Dark_ds Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 PRE-ALPHA. This application is not ready for active usage. Warehouse is a native client for OpenRepos.net Browse and install applications, enable repositories. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καλησπερα σας.ζητησα πριν λιγη ωρα απ τον δημιουργο του warehouse να προσθεσει Ελληνικα στο μενου της εφαρμογης και μου απαντησε να το κανω μονος μου εδω https://www.transifex.com/projects/p/warehouse/ Ξερει κανεις πως γινεται;Δεν βγαζω ακρη. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καλησπερα σας.ζητησα πριν λιγη ωρα απ τον δημιουργο του warehouse να προσθεσει Ελληνικα στο μενου της εφαρμογης και μου απαντησε να το κανω μονος μου εδω https://www.transifex.com/projects/p/warehouse/ Ξερει κανεις πως γινεται;Δεν βγαζω ακρη. απο οτι καταλαβα, κανεις account, μετα πας στο dashboard, κανεις ενα νεο project παιρνεις τα sources(?) μεταφραζεις και ανεβαζεις το αρχειο.. θελω να πιστευω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έχει κανείς το ίδιο θέμα με μένα? Η εφαρμογή του myphone για Ν9, όπως και μερικές άλλες με το ΙΔΙΟ περιβάλλον (My-Meego, GSMArena, LiveNews, TechBlog) δεν ανανεώνονται εδώ και καιρό και μένουν κενές από ειδήσεις και νέα! Φταίω γω, ή κι αυτά κλείσαν? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 απο οτι καταλαβα, κανεις account, μετα πας στο dashboard, κανεις ενα νεο project παιρνεις τα sources(?) μεταφραζεις και ανεβαζεις το αρχειο.. θελω να πιστευω.. Λοιπον,καταφερα κι εκανα τη μεταφραση.και τωρα τι γινεται;περιμενω να συμπεριληφθει σε μελλοντικο update η πρεπει να κανω κατι εγω;ξερει κανεις; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Λοιπον,καταφερα κι εκανα τη μεταφραση.και τωρα τι γινεται;περιμενω να συμπεριληφθει σε μελλοντικο update η πρεπει να κανω κατι εγω;ξερει κανεις; λογικα θα την ενσωματωσει στο επομενο update αλλα ρωτα και τον developer μηπως πρεπει να κανεις και κατι αλλο αν και δε νομιζω να χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 μου δινει μια επιλογη «κατεβασμα αρχειου για χρηση» αλλα ειναι ενα αρχειο με καταληξη el.ts . προσπαθω να το μετακινησω με το filebox μαζι με τις υπολοιπες γλωσσες του warehouse αλλα δεν γινεται.μου βγαζει ενα μηνυμα οτι δεν εχω αδεια γι αυτην την ενεργεια Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 δοκιμασες με το filebox root; το ενεργοποιεις απο το n9qtweak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 δοκιμασες με το filebox root; το ενεργοποιεις απο το n9qtweak δηλαδη;τι να ενεργοποιησω;ανοιγω το filebox παω στις ρυθμισεις κι ενεργοποιω τους κρυφους φακελους κτλ. υπαρχει κι αλλος τροπος; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ναι Απο το n9qt βάζεις το filebox root που εχει δικαιώματα root κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί inception/terminal κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ναι Απο το n9qt βάζεις το filebox root που εχει δικαιώματα root κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί inception/terminal κλπ. μηπως θυμασαι ποια επιλογη ειναι για να μην ψαχνω; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Μπα. Κάπου λέει για ρουτ παντού νομίζω στο αρχικό μενού. Εκεί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 δεν γινεται τιποτα.τα παραταω.εβαλα το fileboxroot,μετονομασα το αρχειο οπως ειναι και οι υπολοιπες γλωσσες του warehouse αλλα ελληνικα πουθενα.δεν πειραζει.ετσι κι αλλιως ολο το τηλεφωνο στ αγγλικα ειναι.τα συνηθισαμε πλεον. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Μολις εκανα το update του warehouse το οποιο περιλαμβανει τη μεταφραση που εκανα (την οποια βεβαια ξεκινησε ο Dark_ds κι εγω απλα συνεχισα).συγχωρηστε με για καποια «λαθακια» αλλα επειδη δεν ειμαι και τοσο αγγλομαθης το μετεφρασα με την βοηθεια του Translate All γι αυτο σας συνιστω να μην την χρησιμοποιησετε :lol::lol::lol:(την ελληνικη γλωσσα εννοω). Edited November 6, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 εγω παντως το εγκατεστησα και λειτουργει κανονικα χωρις προβληματα. Εχει πολλες ωραιες εφαρμογες για το Ν9 αλλα εχει και πολλες αλλες εφαρμογες που τουλαχιστον στο δικο μου δεν μπορουν να εγκατασταθεουν καθως βγαζει το εξης μηνυμα "this is not a user package" Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μέσα κι εγώ! Αναγέννηση! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts