kogos Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 (edited) Στο stock phone app (SecPhone) υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τα κενά ανάμεσα στους αριθμούς κλίσης; Για παράδειγμα, αντί για 694 512 3456 να είναι 6945123456, ή αντί για 21 0123 4567 να είναι 2101234567... είμαι με LSW XEU deodexed. Επίσης, υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο SecPhone.apk ώστε να ενεργοποιηθεί το call recording? Το έχω ενεργοποιήσει βάζοντας ένα έτοιμο modded SecPhone, αλλά ψάχνω για οδηγό ώστε να μπορώ να modάρω στο μέλλον και άλλες επίσημες rom. Ψάχνω xda χωρίς τύχη, καθώς όλοι οι οδηγοί που είδα δεν ισχύουν σε όλες τις εκδόσεις, χωρίς όμως να αλλάζει το secphone από έκδοση σε έκδοση, και οι περισσότεροι οδηγοί είναι για το S3 και όχι το S2. Edit: άκυρο για τον οδηγό. Βρήκα αντίστοιχο για note που κάνει τη δουλειά κανονικά Edited August 9, 2013 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 καλησπερα παιδες, πρωτη φορα ασχολουμαι με samsung και θελω να ρωτησω κατι: εχει η κοπελα μου το S2 το οποιο τρεχει την 2.3.4 και θελω να της βαλω το τελευταιο επισημο.. εχω κατεβασει το Kies και δεν κανει τιποτα, τη μια λεει δεν αναγνωριζει το κινητο σαν ανδροιδ, την αλλη δεν υπαρχει αναβαθμιση, ενω βλεπει οτι ειναι το 9100, το γραφει.. τωρα εκανα λογαριασμο στη samsung και της το κανω ΟΤΑ..αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ ετσι ή θα ηταν καλυτερα απο pc.. εχω κανει ρεσετ το κινητο και διαγραφη ολων. τι λετε εσεις? το odin τι κανει?ειναι κατι σαν το flashtool για σονυ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 καλησπερα παιδες, πρωτη φορα ασχολουμαι με samsung και θελω να ρωτησω κατι: εχει η κοπελα μου το S2 το οποιο τρεχει την 2.3.4 και θελω να της βαλω το τελευταιο επισημο.. εχω κατεβασει το Kies και δεν κανει τιποτα, τη μια λεει δεν αναγνωριζει το κινητο σαν ανδροιδ, την αλλη δεν υπαρχει αναβαθμιση, ενω βλεπει οτι ειναι το 9100, το γραφει.. τωρα εκανα λογαριασμο στη samsung και της το κανω ΟΤΑ..αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ ετσι ή θα ηταν καλυτερα απο pc.. εχω κανει ρεσετ το κινητο και διαγραφη ολων. τι λετε εσεις? το odin τι κανει?ειναι κατι σαν το flashtool για σονυ? Αν η συσκευή είναι ελληνική unbranded με OTA θα πάει μέχρι 4.0.3. Αν είναι Cosmote ή Vodafone branded θα πάει μέχρι 4.1.2. Για να πας από 2.3.4 μέχρι 4.0.3 ή 4.1.2 μέσω OTA θα πάρει αρκετή ωρίτσα γιατί τις περνάει μία μία τις εκδόσεις. Το Kies δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να ξέρω να σου πω. Το Odin είναι η καλύτερη και πιο εύκολη λύση. Είναι πολύ αναλυτικός ο οδηγός στο πρώτο post. Δεν είχα ποτέ συσκευή Sony για να ξέρω τι είναι το Flashtoοl αλλά από λίγο που έψαξα μάλλον ναι, είναι το αντίστοιχο πρόγραμμα για συσκευές Samsung. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Αν η συσκευή είναι ελληνική unbranded με OTA θα πάει μέχρι 4.0.3. Αν είναι Cosmote ή Vodafone branded θα πάει μέχρι 4.1.2. Για να πας από 2.3.4 μέχρι 4.0.3 ή 4.1.2 μέσω OTA θα πάρει αρκετή ωρίτσα γιατί τις περνάει μία μία τις εκδόσεις. Το Kies δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να ξέρω να σου πω. Το Odin είναι η καλύτερη και πιο εύκολη λύση. Είναι πολύ αναλυτικός ο οδηγός στο πρώτο post. Δεν είχα ποτέ συσκευή Sony για να ξέρω τι είναι το Flashtoοl αλλά από λίγο που έψαξα μάλλον ναι, είναι το αντίστοιχο πρόγραμμα για συσκευές Samsung. καταλαβα. μαλλον θα της το κανω με το odin να τελειωνω..γιατι τωρα κατεβαζει update αλλα δεν λεει ποιο.. οποτε μολις τελειωσει θα ριξω την τελευταια και τελος. εξαλλου βλεπω οτι ειναι ευκολο. ευχαριστω πολυ! edit: πως βλεπω τι ειναι?γιατι τωρα δεν ειναι εδω και δεν μπορω να τη ρωτησω απο που το πηρε. και αν ειναι unbranded δεν παει 4.1??? λιγο περιεργο δεν ειναι αυτο?συνηθως πρωτα τα unbranded βγαινουν.. Edited August 9, 2013 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borelli_13 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Γεια και χαρά σε όλους! Θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω ODIN γιατί βαρέθηκα να περιμένω την Σαμμυ να δώσει αναβάθμιση σε unbranded συσκευές όπως η δικιά μου και θέλω ν' ανοίγω άφοβα το wifi επιτέλους, χωρίς να κολλάει και να μου πέφτει η μπαταρία από 90% σε 13%!!! Ποια έκδοση προτείνετε ώστε να έχω καλή αυτονομία μπαταρίας και να μην κολλάει το wifi και το κινητό με τις γνωστές επανεκινήσεις της 4.03? Ποια είναι καλύτερη για Jelly Bean?Lsw ή Lss?ή να βάλω 4.04? Θα χρειαστεί μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Να υποθέσω το ρουτ θα χαθεί και θα πρέπει να το ξανακάνω για την όποια έκδοση περάσω ε? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !! Παράθεση Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Γεια και χαρά σε όλους! Θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω ODIN γιατί βαρέθηκα να περιμένω την Σαμμυ να δώσει αναβάθμιση σε unbranded συσκευές όπως η δικιά μου και θέλω ν' ανοίγω άφοβα το wifi επιτέλους, χωρίς να κολλάει και να μου πέφτει η μπαταρία από 90% σε 13%!!! Ποια έκδοση προτείνετε ώστε να έχω καλή αυτονομία μπαταρίας και να μην κολλάει το wifi και το κινητό με τις γνωστές επανεκινήσεις της 4.03? Ποια είναι καλύτερη για Jelly Bean?Lsw ή Lss?ή να βάλω 4.04? Θα χρειαστεί μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Να υποθέσω το ρουτ θα χαθεί και θα πρέπει να το ξανακάνω για την όποια έκδοση περάσω ε? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !! XWLSW! Για τα υπόλοιπα στο πρώτο ποστ του οδηγού..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Χαίρεται, μόλις πήρα αναβάθμιση σε 4.1.2 . Το κινητό είναι από Αγγλία (ORA) και θέλω να το rootάρω αλλά δεν βρίσκω ποίο zip recovery να κατεβάσω το kies βγάζει έκδοση λογισμικού: PDA:LSY / PHONE:LS4 / CSC:LS8 (ORA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 edit: πως βλεπω τι ειναι?γιατι τωρα δεν ειναι εδω και δεν μπορω να τη ρωτησω απο που το πηρε. και αν ειναι unbranded δεν παει 4.1??? λιγο περιεργο δεν ειναι αυτο?συνηθως πρωτα τα unbranded βγαινουν.. Μην βασιζεσαι στο καταστημα αγορας γιατι υπαρχουν περιπτωσεις αγορων πχ από καταστημα vodafone και αποδειχτηκε οτι η συσκευη ηταν unbranded Παραξενο ή οχι, η...πικρη αλήθεια ειναι οτι επίσημα firmware 4.1 εχουν παρει ως τωρα μονο οι cosmote & Vodafone εκδοσεις του κινητου - οι unbranded ακομα περιμενουν με 4.0.3 Τωρα, απο τη στιγμη που δεν καταφερνεις συνδεση με kies για να δεις σιγουρα το csc του κινητου, ισως θα ηταν καλο να το αφησεις να δεις που θα τερματισει η ΟΤΑ διαδικασια αναβαθμισεων. Υπαρχει βεβαια και η λύση να αδιαφορησεις για το θεμα και να περασεις μια 4.1 LSW που ακομα και Voda/cosmote να ειναι το κινητο, ειναι νεοτερη από τις Ελληνικες 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Χαίρεται, μόλις πήρα αναβάθμιση σε 4.1.2 . Το κινητό είναι από Αγγλία (ORA) και θέλω να το rootάρω αλλά δεν βρίσκω ποίο zip recovery να κατεβάσω το kies βγάζει έκδοση λογισμικού: PDA:LSY / PHONE:LS4 / CSC:LS8 (ORA) Αυτό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikro Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Αυτό. Ευχαριστώ, υπήρχε και δεν το έβλεπα τυφλός είμαι? :) Το έτρεξα και δεν βλέπω πουθενά το Superuser.. Edited August 9, 2013 by Nikro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustavo Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλημέρα, πέρασα την τελευταία XEU και παρατήρησα ότι προστέθηκε μια καινούργια εφαρμογή, το chat on και εξαφανίστηκε η πλοήγηση της google. Ετσι είναι η 4.1.2 ή είναι ιδιαιτερότητα της XEU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Οσο πιο φρεσκια ειναι μια rom τοσο περισσοτερες εξελιξεις προλαβαινει να ενσωματωσει. Ετσι με την πλοηγηση της google που εχει ενσωματωθει στην τελευταια εκδοση των χαρτων και δεν υπαρχει πια σαν ξεχωριστο εικονιδιο-εφαρμογη καθως και με το Chaton (messaging hub της Smansung) που νομιζω υπηρχε και σε παλιοτερες εκδοσεις από την LSW. Enjoy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Οπως επισης και το video hub, music hub και google books. Γενικα και σε πολλες εφαρμογες τις ειχε αναβαθμησμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 καλησπερα περασα την I9100XWLSW XEU και οταν παταω το power button για να κλεισει η συσκευη δεν βγαζει τις επιλογες που εχει πριν αλλα σβηνει αμεσως, ειναι λογικο αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Όχι. .. κανονικά βγάζει επιλογές οπως παλιά. Δεν ξερω όμως αν υπάρχει πουθενά επιλογή ενεργοποίηση ή μη Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Καλημέρα I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR (Android 4.1.2) και δεν θέλω να ακούσω τίποτα για Τρίτη και 13 !!! Edited August 13, 2013 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Welcome!! Αξιζε η αναμονη από την στιγμη που δωσανε LSW...let's flash λοιπον για να επιστρεψουμε και στην ασφαλεια της εγγυησης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Καλημέρα I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR (Android 4.1.2) Επιτέλους! Πως το πάθανε και δώσανε LSW;; :P Edited August 13, 2013 by zafevolution Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μολις δακρυσα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Καλημέρα I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR (Android 4.1.2) και δεν θέλω να ακούσω τίποτα για Τρίτη και 13 !!! LOL! Ναι φαινεται στον κοσμο της πληροφορικης δεν ισχυει...!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Μολις δακρυσα! :p Κλαίωωωωω!!!! Αχαχαχα Την κατεβάζω ευθύς αμέσως!:p Edited August 13, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Και επειδη το csc ειναι σειρας ΟΧΧ ειναι και multi. Τι αλλο θελατε βρε αχαριστοι???? :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Και επειδη το csc ειναι σειρας ΟΧΧ ειναι και multi. Τι αλλο θελατε βρε αχαριστοι???? :lol::p 4.3 μετά από τόση αναμονή :lol: (όσο σκέφτομαι τη χαρά του fits..:lol: :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Κλαίωωωωω!!!! Αχαχαχα Την κατεβάζω ευθύς αμέσως!:p Κι εγω θελω να την κατεβασω αλλα πρωτα ψαχνω πως μπορω να παρω το save απο ενα παιχνιδι που το εφτασα μακρια, για το subwayserfers μιλαω. Αμα ξερει κανεις, ας μου πει πως μπορω να ξεκινησω απο κει που το αφησα το παιχνιδι μετα απο περασμα καινουργιας ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Και επειδη το csc ειναι σειρας ΟΧΧ ειναι και multi. Τι αλλο θελατε βρε αχαριστοι???? :lol::p Μπορει να ειναι μουλτι, αλλα δεν εχει μεσα το csc xeu. Οποτε οσοι εχουμε lsw xeu, θα αλλαξει σε eur ξανα. Αλλωστε, κανοντας καποια βηματα μεσα απο το ρεκοβερυ, διαγραφεις κ "πετας" την παλια ρομ και φλασαρεις την καινουρια "καθαρη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts