Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποια εκδοση του odin χρησιμοποιησες?γενικα ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησεις την 1.85...!!!!!

To ξέρω. Αυτήν χρησιμοποιώ. Απλά είναι περίεργο γιατί προσπαθεί να ξεκινήσει την διαδικασία και μετα βγάζει fail.

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να μην "έκατσε" καλά η ROM. Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις, γιατί εγώ που έχω τι σκανδιβική (όχι την τελευταία, αλλά δεν νομίζω να έγινε τόσο χειρότερη) δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που λες.

2 φορες την περασα κ τα ιδια. Αυριο θα περασω την lsd απο lsj που ειμαι τωρα για να δω τι λεει.

Κατι πληροφορίες λένε πάντως ότι το S2 παίζει να πάρει ακόμη μια τελευταία αναβάθμιση..4.2.2:D

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Κατι πληροφορίες λένε πάντως ότι το S2 παίζει να πάρει ακόμη μια τελευταία αναβάθμιση..4.2.2:D

Κάτσε να πάρουμε πρώτα την 4.2.1.... :X

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

παιδες οκ η 4.1.2 ειναι λιγο χειροτερη σε θεμα αυτονομιας..αλλα ειναι τα καλα που προσφερει που προσωπικα πρεπει καποιος να το παραβλεπει αυτο...εμενα τωρα μου κρατησε 2 μερες με λιγο 3G λιγο Wifi και μερικες κλησεις..!αρκετα ικανοποιητικο μπορω να πω...

παιδες οκ η 4.1.2 ειναι λιγο χειροτερη σε θεμα αυτονομιας..αλλα ειναι τα καλα που προσφερει που προσωπικα πρεπει καποιος να το παραβλεπει αυτο...εμενα τωρα μου κρατησε 2 μερες με λιγο 3G λιγο Wifi και μερικες κλησεις..!αρκετα ικανοποιητικο μπορω να πω...

Και κλειστο τη νυχτα, φανταζομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανοιξα το μεσημερι το wifi και μου ηρθε ενημερωση για την Σκανδιναβικη 4.1.μεγεθος γυρος στα 8mb.

την κατεβασα και την περασα.εαν δω κατι,θα σας το αναφερω.

σε πρωτη φαση,δεν φαινεται να εχει αλλαξει κατι το σημαντικο

και το πιθανοτερο ειναι οτι διορθωνει καποια μικρο-bugs που υπηρχαν.

Επισης το κινητο χωρις να το δουλευω μεσα σε ενα τεταρτο επεσε 15% μπαταρια. Τραγικη εκδοση. Απορω τι bugs fixes ειχε.

προφανως κατι εχει παει στραβα σε εσενα. ναι η 4.1.2 ειναι πιο ενεργοβορα απο την 4.0.4 πχ, αλλα οχι κι ετσι. κι επειδη κι εγω ειχα και την LSD και την LSJ τωρα, δε βλεπω πουθενα καμια διαφορα.

προφανως κατι εχει παει στραβα σε εσενα. ναι η 4.1.2 ειναι πιο ενεργοβορα απο την 4.0.4 πχ, αλλα οχι κι ετσι. κι επειδη κι εγω ειχα και την LSD και την LSJ τωρα, δε βλεπω πουθενα καμια διαφορα.

το 1080p video που τραβανε ειναι αθλιο σε εσωτερικο χωρο..πολα σπασιματα 22 fps μιλαω για jelly bean

το 1080p video που τραβανε ειναι αθλιο σε εσωτερικο χωρο..πολα σπασιματα 22 fps μιλαω για jelly bean

πως βλεπεις τα fps και σε ποια εκδοση αναφερεσαι; παλιοτερα τραβαγε καλυτερα δηλαδη;

ανοιξα το μεσημερι το wifi και μου ηρθε ενημερωση για την Σκανδιναβικη 4.1.μεγεθος γυρος στα 8mb.

την κατεβασα και την περασα.εαν δω κατι,θα σας το αναφερω.

σε πρωτη φαση,δεν φαινεται να εχει αλλαξει κατι το σημαντικο

και το πιθανοτερο ειναι οτι διορθωνει καποια μικρο-bugs που υπηρχαν.

Επειδή αρκετοί ανάφεραν το update σε 4.1.2 Nordic, μιλάτε για την XWLSD ή την πιο νέα XWLSJ; Έχω την LSD και μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει κάτι, αρχίζω ν'ανησυχώ μήπως ευθύνεται και η αλλαγή του csc που έκανα σε EUR..:p

Επειδή αρκετοί ανάφεραν το update σε 4.1.2 Nordic, μιλάτε για την XWLSD ή την πιο νέα XWLSJ; Έχω την LSD και μέχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει κάτι, αρχίζω ν'ανησυχώ μήπως ευθύνεται και η αλλαγή του csc που έκανα σε EUR..:p

Μην αγχώνεσαι, ούτε σε μένα έχει έρθει κάτι και δεν έχω αλλάξει σε EUR.

Μην αγχώνεσαι, ούτε σε μένα έχει έρθει κάτι και δεν έχω αλλάξει σε EUR.

Απλά έχω την περιέργεια αν ήρθε και σ'αυτούς που έχουν την "D", είναι κι αυτός ο "έλεγχος" για νέα updates μέσα στις ρυθμίσεις που τη μια λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό ενώ την άλλη αναφέρει κάτι για "τροποποιημένο" λογισμικό και δεν επιτρέπει αναβαθμίσεις.. anyway θα συνεχίσω να τσεκάρω και βλέπουμε. Στην χειρότερη να αλλάξω ξανά το csc σε NEE, μιας ώρας δουλειά είναι να το στήσω ξανά..:)

στις πληροφοριες μου γραφει XWLSJ

στις πληροφοριες μου γραφει XWLSJ

Έχεις την τελευταία Nordic εσύ ενώ εγώ αυτή που διατέθηκε πριν ένα μήνα περίπου.;)

Έχεις την τελευταία Nordic εσύ ενώ εγώ αυτή που διατέθηκε πριν ένα μήνα περίπου.;)

τωρα που το ειπες εδωσα σημασια.

οταν ηταν να την περασω και ρωτησα τα παιδια,μου προτειναν την Σκανδιναβικη απο την 1η σελιδα του θεματος.

ουτε καν γνωριζω την σημασια των κωδικων...:rolleyes:

τωρα που το ειπες εδωσα σημασια.

οταν ηταν να την περασω και ρωτησα τα παιδια,μου προτειναν την Σκανδιναβικη απο την 1η σελιδα του θεματος.

ουτε καν γνωριζω την σημασια των κωδικων...:rolleyes:

Καλύτερα να μην τα ξέρεις σου λέω! Φαντάσου εμένα που τά'μαθα κι εκεί που άρχισα να χαίρομαι την πιο νέα έκδοση στη συσκευή μου να πέφτει ξαφνικά μια "νέα" και να με τρώει το σαράκι του διλήμματος που λέει"να αναβαθμίσω - να μην αναβαθμίσω - να αναβαθμίσω..." και πάει λέγοντας..:lol:

Καλύτερα να μην τα ξέρεις σου λέω! Φαντάσου εμένα που τά'μαθα κι εκεί που άρχισα να χαίρομαι την πιο νέα έκδοση στη συσκευή μου να πέφτει ξαφνικά μια "νέα" και να με τρώει το σαράκι του διλήμματος που λέει"να αναβαθμίσω - να μην αναβαθμίσω - να αναβαθμίσω..." και πάει λέγοντας..:lol:

μα γι`αυτο και δεν ψαχνομαι συνεχεια.το ξερω καλα το τρυπακι..

παντως δεν βλεπω καμια αλλαγη με την προσθηκη του μικρου update.

τυπικη αναβαθμιση ειναι....

μα γι`αυτο και δεν ψαχνομαι συνεχεια.το ξερω καλα το τρυπακι..

παντως δεν βλεπω καμια αλλαγη με την προσθηκη του μικρου update.

τυπικη αναβαθμιση ειναι....

Τις περισσότερες φορές πιστεύω ότι το ίδιο πράγμα συμβαίνει σ'όλες αυτές τις μικρές αναβαθμίσεις, λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να δουν/καταλάβουν την όποια διαφορά και σίγουρα δεν κατατάσσονται στους "απλούς χρήστες" όπως είμαστε οι περισσότεροι από εμάς..:)

πως βλεπεις τα fps και σε ποια εκδοση αναφερεσαι; παλιοτερα τραβαγε καλυτερα δηλαδη;

στις 2 nordic jellybean rom. me media player classic δεξι κλικ τα βλεπεις....ναι σε παλιοτερες ρομ το βιντεο ηταν καλυτερο

στις 2 nordic jellybean rom. me media player classic δεξι κλικ τα βλεπεις....ναι σε παλιοτερες ρομ το βιντεο ηταν καλυτερο

ισως να διορθωθει κι αυτο με καποιο update, θα δουμε.

Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματάς πότε να ρωτάς. Η περιέργεια έχει το δικό της λόγο ύπαρξης.

-Άλμπερτ Αϊνστάιν-

Επισης εχει κ κατι κολλημενες γραμμες η οθονη με την lsj σαν πολυ χαλια αναλυση...ειμαι πολυ απογοητευμενος...ισως βαλω την lsd κ μετα βαλω στο καπακι την lsj ξανα η θα μεινω με την lsd...αλλιως πισω στην 403

Είχα γράψει παλιότερα για την μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μετά το πέρασμα της 4.1.2 πάνω στην 4.0.4

Θυμίζω ότι είχα κάνει την διαδικασία όπως περιγράφετε οι περισσότεροι (factory reset wipe cache μέσα από recovery πριν και μετά κ.λ.π) αλλά δεν έκανα διαμόρφωση κάρτας usb μέσα από το μενού του κινητού όπως σωστά μου υπέδειξε ο manoliskikis4 και μου είχανε μείνει κάποιοι φάκελοι.

Άρα για όσους θέλουν να φορμάρουν το κινητό μόνο μέσα από recovery απλά δεν γίνεται,πρέπει να γίνει και μέσα από το μενού του τηλεφώνου για να σβήσουν τα πάντα.

Ίσως έφταιγε αυτό,ίσως έφταιγε ότι γέμισα την εξωτερική κάρτα με πολλά δεδομένα μετά το πέρασμα και έκανε συνέχεια το κινητό media scanning όπως έχει αναφερθεί ξανά.

Πριν 15 μέρες την πέρασα εκ νέου με διαγραφή και της κάρτας usb.

Την εξωτερική κάρτα την άφησα όπως ήταν με τα δεδομένα.

Πλέον κανένα πρόβλημα με την μπαταρία,μη πω ότι κρατάει και περισσότερο από ότι με την 4.0.4:)

• The topic was unpinned