georgeh7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μπορεί να συνεχίσει ο Brody με flashbacks από την εποχή που ήταν αιχμάλωτος. Δεν ξέρω, εικάζω απλώς. Πόσα flashback να τον βάλουν να κάνει; Έλεος, κακή επιλογή για εμένα να συνεχίσουν τη σειρά μετά το θάνατο του. :down: Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Απ τις καλύτερες σειρές που έχω δει! Βέβαια είμαι ακόμη στο 2ο επισοδειο της 2ης σεζόν! Ελπίζω να μη με απογοητευσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Απ τις καλύτερες σειρές που έχω δει! Βέβαια είμαι ακόμη στο 2ο επισοδειο της 2ης σεζόν! Ελπίζω να μη με απογοητευσει!!! Όχι βέβαια! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Γενικα η πρωτη σεζον ηταν απιστευτη, απο τοτε ψιλοπεφτει σε καθε σεζον. Λογικα θα πανε σε αλλα μονοπατια πλεον, ασχετα με την ιστορια του brody Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Έχουμε και το trailer της 4ης σεζόν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Είμαι στη μέση της δεύτερης σεζόν και έχω ψιλοβαρεθει είναι η αλήθεια. :eek: Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να την τελειώσω και να ξεκινήσω την τριτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Και ναι, Επιτέλους τελείωσα και τις 3 σεζόν. Ευτυχώς Κυριακή Ξεκινάει η 4η! Ok, δε μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα με την σειρά. Τα τελευταία επεισόδια ήταν κουραστικά. Περίμενα πως κ πως να τελειώσει το ένα για να δω και τα επόμενα γι@ να κλείσω την σεζον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Και ναι, Επιτέλους τελείωσα και τις 3 σεζόν. Ευτυχώς Κυριακή Ξεκινάει η 4η! Ok, δε μπορώ να πω ότι ξετρελαθηκα με την σειρά. Τα τελευταία επεισόδια ήταν κουραστικά. Περίμενα πως κ πως να τελειώσει το ένα για να δω και τα επόμενα γι@ να κλείσω την σεζον Τότε γιατί λες ευτυχώς που ξεκινάει η 4η? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Γιατί δεν έχω κενό ανάμεσα στις προβολές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλή αρχή! Διπλό επεισοδιάκι. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η σεζόν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Και με ρόλο έκπληξη από τον καθηγητή του Strain! Πολύ δυνατό ξεκίνημα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Και με ρόλο έκπληξη από τον καθηγητή του Strain! Πολύ δυνατό ξεκίνημα! ..ο οποίος Corey Stoll, μετά τον ρόλο του στο House Of Cards, είδε όλες τις πόρτες να ανοίγουν και το άστρο του να λάμπει....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo33 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Προς απογοήτευση των κριτικών που είχα διαβάσει για το διπλό επισόδειο, εμένα μου άρεσε αρκετά. Πίστευα οτι δεν θα είχαν κάτι να το κρατήσουν, αλλά μιαμιση ώρα σχεδόν έφυγε νεράκι. Για να δούμε τη συνέχεια. Παράθεση People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Και σε εμενα αρεσαν τα 2 πρωτα επεισοδια, τα οποια κινουνται παντως σε ρυθμους homeland. Πλεον με την απουσια του χαρακτηρα Μπροντι η σειρα μπορει να εξελιχθει καλυτερα σαν κατασκοπευτικη με CIA κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 ενταξει τρομερη σειρα τρομερος ο πιλοτος.Eνα ειναι το σιγουρο.εχουμε να δουμε τρελες ανατροπες σε αυτη τη σεζον.:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το 3ο επεισόδιο όμως ήταν ελαφρώς "χλιαρό"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τώρα που πάει και ο Κουίν προς τα εκεί θα ζεστάνουν τα πράγματα.Ελπίζω να εμπλακεί περισσότερο και ο Σαούλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το 3ο επεισόδιο όμως ήταν ελαφρώς "χλιαρό"... Μάλλον έπεσε βάρος στον χαρακτήρα του Κουιν. Επίσης βάζετε spoiler, αλλιώς κάποιοι μην σχολιάζετε καν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Μάλλον έπεσε βάρος στον χαρακτήρα του Κουιν. Επίσης βάζετε spoiler, αλλιώς κάποιοι μην σχολιάζετε καν. Εάν αναφέρεσαι στο post μου, δεν νομίζω να είπα-αποκάλυψα κάτι, ώστε να πρέπει να μπει σε spoiler... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Εάν αναφέρεσαι στο post μου, δεν νομίζω να είπα-αποκάλυψα κάτι, ώστε να πρέπει να μπει σε spoiler... Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σένα. Είπα κι εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ η εξέλιξη που έχει. Ξέρετε καμία με παρόμοια πλοκή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Αρκετά καλό το 4ο επεισόδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Πόσο σιχαμενη πια αυτή η Carrie. Είπαμε όλα για την πατρίδα, αλλά όχι και έτσι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το μη ρεαλιστικό είναι ότι κάτι τέτοιο, δεν θα το έκανε ο σταθμάρχης του κλιμακίου, αλλά κάποιος εκ των λοιπών πρακτόρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts