκε.. Edited July 18, 2012 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά ενδιαφερομαι να το αγοράσω. Επειδή μου ειναι δύσκολο να διαβάσω 90 σελίδες μπορείτε να μου πείτε αν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην ως τώρα χρήση σας; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Παιδιά ενδιαφερομαι να το αγοράσω. Επειδή μου ειναι δύσκολο να διαβάσω 90 σελίδες μπορείτε να μου πείτε αν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην ως τώρα χρήση σας; αν δεν κάνεις update μια χαρά θα είναι χωρίς προβλήματα edit: Αυτό τι είναι ρε παιδιά ?? : http://forum.cyanogenmod.com/topic/56161-sony-xperia-sola-cm910/ Edited July 18, 2012 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ναι! Αντε να δούμε τίποτα καλό για την σόλα :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 edit: Αυτό τι είναι ρε παιδιά ?? : http://forum.cyanogenmod.com/topic/56161-sony-xperia-sola-cm910/ Προς το παρον τιποτα. Απλα ειναι ενα ανεπισημο Poll για να φτιαχτει η CM10 για το sola μας. Δεν νομιζω παντως να ασχοληθει κανεις, αν δεν βγει και επισημα η ICS. Ειναι και καινουργια η πλατφορμα (Novathor-U8500) οποτε θα χρειαστει παραπανω χρονος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά ενδιαφερομαι να το αγοράσω. Επειδή μου ειναι δύσκολο να διαβάσω 90 σελίδες μπορείτε να μου πείτε αν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην ως τώρα χρήση σας; κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιάσει. go for it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Προς το παρον τιποτα. Απλα ειναι ενα ανεπισημο Poll για να φτιαχτει η CM10 για το sola μας. Δεν νομιζω παντως να ασχοληθει κανεις, αν δεν βγει και επισημα η ICS. Ειναι και καινουργια η πλατφορμα (Novathor-U8500) οποτε θα χρειαστει παραπανω χρονος. και οπότε δεν έχει κανένα νόημα και 10.000 άτομα να μαζευτούνε ..... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δεν ξερω με τι κριτηρια αποφασιζουν να βγαλουν CM για ενα κινητο. Σιγουρα αμα κανει καλες πωλησεις ειναι θετικο. Παντως μην περιμενεις συντομα CM rom για το Sola. Εδω ακομα να ανοιξουν ξεχωριστο thread στο XDA μετα απο 2 μηνες κυκλοφοριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 We have received isolated consumer complaints about network selection issues for the products Xperia™ U, Xperia™ P, Xperia™ sola and Xperia™ go in connection with Android 2.3.7 SW version 6.0.B.3.162, successfully resolved by re-starting the phone. Further optimizations of the network selection procedures were made and affected consumers are recommended to upgrade their handset SW to a new Android 2.3.7 SW version to be available from early August onwards. http://talk.sonymobile.com/thread/44616?start=20&tstart=0 Αντε να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Αντε να δουμε. Θα προτιμούσα να έβγαζαν την αναβάθμιση σε ics:p Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsub Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση. Ενώ έχω κλειδωμένο το κινητό και δεν το ακουμπάω κάθε λίγο και λιγάκι αναβοσβήνει η οθόνη.. Κάποια βοήθεια? Καταντάει κουραστικό να νομίζω οτι με καλούν συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Fb/twitter push notification? Γενικά κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλησπέρα, εχω μια ερώτηση. Ενώ έχω κλειδωμένο το κινητό και δεν το ακουμπάω κάθε λίγο και λιγάκι αναβοσβήνει η οθόνη.. Κάποια βοήθεια? Καταντάει κουραστικό να νομίζω οτι με καλούν συνέχεια. Κάποια εφαρμογή που κατέβασες ή που έκανε ενημέρωση από το play στο κάνει. Μήπως έχεις τον εκατομμυριούχο? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 να κάνουμε και εδώ κανα poll να δούμε πόσοι είμαστε ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Κάποια εφαρμογή που κατέβασες ή που έκανε ενημέρωση από το play στο κάνει. Μήπως έχεις τον εκατομμυριούχο? και μένα το κάνει που και που και έχω τον εκατομμυριούχο...λες να φταίει αυτός;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) και μένα το κάνει που και που και έχω τον εκατομμυριούχο...λες να φταίει αυτός;;; είμαι σίγουρος 99%. Το έκανε σε Sony mini φίλου μου και το διάβασα και στο τοπικ για το ideos x5. Edit το κάνει με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πριν λίγες μέρες. Edited July 19, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 είμαι σίγουρος 99%. Το έκανε σε Sony mini φίλου μου και το διάβασα και στο τοπικ για το ideos x5. Edit το κάνει με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πριν λίγες μέρες. Την τελευταία έχω δυστυχώς...χαχα...το έσβησα μόλις...για να δούμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Την τελευταία έχω δυστυχώς...χαχα...το έσβησα μόλις...για να δούμε!!! Ενημερωτικά για διαγραφή εφαρμογών: Ρυθμίσεις > εφαρμογές> (βρίσκουμε την εφαρμογή που θέλουμε να διαγράψουμε) και επιλέγουμε πρώτα ''εκκαθάρισή δεδομένων'' και μετά κατάργηση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής αλλά δεν είχανε καθόλου Sole στο κατάστημα και έτσι έκανα παραγγελία για αύριο (Παρασκευή) σε λευκό. Ανυπομονώ να το αγοράσω γιατί θα είναι το πρώτο μου android αφού μέχρι πριν λίγους μήνες είχα ένα Nokia X6 που έχασα. (είχε χαλάσει οπότε δεν στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα) Πολύ καλό πράγμα η συνεργασία Vodafone-Πλαισίου μιας και θα το αποκτήσω με 30 ευρώ όλα κι όλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μια χαρά androides. Πάντως είναι μεγάλο μείον η έλλειψη υποστήριξης από τους devs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο της Αγίας Παρασκευής αλλά δεν είχανε καθόλου Sole στο κατάστημα και έτσι έκανα παραγγελία για αύριο (Παρασκευή) σε λευκό. έτσι γινόταν και με το nexus s. οι πωλήσεις όμως του sole πρέπει να εκτοξεύθηκαν ποιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Μια χαρά androides. Πάντως είναι μεγάλο μείον η έλλειψη υποστήριξης από τους devs. Έχουν πέσει με τα μούτρα σε s3 κ jelly bean!Μάλλον τα υποτιμούν τα xperia:confused: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts