freddaras Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ναι, ήταν καθαρά θέμα OTG, με το καινούργιο είναι σφαίρα :) Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ από εκεί που πήρες το δικό σου ; Sent from my SGII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ από εκεί που πήρες το δικό σου ; Sent from my SGII Βεβαίως ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλησπερα η ρομ ειναι τελεια απλα! Μηπως υπαρχει τροπος να αλλαξω το ξεκλειδωμα του τηλ? (δεν μου αρεσει καθολου) Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλησπερα η ρομ ειναι τελεια απλα! Μηπως υπαρχει τροπος να αλλαξω το ξεκλειδωμα του τηλ? (δεν μου αρεσει καθολου) φυσικα και μπορεις! τα παντα μπορεις να κανεις! μεσα απο το deluxe settings το ρυθμιζεις αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 καλησπερα η ρομ ειναι τελεια απλα! Μηπως υπαρχει τροπος να αλλαξω το ξεκλειδωμα του τηλ? (δεν μου αρεσει καθολου) Αν εννοείς την εικόνα, πας Ρυθμίσεις-Οθόνη-Προβολή οθόνης-Κλείδωμα οθόνης-Φόντο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Βεβαίως ;) το ιδιο στικακι πρεπει να εχουμε! και το δικο σου οταν βαλεις usb πανω δεν αναβοσβήνει ενα μπλε φωτακι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 το ιδιο στικακι πρεπει να εχουμε! και το δικο σου οταν βαλεις usb πανω δεν αναβοσβήνει ενα μπλε φωτακι??? Που πάνω στον αντάπτορα? Δεν έχει κάποιο led ο αντάπτορας επάνω! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 το ιδιο στικακι πρεπει να εχουμε! και το δικο σου οταν βαλεις usb πανω δεν αναβοσβήνει ενα μπλε φωτακι??? Εγώ παρέλαβα τον adaptor μου χτες και δουλεύει κανονικά. Ούτε εμένα έχει φωτάκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 εβαλα την εφαρμογή του cosmote που δείχνει data και χρήση. παράλληλα τρεχω το watch dog απο 15/1 μέχρι τωρα ενω τα συγχρόνισα ταυτόχρονα ,εχουν διαφορά 20mb το ενα(dog) δείχνει οτι εχω κατεβάσει 10mb ενω της cosmote 30mb....το εχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 εβαλα την εφαρμογή του cosmote που δείχνει data και χρήση. παράλληλα τρεχω το watch dog απο 15/1 μέχρι τωρα ενω τα συγχρόνισα ταυτόχρονα ,εχουν διαφορά 20mb το ενα(dog) δείχνει οτι εχω κατεβάσει 10mb ενω της cosmote 30mb....το εχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Αν δε κάνω λάθος 10 του μηνός αλλάζει ο λογαριασμός στην Cosmote. ΄Αρα μπορεί και να δικαιολογείται αυτή η διαφορά στα MB λόγω των 5 παραπάνω ημερών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αν δε κάνω λάθος 10 του μηνός αλλάζει ο λογαριασμός στην Cosmote. ΄Αρα μπορεί και να δικαιολογείται αυτή η διαφορά στα MB λόγω των 5 παραπάνω ημερών. οχι 15 αλλάζει ηταν μηδενικά και τα 2 Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Αν δε κάνω λάθος 10 του μηνός αλλάζει ο λογαριασμός στην Cosmote. ΄Αρα μπορεί και να δικαιολογείται αυτή η διαφορά στα MB λόγω των 5 παραπάνω ημερών. Κατεβασε την εφαρμογη cosmote info από το market και είσαι οκ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 οχι 15 αλλάζει ηταν μηδενικά και τα 2 Εμένα αλλάζει στις 10 πάντως.Μόλις ζήτησα κιόλας ενημέρωση και ταιριάζει το αποτέλεσμα με το watchdog. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Και σε μένα το watchdog συμβαδίζει απόλυτα με Cosmote info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elapse Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Δεν ξέρω αν έχει γραφεί, αλλά το [THEME]*ICE CREAM SANDWICH v1.8*EMPIRE*(14.01.2011)*VRT*MODs ARE ON**LIVE** περνάει απροβλημάτιστα στην pulse ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Δεν ξέρω αν έχει γραφεί, αλλά το [THEME]*ICE CREAM SANDWICH v1.8*EMPIRE*(14.01.2011)*VRT*MODs ARE ON**LIVE** περνάει απροβλημάτιστα στην pulse ;) Δεν έχει γραφτεί και σ' ευχαριστούμε :) Μπαίνει κανονικά, γιατί το αναβάθμισε ο δημιουργός του σε jkay 13.4.1 :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 παιδια καλημερα τι themes παιρνει αυτη η rom και που μπορουμε να τα βρουμε? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 παιδια καλημερα τι themes παιρνει αυτη η rom και που μπορουμε να τα βρουμε? thanks Καλησπέρα και σε σένα, ξεκίνα εδώ το ψάξιμο και συμβατά είναι όλα τα themes που είναι συμβατά με την τελευταία Jkay (13.4.1) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Καλησπέρα και σε σένα, ξεκίνα εδώ το ψάξιμο και συμβατά είναι όλα τα themes που είναι συμβατά με την τελευταία Jkay (13.4.1) σε ευχαριστω για παραδειγμα αυτο το theme ειναι συμβατο με τη rom αυτη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334922 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 σε ευχαριστω για παραδειγμα αυτο το theme ειναι συμβατο με τη rom αυτη? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1334922 Εεε δουλευόμαστε ακριβώς πάνω από το ποστ σου.. είπαμε όχι και έτσι! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Εεε δουλευόμαστε ακριβώς πάνω από το ποστ σου.. είπαμε όχι και έτσι! oops!! συγγνωμη φιλε δεν το ειδα καθολου ειλικρινα καμμια προθεση! οκ ευχαριστω!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλημερα Στρατο σε τι επιπεδο ειναι η ics υπαρχει περιπτωση να δουμε καποια rom τετοια απο σενα στο αμεσο μελλον....;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Καλημερα Στρατο σε τι επιπεδο ειναι η ics υπαρχει περιπτωση να δουμε καποια rom τετοια απο σενα στο αμεσο μελλον....;;; Καλημέρα. Από αυτές τις εκδόσεις που έχουν μέχρις στιγμή διαρρεύσει...σε χάλια επίπεδο...δε θα πω ούτε καν μέτριο. Πάρα πολλά και διαφορετικά bugs, από συσκευή σε συσκευή. Αν υπάρχει κάτι, που δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, τότε πάω πάσο. Ελπίζω να μη μπει κανένας και αρχίσουμε τα debates... Δε νομίζω ότι θα αργήσει πολύ όμως, μιας και έχει ρίξει μεγάλο βάρος ως φαίνεται η Samsung, ώστε να τα λύσει. Η περίπτωση να βγάλω ICS φυσικά υπάρχει. Δε θέλω όμως μια ρομ για τους φανατικούς του φλασαρίσματος. Θέλω μία να τη βάλεις και να μη ξανασχοληθείς μαζί της. Όταν σιγουρευτώ (όσο γίνεται βέβαια) ότι υπάρχει κάτι καλό και σταθερό και έχω ακόμα το μικρόβιο :happy: θα βγάλω. Αν και στις πρώτες εκδόσεις είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν παιδικές ασθένειες... Θα είναι σχετικά λίγες όμως, μιας και υπάρχει το πειραματόφωνο που λέγεται Nexus και πολλά θα λυθούν πριν να είναι έτοιμη του SII. Μέχρι τότε το τηλέφωνο μας δουλεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με την ΚΚ5 (όσο δε του βάζουμε τη σάρα και τη μάρα μέσα) και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Μέχρι τότε το τηλέφωνο μας δουλεύει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με την ΚΚ5 (όσο δε του βάζουμε τη σάρα και τη μάρα μέσα) και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι. True, true Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ....... Όταν σιγουρευτώ (όσο γίνεται βέβαια) ότι υπάρχει κάτι καλό και σταθερό και έχω ακόμα το μικρόβιο :happy: θα βγάλω. ...... Ωχ...δεν μου άρεσε αυτό.... πρέπει οπωσδήποτε να σε γεμίσουμε "μικρόβια" για να μην σου φύγουν :lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts