Dark_ds Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Βρηκα cheat/bug/trick/whateva :p στο wazzup! Οταν γραφετε αν σας τι δινει που δονειτε(το κινητο παντα) καθε φορα που πατατε ενα γραμμα, καντε πως αλλαζετε πληκτρολογιο(απο αγγλικα σε ελληνικα πχ) αλλα μην αλλαξετε τελικα και συρτε το πισω,οπως ηταν.. μετα δεν δονειτε(το κινητο παλι).. ξενερωνει μαλλον :p δοκιμασα στα μυνηματα δεν επιασε! Edited March 13, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγώ έβγαλα τη δόνηση απ'τις ρυθμίσεις! Α, μόνο για Whatsup? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδια απο το Ν9Tweak εχω βαλει το ΟΟ για κλειδωμα καποιον εφαρμογων συγκεκριμενα των μυνηματω. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να αλλαξω των κωδικο για να μην ειναι το 12345??? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδια απο το Ν9Tweak εχω βαλει το ΟΟ για κλειδωμα καποιον εφαρμογων συγκεκριμενα των μυνηματω. Η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να αλλαξω των κωδικο για να μην ειναι το 12345??? Νομιζω settings-security-device lock. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ναι αυτο ηδη το εκανα αλλα εξακολουθα να ειναι 12345 Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παιδιά, στο Ν9 μου προσπαθώ να βάλω τη νέα έκδοση Ν9QTweak (9.6.4) κι έχω την 9.5.2. Δε μπορώ να κάνω update κατευθείαν και δε την παίρνει απλά με εγκατάσταση. "installation interrupted"! Πρέπει να βγάλω την 9.5.2 πρώτα? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 απεγκατεστησε την παλια και περασε την νεα δεν χανονται τα tweak που εχεις κανει νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 OK! έβαλα τη καινούρια. Κάτσε να παίξω και μ'αυτή και επιστρέφω με νέα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Τελικα για την αλλαγη κωδικου για κλειδωμα των εφαρμογων μεσω Tweak ειναι η πρωτη επιλογη. Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια.κατεβασα απ το meecatalog το MT-Toggles και μετα τα bluetooth toggles,flashligth toggles,κτλ. αλλα η status bar παραμενει ιδια.δεν εχει αλλαξει τιποτα.εκανα και reboot.εχω inception και το repo του MohamadAg enabler.τι κανω λαθος;επισης εχω homescreen settings,fasterdarkerbetter,Extended power menu,colour themes by Kebbana,theme settings. εαν ειναι ευκολο στα ελληνικα γιατι απ το maemo.org δεν μπορω να βγαλω ακρη καθοτι με τ αγγλικα δεν τα παω και τοσο καλα επειδη μεγαλωσα με γαλλικα,πιανο,μπαλετο κτλ (ξερετε τωρα). οκ τελικα το καταφερα.αυτο το qtn clock status menu πως να το βγαλω; Edited April 7, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 κι εγω αναρωτιομουν γιατι απο χθες δεν δολευει το fMobi fMobi for Nokia Sorry for the delay. Seems like Facebook has done some UI changes in their login procedure, and that doesn't render by default with symbian browser. I made a trick to the user agent, so now it's saying to be iPhone, and it seemed to work. I sent Symbian3 and greater version to Nokia Store QA, hopefully it's available soon. I'll try to fix other versions too. Thanks & Sorry. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 κι εγω αναρωτιομουν γιατι απο χθες δεν δολευει το fMobi fMobi for Nokia Sorry for the delay. Seems like Facebook has done some UI changes in their login procedure, and that doesn't render by default with symbian browser. I made a trick to the user agent, so now it's saying to be iPhone, and it seemed to work. I sent Symbian3 and greater version to Nokia Store QA, hopefully it's available soon. I'll try to fix other versions too. Thanks & Sorry. Μια χαρα δουλευε εμενα σημερα οπως και τις προγουμενες φορες. Οσο καλα δουλευει τελος παντων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 σε εμενα το fmobi αλλα και η bult in εφαρμογη κανουν οτι να'ναι. οποτε θελουν δειχνουν ειδοποιησεις καθε φορα. οποτε μπαινω απο τον browser γενικα για facebook δεν εχουμε εφαρμογη της προκοπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 σε εμενα το fmobi αλλα και η bult in εφαρμογη κανουν οτι να'ναι. οποτε θελουν δειχνουν ειδοποιησεις καθε φορα. οποτε μπαινω απο τον browser γενικα για facebook δεν εχουμε εφαρμογη της προκοπης κάπως έτσι είναι τα πράγματα.. η στοκ εφαρμογή είναι καλή, αλλά λειψή. ακόμα και σε απλά θέματα όπως οι ειδοποιήσεις και οι ομάδες. Πείτε καμία καλή επί πληρωμή τώρα. Έχω ένα δεκαρικο και κάτι στη wind από μπονους (δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο) και θα πάει χαμένο : p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kupepe Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλημέρα, Δευτερη φορα που μου συμβαινει το εξης. Ψαχνω στα ελληνικα μια διευθυνση στο Nokia drive με αποτελεσμα να χαλανε οι χαρτες. Η αθηνα είναι σε νησι, Ολοι οι χαρτες εχουν αλλαξει με αποτελεσμα να υπαρχουν νεα νησια, παραλίες γενικα οι χαρτες ειναι σαν να ειναι αλλος πλανητης. Τουρκικες πολεις στην Αττικη κλπ κλπ. Ψαχνωντας στο maemo.org εκανα reset την γλώσσα γιατι αναφερθηκε σαν λύση σε κολλημα της εφαρμογης και το επίσης εκανα reinstall με apt-get απο developer mode. Eνω την πρώτη φορα με την επανεγκατάσταση οι χαρτες διορθώθηκαν την δεύτερη δεν λεει να φτιαξουν; Το εχει παθει κανεις; Καμια πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 (edited) Προσφατα αλλαξα το password απο ολους τους λογαριασμους μου ( you tube,google κλπ.) και τους ξαναπερασα επιτυχως.μονο αυτο το ατιμο το dropbox δε μ αφηνει να μπω.απο το desktop version κι απο το filecase μπαινω κανονικα.απο την εφαρμογη της συσκευης (account) δεν μπαινω με τιποτα.σε ποια διαδρομη βρισκονται να το σβησω χειροκινητα ξερει κανεις; απο εδω μηπως; Edited May 27, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Billboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Επι πληρωμή?? τστστστς! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Καλημερα παιδια. Δεν βρισκω εφαρμογη που να εχει μετρο χαρτη για την Barcelona. Αν γνωριζετε πειτε μου σας παρακαλω. Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημερα παιδια. Δεν βρισκω εφαρμογη που να εχει μετρο χαρτη για την Barcelona. Αν γνωριζετε πειτε μου σας παρακαλω. Ευχαριστω Εδώ δεν έχουμε Viber, ποιο μετρό από Μπαρτσελόνα :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Σωστοςςςςςςςςς :D Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Προσφατα αλλαξα το password απο ολους τους λογαριασμους μου ( you tube,google κλπ.) και τους ξαναπερασα επιτυχως.μονο αυτο το ατιμο το dropbox δε μ αφηνει να μπω.απο το desktop version κι απο το filecase μπαινω κανονικα.απο την εφαρμογη της συσκευης (account) δεν μπαινω με τιποτα.σε ποια διαδρομη βρισκονται να το σβησω χειροκινητα ξερει κανεις; απο εδω μηπως; Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Δε θέλω να το σβήσω, όμως, να το λύσω θέλω! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Kι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Δε θέλω να το σβήσω, όμως, να το λύσω θέλω! Ελεγα να το διαγραψω μηπως μετα μπορεσω να το ξαναπερασω. μολις ανακαλυψα αυτο http://talk.maemo.org/showthread.php?t=90652 Edited July 5, 2013 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Α, ωραία θα το δοκιμάσω, γιατί μέχρι τώρα μόνο με το Dropian έπαιζα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Έκανα ένα Full REfresh και χάθηκε μια εφαρμογούλα που σου έδιωχνε το Logo του παρόχου δίπλα στο σήμα του δικτύου. Μήπως το θυμάται κανείς γιατί έφαγα το κόσμο και δε θυμάμαι που ήταν και πως έλγαν τ'αρχείο! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts