Asdf_7 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 πως το κατάλαβες??απο κωτσόβολο το πηρα...sole έλεγε,τι είδες κ είσαι σχεδόν σίγουρος;; Ειδα τριγυρω απο το ακουστικο να εχει μικρο κενο και καταλαβα πως το κινητο μαλλον εχει απο μαμα screen protector. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 σιλικονη προστατευει καλυτερα το κινητο και ειναι και πιο ομορφο:cool: ευχαριστω :) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Ειδα τριγυρω απο το ακουστικο να εχει μικρο κενο και καταλαβα πως το κινητο μαλλον εχει απο μαμα screen protector. όντως φίλε μου τώρα που μου το είπες το κοίταξα κ εγώ...αν προσέξεις φαίνεται κ στις γωνίες αυτό το κενό που λες...βασικά στο δικό μου φαίνεται στην αριστερή πάνω γωνία...αυτά είναι...όχι τπτ άλλο αλλά στο φως που το είχα κοιτάξει είχα δει μία ανεπαίσθητη γρατζουνίτσα στην οθόνη αλλά αφου έχει screen protector τότε σίγουρα η οθόνη μου δν έχει τπτ...τέλεια...:D Υ.Γ. το κοίταξα κ με μεγεθυντικό φακό κ πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι φοράει screen protector...απίστευτη τοποθέτηση πάντως...μπράβο στη SONY... Edited June 9, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Ειδα τριγυρω απο το ακουστικο να εχει μικρο κενο και καταλαβα πως το κινητο μαλλον εχει απο μαμα screen protector. νομίζω και στο θέμα του xperia u λέγανε τα παιδιά οτι πλέον όλα τα sony/sony ericsson, έχουν δεν έχουν Scratch-resistant οθόνη φοράνε ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Είμαι βαλτός της SONY στην Ελλάδα κ έχω πάρει σβάρνα τα forums κ διαφημίζω τα προιόντα της...Πώς με ξεσκέπασες ρε θηρίο...; χαλαρωσε ρε φιλε...συζητηση κανουμε..δεν ειχα την προθεση...απλα εγω μεχρι στιγμης που εχω κανει γυρω στους 4 κυκλους φορτισης δεν εχω τετοια αοτελεσματα...μακαρι να εχω μετα απο λιγο καιρο..φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 χαλαρωσε ρε φιλε...συζητηση κανουμε..δεν ειχα την προθεση...απλα εγω μεχρι στιγμης που εχω κανει γυρω στους 4 κυκλους φορτισης δεν εχω τετοια αοτελεσματα...μακαρι να εχω μετα απο λιγο καιρο..φιλικα όντως παραφέρθηκα κ εγώ...Κασιδιάρης έγινα...χαχαχα...ακόμα νωρίς είναι για σένα πάντως...εγώ έχω κάνει τουλάχιστον 20 κύκλους για να δω αυτά τα αποτελέσματα...στην αρχή το φόρτιζα κ 2 φορές τη μέρα...οπότε έχεις στρώσιμο ακόμα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 όντως παραφέρθηκα κ εγώ...Κασιδιάρης έγινα...χαχαχα...ακόμα νωρίς είναι για σένα πάντως...εγώ έχω κάνει τουλάχιστον 20 κύκλους για να δω αυτά τα αποτελέσματα...στην αρχή το φόρτιζα κ 2 φορές τη μέρα...οπότε έχεις στρώσιμο ακόμα...;) αντε μακαρι...μεχρι στιγμης φουλ ικανοποιημενος αλλα οχι 1μιση μερα ακομα....ρε παιδια ολα τα προγραμματα τυπου juice defender battery boost...kanoun tipota??proteinete kapoio an nai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 αντε μακαρι...μεχρι στιγμης φουλ ικανοποιημενος αλλα οχι 1μιση μερα ακομα....ρε παιδια ολα τα προγραμματα τυπου juice defender battery boost...kanoun tipota??proteinete kapoio an nai φίλε μου το καλύτερο πρόγραμμα είναι να τα κλείνεις όλα αν δν τα χρησιμοποιείς...κ να τα ανοίγεις όποτε τα χρειάζεσαι...τα προγράμματα που λες κάνουν την ίδια δουλειά κ απλά καταναλώνουν ram... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) dld κατεβαζω ενα task killer και κλεινω wifi gps αν δεν τα χρειαζομαι και τελος....συμφωνω απολυτως μαζι σου.. Edited June 9, 2012 by aggeloszog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 όντως φίλε μου τώρα που μου το είπες το κοίταξα κ εγώ...αν προσέξεις φαίνεται κ στις γωνίες αυτό το κενό που λες...βασικά στο δικό μου φαίνεται στην αριστερή πάνω γωνία...αυτά είναι...όχι τπτ άλλο αλλά στο φως που το είχα κοιτάξει είχα δει μία ανεπαίσθητη γρατζουνίτσα στην οθόνη αλλά αφου έχει screen protector τότε σίγουρα η οθόνη μου δν έχει τπτ...τέλεια...:D Υ.Γ. το κοίταξα κ με μεγεθυντικό φακό κ πλέον είμαι 100% σίγουρος ότι φοράει screen protector...απίστευτη τοποθέτηση πάντως...μπράβο στη SONY... Αρα καταληγουμε πως 100% το κινητο εχει απο μαμα screen protector; Μην το σκαλιζω αλλο και ψαχνω. :p Εσυ νομιζες πως δεν ειχε και εβαλες extra screen protector πανω απο το "μαμα" (που νομιζες δεν υπαρχει) Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 dld κατεβαζω ενα task killer και κλεινω wifi gps αν δεν τα χρειαζομαι και τελος....συμφωνω απολυτως μαζι σου.. εννοείται πως το πιο άχρηστο πρόγραμμα του android πλέον να ξέρεις πως είναι οι task killers...το μόνο που κάνουν είναι να κλείνουν συνέχεια εφαρμογές που το τηλέφωνο τις θέλει ανοιχτές με αποτέλεσμα να γίνεται συνέχεια ένας φαύλος κύκλος που το μόνο που κάνει είναι να καταναλώνει συνέχεια μπαταρία χωρίς λόγο...πλέον το android έχει ενσωματομένο task killers (εφαρμογές->υπηρεσίες που εκτελούνται...κλείσε τα πάντα μόλις ανοίξεις τη συσκευή σου από κει κ μετά ότι ανοίξει πάει να πει ότι το χρειάζεται το λειτουργικό για να δουλέψει,άρα άσκοπα θα το κλείσεις αφού μετά από λίγο θα ξανανοίξει κ.ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Γεια σας και απο εμένα, έχω το κινητό εδω και 5 μέρες και έχω μία απορία, οταν στελνω sms παρόλο που δεν έχει πολλούς χαρακτήρες λεει οτι θα στείλει 2 sms παλια υπήρχε επιλογή και μπορούσες να γραψεις σε ένα sms πιο πολλά τωρα υπάρχει καπου αυτη η επιλογή?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Γεια σας και απο εμένα, έχω το κινητό εδω και 5 μέρες και έχω μία απορία, οταν στελνω sms παρόλο που δεν έχει πολλούς χαρακτήρες λεει οτι θα στείλει 2 sms παλια υπήρχε επιλογή και μπορούσες να γραψεις σε ένα sms πιο πολλά τωρα υπάρχει καπου αυτη η επιλογή?? Πήγαινε "Μηνύματα" - "Ρυθμίσεις" και τσέκαρε το "Εξοικονόμηση κόστους". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Και ενω χθες ημουν 100% σιγουρος πως αυτο που εβλεπα ηταν screen protector απο μαμα σημερα προσπαθησα απο την ακρη να το βγαλω αλλα δεν εβγαινε. :wacko: Η πλακα ειναι πως με το χθεσινο μυνημα μου ειχα πεισει ενα μελος απο εδω οτι εχει ενω εξαρχης νομιζε δεν εχει προστατευτικη μεμβρανη. Αυτο που βλεπω νομιζω πρεπει να ειναι μια αλλη μεμβρανη που δεν βγαινει και οχι screen protector. :blink: Ας επιβεβαιωσει καποιος μην κανω καμοια ζημια στην οθονη. Edited June 10, 2012 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Και ενω χθες ημουν 100% σιγουρος πως αυτο που εβλεπα ηταν screen protector απο μαμα σημερα προσπαθησα απο την ακρη να το βγαλω αλλα δεν εβγαινε. :wacko: Η πλακα ειναι πως με το χθεσινο μυνημα μου ειχα πεισει ενα μελος απο εδω οτι εχει ενω εξαρχης νομιζε δεν εχει προστατευτικη μεμβρανη. Αυτο που βλεπω νομιζω πρεπει να ειναι μια αλλη μεμβρανη που δεν βγαινει και οχι screen protector. :blink: Ας επιβεβαιωσει καποιος μην κανω καμοια ζημια στην οθονη. Φιλε μου δεν εχω το sole για να μπορω να δω αν εχει ή αν δεν εχει. Σε περιπτωση που εχει να ξερεις οτι ειναι καλα τοποθετημενο και ειναι δυσκολο να βγει. Αποψη μου ειναι (αν εχει) να μην το βγαλεις. Στο xda ειχα διαβασει(δεν ξερω αν ειναι αληθεια) οτι το βαζει η sony σε περιπτωση που σπασει η οθονη(φτου-φτου) να μην γινει κοματια. Αν θες να βαλεις καποιο αλλο screen protector δεν θα εχει την ποιοτητα και παχος που εχει το μαμισιο. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Φιλε μου δεν εχω το sole για να μπορω να δω αν εχει ή αν δεν εχει. Σε περιπτωση που εχει να ξερεις οτι ειναι καλα τοποθετημενο και ειναι δυσκολο να βγει. Αποψη μου ειναι (αν εχει) να μην το βγαλεις. Στο xda ειχα διαβασει(δεν ξερω αν ειναι αληθεια) οτι το βαζει η sony σε περιπτωση που σπασει η οθονη(φτου-φτου) να μην γινει κοματια. Αν θες να βαλεις καποιο αλλο screen protector δεν θα εχει την ποιοτητα και παχος που εχει το μαμισιο. Τι να πω.. Επρεπε να γραφει μεσα το manual αν εχει η οχι. Παντως ο λογος οτι στην οθονη του ειχε κολλημενο το αυτοκολλητο ζελατινα με τα 3 βημαματα (αυτο που πρεπει να το βγαλεις) με κανει να πιστευω οτι επειδη ειχε αυτο μαλλον δεν εχει και screen protector. http://farm8.static.flickr.com/7093/7273096594_c77f70191d.jpg Αλλα οταν το βαζω κατω απο το φως ειμαι 100% σιγουρος πως εχει screen protector. Μπορει ομως αυτο που βλεπω και νομιζω ειναι screen protector να ειναι μια ειδικη "γιαλυνη μεμβρανη" που δεν βγαινει. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τι να πω.. Επρεπε να γραφει μεσα το manual αν εχει η οχι. Παντως ο λογος οτι στην οθονη του ειχε κολλημενο το αυτοκολλητο ζελατινα με τα 3 βημαματα (αυτο που πρεπει να το βγαλεις) με κανει να πιστευω οτι επειδη ειχε αυτο μαλλον δεν εχει και screen protector. http://farm8.static.flickr.com/7093/7273096594_c77f70191d.jpg Αλλα οταν το βαζω κατω απο το φως ειμαι 100% σιγουρος πως εχει screen protector. Μπορει ομως αυτο που βλεπω και νομιζω ειναι screen protector να ειναι μια ειδικη "γιαλυνη μεμβρανη" που δεν βγαινει. Φιλε μου ζελατινα με τα ''βηματα'' ειχε και το xperia s και απο κατω την μεμβρανει που δεν ειναι ευκολο να τη δεις. Απανταω και σε αυτο που με ρωτησες....: στο θεμα του Arc ή Arc s ειχα διαβασει οτι βγαινει δυσκολα απο καποιον που το ειχε βγαλει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Φιλε μου ζελατινα με τα ''βηματα'' ειχε και το xperia s και απο κατω την μεμβρανει που δεν ειναι ευκολο να τη δεις. Απανταω και σε αυτο που με ρωτησες....: στο θεμα του Arc ή Arc s ειχα διαβασει οτι βγαινει δυσκολα απο καποιον που το ειχε βγαλει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4143809#post4143809 και το U έχει , οπότε είναι λίγο απίθανο να άφησαν το sole χωρίς screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4143809#post4143809 και το U έχει , οπότε είναι λίγο απίθανο να άφησαν το sole χωρίς screen protector O φιλος c0rpse_grinder που εχει γραψει πολλα messages εδω και εχει βοηθησει αρκετους σχετικα με το sole μου ειπε πως δεν εχει. Ο φιλος Vlasismiriagos και αυτος νομιζε δεν ειχε αλλα τελικα αφου του ειπα να κοιταξει καλυτερα μου ειπε 100% εχει. 2 μελη που μιλησα σε ξενο forum μου ειπαν δεν εχει screen protector. Εγω δεν εχω καταληξει ακομα :rolleyes: Θα προσπαθησω να ερθω σε επικοινωνια με την SE να μου πει σιγουρα αν και μπορει ουτε αυτοι να γνωριζουν. Edited June 10, 2012 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Πήγαινε "Μηνύματα" - "Ρυθμίσεις" και τσέκαρε το "Εξοικονόμηση κόστους". αυτη την επιλόγη την θυμάμαι στο μινι προ που ειχα αλλά στο sole δεν την βρισκω, εσυ την έχεις κανονικα αυτη την επιλογή?? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 O φιλος c0rpse_grinder που εχει γραψει πολλα messages εδω και εχει βοηθησει αρκετους σχετικα με το sole μου ειπε πως δεν εχει. Ο φιλος Vlasismiriagos και αυτος νομιζε δεν ειχε αλλα τελικα αφου του ειπα να κοιταξει καλυτερα μου ειπε 100% εχει. 2 μελη που μιλησα σε ξενο forum μου ειπαν δεν εχει screen protector. Εγω δεν εχω καταληξει ακομα :rolleyes: Θα προσπαθησω να ερθω σε επικοινωνια με την SE να μου πει σιγουρα αν και μπορει ουτε αυτοι να γνωριζουν. Βρε αφού σου είπα έχει 100% γτ το ψάχνεις ακόμα;;;:lol:σου είπα το κοίταξα με μεγεθυντικό φακό κάτω από πολύ δυνατό φως κ το εξέταζα για ώρα για να μαι σίγουρος...όποιος το αμφισβητεί ας κοιτάξει γύρω απ το ακουστικό(πάνω ακριβώς απ το SONY)εκεί φαίνεται κ με γυμνό μάτι...με μεγαλύτερη δυσκολία φαίνεται στις γωνίες του τηλεφώνου...λογικό είναι να μην μπορείς να την βγάλεις εύκολα μιας κ έχει τοποθετηθεί απ το εργοστάσιο αφού τέτοια εφαρμογή αποκλείεται να την πετύχεις όσο και <<καλλιτέχνης>> να σαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Βρε αφού σου είπα έχει 100% γτ το ψάχνεις ακόμα;;;:lol:σου είπα το κοίταξα με μεγεθυντικό φακό κάτω από πολύ δυνατό φως κ το εξέταζα για ώρα για να μαι σίγουρος...όποιος το αμφισβητεί ας κοιτάξει γύρω απ το ακουστικό(πάνω ακριβώς απ το SONY)εκεί φαίνεται κ με γυμνό μάτι...με μεγαλύτερη δυσκολία φαίνεται στις γωνίες του τηλεφώνου...λογικό είναι να μην μπορείς να την βγάλεις εύκολα μιας κ έχει τοποθετηθεί απ το εργοστάσιο αφού τέτοια εφαρμογή αποκλείεται να την πετύχεις όσο και <<καλλιτέχνης>> να σαι... Εγω προσπαθησα να το βγαλω και πηγα να βγαλω "γυαλι". Δοκιμασε και εσυ θα δεις δεν ειναι screen protector και εγω ετσι νομιζα και σε ειχα πεισει και εσενα μεχρι χθες. Ειναι μια "γυαλινη μεμβρανη" που δεν βγαινει και με κατσαβιδι να δοκιμασει δεν βγαινει. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Screen protector εγώ πάντως δεν είδα να χει το κινητό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Μόλις το έλεγξα με ισχυρό μεγεθυντικό φακό και γύρω από το ακουστικό είναι προφανέστατη η ύπαρξη εργοστασιακά τοποθετημένης μεμβράνης προστασίας. Κάποια παρόμοια φορούσαν και τα Χ10 και την ύπαρξη της ελάχιστοι γνώριζαν! Δηλαδη αυτη ειναι για να βγει ή οχι; Είναι σαν "κανονικό" screen protector που αλλαζει ή μπορουμε να βαλουμε και αλλο απο πανω; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Εχω τοποθετήσει και άλλη μεμβράνη από πάνω και λειτουργεί κανονικά. Υποθέτω ότι μπορεί να αφαιρεθεί αν έχει ταλαιπωρηθεί ώστε μετά να βάλουμε κάτι δικό μας. Πάντως στο Χ10, μόλις είχε γρατζουνιστεί την είχα αφαιρέσει με προσοχή και προσπάθεια και από κάτω έλαμπε το κρύσταλο της κανονικής οθόνης. Και εγω στην αρχη ελεγα θα αφαιρεθει αλλα οταν πηγα να το βγαλω ηταν σαν να προσπαθουσα να βγαλω ολο το τζαμακι. Εσυ εβγαλες το "δικο σου" screen protector και μετα εξετασες να βρεις το εργοστασιακο; Το δικο σου καλυπτει τα κουμπια αφης και το ακουστικο; Αρα αμα ειναι να την ταλαιπωρησουμε για να βγει μαλλον πρεπει να υπαρχει και ετσι θεωρειται το κινητο χωρις screen protector. Αν θελουμε του βαζουμε εμεις "κανονικο". Ετσι για εμενα δεν θεωρειτει οτι βαζεις screen protector πανω σε screen protector :p Μονο αν ξερεις πως το πρωτο βγαινει χωρις ζημια. Οταν ερθω σε επαφη με την SE οπως ειπα θα ενημερωσω. http://imageshack.us/f/208/mysole.jpg/Οριστε και μια φωτογραφια. Πανω απο τα γραμματα SONY οταν το κοιταξα στην αρχη νομιζα οτι ειχε screen protector. Οσοι το εχουν θα το δουν καλυτερα απο κοντα. Η εικονα ειναι τραβηγμενη μεσα απο απλο μεγεθυντικο φακο. http://imageshack.us/f/208/mysole.jpg/ Edited June 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts