gaiosgf Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 ουτε και εγω ξερω και τοσο καλα να σου πω την αληθεια,αλλα οτι μπορω το βγαζω! Λοιπον : στο link που σου εστειλα εχει ενα pdf που εξηγει τι ακριβως κανει καθε επιλογη στο προγραμμα και στην σελιδα 14 γραφει How to get clean backup (if you forgot to create): Option 1 (PC + USB cable + N9): 1. Go to first post and press on "my clean backup" 2. Download this file to your PC 3. Extract from ZIP 4. Connect your phone to PC with USB cable 5. Press “Connect via Mass Storage” on your phone 6. When Win explorer window will opens, transfer the extracted folder “.N9QTweakBackup” to your phone 7. Close Win explorer window and disconnect your phone Δηλαδη επειδη εσυ δεν εχεις κανει backup εχει ανεβασει αυτος το δικο του backup να το κατεβασεις και τα κανεις μετα full restore μεσα απο το προγραμμα. δοκιμασε το αν ειναι για την εντολη που λες στο N900 ειναι το update της κοινοτητας του maemo.org και κατι τετοιο δεν εχει βγει για το N9.καποια στιγμη ελπιζουμε! τελικα τα καταφερα.κατεβασα απευθειας στο κινητο το backup του τυπου και το εκανα extract με το filebox.εκανα κι ενα clear device και ολα καλα.τωρα το ξαναχτιζω απ την αρχη. οσο για το messinput και σε μενα δεν δουλευαν το πρωι αλλα αργοτερα ανοιξε κανονικα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Εντελώς άκυρο, αλλά συγχαρητήρια στο παιδί (Ευτύχιο;) που έφτιαξε την εφαρμογή του myphone.gr για meego! Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 στο N9qtweak υπαρχει μια επιλογη η οποια μας δινει καποιες συντομευσεις στη status bar. υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που το κανει αυτο η μονο με N9qtweak γινεται;ξερει κανεις; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 στο N9qtweak υπαρχει μια επιλογη η οποια μας δινει καποιες συντομευσεις στη status bar. υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη που το κανει αυτο η μονο με N9qtweak γινεται;ξερει κανεις; αυτο εχω βρει μονο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=84912 δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο Να σε ρωτησω. ειπες οτι εκανες το back up. επανεφερε το κινητο οπως ηταν πριν αρχισεις τις αλλαγες με το προγραμμα η το επανεφερε γενικα χαθηκαν και οι δικες σου ρυθμισεις του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) αυτο εχω βρει μονο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=84912 δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο Να σε ρωτησω. ειπες οτι εκανες το back up. επανεφερε το κινητο οπως ηταν πριν αρχισεις τις αλλαγες με το προγραμμα η το επανεφερε γενικα χαθηκαν και οι δικες σου ρυθμισεις του κινητου? δεν ξερω αν χανεται τιποτα με το συγκεκριμενο backup.πριν το κανω ειχα κανει ηδη δυο φορες Clear device και επαναφορα ρυθμισεων. και κατι αλλο που προσεξα: στο τελευταιο update του firefox ειχαν βγαλει τα Ελληνικα.τωρα που το ξαναεγκατεστησα υπαρχουν κανονικα. Edited July 18, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 δεν ξερω αν χανεται τιποτα με το συγκεκριμενο backup.πριν το κανω ειχα κανει ηδη δυο φορες Clear device και επαναφορα ρυθμισεων. και κατι αλλο που προσεξα: στο τελευταιο update του firefox ειχαν βγαλει τα Ελληνικα.τωρα που το ξαναεγκατεστησα υπαρχουν κανονικα. Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος με το N9qtweak:προσπαθω απο χθες να βαλω το SYSTEM-UI EXTENSIONS απο την επιλογη Τ του N9qtweak αλλα ενω μου βγαζει succesfully installed δεν αλλαζει τιποτα.η status bar παραμενει ιδια.κανω το εξης: ανοιγω την εφαρμογη γραφω rootme (enter) μπαινω στο Tweak menu παταω Τ ,επιλεγω το 1 Install (γραφω το αριθμο 1 και παταω enter).χρειαζεται κατι αλλο; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος με το N9qtweak:προσπαθω απο χθες να βαλω το SYSTEM-UI EXTENSIONS απο την επιλογη Τ του N9qtweak αλλα ενω μου βγαζει succesfully installed δεν αλλαζει τιποτα.η status bar παραμενει ιδια.κανω το εξης: ανοιγω την εφαρμογη γραφω rootme (enter) μπαινω στο Tweak menu παταω Τ ,επιλεγω το 1 Install (γραφω το αριθμο 1 και παταω enter).χρειαζεται κατι αλλο; Για να δουλεψει αυτο πρεπει λεει να : if you use unrestricted-ui & MT-toggles platform & MT-Togles – you need to REMOVE all of them ! μηπως για αυτο δεν σου δουλευει? εχεις εγκατασησει τιποτα απο αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Στην προσπαθεια μου να βαλω το system-ui & MT TOGGLES μεσω του Ν9qtweak κι αφου δεν τα καταφερα γιατι ενω μου εδειχνε οτι εγκατασταθηκε επιτυχως,στην πραγματικοτητα δεν εγινε τιποτα.ανοιγα τη status bar και δεν ειχε αλλαξει τιποτα.ετσι με λιγο googlαρισμα βρηκα αυτο εδω:http://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-7490.htm (μην το εγκαταστησετε).εγω το εγκατεστησα κι απο κεινη τη στιγμη μου βγαζει τη status bar οπως φαινεται στο screenshoot και δεν μπορω να το επαναφερω με τιποτα.μεχρι και σε nokia care πηγα.μου το εκαναν ενα φορματ αλλα δεν αλλαξε τιποτα.ξερει κανεις τι να κανω;εκτος απο φλασαρισμα. Edited July 21, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 μην κατεβασει κανεις αυτη την εφαρμογη http://n9-apps.com/remove-sim-shortcut-app απο το μαρκετ.. κανει απιστευτο battery drain.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Στην προσπαθεια μου να βαλω το system-ui & MT TOGGLES μεσω του Ν9qtweak κι αφου δεν τα καταφερα γιατι ενω μου εδειχνε οτι εγκατασταθηκε επιτυχως,στην πραγματικοτητα δεν εγινε τιποτα.ανοιγα τη status bar και δεν ειχε αλλαξει τιποτα.ετσι με λιγο googlαρισμα βρηκα αυτο εδω:http://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-7490.htm (μην το εγκαταστησετε).εγω το εγκατεστησα κι απο κεινη τη στιγμη μου βγαζει τη status bar οπως φαινεται στο screenshoot και δεν μπορω να το επαναφερω με τιποτα.μεχρι και σε nokia care πηγα.μου το εκαναν ενα φορματ αλλα δεν αλλαξε τιποτα.ξερει κανεις τι να κανω;εκτος απο φλασαρισμα. εγω παλι το εβαλα μεσω του n9qtweak και δουλεψε μια χαρα! //sorry mods για τα 2 συνεχομενα ποστ Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Στην προσπαθεια μου να βαλω το system-ui & MT TOGGLES μεσω του Ν9qtweak κι αφου δεν τα καταφερα γιατι ενω μου εδειχνε οτι εγκατασταθηκε επιτυχως,στην πραγματικοτητα δεν εγινε τιποτα.ανοιγα τη status bar και δεν ειχε αλλαξει τιποτα.ετσι με λιγο googlαρισμα βρηκα αυτο εδω:http://allnokia.ru/symbsoft/moreinfo-7490.htm (μην το εγκαταστησετε).εγω το εγκατεστησα κι απο κεινη τη στιγμη μου βγαζει τη status bar οπως φαινεται στο screenshoot και δεν μπορω να το επαναφερω με τιποτα.μεχρι και σε nokia care πηγα.μου το εκαναν ενα φορματ αλλα δεν αλλαξε τιποτα.ξερει κανεις τι να κανω;εκτος απο φλασαρισμα. Δοκιμασες αυτο? How to REINSTALL original system-ui or UNINSTALL unrestricted-system-ui & MT-Toggles platform & Toggles: 1. Go to Setting -> Applications -> Manage Applications 2. Uninstall ALL Toggles 3. Uninstall MT-Toggles Platform 4. Now you need reinstall the original system-ui. Open terminal as ROOT: devel-su (your root password – default is rootme) apt-get install –reinstall -d system-ui This will download the original system-ui to: /var/cache/apt/archives Transfer this file (system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb) where you want and install via inception: /usr/sbin/incept /path/to/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb Refresh status bar by: /sbin/initctl restart xsession/sysuid 5. DONE! Now you again with original system-ui.. Η βασικα αφου το εκανες install αλλιως δεν αν το n9qtweak το ειδες σαν εγκατεστημενο και καντω uninstall απο εκει. πατα T και μετα το 2 νομιζω Edited July 23, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δοκιμασες αυτο? How to REINSTALL original system-ui or UNINSTALL unrestricted-system-ui & MT-Toggles platform & Toggles: 1. Go to Setting -> Applications -> Manage Applications 2. Uninstall ALL Toggles 3. Uninstall MT-Toggles Platform 4. Now you need reinstall the original system-ui. Open terminal as ROOT: devel-su (your root password – default is rootme) apt-get install –reinstall -d system-ui This will download the original system-ui to: /var/cache/apt/archives Transfer this file (system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb) where you want and install via inception: /usr/sbin/incept /path/to/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb Refresh status bar by: /sbin/initctl restart xsession/sysuid 5. DONE! Now you again with original system-ui.. Η βασικα αφου το εκανες install αλλιως δεν αν το n9qtweak το ειδες σαν εγκατεστημενο και καντω uninstall απο εκει. πατα T και μετα το 2 νομιζω λοιπον το κατεβασα με το x-term .τωρα πρεπει να κατεβασω το inseption για να συνεχισω;βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι δεν τα παω καλα με τ αγγλικα καθοτι μεγαλωσα με γαλλικα (ξερετε τωρα,γαλλικα ,πιανο,μπαλλετο). Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 λοιπον το κατεβασα με το x-term .τωρα πρεπει να κατεβασω το inseption για να συνεχισω;βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι δεν τα παω καλα με τ αγγλικα καθοτι μεγαλωσα με γαλλικα (ξερετε τωρα,γαλλικα ,πιανο,μπαλλετο). Δεν ξερω να σου πω τι να κανεις,εψαξα αλλα το site του inception για το πως και το τι ειναι κατω λεει και μεχρι να το φτιαξουν περιμενουμε μονο το προγραμμα βρηκα εδω http://talk.maemo.org/showthread.php?p=1230988#post1230988 οταν φτιαξει το site,θα το κοιταξω και θα σου πω αν καταλαβω και εγω τι παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Για παραδειγμα οταν λεει Transfer this file ....... where you want and install via inception τι σημαινει;να κατεβασω το αρχειο με xterm μετα κλεινω το τερματικο και το μεταφερω με το filebox οπου θελω;;κι οταν λεει inception εννοει τη γνωστη εφαρμογηή κατι αλλο; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Για παραδειγμα οταν λεει Transfer this file ....... where you want and install via inception τι σημαινει;να κατεβασω το αρχειο με xterm μετα κλεινω το τερματικο και το μεταφερω με το filebox οπου θελω;;κι οταν λεει inception εννοει τη γνωστη εφαρμογηή κατι αλλο; Αν καταλαβα καλα... Transfer this file (system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb) where you want and install via inception: /usr/sbin/incept /path/to/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb κατεβαζεις το system-ui και το βαζεις στο MyDocs π.χ, κανεις εγκατασταση το inception. και μεσα απο το terminal δινεις την εντολη(αυτο που εχω μαυρισει) αυτο εχω καταλαβει..δοκιμασε αν ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Αν καταλαβα καλα... Transfer this file (system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb) where you want and install via inception: /usr/sbin/incept /path/to/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb κατεβαζεις το system-ui και το βαζεις στο MyDocs π.χ, κανεις εγκατασταση το inception. και μεσα απο το terminal δινεις την εντολη(αυτο που εχω μαυρισει) αυτο εχω καταλαβει..δοκιμασε αν ειναι.. Εδω ειμαι παλι.λοιπον εγκατεστησα το inception αλλα δεν το βλεπω πουθενα.μονο στο app manager φαινεται εγκατεστημενο.τωρα τι κανω;(χιλια ευχαριστω στον Dark _ds για την βοηθεια και την υπομονη του). Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εδω ειμαι παλι.λοιπον εγκατεστησα το inception αλλα δεν το βλεπω πουθενα.μονο στο app manager φαινεται εγκατεστημενο.τωρα τι κανω;(χιλια ευχαριστω στον Dark _ds για την βοηθεια και την υπομονη του). Παρακαλω! :happy: Νομιζω δουλευει το προγραμμα μονο μεσω terminal, οποτε δοκιμασε απο εκει, γινε και root,λογικα θα θελει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Παρακαλω! :happy: Νομιζω δουλευει το προγραμμα μονο μεσω terminal, οποτε δοκιμασε απο εκει, γινε και root,λογικα θα θελει.. πως να το ανοιξω απ το τερματικο;γινομαι root γραφω inception αλλα βγαζει not found.πως να το ανοιξω; σ.σειμαι διακοπες στο χωριο και δεν εχω wifi εδω.μπαινω μεσω web vodafone και ηδη εχω καταναλωσει το 85% του προγραμματος που εχω γι αυτο και σε πρηζω με τις ερωτησεις μου γιατι δεν με παιρνει να ψαξω να βρω απαντησεις με googlαρισμα π.χ. .σου υποσχομαι να σε βαλω στις προσευχες μου αν βγαλω ακρη. Edited July 24, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) πως να το ανοιξω απ το τερματικο;γινομαι root γραφω inception αλλα βγαζει not found.πως να το ανοιξω; δωσε μολις γινεις root την εντολη που ειπαμε πριν. αν δεν πιασει δεν ξερω τι να σου πω..θα περιμενουμε μεχρι να φτιαξει το site τους για να δουμε ακριβως τι παιζει! Edit: βρηκα και αυτο στο maemo.org Originally Posted by Burlone View Post Hello I am new to the world of meego, I read the inception but can not figure out the guide to install it, I do not speak English, are Italian and use google translate .. someone can help me thanks 1) download from: http://repo.pub.meego.com/home:/itsn....2.5_armel.deb 2) install it 3) open terminal 4) devel-su -c /usr/sbin/pasiv 5) it will ask for password "rootme" voila all done... Edited July 24, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) μου βγαζει αυτο εδω: μολις παρατηρησα κατι:αυτα τα δυο aegis που βλεπω δεν μ αρεσουν. Edited July 24, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 μου βγαζει αυτο εδω: Οχι ετσι την εντολη /usr/sbin/incept /path/to/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb μετα το incept κενο και to path to system εννοει το μερος που το εχεις βαλει. π.χ. /usr/sbin/incept /home/user/MyDocs/system-ui_1.3.2-1+0m8_armel.deb αν εχεις βαλει το deb αρχειο στον φακελο MyDocs. MyDocs ειναι ο φακελος που ανοιγει οταν συνδεσεις το κινητο στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 το ειχα βαλει στο MyDocs και μου βγαζει αυτο: Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 το ειχα βαλει στο MyDocs και μου βγαζει αυτο: για μπες με το filebox στον φακελο sbin και δες υπαρχει ο φακελος incept? μηπως ειναι inception η ειναι το pasiv που σου εγραψα πιο πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 υπαρχει.στη διαδρομη /usr/sbin/incept σωστα;γιατι υπαρχει και το /usr/bin/ Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) υπαρχει.στη διαδρομη /usr/sbin/incept σωστα;γιατι υπαρχει και το /usr/bin/ Τι να σου πω δεν ξερω..το τελευταιο που βρηκα ειναι αυτο : Originally Posted by coderus View Post did you read unrestricted-system-ui main thread for solving problem? no? sadly. just read it. Originally Posted by minipac View Post well u think u have very smart ***** , do one think just keep the system -ui and incept in ur ***** for next time, learn how to use ur dirty **** language in public..... Both of you really ought to cool it. :-| The easiest approach is to reflash your N9 with the PR1.3 firmware image. Replacing system packages with INCEPTION - which is exactly what MohammadAG's system-ui mod involves - tends to cause serious problems if you try to upgrade the firmware. There is, however, an alternate approach that might work. However, two people have already had to reflash their N9s either because they made a mistake following the directions, or the directions weren't right in the first place. ONCE YOU START THIS PROCEDURE, DO NOT REBOOT YOUR N9, INSTALL/UNINSTALL ANY PROGRAMS, OR RUN THE 'PASIV' COMMAND INSTALLED WITH INCEPTION! Doing so will force you to reflash. To fix system-ui: Run ariadne sh (for INCEPTION 0.2) or opensh (for INCEPTION 0.1 with opensh) Back up restok.conf by running cp /var/lib/aegis/restok/restok.conf ~/restok.bak Edit /var/lib/aegis/restok/restok.conf from the terminal or SSH using vi or nano Search for a line reading Package: system-ui Change the line below reading Source: com.nokia.maemo/local to Source: com.nokia.maemo Save the file Run accli -c tcb-sign -F /var/lib/aegis/restok/restok.conf < /var/lib/aegis/restok/restok.conf Run apt-get --reinstall install system-ui Αληθεια δεν εχω ιδεα για το τι γινεται.αν θες δοκιμασε το... πρεπει να ανοιξει το site παλι,εκει πρεπει να τα γραφει αναλυτικα.μα και αυτος δεν εβαζε ενα pdf να ξερουμε τι γινεται?.. Edit: τωρα ειδα αυτο που ειπες για το aegis.Αυτο ειναι η ασφαλεια του κινητου και το inception ουτε το απενεργοποιει ουτε το σβηνει απλα το προσπερναει και σε αφηνει να κανεις οτι θελεις,αυτο κανει το inception ανοιγει τελειως το κινητο για να κανεις οτι γουσταρεις Edited July 25, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts