kinhtomania Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 6, 2004 Επειδη σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη υπολογιστη τι προτινετε και γιατι απο τα 2 ειδη επεξεργαστων? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Εγω εχω AMD και πιστευω πως ειναι αυτο που λεμε best value for money.Ωστοσο...αν μπορεις να το αντεξεις οικονομικα σιγουρα παρε INTEL. Kακα τα ψεμματα !! Ειναι σαν την INTERAMERICAN...μεγαλη και ΣΙΓΟΥΡΗ ! :) Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Εγώ προτείνω να περιμένεις λίγο ακόμα για να δεις τις κινήσεις της intel και της amd μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο των 64bitων. Κακά τα ψέματα, αν αναβαθμίσεις τώρα, κινδυνεύεις σε 3-4 μήνες να μείνεις χωρις επιλογές. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbml Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Wirelessly posted (sendo X: Panasonic-GAD87/A39) ki ego AMD exo.kaloi einai alla ta ftunoun grigorotera apo tous INTEL.mou to exei pei+enas apo to service sto plaisio..sto service,oxi stis poliseis(to leo giati den uparxei+h kaluteri entuposi gia to plaisio,oute ego to sumpatho). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikosbml ( 7 Μάι. 2004 , 01:03) Wirelessly posted (sendo X: Panasonic-GAD87/A39) ki ego AMD exo.kaloi einai alla ta ftunoun grigorotera apo tous INTEL.mou to exei pei+enas apo to service sto plaisio..sto service,oxi stis poliseis(to leo giati den uparxei+h kaluteri entuposi gia to plaisio,oute ego to sumpatho). ασχετο αλλα τι νομιζεις εχουν στο σερβις στο Πλαισιο? ασε θα σου πω εγω : Πωλητες ειναι με λιγη εξτρα γνωση - τιποτα παραπανω στο θεμα μας τωρα , ανεπιφυλακτα INTEL απο μενα , για να εισαι πιο σιγουρος οτι θα αντεξει Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 7 Μάι. 2004 , 01:30) ασχετο αλλα τι νομιζεις εχουν στο σερβις στο Πλαισιο? ασε θα σου πω εγω : Πωλητες ειναι με λιγη εξτρα γνωση - τιποτα παραπανω στο θεμα μας τωρα , ανεπιφυλακτα INTEL απο μενα , για να εισαι πιο σιγουρος οτι θα αντεξει Δεν είναι τόσο απλό. Όντως κάποιοι τεχνικοί δεν ξέρους πάρα πολύ καλά την δουλειά τους, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό είναι άρτια καταρτισμένοι για το αντικείμενό τους. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Εγώ ξεκίνησα με Celeron,πέρασα σε Pentium III και μετά απο αυτου΄ς τους δύο επεξεργαστές πέρασα στην AMD! Πιστεύω,πλέον, πως ένας AMD δεν έχει να ζηλέψει και τίποτα απο έναν αντίστοιχο της INTEL με μόνο αξιοσημείωτο ,τι άλλο φυσικά,τις υψηλές θερμοκρασίες που ανεβάζει ο επεξεργαστής!! :) Βέβαια με μια καλή κόλλα κάνεις καλή δουλειά και επίσης με ένα καλό και μελετημένο cooling system μπορείς να τους φτάσεις στο θεό!! :wacko: ;) Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι για άλλη μια φορά οι βάσεις αλλάζουν και δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ υποδοχής socket και έτσι για άλλη μια φορά,δυστυχώς, το μάρμαρο το πληρώνουμε εμείς ! 1 more vote for AMD :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Ego psifizo afto Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 AMD και τα μυαλά στα κάγκελα :blink: Best Value for Money όπως προανέφερε και κάποιος φίλος πιο πάνω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Ότι πληρώνεις - παίρνεις. Ψηφίζω ΙΝΤEL ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 AMD kia apo mena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω..... Έκανε μία παρατήρηση ο Άγγελος και ον γράψατε όλοι....... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος barchetta ( 7 Μάι. 2004 , 00:40) Εγω εχω AMD και πιστευω πως ειναι αυτο που λεμε best value for money.Ωστοσο...αν μπορεις να το αντεξεις οικονομικα σιγουρα παρε INTEL. Kακα τα ψεμματα !! Ειναι σαν την INTERAMERICAN...μεγαλη και ΣΙΓΟΥΡΗ ! :) :mad: :mad: :mad: :devil: :down: :angry: interamerican Οσο για το φιλο μας,εχω AMD και ποτε δεν ειχα παραπονο,οι διαφορες στις τιμες ειναι τεραστιες παντως... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αν έχεις λεφτά, ΙΝΤΕL δαγκωτό!!! Αν πάλι ψάχνεις πιο οικονομική λύση, ένας AMD δεν είναι και άσχημος ;) Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalokat Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 re pedia pali ta idia exoun ginei 3000 dimoskopiseis me to idio thema.......... eleosssssssssssssss Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. http://www.texnokosmos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 7 Μάι. 2004 , 01:52) Ego psifizo afto Αυτό είναι P4 vs. Athlon. Εδώ είναι AMD vs. Intel. το παιδί μπορεί τελικά να καταλήξει π.χ. σε κάποιον σέλερον... Σε τελική ανάλυση άσε τους μοντ να κρίνουν. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker ( 7 Μάι. 2004 , 14:49) Δεν μπορώ να καταλάβω..... Έκανε μία παρατήρηση ο Άγγελος και ον γράψατε όλοι....... Δεν τον λένε Άγγελο. __________________________ AMD και από μένα. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 8 Μάι. 2004 , 22:11) Αυτό είναι P4 vs. Athlon. Εδώ είναι AMD vs. Intel. το παιδί μπορεί τελικά να καταλήξει π.χ. σε κάποιον σέλερον... Σε τελική ανάλυση άσε τους μοντ να κρίνουν. Sto telos katelikse AMD vs INTEL. Δεν τον λένε Άγγελο. M'aresei to aggelos.. :innocent: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 8 Μάι. 2004 , 23:40) M'aresei to aggelos.. :innocent: Και εμένα μου αρέσει το Θρασύβουλος, αλλά δεν με λένε έτσι. :alien: Ωστόσό αμα σου αρέσει τόσο πολύ, μπορείς να κάνεις αίτηση μετονομασίας στο οικείο ληξειαρχείο. :alien: :p :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 (4.13) SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Intel. . . .Exo intel p2 sta 350mHRTZ me xp kai an kai kanei 20 lepta na anoiksi den ta exei ftisi o epeksergasteis! :) :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. May 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 8 Μάι. 2004 , 22:11) Δεν τον λένε Άγγελο. βαριέμαι να γράφω aggelopas....... :o Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts