Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2) Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να τρέξει το fruit ninja. Κάνε επανεγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Αν έχεις περαιτέρω πρόβλημα, βλέπουμε.

.

Επανέρχομαι γιατί είναι το μοναδικό που με απασχολεί σοβαρά αυτή τη στιγμή για να σιγουρευτώ ότι το κινητό δεν έχει πρόβλημα. Όταν λέω ότι κολλάει εννοω ότι lagάρει, κάτι που προφανώς δεν εξηγείται από τα τεχνικά του χαρακτηρηστικά και το γεγονός ότι τρέχει ανετότατα το temple runner. το ζήτημα είναι ότι το έχω ήδη εγκαταστήσει 3 φορές και πάντα η εικόνα είναι η ίδια. Θολή - πιξελιασμένη οθόνη και βαρύ lagging στο παιχνίδι... Πείτε κανά άλλο παιχνίδι για να τεστάρω τη GPU το οποίο επιβεβαιωμένα τρέχει μια χαρά στο sole...

Επίσης, καμμιά ιδέα γιατί τα βιντεάκια από Youtube παίζουν χωρίς ήχο όταν τα ανοίγω από browser? Παιδιά σόρρυ αλλά είχα galaxy s και galaxy ace και μέχρι στιγμής τουλάχιστον από θέμα UI και στησίματος η μαμά Samsung τα πάει καλύτερα από τη μαμά Σόνυ

Update: δοκίμασα όλα τα angry birds και το wheres my whater και όλα τρέχουν πρίμα. Πολύ περίεργο

Edited by ugiox

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν ειναι θεμα hardware των κινητων. μετα το update το fruit ninja εχει προβληματα(εχω επικοινωνησει με εμαιλ με την halfbrick και το εξεταζουν μου ειπαν). εχω κολλήματα και σε Galaxy SII και σε Motorola Razr και ολως παραδοξως λιγοτερα στο Sole
Coolpad F1 (8297W)

Επανέρχομαι γιατί είναι το μοναδικό που με απασχολεί σοβαρά αυτή τη στιγμή για να σιγουρευτώ ότι το κινητό δεν έχει πρόβλημα. Όταν λέω ότι κολλάει εννοω ότι lagάρει, κάτι που προφανώς δεν εξηγείται από τα τεχνικά του χαρακτηρηστικά και το γεγονός ότι τρέχει ανετότατα το temple runner. το ζήτημα είναι ότι το έχω ήδη εγκαταστήσει 3 φορές και πάντα η εικόνα είναι η ίδια. Θολή - πιξελιασμένη οθόνη και βαρύ lagging στο παιχνίδι... Πείτε κανά άλλο παιχνίδι για να τεστάρω τη GPU το οποίο επιβεβαιωμένα τρέχει μια χαρά στο sole...

Επίσης, καμμιά ιδέα γιατί τα βιντεάκια από Youtube παίζουν χωρίς ήχο όταν τα ανοίγω από browser? Παιδιά σόρρυ αλλά είχα galaxy s και galaxy ace και μέχρι στιγμής τουλάχιστον από θέμα UI και στησίματος η μαμά Samsung τα πάει καλύτερα από τη μαμά Σόνυ

Update: δοκίμασα όλα τα angry birds και το wheres my whater και όλα τρέχουν πρίμα. Πολύ περίεργο

ισως να χει θεμα το δικο σου τηλεφωνο,γιατι το δικο μου τα πηγαινε περιφημα και πολυ καλα σε ολα.:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-sola-Review_id3042/page/3/

The video player might not look too fancy, but it played back any single file format we threw at it. Anything of resolution up to 720p ran smoothly and looked awesome with the Mobile BRAVIA engine turned on.

Προβλημάτων συνέχεια... Εμένα πάλι γιατί δεν μου παίζει ούτε avi ούτε mkv?

Προβλημάτων συνέχεια... Εμένα πάλι γιατί δεν μου παίζει ούτε avi ούτε mkv?

mx player κατεβασε και δεν θα χεις κανενα προβλημα

Coolpad F1 (8297W)

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο launcher το οποίο να σας δουλεύει σωστά? έβαλα το Go Launcher αλλά μου έτρωγε πολλή μνήμη και δεν μπορούσα να ανοίξω το ξυπνητήρι...

Το κινητό μου αρέσει πολύ σαν μπροστινή όψη και χαρακτηριστικά αλλά η απο πίσω μου φαίνεται ΧΑΛΙΑ!
Koucos.

Τα smart tags που δίνει μαζί είναι μια μεγάλη μαγκιά (ας μου επιτραπεί η έκφραση) αλλά ακόμα δεν τα χρησιμοποίησα για να εκφέρω άποψη ακόμη.

Καλημέρα!

Το αγόρασες από Ελληνικό κατάστημα και είχε τα smart tags ή από εξωτερικό?

Η Μπαταρια του ειναι αφαιρουμενη?Παντως πρωσωπικα αν και μου αρεσει το κινητο λογω SAR θα περιμενω το galaxy ace 2( εχει το μισο sar του σονυ:EU 0.50 W/kg (head) Εαν εχει κανα 300 με 320 θα χτυπησω μαλλον αυτο! Edited by qash75

γεια σας ειμαι καινουργιοσ στο φορουμ και κατοχοσ του sole.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειται αν μπορω να κανω αναβαθμηση σε 4.0 εχω 2.3.7 μπηκα στο sait τησ sony ομωσ δεν εχει ενειμερωσει σε 4.0. μηπωσ ξερετε τι παιζει.

γεια σας ειμαι καινουργιοσ στο φορουμ και κατοχοσ του sole.θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειται αν μπορω να κανω αναβαθμηση σε 4.0 εχω 2.3.7 μπηκα στο sait τησ sony ομωσ δεν εχει ενειμερωσει σε 4.0. μηπωσ ξερετε τι παιζει.

Απ ότι ξέρω το κινητό δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη αναβάθμιση σε ICS..

2Η φόρτιση και η μπαταρια κρατησε 22 ωρες με μετρια χρηση

τη 3η μερα ειχα το πρωτο κόλλημα οταν προσπάθησα να κανω μια κληση

ευτυχώς ειχα διαβαζει πως κανεις re-boot γιατι η μπαταρια δε βγαινει...:X

2Η φόρτιση και η μπαταρια κρατησε 22 ωρες με μετρια χρηση

τη 3η μερα ειχα το πρωτο κόλλημα οταν προσπάθησα να κανω μια κληση

ευτυχώς ειχα διαβαζει πως κανεις re-boot γιατι η μπαταρια δε βγαινει...:X

πως κανεις reboot? θελει καποιον ιδιαιτερο συνδυασμό?

Coolpad F1 (8297W)

σημερα μου εφαγε την πρωτη του σαβουρα..επεσε απο τα χερια μου και με 3-4 γκελ επεσε στον δρομο.:oops: αυθορμητα πεταχτηκα να το πιασω χωρις να δω αν ερχοταν κανενας..ευτυχως που ειχα βαλει την θηκουλα μου και δεν επαθε ουτε γρατζουνια!

σημερα μου εφαγε την πρωτη του σαβουρα..επεσε απο τα χερια μου και με 3-4 γκελ επεσε στον δρομο.:oops: αυθορμητα πεταχτηκα να το πιασω χωρις να δω αν ερχοταν κανενας..ευτυχως που ειχα βαλει την θηκουλα μου και δεν επαθε ουτε γρατζουνια!

Ειναι και ελαφρυ και γεροδεμενο,δε παθαινει ευκολα ζημια αν εχει θηκη και δε πεσει direct με την οθονη κατω!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ποία θήκη έχεις αγοράσει;

Coolpad F1 (8297W)

Γνωρίζουμε αν θα υπάρξει υποστήριξη από την CyanogenMod ; Βρήκα αυτό το σχεδιάγραμμα http://techblog.gr/software/cyanogenmod-9-chart-05422/ . Η Dedicated GPU τι ακριβώς είναι;
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola