dimitrisioak Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αν χρησιμοποιηθει λαθος αρχειο για root δεν θα παει η συσκευη "αδιαβαστη"? Όχι βέβαια... το πολύ πολύ να μένει στο logo και να μην ξεκινάει η να κάνει bootloop συνεχώς.... Τότε απλά ξανα μπαίνεις σε dwnload mode και ξαναφλασάρεις την ρομ, αυτο είναι όλο. Εγώ να δεις πόσα bootloop και κολλήματα έχω φάει λόγω "ακατάλληλων" η ασύμβατων κέρνελ και root...:lol: Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγώ θα περιμένω, φοβάμαι ότι ο kernel της leaked μπορεί να είναι προβληματικός Eγώ το τόλμησα πάντως (κι αφού διάβασα αρκετά θετικά σχόλια βεβαίως) κι όπως έγραψα και στο επίσημο για το S2: EDIT: Μόλις έκανα root αντιγράφοντας αυτό το αρχείο στην εξωτερική sd και φλασάροντάς το από recovery, όμορφα και απλά χωρίς τριγωνάκια και νούμερα στον counter..! :D Είμαι rooted!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπερα παιδια, Στο s2 μου εχω αυτην την στιγμγ 4.0.4 nordic,την ειχα περασει πριν καιρο γιατι με την 4.0.3 δεν την παλευα:D Για να περασουμε την 4.1.2 official που βγηκε τωρα απλα επαναλαμβανουμε την ιδια διαδικασια με το odin σωστα? Τα wipes να τα κανω τωρα που εχω 4.0.4 ή οταν περασω την 4.1.2? Ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Btw, συμφωνα με αυτο το post στο XDA http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=37065925&postcount=42, διορθωθηκε στον νεο kernel της 4.1.2 το περιφημο brick bug :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Σε παρένθεση είναι η ημερομηνία παραγωγής. Ginberbread firmwares: XWKE2 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR).XWKF3 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR). XWKI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com (sales code EUR) BOKK1 2.3.5 Ελληνικό Firmware (sales code COS). Κωδικός: samfirmware.com XWKI8 2.3.5 Σκανδιναβικό Firmware. Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr. Έχει Ελληνικά παντού. XWΚJ1 2.3.5 Σλοβάκικο firmware. Ελληνικά παντού. Κωδικός: samfirmware.com. XWKK5 2.3.6 Firmware. Δεν είναι επίσημο ελληνικό, αλλά εχει Ελληνικά παντού, κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com, και αλλάξτε το sales code σε EUR. Ice cream sandwich firmwares: XWLP7 (3 Απριλίου 2012) 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code EUR. BOLPD (18 Μαρτίου 2012) 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code COS. BULPC 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR. BULPD (5 Iουνίου 2012) 4.0.3 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR. XXLPQ (8 Mαρτίου 2012) 4.0.3 Κυπριακό firmware. XWLPD (8 Mαϊου 2012) 4.0.3 Κυπριακό firmware . BOLPM (24 Aυγούστου 2012) 4.0.4 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code COS. BULPG (13 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Eλληνικό firmware. (κωδικός: samfirmware.com). Sales code VGR. XWLPU (30 Iουλίου 2012) 4.0.4 Κυπριακό firmware. Sales code CYV. XWLPT (27 Ιουλίου 2012) 4.0.4 Aγγλικό firmware XWLPY (19 Σεπτεμβρίου 2012) 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware (κωδικός: samfirmware.com). XWLQ2 (26 Οκτωβρίου 2012) 4.0.4 Βαλκανικό firmware (Βοσνία, Μαυροβούνιο - ίσως και Ελλάδα) (κωδικός: samfirmware.com). Όλα τα παραπάνω έχουν Ελληνικά. Σημείωση: Μετά από κάθε αναβάθμιση συνιστάται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset). ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Tα παραπάνω αρχεία ΔΕΝ είναι συμβατά με το I9100G. Σιγουρευτείτε ότι έχετε το απλό I9100. Ξέρουμε σε ποια από τα 4.0.4 firmware μπορούμε να αλλάξουμε το csc σε EUR; Στης COSmote για παράδειγμα αυτό δεν γίνεται... Edited January 23, 2013 by Pyladhs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ξέρουμε σε ποια από τα 4.0.4 firmware μπορούμε να αλλάξουμε το scs σε EUR; Στης COSmote για παράδειγμα αυτό δεν γίνεται... Στο τελευταίο XWLQ2 σίγουρα, το είχα αλλάξει πριν μερικές μέρες σε φίλο!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλησπερα παιδια, Στο s2 μου εχω αυτην την στιγμγ 4.0.4 nordic,την ειχα περασει πριν καιρο γιατι με την 4.0.3 δεν την παλευα:D Για να περασουμε την 4.1.2 official που βγηκε τωρα απλα επαναλαμβανουμε την ιδια διαδικασια με το odin σωστα? Τα wipes να τα κανω τωρα που εχω 4.0.4 ή οταν περασω την 4.1.2? Ευχαριστω εκ των προτερων:) Σωστά ,ακολουθείς την ίδια διαδικασία με το odin . Είτε πριν είτε μετά κάνεις wipe το ίδιο είναι .Μπορείς βέβαια να μην κάνεις και αν δεις αργότερα οτι σου βγάζει κάποιο πρόβλημα προχωράς στην διαδικασία του factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Σωστά ,ακολουθείς την ίδια διαδικασία με το odin . Είτε πριν είτε μετά κάνεις wipe το ίδιο είναι .Μπορείς βέβαια να μην κάνεις και αν δεις αργότερα οτι σου βγάζει κάποιο πρόβλημα προχωράς στην διαδικασία του factory reset . Thanks!Να υποθεσω δεν υπαρχει προβλημα αν δεν αλλαξω το csc ετσι?Γιατι στην 4.0.4 οταν την περασα δεν το ειχα αλλαξει. Edited January 23, 2013 by Samaroth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ξέρουμε σε ποια από τα 4.0.4 firmware μπορούμε να αλλάξουμε το scs σε EUR; Στης COSmote για παράδειγμα αυτό δεν γίνεται... Σε όλα τα Ελληνικά EUR (που δε γράφουν Cosmote ή Vodafone) και όλα τα Κυπριακά. Και μια μικρή διόρθωση... είναι csc, όχι scs :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Σε όλα τα Ελληνικά EUR (που δε γράφουν Cosmote ή Vodafone) και όλα τα Κυπριακά. Και μια μικρή διόρθωση... είναι csc, όχι scs :p Κεκτημένη ταχύτητα! :) Οπότε, αλλάζοντάς το σε EUR - λέω εγώ τώρα - το KIES Θα ξεθυμώσει και όταν με το καλό γίνεται η official αναβάθμιση σε 4.1.2 θα γίνουν όλα χωρίς πρόβλημα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Κεκτημένη ταχύτητα! :) Οπότε, αλλάζοντάς το σε EUR - λέω εγώ τώρα - το KIES Θα ξεθυμώσει και όταν με το καλό γίνεται η official αναβάθμιση σε 4.1.2 θα γίνουν όλα χωρίς πρόβλημα; Όχι, δε φτάνει μόνο να αλλάξεις το csc, πρέπει και τα υπόλοιπα κομμάτια να αντιστοιχούν σε επίσημη rom που υπάρχει στην πρώτη σελίδα. Δηλαδή αν βάλεις κάποια Ουκρανέζικη (παράδειγμα) με άσχετα PDA κτλ., διαφορετικά απ'αυτά που έχει η ελληνική, το csc δεν παίζει κανένα ρόλο από μόνο του. Κοινώς, αν θέλεις να ξεθυμώσει το Kies, ακολουθείς κατά γράμμα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα, με τα αρχεία που έχει εκεί, και κανένα άλλο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Thanks!Να υποθεσω δεν υπαρχει προβλημα αν δεν αλλαξω το csc ετσι?Γιατι στην 4.0.4 οταν την περασα δεν το ειχα αλλαξει. Αν το τηλέφωνο δουλεύει σωστά και δεν σε ενδιαφέρουν τα update με το kies ή OTA ,τότε δεν χρειαζεται να το αλλαξεις (csc) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Όχι, δε φτάνει μόνο να αλλάξεις το csc, πρέπει και τα υπόλοιπα κομμάτια να αντιστοιχούν σε επίσημη rom που υπάρχει στην πρώτη σελίδα. Δηλαδή αν βάλεις κάποια Ουκρανέζικη (παράδειγμα) με άσχετα PDA κτλ., διαφορετικά απ'αυτά που έχει η ελληνική, το csc δεν παίζει κανένα ρόλο από μόνο του. Κοινώς, αν θέλεις να ξεθυμώσει το Kies, ακολουθείς κατά γράμμα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα, με τα αρχεία που έχει εκεί, και κανένα άλλο. Οπότε μόνο με XWLP7... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Εγκυκλοπαιδικα μιλωντας λοιπον, μια που πιασαμε την κουβεντα, εγω που εχω το EUR csc, μπορω να το αλλαξω σε FOP ισπανικο οπότε το κινητο θα δει την αναβαθμιση σωστα?? Και στη συνεχεια, από FOP (που επίσης υποστηριζει αλλαγη csc) να το επαναφερω με τον ιδιο τροπο σε EUR όπως ακριβως ηταν αρχικά ε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Οπότε μόνο με XWLP7... Αν θέλεις επίσημα update μέσω Kies και ταυτόχρονα EUR, ναι. Γιατί όμως έχεις κολλήσει με το Kies? :) Εγκυκλοπαιδικα μιλωντας λοιπον, μια που πιασαμε την κουβεντα, εγω που εχω το EUR csc, μπορω να το αλλαξω σε FOP ισπανικο οπότε το κινητο θα δει την αναβαθμιση σωστα?? Και στη συνεχεια, από FOP (που επίσης υποστηριζει αλλαγη csc) να το επαναφερω με τον ιδιο τροπο σε EUR όπως ακριβως ηταν αρχικά ε??? Όχι, το OXX multicsc που περιέχει το EUR δεν περιέχει και το FOP μέσα, και ούτε το αντίστροφο... και εξ'άλλου δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το κάνεις αυτό. EDIT: Ψέματα, κοίταξα και υπάρχει το FOP στο ΟΧΧ. Edited January 23, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Μα μολις δοκιμασα με το *#272 και ειδα κανονικα το FOP στη λιστα με τα csc όπως το περιμενα... Το ζητημα ειναι αν κανεις πατησει "install" η διαδικασια προφανως θα κανει factory reset ε?? Edited January 23, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Φλασαρα κι εγω την 4.1.2.Αλλαξα csc με την 4.0.4 σε FOP και το Kies το αναγνωριζει κανονικα.Απο τα λιγα που ειδα σχετικα με την rom μπορω να πω τα εξης.Η μπαταρια εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο χειροτερη,αν και θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες γιατι μεχρι στιγμης συνεχεια το σκαλιζω και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει το ripple effect στην lock screen και τα θεματα ή τις εικονες του S3,αλλα εχει τις κλασσικες απο την 2,3.Γενικα φαινεται χωρις προβληματα,αλλα δεν εχουν δωσει και ολα τα χαρακτηριστικα του S3(συγκρινοντας με την 4.1.2 που βλεπω στο κινητο του αδελφου μου) αλλα και παλι μην ειμαστε αχαριστοι.Το update ειναι must:):):) Update: Ουτε στο dropbox βλεπω να εχω 50Gb οπως ελεγαν οτι θα εχουμε μετα την αναβαθμιση Edited January 23, 2013 by spyrosrotary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μα μολις δοκιμασα με το *#272 και ειδα κανονικα το FOP στη λιστα με τα csc όπως το περιμενα... Το ζητημα ειναι αν κανεις πατησει "install" η διαδικασια προφανως θα κανει factory reset ε?? Ναι.Κανε backup πριν αν δεν εχεις κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Αν θέλεις επίσημα update μέσω Kies και ταυτόχρονα EUR, ναι. Γιατί όμως έχεις κολλήσει με το Kies? :) Έλα ντε... Είπα να θυμηθώ πώς ήταν στα official του! :) Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα βάλω μάλλον κατευθείαν Omega 19... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Φλασαρα κι εγω την 4.1.2.Αλλαξα csc με την 4.0.4 σε FOP και το Kies το αναγνωριζει κανονικα.Απο τα λιγα που ειδα σχετικα με την rom μπορω να πω τα εξης.Η μπαταρια εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο χειροτερη,αν και θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες γιατι μεχρι στιγμης συνεχεια το σκαλιζω και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχει το ripple effect στην lock screen και τα θεματα ή τις εικονες του S3,αλλα εχει τις κλασσικες απο την 2,3.Γενικα φαινεται χωρις προβληματα,αλλα δεν εχουν δωσει και ολα τα χαρακτηριστικα του S3(συγκρινοντας με την 4.1.2 που βλεπω στο κινητο του αδελφου μου) αλλα και παλι μην ειμαστε αχαριστοι.Το update ειναι must:):):) Update: Ουτε στο dropbox βλεπω να εχω 50Gb οπως ελεγαν οτι θα εχουμε μετα την αναβαθμιση Η διαφορα πλεον είναι οτι στην 4.1.2 FOP, παρολο οτι ειναι unbranded σαν την δικη μας EUR, δεν λειτουργει λεει το *#272 - για τσεκαρετε όποιος έχει την περιεργεια... Edited January 23, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η διαφορα πλεον είναι οτι στην 4.1.2 FOP, παρολο οτι ειναι unbranded σαν την δικη μας EUR, δεν λειτουργει λεει το *#272...για τσεκαρε αν θες Οχι δεν λειτουργει στην Jelly Bean.Εγω αλλαξα το csc πριν το φλασαρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Μα μολις δοκιμασα με το *#272 και ειδα κανονικα το FOP στη λιστα με τα csc όπως το περιμενα... Το ζητημα ειναι αν κανεις πατησει "install" η διαδικασια προφανως θα κανει factory reset ε?? Nαι λάθος μου το FOP περιέχεται τελικά στο OXX. Και ναι, θα κάνει factory reset. Όσο για την αλλαγή μετά, στην περίπτωση που δεν είναι single csc (που νομίζω ότι είναι δυστυχώς), μπορείς να κάνεις την αλλαγή με το csc selector από το play store. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Καλησπέρα. Τα έκανα όλα σωστά, factory reset πριν και μετά την εγκατάσταση (μιλάω για την 4.1.2), παρόλα αυτά, μου βγάζει συνεχώς fc στα gapps κι επίσης δε με αφήνει να κάνω sign in στο skype...Καμιά ιδέα; EDIT: Στο Skype το θέμα λύθηκε με uninstall και ξανά install... Edited January 23, 2013 by djfotisl7 λύθηκε εν μέρει το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η διαφορα πλεον είναι οτι στην 4.1.2 FOP, παρολο οτι ειναι unbranded σαν την δικη μας EUR, δεν λειτουργει λεει το *#272 - για τσεκαρετε όποιος έχει την περιεργεια... Mπα σε καλό μου και πήγα να τρελαθώ νωρίτερα.. ούτε με την εφαρμογή απ'το Play δουλεύει.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Nαι λάθος μου το FOP περιέχεται τελικά στο OXX. Και ναι, θα κάνει factory reset. Όσο για την αλλαγή μετά, στην περίπτωση που δεν είναι single csc (που νομίζω ότι είναι δυστυχώς), μπορείς να κάνεις την αλλαγή με το csc selector από το play store. Mπα σε καλό μου και πήγα να τρελαθώ νωρίτερα.. ούτε με την εφαρμογή απ'το Play δουλεύει.:p Αυτο πηγα να γραψω και με προλαβες! Την επαναφορα σε EUR θα την καναμε με τον ιδιο τροπο αφου το CSC selector ειναι μια απλουστατη εφαρμογη, που δεν κανει τιποτα παραπανω από το dial του γνωστου κωδικου και εμφανιζει την λιστα με τα διαθεσιμα csc της εκαστοτε unbranded multicsc rom. Αν οχι, οπως αναφερει και στην περιγραφη της: "THE APP JUST DISPLAY THE CSC INCLUDED IN THE ROM, IF THE WANTED CSC IS NOT DISPLAYED IT'S NOT A LIMITATION OF THE APP BUT A LIMITATION OF THE INSTALLED ROM" Στην περιπτωση της FOP λοιπον, πιστευω οτι ειναι multicsc, απλα η δυνατοτητα του *#272 κλπ. κοπηκε πια στην jelly bean οποτε δεν δουλευει καμια απο τις 2 λυσεις. Edited January 23, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts