Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο stock phone app (SecPhone) υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τα κενά ανάμεσα στους αριθμούς κλίσης; Για παράδειγμα, αντί για 694 512 3456 να είναι 6945123456, ή αντί για 21 0123 4567 να είναι 2101234567... είμαι με LSW XEU deodexed.

Επίσης, υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο SecPhone.apk ώστε να ενεργοποιηθεί το call recording? Το έχω ενεργοποιήσει βάζοντας ένα έτοιμο modded SecPhone, αλλά ψάχνω για οδηγό ώστε να μπορώ να modάρω στο μέλλον και άλλες επίσημες rom. Ψάχνω xda χωρίς τύχη, καθώς όλοι οι οδηγοί που είδα δεν ισχύουν σε όλες τις εκδόσεις, χωρίς όμως να αλλάζει το secphone από έκδοση σε έκδοση, και οι περισσότεροι οδηγοί είναι για το S3 και όχι το S2.

Edit: άκυρο για τον οδηγό. Βρήκα αντίστοιχο για note που κάνει τη δουλειά κανονικά

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδες, πρωτη φορα ασχολουμαι με samsung και θελω να ρωτησω κατι:

εχει η κοπελα μου το S2 το οποιο τρεχει την 2.3.4 και θελω να της βαλω το τελευταιο επισημο..

εχω κατεβασει το Kies και δεν κανει τιποτα, τη μια λεει δεν αναγνωριζει το κινητο σαν ανδροιδ, την αλλη δεν υπαρχει αναβαθμιση, ενω βλεπει οτι ειναι το 9100, το γραφει..

τωρα εκανα λογαριασμο στη samsung και της το κανω ΟΤΑ..αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ ετσι ή θα ηταν καλυτερα απο pc..

εχω κανει ρεσετ το κινητο και διαγραφη ολων.

τι λετε εσεις?

το odin τι κανει?ειναι κατι σαν το flashtool για σονυ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καλησπερα παιδες, πρωτη φορα ασχολουμαι με samsung και θελω να ρωτησω κατι:

εχει η κοπελα μου το S2 το οποιο τρεχει την 2.3.4 και θελω να της βαλω το τελευταιο επισημο..

εχω κατεβασει το Kies και δεν κανει τιποτα, τη μια λεει δεν αναγνωριζει το κινητο σαν ανδροιδ, την αλλη δεν υπαρχει αναβαθμιση, ενω βλεπει οτι ειναι το 9100, το γραφει..

τωρα εκανα λογαριασμο στη samsung και της το κανω ΟΤΑ..αλλα δεν ξερω αν ειναι οκ ετσι ή θα ηταν καλυτερα απο pc..

εχω κανει ρεσετ το κινητο και διαγραφη ολων.

τι λετε εσεις?

το odin τι κανει?ειναι κατι σαν το flashtool για σονυ?

Αν η συσκευή είναι ελληνική unbranded με OTA θα πάει μέχρι 4.0.3. Αν είναι Cosmote ή Vodafone branded θα πάει μέχρι 4.1.2. Για να πας από 2.3.4 μέχρι 4.0.3 ή 4.1.2 μέσω OTA θα πάρει αρκετή ωρίτσα γιατί τις περνάει μία μία τις εκδόσεις. Το Kies δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να ξέρω να σου πω. Το Odin είναι η καλύτερη και πιο εύκολη λύση. Είναι πολύ αναλυτικός ο οδηγός στο πρώτο post. Δεν είχα ποτέ συσκευή Sony για να ξέρω τι είναι το Flashtoοl αλλά από λίγο που έψαξα μάλλον ναι, είναι το αντίστοιχο πρόγραμμα για συσκευές Samsung.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Αν η συσκευή είναι ελληνική unbranded με OTA θα πάει μέχρι 4.0.3. Αν είναι Cosmote ή Vodafone branded θα πάει μέχρι 4.1.2. Για να πας από 2.3.4 μέχρι 4.0.3 ή 4.1.2 μέσω OTA θα πάρει αρκετή ωρίτσα γιατί τις περνάει μία μία τις εκδόσεις. Το Kies δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να ξέρω να σου πω. Το Odin είναι η καλύτερη και πιο εύκολη λύση. Είναι πολύ αναλυτικός ο οδηγός στο πρώτο post. Δεν είχα ποτέ συσκευή Sony για να ξέρω τι είναι το Flashtoοl αλλά από λίγο που έψαξα μάλλον ναι, είναι το αντίστοιχο πρόγραμμα για συσκευές Samsung.

καταλαβα. μαλλον θα της το κανω με το odin να τελειωνω..γιατι τωρα κατεβαζει update αλλα δεν λεει ποιο..

οποτε μολις τελειωσει θα ριξω την τελευταια και τελος. εξαλλου βλεπω οτι ειναι ευκολο.

ευχαριστω πολυ!

edit: πως βλεπω τι ειναι?γιατι τωρα δεν ειναι εδω και δεν μπορω να τη ρωτησω απο που το πηρε.

και αν ειναι unbranded δεν παει 4.1??? λιγο περιεργο δεν ειναι αυτο?συνηθως πρωτα τα unbranded βγαινουν..

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γεια και χαρά σε όλους!

Θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω ODIN γιατί βαρέθηκα να περιμένω την Σαμμυ να δώσει αναβάθμιση σε unbranded συσκευές όπως η δικιά μου και θέλω ν' ανοίγω άφοβα το wifi επιτέλους, χωρίς να κολλάει και να μου πέφτει η μπαταρία από 90% σε 13%!!!

Ποια έκδοση προτείνετε ώστε να έχω καλή αυτονομία μπαταρίας και να μην κολλάει το wifi και το κινητό με τις γνωστές επανεκινήσεις της 4.03?

Ποια είναι καλύτερη για Jelly Bean?Lsw ή Lss?ή να βάλω 4.04?

Θα χρειαστεί μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Να υποθέσω το ρουτ θα χαθεί και θα πρέπει να το ξανακάνω για την όποια έκδοση περάσω ε?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !!

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Γεια και χαρά σε όλους!

Θέλω να κάνω αναβάθμιση μέσω ODIN γιατί βαρέθηκα να περιμένω την Σαμμυ να δώσει αναβάθμιση σε unbranded συσκευές όπως η δικιά μου και θέλω ν' ανοίγω άφοβα το wifi επιτέλους, χωρίς να κολλάει και να μου πέφτει η μπαταρία από 90% σε 13%!!!

Ποια έκδοση προτείνετε ώστε να έχω καλή αυτονομία μπαταρίας και να μην κολλάει το wifi και το κινητό με τις γνωστές επανεκινήσεις της 4.03?

Ποια είναι καλύτερη για Jelly Bean?Lsw ή Lss?ή να βάλω 4.04?

Θα χρειαστεί μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Να υποθέσω το ρουτ θα χαθεί και θα πρέπει να το ξανακάνω για την όποια έκδοση περάσω ε?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !!

XWLSW! Για τα υπόλοιπα στο πρώτο ποστ του οδηγού..:p

Χαίρεται, μόλις πήρα αναβάθμιση σε 4.1.2 . Το κινητό είναι από Αγγλία (ORA) και θέλω να το rootάρω αλλά δεν βρίσκω ποίο zip recovery να κατεβάσω το kies βγάζει έκδοση λογισμικού: PDA:LSY / PHONE:LS4 / CSC:LS8 (ORA)

edit: πως βλεπω τι ειναι?γιατι τωρα δεν ειναι εδω και δεν μπορω να τη ρωτησω απο που το πηρε.

και αν ειναι unbranded δεν παει 4.1??? λιγο περιεργο δεν ειναι αυτο?συνηθως πρωτα τα unbranded βγαινουν..

Μην βασιζεσαι στο καταστημα αγορας γιατι υπαρχουν περιπτωσεις αγορων πχ από καταστημα vodafone και αποδειχτηκε οτι η συσκευη ηταν unbranded

Παραξενο ή οχι, η...πικρη αλήθεια ειναι οτι επίσημα firmware 4.1 εχουν παρει ως τωρα μονο οι cosmote & Vodafone εκδοσεις του κινητου - οι unbranded ακομα περιμενουν με 4.0.3

Τωρα, απο τη στιγμη που δεν καταφερνεις συνδεση με kies για να δεις σιγουρα το csc του κινητου, ισως θα ηταν καλο να το αφησεις να δεις που θα τερματισει η ΟΤΑ διαδικασια αναβαθμισεων. Υπαρχει βεβαια και η λύση να αδιαφορησεις για το θεμα και να περασεις μια 4.1 LSW που ακομα και Voda/cosmote να ειναι το κινητο, ειναι νεοτερη από τις Ελληνικες 4.1

Sony logo.gif

Χαίρεται, μόλις πήρα αναβάθμιση σε 4.1.2 . Το κινητό είναι από Αγγλία (ORA) και θέλω να το rootάρω αλλά δεν βρίσκω ποίο zip recovery να κατεβάσω το kies βγάζει έκδοση λογισμικού: PDA:LSY / PHONE:LS4 / CSC:LS8 (ORA)

Αυτό.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα, πέρασα την τελευταία XEU και παρατήρησα ότι προστέθηκε μια καινούργια εφαρμογή, το chat on και εξαφανίστηκε η πλοήγηση της google. Ετσι είναι η 4.1.2 ή είναι ιδιαιτερότητα της XEU;

Οσο πιο φρεσκια ειναι μια rom τοσο περισσοτερες εξελιξεις προλαβαινει να ενσωματωσει. Ετσι με την πλοηγηση της google που εχει ενσωματωθει στην τελευταια εκδοση των χαρτων και δεν υπαρχει πια σαν ξεχωριστο εικονιδιο-εφαρμογη καθως και με το Chaton (messaging hub της Smansung) που νομιζω υπηρχε και σε παλιοτερες εκδοσεις από την LSW. Enjoy!

Sony logo.gif

καλησπερα περασα την I9100XWLSW XEU και οταν παταω το power button για να κλεισει η συσκευη δεν βγαζει τις επιλογες που εχει πριν αλλα σβηνει αμεσως, ειναι λογικο αυτο ?

Όχι. .. κανονικά βγάζει επιλογές οπως παλιά. Δεν ξερω όμως αν υπάρχει πουθενά επιλογή ενεργοποίηση ή μη

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Καλημέρα

I9100XWLSW_I9100OXXLSB_EUR (Android 4.1.2)

και δεν θέλω να ακούσω τίποτα για Τρίτη και 13 !!!

Edited by gkas1973

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Welcome!! Αξιζε η αναμονη από την στιγμη που δωσανε LSW...let's flash λοιπον για να επιστρεψουμε και στην ασφαλεια της εγγυησης :)

Sony logo.gif

Καλημέρα

Επιτέλους!

Πως το πάθανε και δώσανε LSW;; :P

Edited by zafevolution

Καλημέρα

και δεν θέλω να ακούσω τίποτα για Τρίτη και 13 !!!

LOL! Ναι φαινεται στον κοσμο της πληροφορικης δεν ισχυει...!!! :lol:

Sony logo.gif

Μολις δακρυσα! :p

Κλαίωωωωω!!!! Αχαχαχα

Την κατεβάζω ευθύς αμέσως!:p

Edited by makis206

Και επειδη το csc ειναι σειρας ΟΧΧ ειναι και multi. Τι αλλο θελατε βρε αχαριστοι???? :lol::p

Sony logo.gif

Και επειδη το csc ειναι σειρας ΟΧΧ ειναι και multi. Τι αλλο θελατε βρε αχαριστοι???? :lol::p

4.3 μετά από τόση αναμονή :lol:

(όσο σκέφτομαι τη χαρά του fits..:lol: :lol: )

Κλαίωωωωω!!!! Αχαχαχα

Την κατεβάζω ευθύς αμέσως!:p

Κι εγω θελω να την κατεβασω αλλα πρωτα ψαχνω πως μπορω να παρω το save απο ενα παιχνιδι που το εφτασα μακρια, για το subwayserfers μιλαω. Αμα ξερει κανεις, ας μου πει πως μπορω να ξεκινησω απο κει που το αφησα το παιχνιδι μετα απο περασμα καινουργιας ρομ.

Μπορει να ειναι μουλτι, αλλα δεν εχει μεσα το csc xeu. Οποτε οσοι εχουμε lsw xeu, θα αλλαξει σε eur ξανα. Αλλωστε, κανοντας καποια βηματα μεσα απο το ρεκοβερυ, διαγραφεις κ "πετας" την παλια ρομ και φλασαρεις την καινουρια "καθαρη".

• The topic was unpinned