jaws Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Επιτελους μας εδωσε και εμας παγωτο η σαμσουνγκ. Παντως το ταμπλετακι παει μια χαρα πλεον. Κριμα που δεν θα παρει και JB αλλα δεν πειραζει να 'ναι καλα οι xda. δηλ. βγηκε κανονικα ή μεσω xda ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 δηλ. βγηκε κανονικα ή μεσω xda ? :rolleyes: Κανονικά, απλά όχι επίσημα για την Ελλάδα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όποιος ξέρει μου απαντάει.. Για το νέο firmware, είναι απαραίτητο ή έστω προτιμότερο να κάνουμε factory reset στο ταμπλετ, ή περνάει όμορφα και από πάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ερώτηση για φίλο που το έχει :Υπάρχει περιπτωση να βγάλουμε έξοδο της οθόνης και να την δούμε σε τηλεόραση ή Projector ή monitor? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, όποιος ξέρει μου απαντάει.. Για το νέο firmware, είναι απαραίτητο ή έστω προτιμότερο να κάνουμε factory reset στο ταμπλετ, ή περνάει όμορφα και από πάνω;; Πάντα είναι προτιμότερο όταν αλλάζεις firmware. Ερώτηση για φίλο που το έχει :Υπάρχει περιπτωση να βγάλουμε έξοδο της οθόνης και να την δούμε σε τηλεόραση ή Projector ή monitor? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Φυσικά, αλλά θέλει να αγοράσεις το ανάλογο hdmi ανταπτοράκι για τηλεόραση. Για projector δεν ξέρω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Πάντα είναι προτιμότερο όταν αλλάζεις firmware. projector δεν ξέρω. Thanx Tyxerakias, μόλις έφαγα παγωτό! Με τις υγείες μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Ερώτηση για φίλο που το έχει :Υπάρχει περιπτωση να βγάλουμε έξοδο της οθόνης και να την δούμε σε τηλεόραση ή Projector ή monitor? Ευχαριστώ προκαταβολικά. εγώ έχω βολευτεί με αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-WiFi-Hub-AllShare-Cast-Dongle-for-Galaxy-S3-I9300-Galaxy-Note-2-N7100-Galaxy-Note-10-1-N8000-N8010.717080.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδια πηγα να μπω στο gmail και δεν υπηρχε!! Πως μπορει να αφαιρεθηκε; το εβαλα απο το μαγαζι κανονικα παλι. Εχω το παγωτο απο οταν βγηκε. Παιζει κανενας ιος; Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια πηγα να μπω στο gmail και δεν υπηρχε!! Πως μπορει να αφαιρεθηκε; το εβαλα απο το μαγαζι κανονικα παλι. Εχω το παγωτο απο οταν βγηκε. Παιζει κανενας ιος; Ιός δύσκολο, μάλλον κατά λάθος το πέταξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohiba9 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παιδια μια βοηθεια. Πηρα το 3g μοντελο αλλα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ. Χρησιμοποιω την sim απο το στικακι που εχω αλλα ενω δειχνει οτι εχει σημα, συνδεση δεν γινεται. Δοκιμασα ολες τις πιθανους συνδιασμους στις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Ξερουμε τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtlfn Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Με το ics ρε παιδια εχω πολλα κοληματα στο σερφαρισμα ενω δειχνει οτι το wifi δεν πεφτει. Τι μπορει να φταιει? Που μπορω να βρω την 3,2 να ξαναπερασω? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 Ρίξε μια ματιά στους XDA developers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 http://hotfile.com/dl/234435663/7c0007e/EUR-P7300XXLQF-20130410191733.zip.html H ελληνική επίσημη ice cream sandwich. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 παιδια help...πως θα την περασω...ψαχνω και δεν βρισκω μεσα απο το forum το αντιστοιχο link πως θα το κανω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Καλησπερα γνωρίζει κανείς αν θελω να αλλαξω μπαταρια στο tablet που μπορω να απευθυνθώ? εχω βρει την μπαταρια στο ebay γυρω στα 20€ αλλα από ότι ειδα είναι λεπτοδουλειά και δεν το εχω με τιποτα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts