makis206 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Αυτό που μου φαίνεται περίεργο με την xeu lsw είναι ότι βγάζει πολύ χαμηλά σκορ στο antutu. Πριν με της lss έβγαζε πάνω από 10.000 και τώρα το καλύτερο που μου έβγαλε είναι 8.888 Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ξέρουμε τι δυνατότητες παρέχει το εργοστασιακό και αν χάνεται η λειτουργία-ρύθμισή του με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Η ρυθμιση του με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δε χανεται,ομως με περασμα καινουργιας ρομ χανεται.Αυτο ομως συμβαινει και στα υπολοιπα προγραμματα(cerberus,androidlost κ.τ.λ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Αυτό που μου φαίνεται περίεργο με την xeu lsw είναι ότι βγάζει πολύ χαμηλά σκορ στο antutu. Πριν με της lss έβγαζε πάνω από 10.000 και τώρα το καλύτερο που μου έβγαλε είναι 8.888 Εμενα με xwlsw βγαζει 9833. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλημέρα παιδιά!! θέλω να πάω το S2 μου για service, γιατί κάνει έναν συνεχόμενο θόρυβο η αυτόματη εστίαση της κάμερας, το θέμα είναι ότι έχω κάνει root από τον πρώτο μήνα, :) που δεν ήξερα και πολλά πράγματα και δεν είμαι 100% σίγουρος για το κωδικό της έκδοσης που είχε τότε,αν δεν κάνω λάθος είναι είχε την "XWKI4" αλλά όπως είπα δεν είμαι και σίγουρος. Όλο αυτό το θέμα μου έχει δημιουργήσει μερικά ερωτήματα,που πρέπει να απαντηθούν μπας και γλιτώσουμε την εγγύηση της τελευταίας στιγμής μπας και μας το φτιάξουν τώρα free πριν χαλάσει τελείως η κάμερα και αναγκαστώ να την πληρώσω :D Τα ερωτήματα είναι τα εξής: 1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποια έκδοση είχε αρχικά? 2)Αν τελικά δεν υπάρχει τρόπος, ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα είχα αν είχε τελικά την "XWKI4"?? (δοκιμάζω με αυτόματη αναβάθμιση κατεβαίνει άλλα λέει ότι αποτυγχάνει η εγκατάσταση.):( 3)Αν βάλω την ICS για να χρησιμοποιήσου το Triangle Away (επειδή δεν βρίσκω κάποιον να με εξυπηρετήσει με το JIGaki του) πως θα είμαι σίγουρος ότι έκανε δουλειά??? 4) Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το flash counter χωρίς να κάνω πάλι root (γιατί έτσι στον εμφανίζει έτσι κι αλλιώς)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλημέρα παιδιά!! θέλω να πάω το S2 μου για service, γιατί κάνει έναν συνεχόμενο θόρυβο η αυτόματη εστίαση της κάμερας, το θέμα είναι ότι έχω κάνει root από τον πρώτο μήνα, :) που δεν ήξερα και πολλά πράγματα και δεν είμαι 100% σίγουρος για το κωδικό της έκδοσης που είχε τότε,αν δεν κάνω λάθος είναι είχε την "XWKI4" αλλά όπως είπα δεν είμαι και σίγουρος. Όλο αυτό το θέμα μου έχει δημιουργήσει μερικά ερωτήματα,που πρέπει να απαντηθούν μπας και γλιτώσουμε την εγγύηση της τελευταίας στιγμής μπας και μας το φτιάξουν τώρα free πριν χαλάσει τελείως η κάμερα και αναγκαστώ να την πληρώσω :D Τα ερωτήματα είναι τα εξής: 1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποια έκδοση είχε αρχικά? 2)Αν τελικά δεν υπάρχει τρόπος, ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα είχα αν είχε τελικά την "XWKI4"?? (δοκιμάζω με αυτόματη αναβάθμιση κατεβαίνει άλλα λέει ότι αποτυγχάνει η εγκατάσταση.):( 3)Αν βάλω την ICS για να χρησιμοποιήσου το Triangle Away (επειδή δεν βρίσκω κάποιον να με εξυπηρετήσει με το JIGaki του) πως θα είμαι σίγουρος ότι έκανε δουλειά??? 4) Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το flash counter χωρίς να κάνω πάλι root (γιατί έτσι στον εμφανίζει έτσι κι αλλιώς)???? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Διαβασε το σχολιο #6952. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλημέρα παιδιά!! θέλω να πάω το S2 μου για service, γιατί κάνει έναν συνεχόμενο θόρυβο η αυτόματη εστίαση της κάμερας, το θέμα είναι ότι έχω κάνει root από τον πρώτο μήνα, :) που δεν ήξερα και πολλά πράγματα και δεν είμαι 100% σίγουρος για το κωδικό της έκδοσης που είχε τότε,αν δεν κάνω λάθος είναι είχε την "XWKI4" αλλά όπως είπα δεν είμαι και σίγουρος. Όλο αυτό το θέμα μου έχει δημιουργήσει μερικά ερωτήματα,που πρέπει να απαντηθούν μπας και γλιτώσουμε την εγγύηση της τελευταίας στιγμής μπας και μας το φτιάξουν τώρα free πριν χαλάσει τελείως η κάμερα και αναγκαστώ να την πληρώσω :D Τα ερωτήματα είναι τα εξής: 1)Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποια έκδοση είχε αρχικά? 2)Αν τελικά δεν υπάρχει τρόπος, ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα είχα αν είχε τελικά την "XWKI4"?? (δοκιμάζω με αυτόματη αναβάθμιση κατεβαίνει άλλα λέει ότι αποτυγχάνει η εγκατάσταση.):( 3)Αν βάλω την ICS για να χρησιμοποιήσου το Triangle Away (επειδή δεν βρίσκω κάποιον να με εξυπηρετήσει με το JIGaki του) πως θα είμαι σίγουρος ότι έκανε δουλειά??? 4) Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω το flash counter χωρίς να κάνω πάλι root (γιατί έτσι στον εμφανίζει έτσι κι αλλιώς)???? Καλημέρα φίλε, 1) Ναι υπάρχει. Έχει διατυπώσει οδηγό ο @Tyxerakias εδώ. 2) Αν έχεις κάνει απλά root, χωρίς να περάσεις άλλη rom, τότε προφανώς και έχεις ακόμα αυτήν που αναφέρεις. Η οποία απ'ότι βλέπω εδώ είναι η XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware. 3) Jig έχω εγώ.. :p Αλλά μπορείς να περάσεις μία ICS, ώστε να μηδενίσεις τον counter και ύστερα περνάς την εργοστασιακή ρομ σου. Βλέπεις ο counter, μετράει μόνο μέσω Odin, οτιδήποτε "τροποποιημένο" πας να του περάσεις. Για παράδειγμα τροποποιημένο kernel (cf-root) ώστε να γίνεις root. Ποτέ δεν μετράει όταν περνάς Official rom. 4) Για να δεις το flash counter πρέπει να μπεις σε Download Mode. Για να γίνει αυτό κλείσε το τηλέφωνο. Έπειτα πάτησε ταυτόχρονα Volume Down + Home Button + Power Button. Τα κρατάς για λίγο πατημένα και θα δεις το ρομποτάκι.. Δεν είμαι σίγουρος εάν σε Gingerbread έδειχνε τον counter γιατί δεν θυμάμαι, σε ICS & Jelly Bean σίγουρα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Ετσι για την ιστορια, η Κύπρος μολις ολοκληρωσε με LSS... :p Edited July 29, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ετσι για την ιστορια, η Κύπρος μολις ολοκληρωσε... :p Τι εννοείτε; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Οτι πηρε μολις προ ολιγου μεσα σε 30' τις αναβαθμισεις σε JB (unbranded & CYTA) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Οτι πηρε μολις προ ολιγου μεσα σε 30' τις αναβαθμισεις σε JB (unbranded & CYTA) :) Μην ξυνεις πληγες τωρα..... !!! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Κι αν έρθει ρε παιδιά στα unbranded οκ, γιατί να τη βάλω? Για να λέω ότι έχω jb και να φεύγει η μπαταρία σα νεράκι? Κι αν και όποτε έρθει και τη βάλω, πρέπει πρώτα να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων, μετά να τη βάλω και μετά πάλι επαναφορά? (Δεν θα με γυρίσει πίσω στην 4.0.3 που είναι τώρα?) Ξέρω ότι μπορεί να έχω κουράσει αλλά θα έβαζα την 4.0.4 αγγλική αν δεν φοβόμουν λίγο λόγω ότι δεν κατέχω πολύ τα μαστορέματα! Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pk35 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδια ποια ειναι η τελευταια version του jelly bean 4.1.2?Μηπως ειναι η ελβετικη XWLSW ή υπαρχει και αλλλη?Ποια θεωρειτε ως την καλυτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Διαβασε το σχολιο #6952. 1) Ναι υπάρχει. Έχει διατυπώσει οδηγό ο @Tyxerakias εδώ.. το έχω κάνει αυτό αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό για το galaxy s2. 2) Αν έχεις κάνει απλά root, χωρίς να περάσεις άλλη rom, τότε προφανώς και έχεις ακόμα αυτήν που αναφέρεις. Η οποία απ'ότι βλέπω εδώ είναι η XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware.. όχι φίλε μου έχω πάση σε custom βασικά σε σχεδόν όλες τις αξιόλογες που έχουν κυκλοφορήσει στη XDA :D 3) Jig έχω εγώ.. :p Αλλά μπορείς να περάσεις μία ICS, ώστε να μηδενίσεις τον counter και ύστερα περνάς την εργοστασιακή ρομ σου. Βλέπεις ο counter, μετράει μόνο μέσω Odin, οτιδήποτε "τροποποιημένο" πας να του περάσεις. Για παράδειγμα τροποποιημένο kernel (cf-root) ώστε να γίνεις root. Ποτέ δεν μετράει όταν περνάς Official rom.. 4) Για να δεις το flash counter πρέπει να μπεις σε Download Mode. Για να γίνει αυτό κλείσε το τηλέφωνο. Έπειτα πάτησε ταυτόχρονα Volume Down + Home Button + Power Button. Τα κρατάς για λίγο πατημένα και θα δεις το ρομποτάκι.. Δεν είμαι σίγουρος εάν σε Gingerbread έδειχνε τον counter γιατί δεν θυμάμαι, σε ICS & Jelly Bean σίγουρα πάντως. κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ, θα το κάνω έτσι όταν βρω την εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 το έχω κάνει αυτό αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό για το galaxy s2. Είναι συμβατό. Έτσι το βλέπουν όλοι όσοι έχουν Samsung συσκευές με επίσημο Samsung firmware. Άνοιξε το καπάκι του κινητού, βγάλε την μπαταρία και τον αριθμό που σου ζητάει τον λέει πάνω στη συσκευή στο σημείο που μπαίνει η μπαταρία και όχι κάπου πάνω στην μπαταρία. Γράφεις στο πάνω κουτάκι GT-I9100 και από κάτω τον αριθμό αυτόν και σου βγάζει ποιο firmware φορούσε η συσκευή σου μόλις κατασκευάστηκε. Απ' ό,τι θυμάμαι μπορεί να μην είναι μόνο αριθμοί αλλά και γράμματα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Απ' ό,τι θυμάμαι μπορεί να μην είναι μόνο αριθμοί αλλά και γράμματα. Καλά θυμάσαι :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Να θυμισω ότι μέχρι να μας το ζητήσει το πρόγραμμα ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ το κινητό με τον υπολογιστή. Για αυτό ο φίλος βλέπει το μήνυμα περί ασυμβατότητας. Για ενα διαστημα το εμφανιζε καθε φορα, οταν για άγνωστο λογο η σχετικη δυνατοτητα ειχε αφαιρεθει από το KIES για το κινητο μας Edited July 29, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Παιδια ποια ειναι η τελευταια version του jelly bean 4.1.2?Μηπως ειναι η ελβετικη XWLSW ή υπαρχει και αλλλη?Ποια θεωρειτε ως την καλυτερη? Οποια xwlsw και να βαλεις, ειναι η τελευταια. Edited July 29, 2013 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ξερει κανεις ποια η διαφορα μεταξυ των firmware Europe (OJV) & Open Europe (OXA) που εκκρεμουν ακομα στη γνωστη λιστα του sammmobile?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Διαβασε το σχολιο #6952. 1) Ναι υπάρχει. Έχει διατυπώσει οδηγό ο @Tyxerakias εδώ.. Είναι συμβατό. Έτσι το βλέπουν όλοι όσοι έχουν Samsung συσκευές με επίσημο Samsung firmware. Άνοιξε το καπάκι του κινητού, βγάλε την μπαταρία και τον αριθμό που σου ζητάει τον λέει πάνω στη συσκευή στο σημείο που μπαίνει η μπαταρία και όχι κάπου πάνω στην μπαταρία. Γράφεις στο πάνω κουτάκι GT-I9100 και από κάτω τον αριθμό αυτόν και σου βγάζει ποιο firmware φορούσε η συσκευή σου μόλις κατασκευάστηκε. Απ' ό,τι θυμάμαι μπορεί να μην είναι μόνο αριθμοί αλλά και γράμματα. Καλά θυμάσαι :) Να θυμισω ότι μέχρι να μας το ζητήσει το πρόγραμμα ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ το κινητό με τον υπολογιστή. Για αυτό ο φίλος βλέπει το μήνυμα περί ασυμβατότητας. Για ενα διαστημα το εμφανιζε καθε φορα, οταν για άγνωστο λογο η σχετικη δυνατοτητα ειχε αφαιρεθει από το KIES για το κινητο μας Ok παιδιά το έκανα και το έπιασε αυτή την φορά.... μου γράφει PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LPH (EUR) τώρα λογικά βάζω την ICS XWLP7 (3 Απριλίου 2012) 4.0.3 ελληνικό firmware. Sales code EUR. Σωστά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Ok παιδιά το έκανα και το έπιασε αυτή την φορά.... μου γράφει PDA:LP7 / PHONE:LPS / CSC:LPH (EUR) τώρα λογικά βάζω την ICS XWLP7 (3 Απριλίου 2012) 4.0.3 ελληνικό firmware. Sales code EUR. Σωστά???? Σωστά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0stas1988 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Λοιπόν το γύρισα σε εργοστασιακό firmwere, είχα μηδενισμένο και το flash counter οπότε είναι έτοιμο για service. θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά από το forum που ήταν γρήγοροι και κατατοπιστικοί και θα σας κάνω μια τελευταία ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος από εσάς. Που είναι καλύτερα να το πάω για service 1)Στον Γερμανό που τον ρώτησα και το δέχεται και με απόδειξη από άλλο μαγαζί? 2)Στο πλαίσιο όπου και το αγόρασα που θα το στείλει στην Arvato Service?? 3)Arvato Service κατευθείαν εγώ (που παρεμπιπτόντως με βολεύει γιατί είναι σχετικά κοντά μου) για να γλιτώσω και την καθυστέρηση χρόνου από τα πήγαινε έλα?? που είναι και Επισκευαστικό κέντρο και το προτείνουν και από την Samsung μαζί με ένα άλλο. http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION 4)Σε κάποιο άλλο Service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Λογικά σε όποιο βολεύει εσένα. Καλύτερα κατευθείαν στο service γιατί αν το πας Γερμανό ή Πλαίσιο θα περιμένεις να το στείλουν αυτοί στο service και μετά να στο ξαναστείλουν. Την Smartec δεν την ξέρεις; Αυτή ακούγεται περισσότερο εδώ στο forum. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Και εγώ Smartec θα έλεγα. Είναι Χαϊδάρι, κοντά στο παλατάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μακριά από την αρβατο, έχουν γίνει αρκετά περιστατικά, θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μακριά από την αρβατο, έχουν γίνει αρκετά περιστατικά, θα προσπαθήσουν να σε βγάλουν εκτός εγγύησης Αν και ειμαστε off topic, εδω μεσα τα περισσοτερα παιδια αναφερουν οτι στην Smartec βρισκουν την καλυτερη και την ταχυτερη εξυπηρετηση στο 100% σχεδον των περιπτωσεων! Εκτος κι αν εννοεις του Χαϊδαριου συγκεκριμενα για καποιο λογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts