lakis21 Δημ. June 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2004 Παιδιά και εγώ σε 3-4 μέρες είμαι έτοιμος αν μπορώ να βοηθήσω με PDA και notebook με CF GPS και adaptor. Μένω Παλιό Φάληρο στην Αγ. Βαρβάρα! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapos Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ειμαι αρκετά παλιός στα gps και πολύ νέος στα pda... μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να συνδέσω σειριακά ένα παλιό gps (garmin 48) με το ιπακ 3630 και ψάχνομαι για χάρτες...΄το tomtom nabigkeitor 3 den ;exei kau;oloy ell;ada , το routeplanner ΄΄εχει λίγα πράγματα... το programmat;aki tis garmin δεν τρέχει σε παλμ... δίαβασα πολλά μηνύματα του φορουμ... σε τι φάση είμαστε? μπορώ να βοηθήσω σε κάτι? οι χάρτες από το ινσομνια ειναι για γκαρμιν, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikapos Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 δειτε και στο http://www.sdtv.gr/forum_posts.asp?TID=340&PN=1&TPN=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepat Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Δίαβασα για την προσπάθεια σας και πραγματικά εντυποσιαστηκα. Παιδιά θα ήθελα να βοήθησω και έγω σε αυτην τη προσπαθεια. Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύετε. Ποια προγράματα χρησιμοποιέιτε και σε ποιο σταδιο βρίσκεστε. Ειλικρινά θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω την προσπάθεια μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hotfixus ( 1 Ιούν. 2004 , 14:22) Θέλω και εγώ να βοηθήσω. Έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθει ενα cf gps. Το GPS ήρθε. Είναι το DConnex BC-307. Πείτε μου πως μπορώ να βοηθήσω. :) Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 exi kanis to teletype gps anixto ?? to exo me xartes gia navigation A8inas ke 8essalonikis (litourgoun ok me evresi diadromis klp me fonitiki ipostiriksi se ellinika ,stripse aristera deksia klp) alla me to pou kani epafi me to gps vgazi minima oti den ine authorized ke klini anistixa ke se ppc den kani open tis port gia na di to gps ante re pedia mia prospa8ia ke meta 8a mirasti se olous etimo me navigation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Έχω το TeleType GPS version 112001c Works on your Notebook, Laptp, Handheld, or Pocket PC ! Στις εξής γλώσσες :English, French, Dutch, Germany, and Italian. Με χάρτες για όλη την Ευρώπη εκτός από Ελλάδα! Στο PocketPC μου δουλέυει κανονικά με GPS Compact Flash BC-307! Εάν σε ενδιαφέρει πές μου το! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lakis21 ( 6 Ιούλ. 2004 , 19:25) Έχω το TeleType GPS version 112001c Works on your Notebook, Laptp, Handheld, or Pocket PC ! Στις εξής γλώσσες :English, French, Dutch, Germany, and Italian. Με χάρτες για όλη την Ευρώπη εκτός από Ελλάδα! Στο PocketPC μου δουλέυει κανονικά με GPS Compact Flash BC-307! Εάν σε ενδιαφέρει πές μου το! Που βρηκες το TeleType GPS version 112001c ??? ;) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lakis21 ( 6 Ιούλ. 2004 , 19:25) Έχω το TeleType GPS version 112001c Works on your Notebook, Laptp, Handheld, or Pocket PC ! Στις εξής γλώσσες :English, French, Dutch, Germany, and Italian. Με χάρτες για όλη την Ευρώπη εκτός από Ελλάδα! Στο PocketPC μου δουλέυει κανονικά με GPS Compact Flash BC-307! Εάν σε ενδιαφέρει πές μου το! file lakis21 mipos mporis na mou to stilis???? xoris tous xartes mono to setup thomas@san.forthnet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Φίλε θα σου στείλω το Setup μονο λίγο αργότερα(2-3 ώρες) ! Γιατι δεν το έχω μαζί μου! Και ελπίζω να παίζει με του ελληνικούς χάρτες! Επίσης έχω και ελληνικούς χάρτες για το Handmap (Αθήνα, Θεσσαλονίκη πλήρης και Ελλάδας πολύ απλός μόνο εθνικούς δρόμους!). Αν μπορείς στείλε μου και εσύ τους χάρτες παρακαλώ! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostis100 ( 7 Ιούλ. 2004 , 00:37) Που βρηκες το TeleType GPS version 112001c ??? ;) απο emule 386 MB περίπου! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lakis21 ( 7 Ιούλ. 2004 , 10:19) Αν μπορείς στείλε μου και εσύ τους χάρτες παρακαλώ! 8a sou tous stilo alla oxi tora giati den exo mazi mou to cd :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 φίλε patelis, Σου το έστειλα σε πέντε κομμάτια! Μόνο το setup ! Ενημέρωσε μας! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lakis21 ( 7 Ιούλ. 2004 , 11:56) φίλε patelis, Σου το έστειλα σε πέντε κομμάτια! Μόνο το setup ! Ενημέρωσε μας! Mono to pempto komati pira ta alla 4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αυτό που κατεβάσατε είναι έκδοσης 2001.. Δεν έχει ελληνικούς χάρτες και το πρόγραμμα είναι παλιό.. Η έκδοση με τους ελληνικούς χάρτες δουλεύει μόνο 1) με το cf gps receiver της teletype 2) με οποιοδήποτε bt gps receiver.. Δοκιμασμένα Δε δουλεύει με το BC-307 Αντίθετα δουλεύει με το BC-308 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 patelis Λογικά πρέπει να τα πήρες όλα! φίλε kplr , Ξέρεις κανένα άλλο πρόγραμμα καλύτερο απο τον handmap που να δουλεύει με 307? Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Den exo to 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Δοκίμασε τώρα ! Δεν είχε φύγει πρίν! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 δείτε κι αυτό http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&prodid=1274 http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&sec=4&ssec=0&prodid=1348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctony_a Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Ρε παιδιά κάπου σε μια διαφήμηση άκουσα για ένα περιοδικό αυτοκινήτου που αυτό το μήνα προσφέρει μαζί ένα ψηφιακό χάρτη όλης της Ελλάδος με δρόμους και τα πάντα αλλά δεν θυμάμαι πιο είναι αυτό. Το έχει πάρει κανείς τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Είναι το Athens Navigator. Καλός χάρτης αλλα όχι για GPS! Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yanni ( 7 Ιούλ. 2004 , 14:31) δείτε κι αυτό http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&prodid=1274 http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&sec=4&ssec=0&prodid=1348 Καλά δείχνει να είναι τρομερό! Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. July 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yanni ( 7 Ιούλ. 2004 , 14:31) δείτε κι αυτό http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&prodid=1274 http://www.66.com/route66/products.php?cid=GR&sec=4&ssec=0&prodid=1348 Φαίνεται πολύ καλό Γιάννη και πολύ καλή η τιμή του.. Δεν το έχει όμως διαθέσιμο ακόμα για αγορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelis Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 laki tzifos , den pezi distixos. den exi kamia sxesi afti i version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis21 Δημ. July 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2004 Ορε πίκρα! Τι GPS έχεις? γιατί ο kprl λέει ότι δεν παίζει με BC307 Πάντως συνεχίζα να ψάχνω ! και το Route66 φαίνετε πολύ καλό περιμένω να μου απαντήσουν αν παίζει με bc307 ? Παράθεση Samsung Galaxy SII HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts