Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 1.7 - [JKAY 13.6.4] Android 2.3.6 XWLΑ4 *22/2/12*

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη notification το αναγνωρίζει και γράφει προετοιμασία MTP στον υπολογιστή δεν το αναγνωρίζει

Τότε είναι θέμα του η/υ.Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη usb θύρα και αν δε παίξει, ξαναπέρνα το kies (έχει μέσα τους drivers)

• Απαντήσεις 823
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

OK ευχαριστώ, βασικά αυτό που θέλω είναι να περνάω οτι χρειάζομαι στην καρτα μνήμης. Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως το air sharing της apple?
iPhone 5 iPad Air BB Q10

OK ευχαριστώ, βασικά αυτό που θέλω είναι να περνάω οτι χρειάζομαι στην καρτα μνήμης. Υπάρχει κάποια εφαρμογή όπως το air sharing της apple?

Το Kies air.Είναι μέσα στη ρομ.

Ποιον dialer και ποιον kernel έχεις;

Αυτούς που έχω μέσα;

ναι, αυτούς που είχες στην 1.3. Δεν πείραξα τίποτα.

Απλά θέλω να καταλάβω, ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές με τον νέο Kernel, δεδομένου ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον current και δεν το πολυπαρακολουθώ το άθλημα με τους kernel οπότε δεν έχω και άποψη...

Αλλά αν θέλω να αλλάξω αύριο μεθαύριο, θα ήθελα να ξέρω τι αλλάζει σε επίπεδο Kernel.

-----------------------------

LG G4

ναι, αυτούς που είχες στην 1.3. Δεν πείραξα τίποτα.

Απλά θέλω να καταλάβω, ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές με τον νέο Kernel, δεδομένου ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον current και δεν το πολυπαρακολουθώ το άθλημα με τους kernel οπότε δεν έχω και άποψη...

Αλλά αν θέλω να αλλάξω αύριο μεθαύριο, θα ήθελα να ξέρω τι αλλάζει σε επίπεδο Kernel.

Μη τους φοβάσαι τους CF kernels.Είναι στην ουσία οι stock kernel.

Δεν έχουν πειράγματα.

*Ο dialer είναι καινούριος.

Μη τους φοβάσαι τους CF kernels.Είναι στην ουσία οι stock kernel.

Δεν έχουν πειράγματα.

*Ο dialer είναι καινούριος.

Οπότε για να βρω τις ουσιαστικές διαφορές, πρέπει να googlaρω

1) KERNEL: XWLΑ4 vs XWKK5 (που έχω στην 1.3)

2) MODEM: XXKL1 vs XXKI4 (που έχω στην 1.3)

Τέλος, μπορώ να περάσω μόνο τον dialer?

LG G4

Οπότε για να βρω τις ουσιαστικές διαφορές, πρέπει να googlaρω

1) KERNEL: XWLΑ4 vs XWKK5 (που έχω στην 1.3)

2) MODEM: XXKL1 vs XXKI4 (που έχω στην 1.3)

Τέλος, μπορώ να περάσω μόνο τον dialer?

Πρακτικά δε θα δεις καμία διαφορά με τους kernel.Απλά είναι ο ποιο καινούριος της Samsung.

Μη σε μπερδεύει αυτός ο πόλεμος με τους kernels.

O cf είναι ο ΜΑΜΑ kernel, που έχει απλά root,busybox,recovery mode.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Το modem είναι παρόμοιο αν όχι ελαφρά καλύτερο, γι αυτό το προτίμησα.

Πρακτικά δε θα δεις καμία διαφορά με τους kernel.Απλά είναι ο ποιο καινούριος της Samsung.

Μη σε μπερδεύει αυτός ο πόλεμος με τους kernels.

O cf είναι ο ΜΑΜΑ kernel, που έχει απλά root,busybox,recovery mode.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Το modem είναι παρόμοιο αν όχι ελαφρά καλύτερο, γι αυτό το προτίμησα.

Ναι ξέρω το κομμάτι με τον "CF", απλά επειδή αλλάζει έκδοση όμως, έλεγα αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.

LG G4

Ναι ξέρω το κομμάτι με τον "CF", απλά επειδή αλλάζει έκδοση όμως, έλεγα αν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.

Η μόνη διαφορά που παρατήρησα εγώ είναι ότι έχει ελαφρά καλύτερη μπαταρία.Μικρή διαφορά όμως.

Εγω πάντως μέτα από συμβίωση τριών και πλέον ημερών μπορώ να πώ...super!!! η ρομ είναι υπέροχη! μπράβο στράτο για αλλη μια φορά!
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

παιδια καλησπερα, εχω περασει την 1.5 και ειμαι ευχαριστιμενος απολυτα. Μια ερωτηση θελω να κανω τα mods κανουν για ολες τις version η γιατι εγω εχω την 1.5 και 8ελω να περασω το google maps με πλοηγηση και το sosial hub. και αν οχι που μπορω να βρω τα mods για την 1.5. Ευχαριστω

παιδια καλησπερα, εχω περασει την 1.5 και ειμαι ευχαριστιμενος απολυτα. Μια ερωτηση θελω να κανω τα mods κανουν για ολες τις version η γιατι εγω εχω την 1.5 και 8ελω να περασω το google maps με πλοηγηση και το sosial hub. και αν οχι που μπορω να βρω τα mods για την 1.5. Ευχαριστω

Μπορείς να τα βάλεις :)

Αν θες οπωσδήποτε της 1.5 το Social hub, πάρτο από εδώ

Πρώτη φορά σήμερα το πρωι μου έκανε restart η συσκευή μετά απο όλες τις ROM που έχω βάλει του Στράτου.

Δεν εγκατέστησα τίποτα, δεν άλλαξα τίποτα απλά πήγα να ξεκλειδώσω την συσκευή (με μοτιβο) πάγωσε έσβησε η οθόνη και μετά έκανα restart....

Για να δούμε...θα το έχω υπό παρακολούθηση...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Πρώτη φορά σήμερα το πρωι μου έκανε restart η συσκευή μετά απο όλες τις ROM που έχω βάλει του Στράτου.

Δεν εγκατέστησα τίποτα, δεν άλλαξα τίποτα απλά πήγα να ξεκλειδώσω την συσκευή (με μοτιβο) πάγωσε έσβησε η οθόνη και μετά έκανα restart....

Για να δούμε...θα το έχω υπό παρακολούθηση...

Δε παίρνω όρκο, αλλά επειδή είχε κάποια bugs το jkay 13.6.3, θα βγάλει καινούρια έκδοση σήμερα ο jkay.

Αναφέρονται τα εξής bugs-fixes:

* Fixed: Landscape bug on Recent applications dialog

* Fixed: Landscape bug on Circle lockscreen

* Fixed: Multiple unlock bug on Circle lockscreen

Tο τελευταίο ενδέχεται να είναι και αυτό που αναφέρεις.

Δε παίρνω όρκο, αλλά επειδή είχε κάποια bugs το jkay 13.6.3, θα βγάλει καινούρια έκδοση σήμερα ο jkay.

Στράτο έχω την 1.5 (με jkay 13.5.0) και μπορεί το bug να υπήρχε και πιο παλιά...

Δεν έβαλα την 1.6 γιατί :

1) κάνει πάρα πάρα πολύ ώρα να κατέβει...

2) δεν υπάρχουν τρελές αλλαγές και αντιθέτως έχουν βγει κάποια πράγματα απο την 1.6

3) θα περιμένω την έκδοσή σου ICS για να κάνω "καθαρή" εγκατάσταση...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει 13.6.4. Ο Στρατός είναι γάτος δεν νομίζω να του έχει ξεφύγει... ;

Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει 13.6.4. Ο Στρατός είναι γάτος δεν νομίζω να του έχει ξεφύγει... ;

Εννοεΐτε δε θα μου ξέφευγε! ;)

Θα τα είχα ήδη όλα έτοιμα, μόνο που δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και προς το παρόν δε μπορώ ν' ασχοληθώ :sick:

Edited by StratosGR

Εννοεΐτε! Θα τα είχα ήδη όλα έτοιμα, μόνο που δεν αισθάνομαι καθόλου καλά και προς το παρόν δε μπορώ ν' ασχοληθώ :sick:

Πιστεύω ότι αν απεγκαταστήσουμε την παλιά, μπορούμε να βάλουμε την 13.6.4 deod μόνοι μας.

αν σε περιμένουμε θα κάνεις ίσως κάποια άλλη αλλαγή;

Παντως Στρατο αν θυμασαι τα fc που μου εκανε απο τοτε που ειχα βαλει απο μονος μου το jkay 13.6.3...Τωρα που εβαλα το 13.6.4 δεν ειχα ουτε ενα fc ....Υπαρχει περιπτωση να ειναι και απο το jkay...;;;

Περαστικα Στρατο...

Περαστικά και από μένα Στράτο :)

Εγώ έχω την ωμέγα 10.4 η οποία ως γνωστόν έχει την jkay 13.5 αν την απεγκαταστήσω μπορώ να περάσω την 13.6.4; ti περνάω; μόνο το .apk η χρειάζεται και τίποτα αλλο;

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Περαστικα Στρατο, ελπιζω να εισαι συντομα κοντα μας κ καλυτερα :-)

Παντως Στρατο αν θυμασαι τα fc που μου εκανε απο τοτε που ειχα βαλει απο μονος μου το jkay 13.6.3...Τωρα που εβαλα το 13.6.4 δεν ειχα ουτε ενα fc ....Υπαρχει περιπτωση να ειναι και απο το jkay...;;;

Περαστικα Στρατο...

Ναι, ενα απο τα βασικοτερα προβληματα ηταν οτι οταν το κινητο εμπαινε σε landscape mode κ κλειδωνε (με circle lock screen) προκαλουσε soft reboot κ γενικα ειχε καποια θεματα τα οποια διορθωθηκαν στην εκδοση 13.6.4.

Εγώ έχω την ωμέγα 10.4 η οποία ως γνωστόν έχει την jkay 13.5 αν την απεγκαταστήσω μπορώ να περάσω την 13.6.4; ti περνάω; μόνο το .apk η χρειάζεται και τίποτα αλλο;

Οχι, εκτος του οτι πλεον το .apk του jKay δεν περνιεται μονο του πρεπει να εχεις κ ενα θεμα οπου το SystemUI.apk και το framework-res.apk μαζι με καποια αλλα αρχεια πρεπει να περαστουν για να δουλεψει σωστα η εφαρμογη του jKay. Εν ολιγοις η εφαρμογη πλεον συμπεριλαμβανεται στα θεματα του γιατι εχει πειραξει κ βασικα αρχεια, αν δεν αναβαθμισεις το θεμα σου κ περασεις απλα την εφαρμογη θα εχεις προβλημα.

Πιστεύω ότι αν απεγκαταστήσουμε την παλιά, μπορούμε να βάλουμε την 13.6.4 deod μόνοι μας.

αν σε περιμένουμε θα κάνεις ίσως κάποια άλλη αλλαγή;

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βάλεις όποιο jkay theme θέλεις σε οποιαδήποτε έκδοση της Pulse, αρκεί να είναι το συμβατό με τη βάση της (XWLA4 για την 1.6 και μετά).

Περαστικα Στρατο...

Ναι θα μπορούσε.Δυστυχώς το 13.6.3 είχε μερικά bugs που και fc δημιουργούσαν και restarts.

Σε καμία περίπτωση αλλαγής jkay deluxe, δε βάζεις μόνο το apk.

Δε κατάλαβα όμως τι ακριβώς θες να κάνεις.Έχεις Omega με 13.5 και θες να κάνεις την Omega με 13.6.4;

*Με πρόλαβε ο Sofos :)

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.Δυστυχώς λόγω υγείας καθυστερώ πολύ.

PULSE 1.7 - Jkay 13.6.4

Έχουν ανανεωθεί και το θέμα και το 2ο post με όλα τα links, εκτός από τον τίτλο του θέματος.

Edited by StratosGR

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βάλεις όποιο jkay theme θέλεις σε οποιαδήποτε έκδοση της Pulse, αρκεί να είναι το συμβατό με τη βάση της (XWLA4 για την 1.6 και μετά).

Σε καμία περίπτωση αλλαγής jkay deluxe, δε βάζεις μόνο το apk.

Δε κατάλαβα όμως τι ακριβώς θες να κάνεις.Έχεις Omega με 13.5 και θες να κάνεις την Omega με 13.6.4;

*Με πρόλαβε ο Sofos :)

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.Δυστυχώς λόγω υγείας καθυστερώ πολύ.

PULSE 1.7 - Jkay 13.6.4

Έχουν ανανεωθεί και το θέμα και το 2ο post με όλα τα links, εκτός από τον τίτλο του θέματος.

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω Στράτο, να βγάλω την jkay 13.5 και να βάλω την 13.6.4 αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει λόγω του ότι πατάει σε άλλη ρομ (XWLA4) ενώ η ωμέγα έχει την XKL1

Και πάλι περαστικά Στράτο και γρήγορα σιδερένιος :)

@sofos σε ευχαριστώ πολύ με κάλυψες άρα περιμένω κάποια επόμενη έκδοση :)

Edited by dimitrisioak

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω Στράτο, να βγάλω την jkay 13.5 και να βάλω την 13.6.4 αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει λόγω του ότι πατάει σε άλλη ρομ (XWLA4) ενώ η ωμέγα έχει την XKL1

Όχι δε μπορείς.Θα περιμένεις να βγάλει ο Γιάννης XWLA4 για να το βάλεις.

Edited by StratosGR

Στράτο περαστικά. Μπορώ να περάσω την 1.7 απευθείας πάνω από την 1,6 ή χρειάζεται όλη η διαδικασία από την αρχή?
iPhone 5 iPad Air BB Q10