kinezos69 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Το ίδιο το μενού του android (ασύρματο&δίκτυα) δεν σου δίνει επιλογή να διαλέξεις το δίκτυο που θες; Το έχω ψάξει αρκετά και δεν βγάζω άκρη. Αν κάποιος με ίδιο κινητό το έχει κάνει τον παρακαλώ να δώσει ακριβώς τη διαδρομή διότι μένω δίπλα στην Τουρκία και μπαίνω συχνά πυκνα σε δικά τους δίκτυα με αποτέλεσμα να χρεώνομαι διπλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 1. Ρυθμίσεις Ασύρματο και Δίκτυα/ 2. Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας/ 3. Εταιρίες Δικτύου/ 4. Αναζήτηση δικτύου / Αυτόματη επιλογή Αυτό δεν σου κάνει; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 1. Ρυθμίσεις Ασύρματο και Δίκτυα/ 2. Δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας/ 3. Εταιρίες Δικτύου/ 4. Αναζήτηση δικτύου / Αυτόματη επιλογή Αυτό δεν σου κάνει; Αυτό το βρίσκω, αλλά δεν μου αλλάζει απο αυτόματη σε χειροκίνητη επιλογή. Μόλις πατήσω πάνω στην "αυτόματη επιλογή" επιστρέφει πίσω στις "εταιρείες δικτύου". Τι δεν κάνω σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Αν δοκιμάσεις με άλλη sim σου επιτρέπει χειροκίνητη αλλαγή δικτύου; (μήπως είναι θέμα sim.. δεν ξέρω). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Καλημέρα σε όλους! Εχω το Motorola Defy Mini,και θα ήθελα να ξέρω εάν μπορεί να συνδεθεί με τον σένσορα του Nike Plus. Εάν κάποιος ξέρει το ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 παιδια. ποση εσωτερικη μνημη ειναι ελευθερη οταν το αγοραζει κανεις; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 πως μπορώ να το κάνω επαναφορά στην αρχική του κατάσταση ώστε να το πουλήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Έχει κάνει κανείς overclock? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Καλησπέρα σε όλους!Εχω ένα Motorola Defy Mini(XT320) το οποίο έχω μετατρέψει σε συσκευή όπου την χρησιμοποιώ στο ποδηλατο και στο τρέξιμο ώστε να καταγράφω ασκήσεις-δραστηριότητες μου.Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω και κάποια HRM συσκευή,ώστε να μπορώ να έχω και έλεγχο τής καρδιακής λειτουργίας.Με μια πρόχειρη ψακτική που έκανα είδα για συσκευές με Bluetooth v.4.0.Αυτο που με απασχολεί είναι επειδή το κινητο είναι με Bluetooth v2.1 με A2DP,θα έχει πρόβλημα να δουλέψει με όλα αυτά τα Bluetooth v.4.0 μαραφέτια ή θα πρέπει να ψάξω να βρω HRM συσκευές με v.2.1 ή συμβατές με v.2.1 Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά,και εάν θα πρέπει να βρώ συμβατή με v.2.1,θα σας ήταν εύκολο να μου προτείνετε τυχόν ανάλογες συσκευές. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους!Μια παρατήρηση ,έδώ και μετά απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο LinktoSD,το πρόγραμμα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές επαρκώς και γεμίζει την εσωτερική μνήμη.Το πλέον αστείο έχει να κάνει ότι το τηλέφωνο φισκάρει απο εφαρμογες αστείου μεγέθους. Εχει παρατηρήσει κανεις κάτι ανάλογο;;; Υπ'όψην οτι μεχρι και πρίν απο λίγες βδομάδες δεν είχα κάποιο ανάλογο πρόβλημα! Edited August 31, 2014 by emmanuelle Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους!Μια παρατήρηση ,έδώ και μετά απο τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο LinktoSD,το πρόγραμμα δεν μεταφέρει τις εφαρμογές επαρκώς και γεμίζει την εσωτερική μνήμη.Το πλέον αστείο έχει να κάνει ότι το τηλέφωνο φισκάρει απο εφαρμογες αστείου μεγέθους. Εχει παρατηρήσει κανεις κάτι ανάλογο;;; Υπ'όψην οτι μεχρι και πρίν απο λίγες βδομάδες δεν είχα κάποιο ανάλογο πρόβλημα! Πραγματι ειναι τραγικο αυτο, αλλα με 512 rom τι να περιμενουμε? Δεν μεταφερονται καν οι εφαφμογες, για ολα φταιει το Flex, εχω φλασαρει αρχικη rom ετσι για να παρατηρησω τι γινετε και ολα απο εκει ειναι τα προεγκατεστημενα που θελουν ξυλωμα...και παλι ομως στα ορια θα παιζεις με την εσωτερικη μνημη, αστα, καλο κινητακι για παραλια ειναι αλλα μεχρι εκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλησπέρα φιλε, συμφωνω οτι το μεγεθος της μνημης ειναι τραγικο,αλλα το τηλεφωνάκι ειναι κατι παραπάνω απο ενα τηλέφωνο για την παραλια!.Εγώ το έχω για χρήση σε πολλα σκληροτράχηλα πράγματα,και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.Το προβλημα με το τηλεφωνάκι μετα απο 1 και χρονο λειτουργιας μαζι του, έχει αρχισει εδω και κάποιες εβδομάδες.Το θέμα ειναι να μάθουμε τι μπορει να φταιει και τι μπορει να πηγαινει λαθος και το προγραμμα ή κατι στο τηλέφωνο,και δεν στέλνει τις εφαρμογες όπως πρέπει. Καλο λοιπον θα ήταν όσοι δεν '΄'έχουν'' πρόβλημα να να μας πούν τι μπορει να φταίει,και στην ανάγκη να αναθεωρήσουμε και τον οδηγο για το τηλέφωνο. Εάν κάποιος μπορει να στειλει printshots με το Link2sd θα μας βοηθούσε πολύ.Εχω αρχήσει να πιστεύω ότι ίσως να μην θέλει Ext2 partition,αλλα partition σε κάποιο αλλο ext* Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλησπέρα φιλε, συμφωνω οτι το μεγεθος της μνημης ειναι τραγικο,αλλα το τηλεφωνάκι ειναι κατι παραπάνω απο ενα τηλέφωνο για την παραλια!.Εγώ το έχω για χρήση σε πολλα σκληροτράχηλα πράγματα,και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.Το προβλημα με το τηλεφωνάκι μετα απο 1 και χρονο λειτουργιας μαζι του, έχει αρχισει εδω και κάποιες εβδομάδες.Το θέμα ειναι να μάθουμε τι μπορει να φταιει και τι μπορει να πηγαινει λαθος και το προγραμμα ή κατι στο τηλέφωνο,και δεν στέλνει τις εφαρμογες όπως πρέπει. Καλο λοιπον θα ήταν όσοι δεν '΄'έχουν'' πρόβλημα να να μας πούν τι μπορει να φταίει,και στην ανάγκη να αναθεωρήσουμε και τον οδηγο για το τηλέφωνο. Εάν κάποιος μπορει να στειλει printshots με το Link2sd θα μας βοηθούσε πολύ.Εχω αρχήσει να πιστεύω ότι ίσως να μην θέλει Ext2 partition,αλλα partition σε κάποιο αλλο ext* Φιλε μου το εχω αρκετο καιρο το κινητακι, δεν λεω αντεχει τα παντα φυσικα, τι αμμος εχει μπει μεσα τι νερα δεν καταλαβαινει τιποτα..αλλα αυτο με το low userspace οφειλεται κατα πολυ στο flex, απο εκει ξεκινανε ολα τα προβληματα του. Τωρα απο οτι βλεπω μπορουμε να περιμενουμε καποια custom rom ακομα και cyanogenmod στο μελλον μιας και ξεκλειδωθηκε ο bootloader και παιζει custom kernel κανονικα, οποτε ας ελπισουμε καποιοι devs να ασχοληθουν με το εν λογο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Παιδιά έχω (είχα! δεν το χρησιμοποιώ πλέον...) το τηλέφωνο. Ωραίο, αλλά...απελπιστικά αργό! Τι custom rom να του περάσεις, στο μονοπύρηνο με τα 600Mhz και τα 512 RAM?...... Πάντως μέχρι που το χρησιμοποιούσα με 16GB SD κάρτα, περνούσε τα πάντα αλλά άνοιγες κάτι και κόλλαγε το σύμπαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts