Tyxerakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Χάσιμο χρόνου θα είναι δυστυχώς. Η απάντηση είναι μία, τυποποιημένη, και την έλαβες ήδη. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που καθυστερεί. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 παιδια πως αλλαζουμε το σειλς κοντ; δοκιμασα τον γνωστο τροπο και δεν πιανει τωρα που εβαβα την σκανδιναβικη JB Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 παιδια πως αλλαζουμε το σειλς κοντ; δοκιμασα τον γνωστο τροπο και δεν πιανει τωρα που εβαβα την σκανδιναβικη JB Mε το csc select από το play store. (Manniakk) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Όπως θες... εγώ θα το άλλαζα αν ήμουν στην Ελλάδα, απλά για να έχω τα APN σεταρισμένα απ'ευθείας (έχω παλιά κάρτα και δεν τα περιέχει), και για να έχω γενικά τις ελληνικές ρυθμίσεις. Αν σου δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο ήδη, δε θα δεις διαφορά. Κοίτα τώρα που με έβαλε σε σκέψεις..:p Λες να το κάνω; Να αλλάξω δηλαδή το ΝΕΕ σε EUR; Ξαναστήνω απ'την αρχή, δεν με νοιάζει.. έχω να κερδίσω κάτι ή..; Τι εννοείς λέγοντας "αν σου δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο"; Εμένα μου δουλεύει κανονικότατα με το ΝΕΕ.. δεν ξέρω τι είναι κι αυτά τα APN.. κάτι ακόμα μιας και έχω τη Σκανδιναβική rootαρισμένη, σε περίπτωση αλλαγής του csc και αφού θα γίνει factory reset με το root τι γίνεται; Θα χαθεί; Σιγά το κακό θα μου πεις..:O Edited February 13, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Tα ΑΡΝ ειναι τα access point names και ειναι τα προκαθισμενα settings ανα παροχο για προσβαση στο mobile internet. Στο μενου θα τα βρεις στα settings --> Wireless & networks --> more settings --> mobile networks --> Access Point names Eφοσον με το ΝΕΕ sales code εχεις 3G κανονικα, μαλλον ειναι πια άλλο ενα χαρακτηριστικο του παρελθοντος όταν τα firmware ηταν ιδιαιτερα παραμετροποιημενα ανα χωρα και δεν εχεις λογο να φλασαρεις από την αρχη Ετσι κι αλλιως για λογους εγγυησης, οταν βγει η ελληνικη θα την περασουμε από πανω με ODIN ωστε να αλλαξει το τρεχον OXXLS6 και ολα καλα... Edited February 13, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπερα σε ολο το κοσμο του Γαλαξια!!! Γραφω εκ μερους του αδερφου μου, που προσπαθει να κανει το μικρο update στην Ισπανικη JB (εγω εχω ακομα τον Γαλαξια μου στο service... :cry::cry::cry: ) Ειτε OTA, ειτε με το Kies, δεν το καταφερνει... φαινεται να "κατεβαινει" το αρχειο, αλλα δεν γινεται τιποτα... Ειδικα στην περιπτωση του Kies, μολις φτασει στο 100%, το τηλεφωνο αποσυνδεεται και λεει "Συνδεστε την συσκευη"... Εχω δει οτι και καποιοι αλλοι φιλοι αντιμετωπισαν προβλημα, αλλα τα μηνυματα τους εχουν "χαθει" μεσα στα ατελειωτα posts, γι'αυτο ρωταω... Τι μπορει να συμβαινει? Να σημειωσω οτι εχει την official Ισπανικη φλασαρισμενη με Odin & βεβαια rooted... Ευχαριστω εκ των προτερων Σταυρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλησπερα σε ολο το κοσμο του Γαλαξια!!! Γραφω εκ μερους του αδερφου μου, που προσπαθει να κανει το μικρο update στην Ισπανικη JB (εγω εχω ακομα τον Γαλαξια μου στο service... :cry::cry::cry: ) Ειτε OTA, ειτε με το Kies, δεν το καταφερνει... φαινεται να "κατεβαινει" το αρχειο, αλλα δεν γινεται τιποτα... Ειδικα στην περιπτωση του Kies, μολις φτασει στο 100%, το τηλεφωνο αποσυνδεεται και λεει "Συνδεστε την συσκευη"... Εχω δει οτι και καποιοι αλλοι φιλοι αντιμετωπισαν προβλημα, αλλα τα μηνυματα τους εχουν "χαθει" μεσα στα ατελειωτα posts, γι'αυτο ρωταω... Τι μπορει να συμβαινει? Να σημειωσω οτι εχει την official Ισπανικη φλασαρισμενη με Odin & βεβαια rooted... Ευχαριστω εκ των προτερων Σταυρος Θελει οπωσδηποτε να κανει το update μεσω kies..; διοτι μπορει πολυ απλα να βαλει μια lsd με odin ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Θελει οπωσδηποτε να κανει το update μεσω kies..; διοτι μπορει πολυ απλα να βαλει μια lsd με odin ;) Σε πρωτη φαση ναι, δεν ειμαι εγω εκει για να το κανω αυτο που λες:lol::lol::lol:!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μηπως εχει γινει root με πειραγμα του kernel και κολλαει η αναβαθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μηπως εχει γινει root με πειραγμα του kernel και κολλαει η αναβαθμιση?? Tου το εκανα εγω root με το zip απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37091169&postcount=1328&nocache=1&nocache=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ρε παιδιά πόση ώρα κάνει??? το έχω εδώ κ ένα τέταρτο κ μου φαίνεται πως έχει κολησει!!!! ???????????????????????? :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ρε παιδιά πόση ώρα κάνει??? το έχω εδώ κ ένα τέταρτο κ μου φαίνεται πως έχει κολησει!!!! ???????????????????????? :cry::cry::cry::cry: Ακριβως αυτο ακουσα πριν λιγη ωρα κι εγω!!!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 όσο για το kies που δοκίμασα εχθές δεν μου εμφάνιζε ούτε το firmware που φοράω οπότε δεν μπορούσε να ελέγξει :confused: Το κινητο το πηρες καινουργιο η δευτερο χερι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Κοίτα τώρα που με έβαλε σε σκέψεις..:p Λες να το κάνω; Να αλλάξω δηλαδή το ΝΕΕ σε EUR; Ξαναστήνω απ'την αρχή, δεν με νοιάζει.. έχω να κερδίσω κάτι ή..; Τι εννοείς λέγοντας "αν σου δουλεύει κανονικά το πληκτρολόγιο"; Εμένα μου δουλεύει κανονικότατα με το ΝΕΕ.. δεν ξέρω τι είναι κι αυτά τα APN.. κάτι ακόμα μιας και έχω τη Σκανδιναβική rootαρισμένη, σε περίπτωση αλλαγής του csc και αφού θα γίνει factory reset με το root τι γίνεται; Θα χαθεί; Σιγά το κακό θα μου πεις..:O Το root δε χάνεται με factory reset. Μόνο οι εφαρμογές σου. Όσο για το πληκτρολόγιο, οι γλώσσες βρίσκονται στο csc, αλλά απ'ότι φαίνεται στις JB υπάρχει πια χώρος να συμπεριλάβουν όλες τις γλώσσες, μαζί και την Ελληνική. Οπότε αφού σου δουλεύει μετά από factory reset με NEE csc, είσαι οκ. Δε θα κερδίσεις ουσιαστικά τίποτα. Tα ΑΡΝ ειναι τα access point names και ειναι τα προκαθισμενα settings ανα παροχο για προσβαση στο mobile internet. Στο μενου θα τα βρεις στα settings --> Wireless & networks --> more settings --> mobile networks --> Access Point names Eφοσον με το ΝΕΕ sales code εχεις 3G κανονικα, μαλλον ειναι πια άλλο ενα χαρακτηριστικο του παρελθοντος όταν τα firmware ηταν ιδιαιτερα παραμετροποιημενα ανα χωρα και δεν εχεις λογο να φλασαρεις από την αρχη Ετσι κι αλλιως για λογους εγγυησης, οταν βγει η ελληνικη θα την περασουμε από πανω με ODIN ωστε να αλλαξει το τρεχον OXXLS6 και ολα καλα... Το NEE δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά APN. Απλά οι καινούριες sim κάρτες τα περιέχουν μέσα, οπότε το τηλέφωνο τα διαβάζει από τη sim. Αλλά ναι, αν υπάρχουν, σημαίνει ότι έχει καινούρια sim, και δεν πειράζει. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ρε παιδιά πόση ώρα κάνει??? το έχω εδώ κ ένα τέταρτο κ μου φαίνεται πως έχει κολησει!!!! ???????????????????????? Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ρε παιδιά πόση ώρα κάνει??? το έχω εδώ κ ένα τέταρτο κ μου φαίνεται πως έχει κολησει!!!! ???????????????????????? Πόση ώρα κάνει τί; Ποιός; Πού; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Το κινητο το πηρες καινουργιο η δευτερο χερι??? 2ο χερι!!! αλλα απηραχτο εγω του ειχα κανει αναβαθμηση 4.0.4 απο ρυθμησεισ!!! τωρα δοκιμασα τον οδηγο με odin κ νωμηζω πως εχει κολησει!!!! Πόση ώρα κάνει τί; Ποιός; Πού; η αναβαθμηση με odin. ειχα την 4.0.4 κ πηγα να βαλω την 4.1.2 κ συγκεκριμένα γράφει στο odin 'factoryfs.img' Edited February 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το root δε χάνεται με factory reset. Μόνο οι εφαρμογές σου. Όσο για το πληκτρολόγιο, οι γλώσσες βρίσκονται στο csc, αλλά απ'ότι φαίνεται στις JB υπάρχει πια χώρος να συμπεριλάβουν όλες τις γλώσσες, μαζί και την Ελληνική. Οπότε αφού σου δουλεύει μετά από factory reset με NEE csc, είσαι οκ. Δε θα κερδίσεις ουσιαστικά τίποτα. Το NEE δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά APN. Απλά οι καινούριες sim κάρτες τα περιέχουν μέσα, οπότε το τηλέφωνο τα διαβάζει από τη sim. Αλλά ναι, αν υπάρχουν, σημαίνει ότι έχει καινούρια sim, και δεν πειράζει. Με ολα αυτα που συνοψιζει το post του Alex, τα πληκτρολογια ολων πια των γλωσσων βρισκονται στο firmware, τα ΑΡΝ στις συγχρονες sim καρτες, τι εξυπηρετουν πια βρε Samsung τα περιφημα csc?? Μονο για να τεμαχιζουν τις αναβαθμισεις και να καθυστερουν...αιωνες??? Στην Apple πχ που μοιραζει τα Updates ταυτοχρονα στις συσκευες ανα τον κοσμο πως το εχουν διευθετησει το θεμα σε συνδυασμο με την εννοια της εγγυησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Tα ΑΡΝ ειναι τα access point names και ειναι τα προκαθισμενα settings ανα παροχο για προσβαση στο mobile internet. Στο μενου θα τα βρεις στα settings --> Wireless & networks --> more settings --> mobile networks --> Access Point names Eφοσον με το ΝΕΕ sales code εχεις 3G κανονικα, μαλλον ειναι πια άλλο ενα χαρακτηριστικο του παρελθοντος όταν τα firmware ηταν ιδιαιτερα παραμετροποιημενα ανα χωρα και δεν εχεις λογο να φλασαρεις από την αρχη Ετσι κι αλλιως για λογους εγγυησης, οταν βγει η ελληνικη θα την περασουμε από πανω με ODIN ωστε να αλλαξει το τρεχον OXXLS6 και ολα καλα... Έτσι κι αλλιώς έχω πάντα κλειστό το 3G αλλά αφού σε κάθε νέο firmware προλαβαίνει η cosmote και με ενημερώνει μέσω sms ότι χρεώθηκα στο mobile internet πριν προλάβω να το απενεργοποιήσω:lol: υποθέτω ότι λειτουργεί κανονικά, όποιο κι αν είναι το csc..:p Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 η αναβαθμηση με odin. ειχα την 4.0.4 κ πηγα να βαλω την 4.1.2 κ συγκεκριμένα γράφει στο odin 'factoryfs.img' κάποιος να μπορεί να βοηθήσει??? η καρδιά μου έχει πάει στο στομάχι..... Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 κάποιος να μπορεί να βοηθήσει??? η καρδιά μου έχει πάει στο στομάχι..... Βγάλε την μπαταριά για μερικά λεπτά και μετα δοκίμασε πάλι να περάσεις το Firmware . Αν δεν ανοίξει ,βρες και πέρασε τον pit file . Αν και πάλι δεν .....πας για service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και γω πλεον κατοχος jb!! Μου ρθε οτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Και γω πλεον κατοχος jb!! Μου ρθε οτα.. Σε ελληνικό ICS; Βαριέμαι να σηκωθώ να το τσεκάρω τώρα... ...Δεν κρατήθηκα, σηκώθηκα... Τζίφος... Edited February 13, 2013 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!!! Πλέων είμαι με 4.1.2 :-) Τελικά έκανα ακριβώς τα ίδια σε άλλο pc με winxp κ δούλεψε κανονικά!!! Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και γω πλεον κατοχος jb!! Μου ρθε οτα.. Τι εννοείς? Είχες ελληνική έκδοση ICS και σου ήρθε ΟΤΑ ειδοποίηση για jelly bean? Πως αναβάθμισες, με kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts