Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To είχα για 10 ημέρες και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες! :)

Δοκιμάζουμε On Camera το floating touch, το NFC και διάφορα άλλα :) Video

Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σας,

Πήρα την sony και την ρωτησα αν υπάρχει μεμβρανη προστασιας πανω στην οθονη απο το εργοστασιο και μου ειπαν να μιλησω με τον προμηθευτη που πηρα το τηλ. πηγα και μου ειπαν οτι αποκλειεται να εχει πανω μεμβρανη. Αγορασα μεμβρανη και πηγα να την βαλω και μου εκανε νερα απο κατω πηγα να την βγαλω και μαζι μου ξεκολησε και η μεμβρανη που ειχε το τηλεφωνο απο την μανα του!!!!!!οποτε το sole εχει ηδη μεμβρανη προστασιας οθονης απο την μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα σας,

Πήρα την sony και την ρωτησα αν υπάρχει μεμβρανη προστασιας πανω στην οθονη απο το εργοστασιο και μου ειπαν να μιλησω με τον προμηθευτη που πηρα το τηλ. πηγα και μου ειπαν οτι αποκλειεται να εχει πανω μεμβρανη. Αγορασα μεμβρανη και πηγα να την βαλω και μου εκανε νερα απο κατω πηγα να την βγαλω και μαζι μου ξεκολησε και η μεμβρανη που ειχε το τηλεφωνο απο την μανα του!!!!!!οποτε το sole εχει ηδη μεμβρανη προστασιας οθονης απο την μανα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο προμηθευτης που αγορασες το τηλεφωνο σου πουλησε τη μεμβρανη?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

αν ειχε θα μου την πουλουσε αλλα ειπε πως θα εχει σε 1 μηνα

και εχω ηδη παραγγειλει 6 απο το amazon. Παντως αν δεν εχεις λιγο μερακι με τα κινητα για να τα ψαξεις λιγο καλυτερα να μη γινεις πωλητης κινητων και καλό ειναι να μην εισαι σίγουρος και απολυτος. Καλυτερα να πεις δεν ξερω η δεν γνωριζω!!!!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπερα σας,

Τι μου θυμισες...

Την ιδια απαντηση πηρα απο την SONY HELLAS. Απαραδεκτη απαντηση..λες και το Πλαισιο το ανοιγει και του βαζει screen protector. καλυτερα να μιλησεις με την SONY στο εξωτερικο

Αυτο που εχει πανω εργοστασιακα η SΟΝΥ το χαρακτηρηζει Hard coated shatterproof sheet δηλαδη μια μεμβρανη που προστατευει να μην γινει κομματακια η οθονη αν πεσει κατω.

Αλλοι λενε οτι δεν πρεπει να το βγαλεις (αρκετοι δεν το βλεπουν) καθολου και βαζουν screen protector πανω απο αυτο.

Εγω λεω πως ειναι περιττο διπλο screen protector. Εσυ που το εβγαλες και το επιασες εχει τιποτα το ιδιαιτερο το εργοστασιακο ή ειναι μια απλη ζελατίνα εμποριου; Η οθονη χωρις το εργοστασιακο screen protector ηταν οπως ολες στην αισθηση;

Edited by Asdf_7
P30 AURORA

Αυτον την ηχο που κανει δεξια στην προσοψη το κινητο στην αρχη δεν μου τον εκανε και τωρα αρχισε και με τρελενει και ξενερωνω δειτε τι video στο 0.27 για να καταλαβετε τι εννοω
Ας μου πει ενας αμα κανει και σε αυτον Edited by darkstan7

Την pro εκδοση εχεις;;

Ναι την pro έχω. θα κάνω δοκιμή το απόγευμα και θα σου πω πως πήγε

To είχα για 10 ημέρες και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες! :)

Δοκιμάζουμε On Camera το floating touch, το NFC και διάφορα άλλα :) Video

Φίλε μου μπράβο, πολύ καλή παρουσίαση κι επίσης πολύ καλή η σελίδα σου. :happy:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι την pro έχω. θα κάνω δοκιμή το απόγευμα και θα σου πω πως πήγε

Για ενημερωσε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ενημερωσε!

Λοιπόν , υπάρχει τελικά διαφορά μεγάλη. Με την lgcamera , δεν πιξελιάζει πουθενά κι έχει γενικώς καλύτερη ποιότητα όσο και άν το ταλαιπώρησα με γρήγορες αλλαγές πλάνων και φωτισμού , μέσα έξω στην βεράντα δεν παρουσίασε καθόλου πίξελς.

Τράβηξα στο ίδιο σκηνικό με τις ίδιες συνθήκες με την μαμίσια και μόλις βγήκα έξω, ήταν εμφανές τα πίξελς ειδικά από την μέση και κάτω στο τοιχάκι της βεράντας και στα κάγκελα, μέσα είναι εντάξει σε γενικές γραμμές.

Προσωπικά θα κρατήσω για βίντεο την lgcamera και άς κάνει κάτι ψιλοκουλά ώρες - ώρες. Άς πούμε , πολλές φορές ζητάει επιβεβαίωση κωδικού, ξεκινάς να τραβήξεις και είναι θολά τα πάντα και απλά θέλει να το ξαναπατήσεις. Πταίσματα, αλλά γίνονται σπαστικά κάποιες φορές, αλλά όπως και να χει την συστήνω ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει αξιοπρεπές βίντεο με το Sole.

Επίσης άν θυμάμαι καλά δεν έχει καμία διαφορά η αγοραστή με την δωρεάν, απλά δεν σου ζητάει κάθε φορά τον κωδικό όταν την ανοίγεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ισως να ηταν λιγο πιο σκληρη κατα τα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα

Ισως να ηταν λιγο πιο σκληρη κατα τα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα

Οσον αφορα την μεμβρανη από την που εχει από την μαμα

Ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως θα σβησω εντελως εφαρμογες και shortcut απο το μενου. Μπηκα μέσα στο μενου μετεφερα shortcuts στο σκουπιδοτενεκε αλλα τιποτα!!!!!! μπηκα στις εφαρμογεσ να σβησω οτι εχει σχεση με facebook και twiter εκανα καταργηση κτλ και τιποτα!!!!!!!!!!!!!

Αν μπορει καποιος ας δωσει τα φωτα του!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by zxr

Φίλε μου δεν ξέρω αν το έφτιαξες πάντως δεν χρειάζεται ούτε επαναφορά ούτε τίποτα.Απλώς θα ανοίξεις το τηλέφωνο (το εικονίδιο τηλέφωνο έτσι;)και θα πατήσεις *#*#73556673#*#* και αυτό ήταν όλο...

το έφτιαξα φίλε μου ευχαριστώ

ξέρει κάποιος να μου πεί πως δουλεύουν τα smart tags που μας έχουν δώσει (μαύρο και κόκκινο)

edit ok τα ενεργοποίσα ωραίο gadget

Edited by takmos

Kαλησπέρα παιδιά. Σήμερα εγκρίθηκε η επιδότηση μου. Ειναι η πρώτη φορά που θα πάρω SE. Σκέφτομαι το sole αλλά μάρεσε και το U. Τι προτείνετε ?

Kαλησπέρα παιδιά. Σήμερα εγκρίθηκε η επιδότηση μου. Ειναι η πρώτη φορά που θα πάρω SE. Σκέφτομαι το sole αλλά μάρεσε και το U. Τι προτείνετε ?

Στο topic του sole ρωτάς ποιο να πάρεις;:psole εννοείται...χαχα...

τερμα η προσφορά απο ένα σάιτ που το ειχε 195 ευρώ ;

τουλάχιστον το δίνει κανένας πάροχος ;

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

τερμα η προσφορά απο ένα σάιτ που το ειχε 195 ευρώ ;

τουλάχιστον το δίνει κανένας πάροχος ;

195 ??που το είδες αυτό 220 το είχε το electro world και 246 ο κοτσοβολος αλλά την επανέφεραν στα 260

παιδια, επειδη ακουω πολυ μουσικη, ειτε ραδιοφωνο, ειτε mp3 κλπ, η ενταση και η ποιοτητα με τα ακουστικα πως ειναι;

επισης, μιας και με sony smartphones δεν εχω ερθει σε ιδιαιτερη επαφη μεχρι τωρα, και δινω βαση στην εμφανιση, οποιος δε βαριεται, ας ανεβασει κανενα screenshot απο την αρχικη του οθονη για παραδειγμα, να δουμε widget και ο,τι αλλες ομορφιες εχει η sony.

ευχαριστω!

παιδια αν κανω unlock τον bootloader και μετα αν χρειαστει τον κλειδωσω παλι χανω την εγγυηση?

γιατι βλεπω οτι κανει χρειαζεται να κανω μεσω σιτε της σονυ!!

παιδια αν κανω unlock τον bootloader και μετα αν χρειαστει τον κλειδωσω παλι χανω την εγγυηση?

γιατι βλεπω οτι κανει χρειαζεται να κανω μεσω σιτε της σονυ!!

Απο αντιγραφη - επικολληση:

Ρωτησα για αυτο το θεμα (bootloader) σε σερβις της sony και μου ειπαν οτι

-Η εγγυηση χανεται αν εντοπιστει στο συστημα τους...(????),

η επομενη ερωτηση που εκανα ηταν οτι: αφου βαζω το imei για να ξεκλειδωσω πως γινεται να μην εντοπιστει απο το συστημα? και μου ειπαν οτι:

δεν ειναι ακριβος επισημος τροπος....(????)

Ρωτησα και για root και μου ειπαν οτι : χανω την εγγυηση

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

παιδια, επειδη ακουω πολυ μουσικη, ειτε ραδιοφωνο, ειτε mp3 κλπ, η ενταση και η ποιοτητα με τα ακουστικα πως ειναι;

επισης, μιας και με sony smartphones δεν εχω ερθει σε ιδιαιτερη επαφη μεχρι τωρα, και δινω βαση στην εμφανιση, οποιος δε βαριεται, ας ανεβασει κανενα screenshot απο την αρχικη του οθονη για παραδειγμα, να δουμε widget και ο,τι αλλες ομορφιες εχει η sony.

ευχαριστω!

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sola-review-766.php

Εχει φωτογραφιες απο το μενου καθως και βιντεο.

Απο αντιγραφη - επικολληση:

Ρωτησα για αυτο το θεμα (bootloader) σε σερβις της sony και μου ειπαν οτι

-Η εγγυηση χανεται αν εντοπιστει στο συστημα τους...(????),

η επομενη ερωτηση που εκανα ηταν οτι: αφου βαζω το imei για να ξεκλειδωσω πως γινεται να μην εντοπιστει απο το συστημα? και μου ειπαν οτι:

δεν ειναι ακριβος επισημος τροπος....(????)

Ρωτησα και για root και μου ειπαν οτι : χανω την εγγυηση

οποτε να ξεχασω το ροοτ? ή την εγγυηση?

Δεν ξερω φιλε μου και εμενα με μπερδεψαν εκει στο σερβις με το bootloader.

Το προβλημα ειναι ξεκλειδωμα ή οχι του bootloader.

προσωπικα περιμενω την ics μπας και δω ευκολο root χωρις ξεκλειδωμα.

Δεν ξερω φιλε μου και εμενα με μπερδεψαν εκει στο σερβις με το bootloader.

Το προβλημα ειναι ξεκλειδωμα ή οχι του bootloader.

προσωπικα περιμενω την ics μπας και δω ευκολο root χωρις ξεκλειδωμα.

με ανησυχει οτι δεινω το ιμει οποτε με εχουν στο ''χέρι''

ποτε λενε για την ics

στα αλλα κινητα της εταιρειας π.χ ray που εχουν πάρει ics εχει βγει αλλος τροπος unlock bootloader

Οταν λεμε οτι χανουμε την εγγυηση; Δηλαδη αν παθει μια βλαβη hardware το κινητο και τους το παμε root αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να πληρωσουμε το "χαλασμενο εξαρτημα" ή δεν θα δεχθουν καθολου το κινητο;

Με SEUS (το προγραμμα που περνας ξανα το software του κινητου) το κιν ξαναγυρναει οπως ηταν οπως το αγορασες, αρα δεν φενεται τιποτα.

P30 AURORA

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola