chelseafc Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παιδια πραγματικα ενα απο τα πιο υπεροχα κινητα...Δεν ηθελα να το αλλαξω με τιποτα!Ο λογο που αναγκαστηκα ηταν η πτωση απο το μπαλκονι του 2ου οροφου...Αλλα ακομη και τοτε που επεσε, εξωτερικα δε φανηκε να ειχε κανενα προβλημα!Εσωτερικα ομως η διαγνωση ηταν ρηγμα στη πλακετα με κοστος αντικαταστασης της αρκετα υψηλο για εναν φοιτητη τοτε...Κριμα! Και ηταν πραγματικα ιδιαιτερα συμπαθες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Εμένα παλι δε μου αρεσαν τα Ericsson. Πολυ μικρη η οθονη βρε αδερφε. Εκει που ενα εικονομύνημα στο 3330 μου εμφανιζονταν μεγαλο και εντυπωσιακο, στα Ericsson εμοιαζε με μικρη μουτζουριτσα που με το ζορι καταλαβαινες τι ηταν. Παντως πολυ πρωτοποριακο το MP3 που ειχε, αν και επειδη ηταν εξτρα μαλλον λιγοι καταλαβαν οτι υπήρχε. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jyonu Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 AXXX αυτο το nostalgia........................!!!!!!! Παράθεση MrZisis Just a tech savvy gamer ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Ένα από τα καλύτερα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου. Η ποιότητα κατασκευής ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα ήταν αξεπέραστη. Δυστυχώς το "σκότωσα" σε κινητάδικο του κέντρου για λίγα € σε μια περίοδο παρατεταμένης αφραγκίας... :cry: Θα μου άρεσε πάντως η ιδέα να βρω ένα και να το χρησιμοποιούσα πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 πολυ καλο κινητο ... αριστη ληψη ... αριστη αυτονομια ... ηταν και τριμπαντο οποτε το χρησιμοποιουσα και στην Αμερικη :) ειχα αγορασει και 2 μεγαλες μπαταριες....τελεια ...το εχω ακομα και ειναι σε αριστη κατασταση :D Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Κινητό έρωτας! απλά! δεν κατάφερα να το αποκτήσω, αλλα και με το t68i μια χαρά περάσαμε! εκτός από φανατικός ericcson-ας είχα πάρει και την λεγόμενη communicam! απίστευτες εποχές! χμμμ νομίζω ναι και το Mp3Player που πρίζωναν από κάτω. άλλες ερωτικές εποχές... σαν να αναπολεί κανείς την μουσική του '90 !!! :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 http://www.x-drivers.com/catalog/flash/mobile_phones/companies/sony_ericsson/models/sync_suite/14269.htmlΣε ευχαριστώ για το link. Ακόμα προσπαθώ να δουλέψει στα windows 7. Αν φέρω τις επαφές μου από το outlook στο Τ39 κάνω πάρτυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimacid Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Εμένα παλι δε μου αρεσαν τα Ericsson. Πολυ μικρη η οθονη βρε αδερφε. Εκει που ενα εικονομύνημα στο 3330 μου εμφανιζονταν μεγαλο και εντυπωσιακο, στα Ericsson εμοιαζε με μικρη μουτζουριτσα που με το ζορι καταλαβαινες τι ηταν. Παντως πολυ πρωτοποριακο το MP3 που ειχε, αν και επειδη ηταν εξτρα μαλλον λιγοι καταλαβαν οτι υπήρχε. Δηλαδη σου φαινοταν αυτό εντυπωσιακο http://www.profitzone.ru/wp-content/uploads/2010/02/Nokia-3310-on-eBay.jpg Και αυτό δεν σου ελεγε τιποτα??? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9d/T39ljusstake.jpg Δεν ηταν το κλασικο φθηνο ericsson με οθονη μιας γραμμης, Η οθονη του ηταν 4ων γραμμων με πολύ μικρα pixel και εβγαζε πολύ ωραιες σκιες, Η αναλυστη του ηταν τοσο καλη για την εποχη που όταν κοιτουσες νοκια ηταν σαν να βλεπεις μια φωτογραφια 50x50 pixel μεγενθυμενη στα 500x500pixel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Πολύ καλό κινητό. Από τα καλύτερα ever. Δεν ήταν στην κατοχή μου, αλλά το γνωρίζω καλά από τον ξάδερφό μου. Πολύ καλή ποιότητα συσκευής/σήματος/μπαταρίας. Το έχει και σήμερα σε άριστη κατάσταση. Εκείνη την εποχή εγώ ξεχώριζα από τα ...νοκιοειδή με το S45 της Siemens, ενώ παράλληλα είχα και το Τ20s.:love::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Sg Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Και πανω που εψαχνα ακουστικα για το κινητο δοκιμαζω τα MW600 της sony και συνδεθηκαν κανονικα παρακαλω. Δουλευει και η αναγνωριση! Ζω ιστορικες στιγμες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Εξαιρετικό τηλέφωνο,από τα καλύτερα. Έχω ακόμα το πρώτο πού είχα αγοράσει και με extended battery παρακαλώ πολύ κι έχω κι αλλά 2 ολοκαίνουρια Υπέροχο και πολύ ποιοτικό.και το πληκτρολόγιό άνετο,αυτά ήταν κινητά κύριοι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 παλιά βγαίναν λίγα μοντέλα και όλα είχαν ποιότητα και κάποιο target group που ¨πηγαίνανε" ποιότητα όχι μόνο σε υλικά , αλλά και σε software που ήταν ολοκληρωμένο...χωρίς άπειρα bugs! για να μην πούμε για αυτονομία και σήμα! τέλιο κινητάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts