Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εξηγηστε μου λιγο πως θα καταλαβω ποιο αρχειο ειναι το σωστο για την εκδοση 4.1.2 που εχω στο κινητο μου και επισης δεν υπαρχει singed αλλα ΧΩΡΙΣ CWM απλα να γινει ρουτ το κινητο και τιποτα αλλο.

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια εξηγηστε μου λιγο πως θα καταλαβω ποιο αρχειο ειναι το σωστο για την εκδοση 4.1.2 που εχω στο κινητο μου και επισης δεν υπαρχει singed αλλα ΧΩΡΙΣ CWM απλα να γινει ρουτ το κινητο και τιποτα αλλο.

Πες μου please τι δεν καταλαβαίνεις από τον οδηγό, που κολλάς δηλάδη, για να τον διορθώσω για να γίνει πιο κατανοητός. Χωρίς CWM δε μπορείς να κάνεις root. Αν θέλεις ΜΕΤΑ το root να βάλεις stock recovery γίνεται, αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Στη 4.0 3 γιατί γίνετε και με το αρχείο που προτείνετε στο αντίστοιχο τόπικ;

Σε καμία 4.1.2 δεν γίνετε χωρίς cwm;

Και πώς καταλαβαίνω υμένας ποιο αρχείο πρέπει να κατεβάσουμε ανάλογα το έκδοση ρομ που έχουμε;

Δεν άντεξες τελικά να περιμένεις και έβαλες jb?!? :-)

Οχι ακομα με την 4.0.3 ειμαι αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προβω στην nordic 4.1.2 ρε παιδια και δεν ξερω να το κανω ή οπου να 'ναι θα δωσουν την 4.1.2 για ελλαδα και να περιμενω λιγο ακομα?

Αλλωστε τοσους μηνες περιμενα αλλα εχω απηυδήσει πλεον με την γ... samsung hellas.

...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προβω στην nordic 4.1.2 ρε παιδια και δεν ξερω να το κανω ή οπου να 'ναι θα δωσουν την 4.1.2 για ελλαδα και να περιμενω λιγο ακομα?

Αλλωστε τοσους μηνες περιμενα αλλα εχω απηυδήσει πλεον με την γ... samsung hellas.

Βαζω τη γυαλινη σφαιρα να μου πει αλλα ακομα κι αυτη μου προτεινε να φλασαρω μια Nordic με Odin.. "ελληνικο update στον οριζοντα ορατοτης μηδεν" λεει επαναλαμβανομενα.. :lol:

Βαζω τη γυαλινη σφαιρα να μου πει αλλα ακομα κι αυτη μου προτεινε να φλασαρω μια Nordic με Odin.. "ελληνικο update στον οριζοντα ορατοτης μηδεν" λεει επαναλαμβανομενα.. :lol:

Πάντως εγώ ακολούθησα την ιδέα σου, 2.3.5 ΝΕΕ και μετά το άφησα να κάνει όλα τα update

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Πάντως εγώ ακολούθησα την ιδέα σου, 2.3.5 ΝΕΕ και μετά το άφησα να κάνει όλα τα update

Δεν ηταν δική μου ιδέα αυτη ακριβως αλλα οκ, αφου τα εκανες ολα καλα. Αρα τωρα εχεις την XWLSS NEE, σωστα; Ικανοποιημενος; Την ιδια εχω κι εγω και με ικανοποιει παρα πολυ, εχοντας κανει root βεβαια εχω διαγραψει και αρκετες stock εφαρμογες που συνηθως τρεχουν απο πισω με τραγικες πολλες φορες συνεπειες στην αυτονομια της μπαταριας (βλεπε Google+, Google Music κλπ)..;)

Δεν ηταν δική μου ιδέα αυτη ακριβως αλλα οκ, αφου τα εκανες ολα καλα. Αρα τωρα εχεις την XWLSS NEE, σωστα; Ικανοποιημενος; Την ιδια εχω κι εγω και με ικανοποιει παρα πολυ, εχοντας κανει root βεβαια εχω διαγραψει και αρκετες stock εφαρμογες που συνηθως τρεχουν απο πισω με τραγικες πολλες φορες συνεπειες στην αυτονομια της μπαταριας (βλεπε Google+, Google Music κλπ)..;)

Για την ώρα δεν έχω κάνει ούτε root, θέλω να το αφήσω, όσο αντέξω, για να το δω σε normal κατάσταση

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

FITS, να σε ρωτήσω τι δεν κάνει σωστά το κινητό σου τώρα ή τι προβλήματα έχεις και θες να το ρουτάρεις? Εγώ που το πήρα τον Δεκέμβριο έχω την 4.0.3 και (δοξα τω Θεώ) δεν μου 'χει κάνει το παραμικρό φάουλ. Edited by camerakias

Αρχικα τωρα το κινητο μου εχει την 4.0.3 που ειναι απο τις ποιο ΧΑΛΙΑ αν οχι η χειροτερη ρομ για να εχει ενα κινητο.

Να σου πω μερικα που τα εχουν σχεδον ολα τα κινητα galaxy s2 i9100 που εχουν την 4.0.3

01. Αν τα δουλευεις λιγο π.χ. σκρολαρισμα ακομα και αν δεν τρεχεις καποια εφαρμογη το κινητο ζεσταινετε στα σημεια (ακουστικο, πανω και κατω απο την καμερα στο πισω μερος του κινητου)

02. Μερικοι εχουν και το θεμα sod(Sleep Of Death) που αυτο και αν ειναι ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΤΣΙ..... Κι εγω το ειχα αρχικα αλλα το πηγα στο samsung hellas service και μου ειπαν οτι αλλαξαν πλακετα και απο τοτε δεν μου το ξανα-εκανε αλλα πολλα ατομα απο το φορουμ που εχουν πει οτι το ειχαν με την 4.0.3 μερικοι ακομα και με την 4.0.4 οταν περασαν την 4.1.2 δεν τους το ξανα-εκανε οποτε.....

03. Κολλαει σε εφαρμογες που δεν θα επρεπε να κολλαει

Και γενικοτερα το κινητο απλα δουλευει υποφερτα και ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ......

Επομενως καταλαβαινεις....

Μπραβο - μπραβο εισται οι διάνυες και τα πιασατε ολα με τη πρωτη και εγω ειμαι ο χαζος και δεν τα επιασα με την πρωτη γι' αυτο και δεν πρεπει να βοηθησετε...

Λοιπον να σας πω τι εκανα και αν θελετε βοηθατε.

Περασα την nee και εκανα ρουτ με το παρακατω αρχειο μεσω recovery menu και sd card.

04.05.2013 - PhilZ-cwm6 v5.00.4 with CWM 6.0.3.1 based recovery(bootloop fixed)

Και με το προγραμμα ενω μου το βγαζει και του δινω ρουτ access μου λεει να πατησω τα τρια γραμματα του sales code ελα ομως που οταν παταω πανω στην μπαρα ΔΕΝ βγαινει καν το πληκτρολογιο στο κινητο με αποτελεσμα να ΜΗΝ μπορω να πατησω τιποτα(κανονικα το nee που θελει με βαση τη ρομ που εβαλα)

Αν θέλω να περάσω την 4.0.4 μπορώ να απευθυνθώ σε Γερμανό/cosmote/samsung? Δωρεάν ελπίζω ε? Το τηλέφωνο το αγόρασα unbranded το Δεκέμβρη από Κώτσο. Εμένα με φοβάμαι να κάνω την απόπειρα γιατί είμαι και λίγο γκαντέμης! Ευχαριστώ!

Και με το προγραμμα ενω μου το βγαζει και του δινω ρουτ access μου λεει να πατησω τα τρια γραμματα του sales code ελα ομως που οταν παταω πανω στην μπαρα ΔΕΝ βγαινει καν το πληκτρολογιο στο κινητο με αποτελεσμα να ΜΗΝ μπορω να πατησω τιποτα(κανονικα το nee που θελει με βαση τη ρομ που εβαλα)

Δεν πατάς πάνω στην μπάρα και δεν εμφανίζεται πληκτρολόγιο. Την επιλογή την κάνεις εκεί που είναι οι κύκλοι σε κάθε Sales Code (αν υπάρχουν διαθέσιμα). Πατάς στον κύκλο να γίνει πράσινος και μετά το κουμπί Install (θα γίνει Factory Reset). Δες και εδώ πως γίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μακαρι να γινοτανε ετσι στο δικο μου.

Εμενα ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ οπως στο βιντεο λεπτο 00:35 απλα μου δειχνει μια κενι μαυρη οθονη και απλα εχει κατω κατω τα δυο κουμπια install & cancel και πανω πανω λεει preconfig και απο κατω sales code :

και μονο αυτα τιποτα αλλο....

Αν θέλω να περάσω την 4.0.4 μπορώ να απευθυνθώ σε Γερμανό/cosmote/samsung? Δωρεάν ελπίζω ε? Το τηλέφωνο το αγόρασα unbranded το Δεκέμβρη από Κώτσο. Εμένα με φοβάμαι να κάνω την απόπειρα γιατί είμαι και λίγο γκαντέμης! Ευχαριστώ!

Αφου η συσκευη σου ειναι unbranded δεν υπαρχει επισημη 4.0.4 ελληνικη rom,μονο για branded συσκευες(vodafone,cosmote).

Μη φοβασαι τιποτα,αποκλειεται να εισαι πιο γκαντεμης απο μενα.Αν ακολουθησεις κατα γραμμα τον οδηγο της πρωτης σελιδας δε θα εχεις κανενα προβλημα.Το μοναδικο που μπορει να παθεις ειναι αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση της rom να σου κολλησει στο λογοτυπο της samsung.Αυτο ομως λυνεται αν μπεις απο recovery mode και κανεις τα "καθαρισματα".Μετα θα ανοιξει κανονικα(99,9%).

Θα σου προτεινα να βαλεις την 2.3.4(ελληνικη),να αλλαξεις το csc σε NEE μεσω του dialer και μετα ή να κανεις ολα τα updates(μεχρι 4.1.2) ή να φλασαρεις καπακι την 4.1.2 XWLSS(NEE).Ολα αυτα γιατι στη 4.1.2 δεν αλλαζει το csc χωρις root!

ΥΓ:Θα σου προτεινα να κανεις ολη τη διαδικασια απο laptop με μπαταρια εκτος αν εχεις στο PC σου UPS.Γιατι μια ενδεχομενη διακοπη ρευματος μπορει να σε βαλει σε "περιπετειες"!!!

Μακαρι να γινοτανε ετσι στο δικο μου.

Εμενα ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ οπως στο βιντεο λεπτο 00:35 απλα μου δειχνει μια κενι μαυρη οθονη και απλα εχει κατω κατω τα δυο κουμπια install & cancel και πανω πανω λεει preconfig και απο κατω sales code :

και μονο αυτα τιποτα αλλο....

Στις επιλογές της εφαρμογής λέει κάπου να ενεργοποιήσεις το root. Κάντο, και δώσε δικαιώματα στην εφαρμογή όταν ζητήσει. Μετά θα μπορείς να αλλάξεις το csc σε nee.

Edited by Tyxerakias
- Alex

ΥΓ:Θα σου προτεινα να κανεις ολη τη διαδικασια απο laptop με μπαταρια εκτος αν εχεις στο PC σου UPS.Γιατι μια ενδεχομενη διακοπη ρευματος μπορει να σε βαλει σε "περιπετειες"!!!

Για να το λες αυτο, εσυ κατι θα εχεις παθει...!!!!!!!!:lol::lol::lol: (δεν θυμαμαι να εχω διαβασει κατι τετοιο, αν και διαβαζω το φορουμ καθημερινα...)

Αν ναι, εισαι συγγενης γνωστου υπερηλικα πολιτικου?????

:lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γιατι ενω χτες που εγκατεστησα την 4.1.2 οταν πηγαινα στο μενου ρυθμισεις -> ενημερωση λογισμικου -> ελεγχος για ενημερωσεις

μου εβγαζε απλα οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις λογισμικου και σημερα χωρις να αλλαξω κατι μου βγαζει το εξεις μυνημα

"Η συσκευη σας εχει τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες"

Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να το αλλαξω αυτο και να ειναι οπως πριν?

EDIT:

Παλι με τη βοηθεια του makis206 ειδα οτι μερικες φορες σκαλωνει σε ρουτ κινητα και πρεπει να κανεις επανεκινηση για να δουλευει κανονικα το εν λογο θεμα.

Edited by fits13

αριθμος κατασκευης,XWLST.προσφατα πηρα αλλο ενα σ2 λευκο που φορουσε 4.0.4XWLPW,και εκανε μεσω κιες αναβαθμηση σε 4.1.2 με εκδοση αυτην που εγραψα στην αρχη.τι χωρα προελευσης εχει αυτη η επισημη ρομ,γνωριζει κανεις? και αν την εχει και αλλος με ποιο αρχειο κανω ροοτ? edit.εψαξα στο xda και μαλλον ειναι για ινδια,αλλα δεν εχει αλλη πληροφορηση για ρουτ. Edited by stauros2653
:ninja:

Για να το λες αυτο, εσυ κατι θα εχεις παθει...!!!!!!!!:lol::lol::lol: (δεν θυμαμαι να εχω διαβασει κατι τετοιο, αν και διαβαζω το φορουμ καθημερινα...)

Αν ναι, εισαι συγγενης γνωστου υπερηλικα πολιτικου?????

:lol::lol::lol::lol:

Φιλε μου τις παιρνεις κι εσυ τις απουσιες σου! Αλλα ναι ειναι αληθεια οτι σε βλεπω μεσα συνεχεια!!

Μου εχει τυχει να κολλησει στο λογοτυπο της samsung αλλα κανοντας τα wipe data/chace κτλ μετα ανοιγει κανονικα!!

Για ριξε μια ματια στη σελιδα 340 σχολιο #5098 του stefoos!!Επειδη εγω θυμαμαι!!!

ΥΓ:Οχι δεν ειναι συγγενης αυτος ο "καλος" ανθρωπος!!:lol:

ΥΓ2:Επισης επαθα αυτο που επαθε και ο MASTERX στη σελιδα 360 σχολιο #5399.Ομως με τα wipe data κτλ παλι μετα ανοιξε κανονικα.Γι' αυτο ειπα στο φιλο να προχωρησει σε αλλαγη rom και να μη φοβαται τιποτα!!!!

Edited by giatrex
Νέο σχόλιο

Φιλε μου τις παιρνεις κι εσυ τις απουσιες σου! Αλλα ναι ειναι αληθεια οτι σε βλεπω μεσα συνεχεια!!

Μου εχει τυχει να κολλησει στο λογοτυπο της samsung αλλα κανοντας τα wipe data/chace κτλ μετα ανοιγει κανονικα!!

Για ριξε μια ματια στη σελιδα 340 σχολιο #5098(stefoos)!!Επειδη εγω θυμαμαι!!!

ΥΓ:Οχι δεν ειναι συγγενης αυτος ο "καλος" ανθρωπος!!:lol:

Καλα, εγω νομισα οτι σου κοπηκε κανενα ρευμα πανω στο φλασαρισμα...!!! Απο κολληματα στο λογοτυπο, αλλο τιποτα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα, εγω νομισα οτι σου κοπηκε κανενα ρευμα πανω στο φλασαρισμα...!!! Απο κολληματα στο λογοτυπο, αλλο τιποτα!!!!!

Οχι οχι αλλα ενω δουλευω λαπτοπ και μαλιστα χωρις μπαταρια,οταν περναω rom τη βαζω παντα επανω γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.Γι' αυτο ειπα στο camerakia να μη φοβηθει τιποτα αν ακολουθησει τον οδηγο της πρωτης σελιδας!!Αλλα καλο ειναι να παιρνουμε ολα τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας!!:lol::lol:

Σήμερα δώθηκε και η Σλοβάκικη XWLSS, εδώ.. ζήσε Ιούνη μου να φας γαρδένια..:lol:

Δοκιμάστε και τη [φαινομενικά από τους κωδικούς της νεότερη] XEU [Ευρωπαική-γενική], δείχνει άψογη !!

• The topic was unpinned