GeorgeCm Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 To είχα για 10 ημέρες και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες! :) Δοκιμάζουμε On Camera το floating touch, το NFC και διάφορα άλλα :) Video Παράθεση Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwue Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπερα σας, Πήρα την sony και την ρωτησα αν υπάρχει μεμβρανη προστασιας πανω στην οθονη απο το εργοστασιο και μου ειπαν να μιλησω με τον προμηθευτη που πηρα το τηλ. πηγα και μου ειπαν οτι αποκλειεται να εχει πανω μεμβρανη. Αγορασα μεμβρανη και πηγα να την βαλω και μου εκανε νερα απο κατω πηγα να την βγαλω και μαζι μου ξεκολησε και η μεμβρανη που ειχε το τηλεφωνο απο την μανα του!!!!!!οποτε το sole εχει ηδη μεμβρανη προστασιας οθονης απο την μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπερα σας, Πήρα την sony και την ρωτησα αν υπάρχει μεμβρανη προστασιας πανω στην οθονη απο το εργοστασιο και μου ειπαν να μιλησω με τον προμηθευτη που πηρα το τηλ. πηγα και μου ειπαν οτι αποκλειεται να εχει πανω μεμβρανη. Αγορασα μεμβρανη και πηγα να την βαλω και μου εκανε νερα απο κατω πηγα να την βγαλω και μαζι μου ξεκολησε και η μεμβρανη που ειχε το τηλεφωνο απο την μανα του!!!!!!οποτε το sole εχει ηδη μεμβρανη προστασιας οθονης απο την μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο προμηθευτης που αγορασες το τηλεφωνο σου πουλησε τη μεμβρανη? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwue Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) αν ειχε θα μου την πουλουσε αλλα ειπε πως θα εχει σε 1 μηνα και εχω ηδη παραγγειλει 6 απο το amazon. Παντως αν δεν εχεις λιγο μερακι με τα κινητα για να τα ψαξεις λιγο καλυτερα να μη γινεις πωλητης κινητων και καλό ειναι να μην εισαι σίγουρος και απολυτος. Καλυτερα να πεις δεν ξερω η δεν γνωριζω!!!!! Edited June 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Καλησπερα σας, Πήρα την sony και την ρωτησα αν υπάρχει μεμβρανη προστασιας πανω στην οθονη απο το εργοστασιο και μου ειπαν να μιλησω με τον προμηθευτη που πηρα το τηλ. πηγα και μου ειπαν οτι αποκλειεται να εχει πανω μεμβρανη. Αγορασα μεμβρανη και πηγα να την βαλω και μου εκανε νερα απο κατω πηγα να την βγαλω και μαζι μου ξεκολησε και η μεμβρανη που ειχε το τηλεφωνο απο την μανα του!!!!!!οποτε το sole εχει ηδη μεμβρανη προστασιας οθονης απο την μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι μου θυμισες... Την ιδια απαντηση πηρα απο την SONY HELLAS. Απαραδεκτη απαντηση..λες και το Πλαισιο το ανοιγει και του βαζει screen protector. καλυτερα να μιλησεις με την SONY στο εξωτερικο Αυτο που εχει πανω εργοστασιακα η SΟΝΥ το χαρακτηρηζει Hard coated shatterproof sheet δηλαδη μια μεμβρανη που προστατευει να μην γινει κομματακια η οθονη αν πεσει κατω. Αλλοι λενε οτι δεν πρεπει να το βγαλεις (αρκετοι δεν το βλεπουν) καθολου και βαζουν screen protector πανω απο αυτο. Εγω λεω πως ειναι περιττο διπλο screen protector. Εσυ που το εβγαλες και το επιασες εχει τιποτα το ιδιαιτερο το εργοστασιακο ή ειναι μια απλη ζελατίνα εμποριου; Η οθονη χωρις το εργοστασιακο screen protector ηταν οπως ολες στην αισθηση; Edited June 19, 2012 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Αυτον την ηχο που κανει δεξια στην προσοψη το κινητο στην αρχη δεν μου τον εκανε και τωρα αρχισε και με τρελενει και ξενερωνω δειτε τι video στο 0.27 για να καταλαβετε τι εννοω Ας μου πει ενας αμα κανει και σε αυτον Edited June 19, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Την pro εκδοση εχεις;; Ναι την pro έχω. θα κάνω δοκιμή το απόγευμα και θα σου πω πως πήγε To είχα για 10 ημέρες και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες! :) Δοκιμάζουμε On Camera το floating touch, το NFC και διάφορα άλλα :) Video Φίλε μου μπράβο, πολύ καλή παρουσίαση κι επίσης πολύ καλή η σελίδα σου. :happy: Edited June 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Ναι την pro έχω. θα κάνω δοκιμή το απόγευμα και θα σου πω πως πήγε Για ενημερωσε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Για ενημερωσε! Λοιπόν , υπάρχει τελικά διαφορά μεγάλη. Με την lgcamera , δεν πιξελιάζει πουθενά κι έχει γενικώς καλύτερη ποιότητα όσο και άν το ταλαιπώρησα με γρήγορες αλλαγές πλάνων και φωτισμού , μέσα έξω στην βεράντα δεν παρουσίασε καθόλου πίξελς. Τράβηξα στο ίδιο σκηνικό με τις ίδιες συνθήκες με την μαμίσια και μόλις βγήκα έξω, ήταν εμφανές τα πίξελς ειδικά από την μέση και κάτω στο τοιχάκι της βεράντας και στα κάγκελα, μέσα είναι εντάξει σε γενικές γραμμές. Προσωπικά θα κρατήσω για βίντεο την lgcamera και άς κάνει κάτι ψιλοκουλά ώρες - ώρες. Άς πούμε , πολλές φορές ζητάει επιβεβαίωση κωδικού, ξεκινάς να τραβήξεις και είναι θολά τα πάντα και απλά θέλει να το ξαναπατήσεις. Πταίσματα, αλλά γίνονται σπαστικά κάποιες φορές, αλλά όπως και να χει την συστήνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει αξιοπρεπές βίντεο με το Sole. Επίσης άν θυμάμαι καλά δεν έχει καμία διαφορά η αγοραστή με την δωρεάν, απλά δεν σου ζητάει κάθε φορά τον κωδικό όταν την ανοίγεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwue Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Ισως να ηταν λιγο πιο σκληρη κατα τα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα Ισως να ηταν λιγο πιο σκληρη κατα τα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα Οσον αφορα την μεμβρανη από την που εχει από την μαμα Ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως θα σβησω εντελως εφαρμογες και shortcut απο το μενου. Μπηκα μέσα στο μενου μετεφερα shortcuts στο σκουπιδοτενεκε αλλα τιποτα!!!!!! μπηκα στις εφαρμογεσ να σβησω οτι εχει σχεση με facebook και twiter εκανα καταργηση κτλ και τιποτα!!!!!!!!!!!!! Αν μπορει καποιος ας δωσει τα φωτα του!!!!!!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων Edited June 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takmos Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Φίλε μου δεν ξέρω αν το έφτιαξες πάντως δεν χρειάζεται ούτε επαναφορά ούτε τίποτα.Απλώς θα ανοίξεις το τηλέφωνο (το εικονίδιο τηλέφωνο έτσι;)και θα πατήσεις *#*#73556673#*#* και αυτό ήταν όλο... το έφτιαξα φίλε μου ευχαριστώ ξέρει κάποιος να μου πεί πως δουλεύουν τα smart tags που μας έχουν δώσει (μαύρο και κόκκινο) edit ok τα ενεργοποίσα ωραίο gadget Edited June 20, 2012 by takmos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Kαλησπέρα παιδιά. Σήμερα εγκρίθηκε η επιδότηση μου. Ειναι η πρώτη φορά που θα πάρω SE. Σκέφτομαι το sole αλλά μάρεσε και το U. Τι προτείνετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Kαλησπέρα παιδιά. Σήμερα εγκρίθηκε η επιδότηση μου. Ειναι η πρώτη φορά που θα πάρω SE. Σκέφτομαι το sole αλλά μάρεσε και το U. Τι προτείνετε ? Στο topic του sole ρωτάς ποιο να πάρεις;:psole εννοείται...χαχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Για να μη γράψω και στα 2 ρε ;) την γνώμη σας θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 εχει κανει κανενας ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 τερμα η προσφορά απο ένα σάιτ που το ειχε 195 ευρώ ; τουλάχιστον το δίνει κανένας πάροχος ; Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 τερμα η προσφορά απο ένα σάιτ που το ειχε 195 ευρώ ; τουλάχιστον το δίνει κανένας πάροχος ; 195 ??που το είδες αυτό 220 το είχε το electro world και 246 ο κοτσοβολος αλλά την επανέφεραν στα 260 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 παιδια, επειδη ακουω πολυ μουσικη, ειτε ραδιοφωνο, ειτε mp3 κλπ, η ενταση και η ποιοτητα με τα ακουστικα πως ειναι; επισης, μιας και με sony smartphones δεν εχω ερθει σε ιδιαιτερη επαφη μεχρι τωρα, και δινω βαση στην εμφανιση, οποιος δε βαριεται, ας ανεβασει κανενα screenshot απο την αρχικη του οθονη για παραδειγμα, να δουμε widget και ο,τι αλλες ομορφιες εχει η sony. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 παιδια αν κανω unlock τον bootloader και μετα αν χρειαστει τον κλειδωσω παλι χανω την εγγυηση? γιατι βλεπω οτι κανει χρειαζεται να κανω μεσω σιτε της σονυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 παιδια αν κανω unlock τον bootloader και μετα αν χρειαστει τον κλειδωσω παλι χανω την εγγυηση? γιατι βλεπω οτι κανει χρειαζεται να κανω μεσω σιτε της σονυ!! Απο αντιγραφη - επικολληση: Ρωτησα για αυτο το θεμα (bootloader) σε σερβις της sony και μου ειπαν οτι -Η εγγυηση χανεται αν εντοπιστει στο συστημα τους...(????), η επομενη ερωτηση που εκανα ηταν οτι: αφου βαζω το imei για να ξεκλειδωσω πως γινεται να μην εντοπιστει απο το συστημα? και μου ειπαν οτι: δεν ειναι ακριβος επισημος τροπος....(????) Ρωτησα και για root και μου ειπαν οτι : χανω την εγγυηση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 παιδια, επειδη ακουω πολυ μουσικη, ειτε ραδιοφωνο, ειτε mp3 κλπ, η ενταση και η ποιοτητα με τα ακουστικα πως ειναι; επισης, μιας και με sony smartphones δεν εχω ερθει σε ιδιαιτερη επαφη μεχρι τωρα, και δινω βαση στην εμφανιση, οποιος δε βαριεται, ας ανεβασει κανενα screenshot απο την αρχικη του οθονη για παραδειγμα, να δουμε widget και ο,τι αλλες ομορφιες εχει η sony. ευχαριστω! http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-review-766.php Εχει φωτογραφιες απο το μενου καθως και βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Απο αντιγραφη - επικολληση: Ρωτησα για αυτο το θεμα (bootloader) σε σερβις της sony και μου ειπαν οτι -Η εγγυηση χανεται αν εντοπιστει στο συστημα τους...(????), η επομενη ερωτηση που εκανα ηταν οτι: αφου βαζω το imei για να ξεκλειδωσω πως γινεται να μην εντοπιστει απο το συστημα? και μου ειπαν οτι: δεν ειναι ακριβος επισημος τροπος....(????) Ρωτησα και για root και μου ειπαν οτι : χανω την εγγυηση οποτε να ξεχασω το ροοτ? ή την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 οποτε να ξεχασω το ροοτ? ή την εγγυηση? Δεν ξερω φιλε μου και εμενα με μπερδεψαν εκει στο σερβις με το bootloader. Το προβλημα ειναι ξεκλειδωμα ή οχι του bootloader. προσωπικα περιμενω την ics μπας και δω ευκολο root χωρις ξεκλειδωμα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Δεν ξερω φιλε μου και εμενα με μπερδεψαν εκει στο σερβις με το bootloader. Το προβλημα ειναι ξεκλειδωμα ή οχι του bootloader. προσωπικα περιμενω την ics μπας και δω ευκολο root χωρις ξεκλειδωμα. με ανησυχει οτι δεινω το ιμει οποτε με εχουν στο ''χέρι'' ποτε λενε για την ics στα αλλα κινητα της εταιρειας π.χ ray που εχουν πάρει ics εχει βγει αλλος τροπος unlock bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 οποτε να ξεχασω το ροοτ? ή την εγγυηση? Οταν λεμε οτι χανουμε την εγγυηση; Δηλαδη αν παθει μια βλαβη hardware το κινητο και τους το παμε root αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσουμε το "χαλασμενο εξαρτημα" ή δεν θα δεχθουν καθολου το κινητο; Με SEUS (το προγραμμα που περνας ξανα το software του κινητου) το κιν ξαναγυρναει οπως ηταν οπως το αγορασες, αρα δεν φενεται τιποτα. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts