thanosk88 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 περασα με odin την τελευταια επισημη firmware που βγηκε προχτες [XWLSW (16 Μαΐου 2013) 4.1.2 Ελληνικό firmware. Sales code EUR] ] , αλλα εχει μεινει η [XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS ] ενω εκανα κ whipe data πριν κ μετα στο βημα 6 δεν κιτρινισε το κουτάκι ID:Com αφου συνδεσα το κινητο με το usb στον υπολογιστη ενω περιμενα , κ ετσι πατησα start , κ αφου ετρεξα την firmware στο odin τελειωσε γρηγορα , περιμενα να κανει επανεκινηση το κινητο αλλα δεν εκανε. Αν δεν έγινε κίτρινο πιθανο είναι να μην την εβαλες καν την EUR. Απλά να εκανες τα wipes και να εισαι με την προηγουμενη 4.1.2 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Αν δεν έγινε κίτρινο πιθανο είναι να μην την εβαλες καν την EUR. Απλά να εκανες τα wipes και να εισαι με την προηγουμενη 4.1.2 ... δηλαδη ? τι να κανω? σε ποση ωρα πρεπει να γινει κιτρινο? Αν δεν έγινε κίτρινο πιθανο είναι να μην την εβαλες καν την EUR. Απλά να εκανες τα wipes και να εισαι με την προηγουμενη 4.1.2 ... ωπα....οταν ξεζιπαρω μου βγαζει δυο αρχεια ( I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME.tar.md5 ) κ ( SS_DL.dll ) αυτο που το βαζω ?? Edited August 17, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 ωπα....οταν ξεζιπαρω μου βγαζει δυο αρχεια ( I9100XWLSW_I9100XXMS3_I9100OXXLSB_HOME.tar.md5 ) κ ( SS_DL.dll ) αυτο που το βαζω ?? το 2ο πουθενά... αν εχει αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητό δεν αργεί να γίνει κίτρινο... ειναι δεμα δευτερολέπτου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 το 2ο πουθενά... τι λαθος εκανα τοτε? ομως κ η firmware δεν εχει καπου γραμμενο το PDA εχεις κατι να προτεινεις? ποσο χρονο περνει να γινει κιτρινο το κουτακι? στην firmware την κατεβασα απο hotfile που δινει το λινκ στο πρωτο ποστ κατω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 το 2ο πουθενά... αν εχει αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητό δεν αργεί να γίνει κίτρινο... ειναι δεμα δευτερολέπτου.. το αναγνωρισε σαν συσκευη αποθηκευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 τι λαθος εκανα τοτε? ομως κ η firmware δεν εχει καπου γραμμενο το PDA εχεις κατι να προτεινεις? ποσο χρονο περνει να γινει κιτρινο το κουτακι? στην firmware την κατεβασα απο hotfile που δινει το λινκ στο πρωτο ποστ κατω κατω λοιπόν βαζεις κινητο σε download mode, συνδέεις με usb το κινητο, τρέχεις odin, γινεται κίτρινο, βαζεις την ρομ στο pda και πατάς start. μόλις πρασινίσει είσαι ετοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 το αναγνωρισε σαν συσκευη αποθηκευσης προσοχή! το κινητό δεν πρέπει να ειναι σε κανονικη λειτουργια αλλά σε download mode!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) λοιπόν βαζεις κινητο σε download mode, συνδέεις με usb το κινητο, τρέχεις odin, γινεται κίτρινο, βαζεις την ρομ στο pda και πατάς start. μόλις πρασινίσει είσαι ετοιμος! δεν το πιστευω... τωρα δεν αναγνωριζει την συσκευη ο υπολογιστης προσοχή! το κινητό δεν πρέπει να ειναι σε κανονικη λειτουργια αλλά σε download mode!!! τωρα το αναγνωρισε αλλα μου λεει να κανω restart τον υπολογιστη γιανα αποθηκευτουνε οι αλλαγες την παλευει....??? τωρα το αναγνωρισε αλλα μου λεει να κανω restart τον υπολογιστη γιανα αποθηκευτουνε οι αλλαγες την παλευει....??? κ δεν πρασινιζει το id κουτακι τι να κανω? να κανω restart τον υπολογιστη με το κινητο συνδεδεμενο? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα*posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 17, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 κ δεν πρασινιζει το id κουτακι τι να κανω? να κανω restart τον υπολογιστη με το κινητο συνδεδεμενο? με τόσα συνεχόμενα ποστ θα μας πάνε μέσα οι αδμιν...!! :ninja: περιμενε φίλος... εγινε κιτρινο; ξεκινησε η διαδικασια; αν ξεκινησε περιμενεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 με τόσα συνεχόμενα ποστ θα μας πάνε μέσα οι αδμιν...!! :ninja: περιμενε φίλος... εγινε κιτρινο; ξεκινησε η διαδικασια; αν ξεκινησε περιμενεις... ε, τι να κανω? να μην ποσταρω? οχι δεν γινεται κιτρινο αλλαξα θυρα το αναγωρισε αλλα μου εβγαλε να κανω restart για να αποθηκευτουν οι αλλαγες το βγαλα κ ξανα βαλα κ δεν αναγνωριζει λεει προβλημα θυρας 43 θελει αλλα drivers για τις θυρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 ε, τι να κανω? να μην ποσταρω? οχι δεν γινεται κιτρινο αλλαξα θυρα το αναγωρισε αλλα μου εβγαλε να κανω restart για να αποθηκευτουν οι αλλαγες το βγαλα κ ξανα βαλα κ δεν αναγνωριζει λεει προβλημα θυρας 43 θελει αλλα drivers για τις θυρες? κανονικά δεν θελει drivers τους περνάει αυτόματα... πιστευω πως εχεις εγκαταστησει καποια στιγμή το kies σε αυτόν τον υπολογιστη ετσι ωστε να υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) κανονικά δεν θελει drivers τους περνάει αυτόματα... πιστευω πως εχεις εγκαταστησει καποια στιγμή το kies σε αυτόν τον υπολογιστη ετσι ωστε να υπάρχουν... φυσικα... ααα οταν το αναγνωριζει ζητα restart για αποθηκευσει αλλαγων , το κανω αλλα τα ιδια... δεν το αναγνωριζει κανω αναζητηση κ λεει το λογισμικο για αυτη την συσκευη ειναι ενημερωμενο δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη για να βαλω την καινουρια firmware , δεν το αναγνωριζουν οι θυρες κ οταν το αναγνωρισουνε ζηταει restart του υπολογιστη για αποθηκευσει αλλαγων κ παλι τιποτα...... τι να κανω Edited August 17, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Kανε την αναβαθμηση σου μεσω οτα...και ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Kανε την αναβαθμηση σου μεσω οτα...και ολα οκ. εννοεις με wi-fi φιλε ? δεν την κανει βλεπει την [ XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS. ] κ λεει οτι υπαρχει η τελευταια ενημερωση , εγω θελω να βαλω την επισημη [ XWLSW (16 Μαΐου 2013) 4.1.2 Ελληνικό firmware. Sales code EUR ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εμενα πηρε την 4.1.2, 19100 XXMS3 Και εκδοση κερνελ το 3.0.31 -1211311 16 μαιου 10.05. 20 KST 2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosko Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εμενα πηρε την 4.1.2, 19100 XXMS3 Και εκδοση κερνελ το 3.0.31 -1211311 16 μαιου 10.05. 20 KST 2013 ειχες βαλει custom ? πως την περασες την καινουρια? κ ποια ειναι αυτη? ο αδελφος μου δεν ειχε βαλει την custom XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS. οπως εγω , κ με wi-fi περασε την επισημη XWLSW (16 Μαΐου 2013) 4.1.2 Ελληνικό firmware. Sales code EUR μονο του. με wi-fi δεν μπορω βλεπει την XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS κ λλει υπαρχει η τελευταια αναβαθμηση, με usb δεν το αναγνωριζει τι να κανω??? ποιος θεουλης θα με σωσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ειχες βαλει custom ? πως την περασες την καινουρια? κ ποια ειναι αυτη? ο αδελφος μου δεν ειχε βαλει την custom XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS. οπως εγω , κ με wi-fi περασε την επισημη XWLSW (16 Μαΐου 2013) 4.1.2 Ελληνικό firmware. Sales code EUR μονο του. με wi-fi δεν μπορω βλεπει την XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS κ λλει υπαρχει η τελευταια αναβαθμηση, με usb δεν το αναγνωριζει τι να κανω??? ποιος θεουλης θα με σωσει??? Δοκίμασε σε άλλον υπολογιστή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλος αλλα ακομα και με τις προηγουμενες 4.1.2 το gps δεν ηταν τοσο γρηγορο. Απο την προσωπικη μου πειρα με την 4.0.3 οταν ανοιγα το gps και ετρεχα ενα προγραμμα π.χ. το navigon εκανε 2-3 λεπτα για να μου βρει στιγμα(Εννοειτε να ειμαι εξω ωστε να βλεπει ουρανο το κινητο) αλλα πριν με τις nordic 4.1.2 εκανε κοντα στο λεπτο το πολυ και τωρα με την ελληνικη 4.1.2 κανει μερικα δευτερολεπτα να βρει. Γιατι τοσο τεραστια διαφορα ρε παιδια? Αλλαξανε τιποτα οσο αφορα τη κεραια gps? Την αργησαν που την αργησαν υπερβολικα αλλα τουλαχιστον μας εδωσαν την τελευταια εκδοση 4.1.2 με βαση αυτο ετσι δεν ειναι? Και πλεον ειναι τελεσιδικο οτι το εν λογο κινητο δεν θα παρει αλλη εκδοση android τουλαχιστον επισημα? Κριμα και ειχα την ελπισα οτι θα παρει και την 4.2.2 γιατι εχει πουλησει απιστευτα πολλα κομματια παγκοσμιως. Τελος οσο αφορα το ρουτ δεν υπηρχαν καποια αρχεια που κανουν σχεδον σε ολα τα κινητα με 4.1.2 και 4.2.2? Νομιζω λεγοταν "CWM-SuperSU-v0.97"(Αν υπαρχει και ποιο νεο ας μας πει καποιος πως λεγεται) που απλα το εκανες μεσω recovery menu απο την καρτα μνημης sd και αν μετα ηθελες να κανεις unroot το κινητο σου εκανες παλι update μεσω recovery menu ενα αρχειο unroot. Αυτο πλεον δεν ισχυει Βεββαια θα μου πειτε υπαρχει και αυτο που κανει τρομερα αυτοματοποιημενα την ολη διαδικασια. Edited August 17, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 ειχες βαλει custom ? πως την περασες την καινουρια? κ ποια ειναι αυτη? ο αδελφος μου δεν ειχε βαλει την custom XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS. οπως εγω , κ με wi-fi περασε την επισημη XWLSW (16 Μαΐου 2013) 4.1.2 Ελληνικό firmware. Sales code EUR μονο του. με wi-fi δεν μπορω βλεπει την XWLSD (31 Ιανουαρίου 2013) 4.1.2 Cosmote Ελληνικό firmware. Sales code COS κ λλει υπαρχει η τελευταια αναβαθμηση, με usb δεν το αναγνωριζει τι να κανω??? ποιος θεουλης θα με σωσει??? Ο θεούλης μάκις..:D Επειδη εχεις βαλει firmware με sales code COS λογικο κι επομενο ειναι να μη σου βρισκει μεσω ΟΤΑ την XWLSW με sales code EUR. Ακουλουθεις τον οδηγο της πρωτης σελιδας, κατεβαζεις απ'το δευτερο ποστ την Ελληνικη XWLSW EUR και την περνας μεσω Odin. Αυτό ήταν!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) ... Τελος οσο αφορα το ρουτ δεν υπηρχαν καποια αρχεια που κανουν σχεδον σε ολα τα κινητα με 4.1.2 και 4.2.2? Νομιζω λεγοταν "CWM-SuperSU-v0.97"(Αν υπαρχει και ποιο νεο ας μας πει καποιος πως λεγεται) που απλα το εκανες μεσω recovery menu απο την καρτα μνημης sd και αν μετα ηθελες να κανεις unroot το κινητο σου εκανες παλι update μεσω recovery menu ενα αρχειο unroot. Αυτο πλεον δεν ισχυει... Είσαι λάθος. Ισχύει ακόμα. Δες στον σχετικό οδηγό για root το τελευταίο ποστ μου ή τα τελευταία ποστ στις τροποποιησεις/βελτιωσεις για s2. Ο οδηγός δεν έχει ενημερωθεί σχετικά όμως. Χωρίς αλλαγη κερνελ ή cwm για όλα τα jb. Δες το σχετικό λινκ από xda που έχω ποσταρει εκεί. Edited August 17, 2013 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) αν εχει αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητό δεν αργεί να γίνει κίτρινο... ειναι δεμα δευτερολέπτου.. Με αφορμη τις οδηγιες για το ODIN, υποψιν προς οσους το χρησιμοποιουν για πρωτη φορα, με εκδοση 3.0Χ και ανω, οτι το χρωμα γινεται μπλε...μην περιμενουν λοιπον αιωνια :cool: Επίσης, η τελευταια 3.09 εχει αλλαγες και στα πεδια εισαγωγης αρχειων οπου αντι για PDA, PHONE κλπ. γραφει αρχικα 3 γραμματων που δεν θυμαμαι απεξω αλλα τα αναγνωριζει κανεις ευκολα από τον τυπο του αρχειου που αναζητα οταν κανετε κλικ στο αντιστοιχο button Και φυσικα οι εκδοσεις 3.0X λειτουργουν απροβληματιστα και δεν βλεπω το λογο να συνεχιζουμε με την 1.85... Edited August 17, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εμενα πηρε την 4.1.2, 19100 XXMS3 Και εκδοση κερνελ το 3.0.31 -1211311 16 μαιου 10.05. 20 KST 2013 Εμενα ρε παιδια φορουσε την 4.0.3, περιμενα να ελθει η αναβαθμηση διοτι αυτο με τις custom rom δεν με βοηθησε να βγαλω συμπερασμα για το ποια ηταν η καλυτερη,και ετσι δεν πολυεδωσα σημασια στην διαδικασια με την οντιν κλπ..ηλθε η 4.1.2 και εβγαλε ειδοποιηση αναβαθμησεως στον ανηψιο μου που εχουμε ιδιο λογαριασμο google.ετσι και εγω μπηκα και την κατεβασα απο τις ενημερωσεις λογισμικου...τωρα τι αναβαθμηση ειναι αυτη;;δεν ξερω περιμενω τις αποψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Είσαι λάθος. Ισχύει ακόμα. Δες στον σχετικό οδηγό για root το τελευταίο ποστ μου ή τα τελευταία ποστ στις τροποποιησεις/βελτιωσεις για s2. Ο οδηγός δεν έχει ενημερωθεί σχετικά όμως. Χωρίς αλλαγη κερνελ ή cwm για όλα τα jb. Δες το σχετικό λινκ από xda που έχω ποσταρει εκεί. Ποιος λινκ λες ρε φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Με αφορμη τις οδηγιες για το ODIN, υποψιν προς οσους το χρησιμοποιουν για πρωτη φορα, με εκδοση 3.0Χ και ανω, οτι το χρωμα γινεται μπλε...μην περιμενουν λοιπον αιωνια :cool: Επίσης, η τελευταια 3.09 εχει αλλαγες και στα πεδια εισαγωγης αρχειων οπου αντι για PDA, PHONE κλπ. γραφει αρχικα 3 γραμματων που δεν θυμαμαι απεξω αλλα τα αναγνωριζει κανεις ευκολα από τον τυπο του αρχειου που αναζητα οταν κανετε κλικ στο αντιστοιχο button Και φυσικα οι εκδοσεις 3.0X λειτουργουν απροβληματιστα και δεν βλεπω το λογο να συνεχιζουμε με την 1.85... Xμμ, στο xda δεν λένε και τόσο καλά λόγια για την 3.09 πάντως, απ'ότι είδα μάλιστα οι περισσότεροι προτιμούν την 3.04.. θα την κατεβάσω πάντως γιατί μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο tab2 με την official 4.2.2 και ίσως φταίει το odin 1.85 που είναι όντως παλιό (μια ακόμα υπόθεση κάνω).. θα δοκιμάσω και με το τελευταίο και βλέπουμε. Παρεπιπτόντως, ποιο είναι το PDA; To AP λογικά ε;:blink: Edited August 17, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ποιος λινκ λες ρε φιλε; Αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1746794 Έχει και οδηγίες, αναλυτικότατες Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts