dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε να γυρίσω το csc απο FOP σε EUR αφού περάσω τη ROM? + @magelanos Από οσο εχω καταλαβει παιδια οχι, εφοσον στην 4.1.2 γενικα δεν υποστηριζεται πια η εντολη του dialer που αποκαλυπτει τα csc της ισπανικης ROM. Η μονη λύση ειναι οταν με το καλο δοθει η EUR 4.1.2, να κανεις αρχικοποιηση μεσω KIES και επαναφορα στην 4.0.3 και στη συνεχεια αναβαθμιση κατα τα γνωστα Αν υπαρχει άλλος τρόπος, ας με διορθωσει καποιος :O Edited January 24, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Η διαχειριση εργασιων που ειχαμε στην gb/ics δεν την βρισκω στο kies την εχει βρει μηπως κανενας; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 emena παντω το ΚΙΕΣ μου το αναγνωριζει κανονικα (σαν FOP) οπότε δεν νομιζω να υπαρχει λογος να αλλαξει το csc. εξαλου γραφω και κανονικα sms .... αυτο με την διχειρηση εργασιων και εγω το ψαχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 emena παντω το ΚΙΕΣ μου το αναγνωριζει κανονικα (σαν FOP) οπότε δεν νομιζω να υπαρχει λογος να αλλαξει το csc. εξαλου γραφω και κανονικα sms .... αυτο με την διχειρηση εργασιων και εγω το ψαχνω. Το βρηκα μολις τωρα, πατα παρατεταμενα το home button και θα το δεις στο εικονιδιο κατω αριστερα :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 emena παντω το ΚΙΕΣ μου το αναγνωριζει κανονικα (σαν FOP) οπότε δεν νομιζω να υπαρχει λογος να αλλαξει το csc. εξαλου γραφω και κανονικα sms ..... Απο τι firmware αναβαθμισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εγώ απορώ αν τελικά χρειαζόμαστε το KIES, θα πάρουμε άραγε κάποια αναβάθμιση μελλοντικά από εκεί;:p Και κάτι άλλο ρε παιδιά, ακούω συνεχώς γι'αυτό το Google now και δεν ξέρω καν ποιο είναι, που το βρίσκω αυτό;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εγώ απορώ αν τελικά χρειαζόμαστε το KIES, θα πάρουμε άραγε κάποια αναβάθμιση μελλοντικά από εκεί;:p Και κάτι άλλο ρε παιδιά, ακούω συνεχώς γι'αυτό το Google now και δεν ξέρω καν ποιο είναι, που το βρίσκω αυτό;:blink: Δεν ειναι λαθος το σκεπτικο για το KIES...μαλιστα ενας φιλος ειπε οτι αναγνωριζει το κινητο του κανονικα ως FOP και προφανως σε περιπτωση αλλης επίσημης αναβαθμισης (απιθανο πια, μην ειμαστε και πλεονεκτες :p ) θα λαβει τις αντιστοιχες ισπανικες - τσεκαρε το κι εσυ αν θες Οσο για το Google now, παρατεταμενο πατημα του menu button, βαλε γλωσσα κινητου στα αγγλικα για πληρη λειτουργικοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Οσο για το Google now, παρατεταμενο πατημα του menu button, βαλε γλωσσα κινητου στα αγγλικα για πληρη λειτουργικοτητα Eίναι το εικονίδιο "g" ανάμεσα σ'αυτό της διαχείρισης της ram και στο άλλο με τον κάδο; Το ίδιο δεν κάνει και η μπάρα της google που βρίσκεται στα widgets για γρήγορη αναζήτηση;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ακριβώς. Πρόκειται ουσιαστικά για το εξελιγμένο Google search. Δοκίμασες μήπως να συνδέσεις με Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Βέβαια το googlenow αφήνει service και πίνει την μπαταρία σαν πορτοκαλάδα... Στο Nexus S το είχα απενεργοποιήσει μαζί με πολλά άλλα... :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια για του λόγου το αληθες σας παραθετω την αναλογη φωτο. εμενα δεν μου χρειαζεται το csc EUR . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εχω την εντύπωση οτι το smart stay δεν λειτουργεί σωστά.Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εχω την εντύπωση οτι το smart stay δεν λειτουργεί σωστά.Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Εκτός ότι προσωπικά βρίσκω τη συγκεκριμένη λειτουργία "σκουπιδάκι" :rolleyes: δε λειτουργεί με μεγάλη ακρίβεια. Ιδίως σε χαμηλό φωτισμό (που είναι και φυσιολογικό και αναφέρεται κιόλας). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εκτός ότι προσωπικά βρίσκω τη συγκεκριμένη λειτουργία "σκουπιδάκι" :rolleyes: δε λειτουργεί με μεγάλη ακρίβεια. Ιδίως σε χαμηλό φωτισμό (που είναι και φυσιολογικό και αναφέρεται κιόλας). Το γνωρίζω αυτό.Το έχω παρατηρήσει και σε συνθήκες με αρκετό φως πάντως γι αυτό μου κάνει εντύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 παιδια για του λόγου το αληθες σας παραθετω την αναλογη φωτο. εμενα δεν μου χρειαζεται το csc EUR . Δηλαδή απλά εγκατέστησες την 4.1.2 χωρις καμια αλλαγή και συνδέεται κανονικά το Kies?? Τι φορούσες πρίν?? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Είμαι και εγώ κάτοχος SGSII, άνοιξα το Kies και προσπάθησα να κάνω firmware upgrade, αλλα μου λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για τη συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δηλαδή απλά εγκατέστησες την 4.1.2 χωρις καμια αλλαγή και συνδέεται κανονικά το Kies?? Τι φορούσες πρίν?? πριν φορουσα την 4,0,4 PULSE η οποια και αυτη ειχε φροντισει ο Στρατος να την βλεπει κανονικα το ΚΙΕΣ. Αυτο που εκανα πριν βαλω την επίσημη ήταν τα wipes και μετα με ODIN περασα την επίσημη . μου το αναγνωρισε με την πρωτη ... και το κουφο ειναι οτι σημερα ξαναπερασα απο πανω χωρις wipes την επίσημη για να φυγει το root της ανεπισημης 4,1,2 που ειχα βαλει χτες και παλι με το βλεπει κανονικα το ΚΙΕΣ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι. Εβαλα εχθες την επισημη 4.1.2 και εβλεπα youtube videos το βραδυ (ειχα κανει και sign in με το account μου), το πρωι που σηκωθηκα η εφαρμοφη δεν υπηρχε... Την ξανακατεβασα, αλλα μου εμεινε η απορια πως εξαφανιστηκε, και απλα θελω αν συμβαινει κατι με το κινητο μου ή με εμενα τα βραδια που τα πρωινα σβηνεται απο την μνημη μου!:lol::lol::lol: Επισης νομιζω εβαλα τον κερνελ του phil στο ενδιαμεσο, αν και δεν νομιζω να παιζει καποιον ρολο. Επισης για τον κερνελ, τον φλασαρα μεσω odin αλλα δεν περαστηκε το ρουτ, μονο το cwm και μετα το φλασαρα απο εκει μονος μου. Εκανα κατι λαθος με την διαδικασια ή οντως δεν επρεπε με το φλασαρισμα του κερνελ να ρουταριστει το τηλεφωνο? Τελος, ρε γαμ0το, το project butter δεν το βλεπω να <<λειτουργει>>. Το gnexus απο ics σε jb, εβλεπες την διαφορα στους launchers σαν την μερα με την νυχτα. Τωρα, δεν βλεπω διαφορα να ειμαι ειλικρινης, ισως στον TW μονο. Edited January 24, 2013 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) stratosGR θα την βάλεις τη νεα rom στην πρώτη σελίδα, μαζί και μ κανα σπεσιαλ? (πχ root, αν πρέπει να κανουμε wipe και τα σχετικά)..... υγ συνιστας wipe ή όχι? Edited January 24, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 stratosGR θα την βάλεις τη νεα rom στην πρώτη σελίδα, μαζί και μ κανα σπεσιαλ? (πχ root, αν πρέπει να κανουμε wipe και τα σχετικά)..... Δεν έχω τέτοια δικαιώματα σε αυτό το forum section. Στο θέμα εγκατάστασης και rooting, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, από όσα γνωρίζατε για τις roms μέχρι τώρα. Ίδιες διαδικασίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι. Εβαλα εχθες την επισημη 4.1.2 και εβλεπα youtube videos το βραδυ (ειχα κανει και sign in με το account μου), το πρωι που σηκωθηκα η εφαρμοφη δεν υπηρχε... Την ξανακατεβασα, αλλα μου εμεινε η απορια πως εξαφανιστηκε, και απλα θελω αν συμβαινει κατι με το κινητο μου ή με εμενα τα βραδια που τα πρωινα σβηνεται απο την μνημη μου!:lol::lol::lol: Επισης νομιζω εβαλα τον κερνελ του phil στο ενδιαμεσο, αν και δεν νομιζω να παιζει καποιον ρολο. Επισης για τον κερνελ, τον φλασαρα μεσω odin αλλα δεν περαστηκε το ρουτ, μονο το cwm και μετα το φλασαρα απο εκει μονος μου. Εκανα κατι λαθος με την διαδικασια ή οντως δεν επρεπε με το φλασαρισμα του κερνελ να ρουταριστει το τηλεφωνο? Τελος, ρε γαμ0το, το project butter δεν το βλεπω να <<λειτουργει>>. Το gnexus απο ics σε jb, εβλεπες την διαφορα στους launchers σαν την μερα με την νυχτα. Τωρα, δεν βλεπω διαφορα να ειμαι ειλικρινης, ισως στον TW μονο. εφοσον περασες τον phil me odin επρεπε να περασεις και το busybox kai to supersu μετα.ισως γιαυτο στα κανει αυτα.για να εισαι ρουτ μετα θελει και αυτα εδω μεσα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Edited January 24, 2013 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) εφοσον περασες τον phil me odin επρεπε να περασεις και το busybox kai to supersu μετα.ισως γιαυτο στα κανει αυτα.για να εισαι ρουτ Νομιζα πως θα ηταν ρουταρισμενος ο κερνελ, αλλα το καταλαβα πως δεν ηταν αφου ενεργοποιησα το κινητο και ουτε ειχε προεγκατεστημενο καποιο su, αλλα ουτε οταν τα κατεβασα απο το μαρκετ ειχα δικαιωματα su. Μετα, φλασαρα μεσω cwm το supersu, το κινητο ρουταριστηκε κανονικα, και εβαλα το busybox απο το μαρκετ κανονικοτατα! αυτα εγιναν το βραδυ, χωρις ωστοσο να εχω ελεγξει πριν και μετα τι παιζει με το youtube. Μου εκανε εντυπωση παντως αυτo, εχω σκαλωσει λιγο εως πολυ. Edited January 24, 2013 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τελος, ρε γαμ0το, το project butter δεν το βλεπω να <<λειτουργει>>. Το gnexus απο ics σε jb, εβλεπες την διαφορα στους launchers σαν την μερα με την νυχτα. Τωρα, δεν βλεπω διαφορα να ειμαι ειλικρινης, ισως στον TW μονο. Σοβαρα? Δεν την εβαλα ακομα (τωρα βρηκε να χαλασει το κ*****λοpc) αλλα ολοι οι υπολοιποι φιλοι που την δοκιμασαν, λενε το αντιθετο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 πριν φορουσα την 4,0,4 PULSE η οποια και αυτη ειχε φροντισει ο Στρατος να την βλεπει κανονικα το ΚΙΕΣ. Αυτο που εκανα πριν βαλω την επίσημη ήταν τα wipes και μετα με ODIN περασα την επίσημη . μου το αναγνωρισε με την πρωτη ... και το κουφο ειναι οτι σημερα ξαναπερασα απο πανω χωρις wipes την επίσημη για να φυγει το root της ανεπισημης 4,1,2 που ειχα βαλει χτες και παλι με το βλεπει κανονικα το ΚΙΕΣ . Άρα "προβλημα" με το KIES υπαρχει μαλλον μονο στις custom rom. Απλά όσοι περασαν την ισπανικη πανω από unbranded rom (που υποστηριζει αλλαγη csc), θα λαμβάνουν πλεον αναβαθμισεις με βαση το FOP. Ισως και γρηγοροτερα δηλαδη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Σοβαρα? Δεν την εβαλα ακομα (τωρα βρηκε να χαλασει το κ*****λοpc) αλλα ολοι οι υπολοιποι φιλοι που την δοκιμασαν, λενε το αντιθετο... Εχω κανει την ιδια μεταβαση στις εκδοσεις με το gnexus και επισης εχω τα κινητα διπλα. Περιμενα να δω παρομοια βελτιωση, ισως για αυτο να μην ενθουσιαστηκα. Στα settings εχει διαφορα, σε nova launcher πχ, δεν ειδα καποια βελτιωση. Τουλαχιστον δεν ειναι αισθητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts