Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις διαπίστωσα ότι σχεδόν κάθε 2 λεπτά ανάβει η οθόνη μόνη της και σβήνει μετά από 5 δευτερόλεπτα. Τέλεια:@

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μετά την αναβάθμιση κάθε φορά που θέλω να συνδεθώ στο Wi-Fi του σπιτιού μου μου ζητάει κωδικό γιατί λέει πως ο κωδικός που έβαλα είναι εσφαλμένος:(...και γενικά έχω προβλήματα με το wifi αποσυνδέσεις κλπ...τι κάνω;;;

Εχω ακουσει πως καλο ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα απο καθε update.

P30 AURORA

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα!! Καινούριος στο myphone.. Μόλις αγόρασα το Sole σε άσπρο και εγώ και το έχω και φορτίζει.. Έχω διαβάσει πάρα πολλά εδώ στο forum για αυτό και κατέληξα στο Sole. Αρχικά μία απορία θα ήθελα να εκφράσω και ό,τι άλλο εμφανιστεί εδώ είμαστε..

Τί είναι το MT27i? Στο google-play από το PC, το όνομα της συσκευής είναι Vodafone Sony Ericsson MT27i.. Γιατί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

MT27i είναι η κωδική ονομασία του Sole (sole είναι η εμπορική ονομασία).

Και να για να προλαβω τυχόν απορίες σου μια βόλτα πρώτα από δω: Οδηγός αρχαρίων, Ορολογία Android

Καλώς ήρθες!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα!! Πριν το αγοράσω, γιατί είμαι καινούριος σε Android.. Περιμένω να φορτίσει και να αρχίσω να καθαρίζω εφαρμογές όπως έχεις γράψει! ;)

EDIT: Ευχαριστώ για την απάντηση.. Απλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει το Vodafone, εφ'όσον δεν το έχω πάρει από εκεί!

Edited by AlMag1
διόρθωση

Αμα είχες διαβάσει τους οδηγους του zxr δεν θα το φορτιζες τωρα:lol:

Από που το πήρες?

Βασικά λέει και Ericsson? :worry:

Νομίζω επιτρέπεται.

Πιο πολύ με προβληματίζει αυτο με το Ericsson.

Ας επιβεβαιώσει ένας κάτοχος. Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη.

Στην απόδειξη αγοράς λέει GR. Τους ρώτησα κιόλας.. Και εκτός αυτών έχει ελληνικά εγχειρίδια μέσα.. Οπότε δεν πρέπει να πάιζει θέμα παραεισαγωγής.. Τώρα δεν ξέρω γιατί έχει αυτό το όνομα.. Απ'όσο ξέρω η vodafone δεν το φέρνει αυτό το κινητό και γενικά όλη την καινούρια σειρά Xperia..

Από το birdphone to πήρα...

Edited by AlMag1

To S,U το φέρνει.. Υπάρχει στους καταλόγους της.

Άμα δουλεύει σωστά μην το σκέφτεσαι καθόλου. Μια χαρά κινητό πήρες κοίτα να το χαρείς!:)

-----

Θήκη για το κινητό έχει αγοράσει κανείς?

Ναι π.χ http://goo.gl/9SI6I

http://goo.gl/lVVdz

Ωραία και αυτή της momax αλλά πανάκριβη

http://www.expansys.com.gr/momax-metallic-glossy-case-for-sony-sola-black-233484/

Πιο πολύ ρωτάω αν αξίζει η θήκη λόγω υλικού κατασκευής του κινητού

Νομίζω επιτρέπεται.

Πιο πολύ με προβληματίζει αυτο με το Ericsson.

Ας επιβεβαιώσει ένας κάτοχος. Εγώ δεν έχω παραλάβει ακόμη.

ΔΕΝ λεει πουθενα ericsson

κανενα αλλο πηρε ο φιλος παραπανω

Ωραία και αυτή της momax αλλά πανάκριβη

http://www.expansys.com.gr/momax-metallic-glossy-case-for-sony-sola-black-233484/

Πιο πολύ ρωτάω αν αξίζει η θήκη λόγω υλικού κατασκευής του κινητού

Υπάρχει στο mobimega , site από hong kong που έχω ψονίσει πολλές φορές και μέσω ebay. Βγαίνει 14 ευρώ με μεταφορικά. Αύριο την παραγγέλνω την μαύρη ;)

Στην απόδειξη αγοράς λέει GR. Τους ρώτησα κιόλας.. Και εκτός αυτών έχει ελληνικά εγχειρίδια μέσα.. Οπότε δεν πρέπει να πάιζει θέμα παραεισαγωγής.. Τώρα δεν ξέρω γιατί έχει αυτό το όνομα.. Απ'όσο ξέρω η vodafone δεν το φέρνει αυτό το κινητό και γενικά όλη την καινούρια σειρά Xperia..

Από το birdphone to πήρα...

Δεν το φέρνει η Vodafone. Η Wind το φέρνει στα 259 ευρώ. Από περιέργεια, εσύ πόσο το πήρες;

παιδια αξιζει να κανω το update(αν και προς το παρον ο server ειναι απασχολημενος)? πιστευτε οτι θα επηρεασει την αρκετα σταθερη λειτουργια της συσκευης?

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα!! Καινούριος στο myphone.. Μόλις αγόρασα το Sole σε άσπρο και εγώ και το έχω και φορτίζει.. Έχω διαβάσει πάρα πολλά εδώ στο forum για αυτό και κατέληξα στο Sole. Αρχικά μία απορία θα ήθελα να εκφράσω και ό,τι άλλο εμφανιστεί εδώ είμαστε..

Τί είναι το MT27i? Στο google-play από το PC, το όνομα της συσκευής είναι Vodafone Sony Ericsson MT27i.. Γιατί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Γιατι απλα το play store διαβαζει τι καρτα του φορας μεσα,και αναφερει την εταιρια!!;)

sks13 :alien:

Υπάρχει στο mobimega , site από hong kong που έχω ψονίσει πολλές φορές και μέσω ebay. Βγαίνει 14 ευρώ με μεταφορικά. Αύριο την παραγγέλνω την μαύρη ;)

Still είναι αρκετά λεφτά. Θα παραλάβω αύριο το κινητό (μου έστειλαν πριν λίγο μηνυμα) και θα κρίνω αν χρειάζεται θήκη or not.

Κοίτα το κινητό έχει φοβερή αίσθηση αφής. Εγώ το πήρα και σε λευκό και είναι πολύ όμορφο. Για κάποιον που δε θέλει θήκη ειναι ότι πρέπει. Προσωπικά πάντα βάζω θηκες για προστασία. Οπότε θα επιλέξω και κάτι κομψό και όμορφο. Ο καθένας με τα γούστα του ;)

παιδια αξιζει να κανω το update(αν και προς το παρον ο server ειναι απασχολημενος)? πιστευτε οτι θα επηρεασει την αρκετα σταθερη λειτουργια της συσκευης?

Ναι να κάνεις update. Το κινητό φαίνεται πιο γρήγορο και καλύτερη διαχείριση της μνήμης ;)

To S,U το φέρνει.. Υπάρχει στους καταλόγους της.

Άμα δουλεύει σωστά μην το σκέφτεσαι καθόλου. Μια χαρά κινητό πήρες κοίτα να το χαρείς!:)

-----

Θήκη για το κινητό έχει αγοράσει κανείς?

Το P και το U φερνει η vodafone, το S δεν το φερνει ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλημερα μπορει να μου απαντησει καποιος αν το κινητο δεχεται οτι homescreen θελω να του βαλω

και αντιστοιχηση ηχου για καθε κληση διαφορετικη?Ευχαριστω.

Απλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει το Vodafone, εφ'όσον δεν το έχω πάρει από εκεί!

Vodafone δεν είναι ο πάροχός σου; Τι το συζητάμε τότε; Αυτό διαβάζει το play store.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι να κάνεις update. Το κινητό φαίνεται πιο γρήγορο και καλύτερη διαχείριση της μνήμης ;)

Εισαι απο τους τυχερους φαινεται. Με το τελευταιο Update, η συσκευη χανει το σημα 2-3 φορες την μερα και δεν επανερχεται. Πρεπει να κανεις restart το κινητο. Το ιδιο με τα Xperia U και P.

Στο δικο μου Sole ευτυχως δεν εκανα το update ακομα. Στο U της συζυγου ομως που το αναβαθμισα, εχουμε μεγαλο προβλημα (και φυσικα γκρινια. Τι κινητο μου πηρες, δεν μπορω να παρω τηλεφωνο, θελω καινουργιο κτλ:p)

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola